Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Seaview villa Agata

Lokva Rogoznica

maks.  10   Gosta/Gostiju
690m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
690m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

NOVI! Villa Agata – privatni bazen, jacuzzi, sauna, teretana, pogled na more



Ova ukusno uređena i izuzetno gostoljubiva nekretnina nalazi se na privatnoj parceli koja je u potpunosti ograđena i pruža panoramski pogled na otok i more. Interijer se prostire na dvije razine i sadrži dodatnu prostoriju – tradicionalno uređen prostor za zabavu koji nudi izbor vina za kupnju. Villa Agata ima privatni i grijani bazen sa sustavom elektrolize, vanjski whirlpool, prozore od poda do stropa i prekrasan pogled na more iz dnevnog boravka i spa zone. Smještaj je u potpunosti klimatiziran, izuzetno udoban i uistinu luksuzan te može primiti maksimalno 10 osoba.



Kad uđete, dočekuje vas veliko predvorje koje vodi do prostranog dnevnog boravka s prozorima od poda do stropa koji pružaju prekrasan pogled na Jadransko more. Otvoreni dizajn besprijekorno povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, stvarajući savršen prostor za zabavu ili jednostavno opuštanje s voljenima.



Svaka od pet spavaćih soba je utočište udobnosti i stila s prekrasnom posteljinom, elegantnim namještajem i udobnim madracima. Natkriveni vanjski prostor je prava oaza, zajedno s privatnom terasom i bazenom s pogledom na azurno more.



Villa Agata nudi sljedeću organizaciju prostorija:



* Vanjski prostor nudi privatni i grijani bazen s potpuno automatskim sustavom elektrolize soli, vanjski whirlpool 2 x 2 m i prekrasan pogled na more. Tu je i terasa za sunčanje sa 6+2 ležaljke. Ovaj prostor je nekoliko stepenica niži od natkrivenog vanjskog prostora za blagovanje i roštilj, gdje ćete pronaći drveni stol za blagovanje za 10 osoba, stilski dnevni boravak i roštilj (drvo/ugljen). Ovaj prostor je izravno dostupan iz dnevnog/blagovaonice.



* Prizemlje je u potpunosti klimatizirano i nudi potpuno opremljenu kuhinju s prostranim kuhinjskim otokom sa stolicama, aparatom za kavu Delonghi, mikrovalnom i svime što vam je potrebno za kuhanje. Dnevni boravak ima sofe, TV ravnog ekrana, Netflix, besplatni WiFi i izravan pristup vanjskom prostoru. Na ovoj razini nalazi se i WC.

Tu je i spavaća soba broj 1 s bračnim krevetom 180 x 200, en-suite kupaonica s tušem i staklenim vratima za malu terasu na zapadnoj strani s pogledom na susjedstvo.

Spavaća soba broj 2 ima bračni krevet 180 x 200, vlastitu kupaonicu s tušem i staklenim vratima za malu terasu na istočnoj strani s pogledom na susjedstvo.

*Spavaća soba #3 na istočnoj strani prvog kata ima bračni krevet dimenzija 180cm x 200cm, a spavaća soba #4 na zapadnoj strani ima bračni krevet dimenzija 180cm x 200cm. Velika obiteljska kupaonica s tuš kabinom, dva umivaonika i WC-om koristi se za obje spavaće sobe. Odvojeni WC je također dostupan. Kroz staklena vrata ulazi se u wellness koji uključuje veliku finsku saunu s pogledom na Jadransko more, kao i fitness studio s eliptičnim trenažerom, trakom za trčanje, sobnim biciklom i spravama za pilates. Staklena vrata vode i na terasu s vanjskim tušem, dvije ležaljke i dnevnim boravkom.

Odvojena praonica rublja opremljena perilicom rublja, sušilicom, opremom za glačanje i umivaonikom.

*Uz kuću se nalazi studio na srednjem katu koji ima klimatizirani dnevni boravak s potpuno funkcionalnom kuhinjom, stolom za blagovanje, petim bračnim krevetom (180cm x 200cm) i vlastitom kupaonicom s tušem. Tu je i terasa okrenuta prema istoku.

*U suterenu se uz terasu za sunčanje i roštilj nalazi tradicionalno uređena prostorija koja je odlično mjesto za zabavu svih. Uključena je potpuno funkcionalna retro kuhinja, drveni blagovaonski stol za desetero, kauč s TV-om ravnog ekrana, zračni hokej, stolni nogomet, pikado i obiteljska kupaonica s tušem.

Zaslužujete poseban odmor u ovoj veličanstveno dizajniranoj vili.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 49 km SPU Split

49 km

Kolodvor 35 km Split

35 km

Izlaz s autoceste 25 km Šestanovac

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Agata nalazi se u naselju Lokva Rogoznica, 600 metara od slikovite šljunčane plaže s kristalno čistim morem. U neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani, dok je centar Omiša udaljen 9 kilometara ili samo 10 minuta vožnje automobilom. Rijeka Cetina također je udaljena samo 9 km i nudi razne atrakcije i aktivnosti. Možete se okušati u raftingu na rijeci Cetini, otići u izlet brodom po rijeci Cetini ili do otoka Brača. Također možete isprobati zip line preko klanca ili posjetiti poznati 1700 godina star grad Split. Također ste samo nekoliko minuta vožnje od Brela ili Baške Vode, oba popularna turistička područja s brojnim restoranima, barovima na plaži i prekrasnim plažama. Osim toga, Makarska, Dubrovnik, Trogir, Zadar, slapovi Krke i Plitvička jezera dostupni su za 1-3 sata vožnje automobilom, što ih čini idealnim za jednodnevni izlet tijekom vašeg boravka u našoj vili.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 600 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge koje preporučuje naša agencija Feriehome (nisu uključene u cijenu):



- Iz udobnosti svog kauča možete naručiti dostavu hrane koja će biti dostavljena u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve. Uživajte u romantičnoj ili obiteljskoj večeri.

- U vili možete uživati u masaži s našom profesionalnom maserkom.

- Rezervirajte jedrilicu (+ skiper) da osjetite Jadran i doživite neko iskustvo jedrenja

- Rezervirajte izlet brodom za istraživanje srednjodalmatinske obale i otoka... stojimo vam na raspolaganju za dodatne informacije i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka N. FerieHome

tvrtka N. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za iznajmljivanje pomno odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osoban i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što našim gostima treba, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je super. Kao glavni zastupnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena! Drago mi je što te čujem :)


Dalji smještaji od tvrtka N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka N. FerieHome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4671802

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4671802.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina