Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vila “Harmony” je novoizgrađena kuća za odmor s prekrasnom južnom orijentacijom. Savršeno je uklopljena u luksuznu, prometno umirenu četvrt vila u Makarskoj. Na padini, cca 200 m nadmorske visine, pruža se impresivan pogled na more, otoke Hvar i Brač iz više perspektiva. Sa sjeverne strane slikovito se uzdiže masivno gorje Biokovo, nježno ružičasto obojeno sunčevom svjetlošću i dovoljno blizu da ga dodirnete. Ova sveukupna kulisa koja oduzima dah, iz perspektive vaše kuće za odmor, čini vaš odmor nečim posebnim.



Vila je oaza blagostanja za ljude koji svoj odmor žele personalizirati. To je ujedno i polazište za jedinstvena i prekrasna iskustva u Makarskoj i utočište od užurbane svakodnevice i profesionalnog stresa.



Sobe su velikodušno dizajnirane i nalaze se na dvije razine. Namještaj je udoban i ukusan, što kući daje i naziv “Harmony”. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak-blagovaonica s otvorenom kuhinjom, još jedna kupaonica i ostava.



Privlačno dizajnirano stubište s umjerenim stubištem i sigurnom ogradom od nehrđajućeg čelika vodi vas iz dnevnog boravka na gornji kat koji nudi tri udobne spavaće sobe, svaka s kupaonicom. Sva tri king-size kreveta opremljena su visokokvalitetnim opružnim madracima.



Zabavite se i uživajte na vanjskoj terasi od 100 m² sa sunčanim roštiljem i blagovaonom, dnevnim boravkom i grijanim bazenom od 25 m². Vrt je lijepo uređen, zelene biljke i ukrasne ploče učinkovito štite od znatiželjnih pogleda izvana. Tri parkirna mjesta dostupna su besplatno i isključivo za vaše korištenje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
krevet za bebu
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
krevet za bebu
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.6 km

1.6 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 2.7 km

2.7 km

Centar grada/mjesta 1.9 km

1.9 km

Autobus 1.9 km

1.9 km

Zračna luka 90 km Split

90 km

Izlaz s autoceste 19 km A1/E65/Makarska, Zagvozd

19 km


Mjesto i položaj smještaja

Uživajte u hrvatskom ljetu!

Makarska rivijera, sa svojim dugim šljunčanim i pješčanim plažama i brojnim sunčanim satima, pravi je raj za ljubitelje prirode i one željne odmora. Osim najvećeg grada Makarske, na Rivijeri su vrlo popularna i mala turistička mjesta kao što su Brela, Baška Voda, Igrane i Tučepi. Posebno za obitelji s djecom i sve koji traže mjesto pod ljetnim suncem. Bilo da želite roniti, roniti, krenuti na uzbudljivu turu jet skijem ili se samo opustiti na plaži, ovdje će za svakoga biti ponešto. Prekrasna šljunčana plaža Punta Rata kod Brela više je puta nagrađivana raznim nagradama, uključujući i međunarodne. Njegova visoka kvaliteta vode, sigurnost i ekološki standardi čine odmor bezbrižnim i nezaboravnim iskustvom.



Što možete raditi u Makarskoj?

U atmosferičnom starom gradu Makarskoj, sa svojim krivudavim ulicama, možete doživjeti kulturne i umjetničke priredbe i zabavu tijekom cijele godine. Program je opsežan i namijenjen svim dobnim skupinama. Noću brojni restorani, kafići, diskoteke i noćni klubovi privlače uglavnom mlade i nemirne ljude. Ljubitelji outdoora uživaju pak u idiličnim pješačkim stazama uz obalu ili u ljepoti obližnjeg Parka prirode Biokovo. Ekstremni sportaši natječu se u penjanju po stijenama, brdskom biciklizmu, raftingu, parasailingu i surfanju. Izlet na vrtoglavi “Skywalk Biokovo”, konzolnu staklenu vidikovcu na prijevoju Ravna Vlaška na nadmorskoj visini od 1.228 m, zasigurno je nezaboravno iskustvo za sve goste Makarske. Makarska se nalazi na raskrižju kopnenih i pomorskih putova te je stoga idealno polazište za jednodnevne izlete linijskim brodovima na pučinske otoke Brač, Hvar ili Korčulu.



Makarska gastronomija!

U gotovo svakom tradicionalnom dalmatinskom restoranu, odnosno Konobi na Makarskoj rivijeri, možete pronaći tipične regionalne delicije. U jelu “Peka”, na primjer, meso ili riba pažljivo se slažu zajedno s povrćem i krumpirom u tavu na vatru i kuhaju do savršenstva metodom sporog kuhanja. Vrlo su popularne i frigane ili pržene lignje te kvalitetna jadranska riba na žaru poput orade, škarpine, brancina, jantara, škarpine itd. Domaći su kuhari pravi majstori u pripremi svježe ribe na roštilju, najčešće s kuhanim krumpirom. a poslužuje se Blitva.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu je između ostalog uključeno završno čišćenje, komplet posteljina, ručnici, ručnici za kupanje i ručnici za bazen. Ako ostajete dulje od tjedan dana, obavezno je tjedno međučišćenje, promjena posteljine, ručnika, ručnika za kupanje i bazena. Sve dodatne usluge čišćenja, promjena posteljine ili ručnika bit će posebno fakturirane. Cijene uključuju boravišnu pristojbu.



Za obvezujuću rezervaciju potreban je depozit od 30% ukupne cijene rezervacije. Preostali iznos morate uplatiti najkasnije 6 tjedana prije početka Vašeg odmora, u suprotnom Vaša rezervacija ističe.



Potrebno je uplatiti depozit za slučaj štete u iznosu od EUR 300. Ovo se plaća bankovnim transferom. O tome će Vas kontaktirati domaćica prije Vašeg dolaska. Povrat ćete dobiti u roku od 7 dana od vašeg odlaska. Polog za štetu bit će vraćen u cijelosti putem bankovnog prijenosa nakon provjere nekretnine i nakon što se utvrdi da nema štete koju ste vi uzrokovali.

Uvjeti poništenja:

  • Wenn Sie die Reservierung stornieren oder zum vereinbarten Termin nicht anreisen, aus welchen Gründen auch immer, werden die bereits geleisteten Zahlungen nicht zurückerstattet und als Stornogebühr einbehalten. Wir bitten dafür um Ihr Verständnis. Für den Fall der Fälle empfehlen wir Ihnen daher, eine entsprechende Reiseversicherung abzuschließen.

ostale informacije:

Prijava: 16:00 - 23:00 h

Odjava: 7:00 - 10:00 h



U kući nije dozvoljeno pušenje. Budući da se život na jugu odvija vani, pušenje je naravno dozvoljeno na terasi.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin J. Ortner

gospodin J. Ortner

Mi, Josef & Anneliese, uložili smo puno truda i strasti u dizajn naše vile i želimo ovu oazu dobrobiti učiniti dostupnom ostalim ljubiteljima Hrvatske koji svoj odmor žele osmisliti i doživjeti individualno. Lokalna domaćica Melani, koja govori hrvatski, engleski i njemački, pobrinut će se za sve vaše brige tijekom vašeg boravka. Također će rado odgovoriti na pitanja o rezervacijama restorana, catering uslugama, rezervacijama brodova, izletima i transferima. Domaćica će Vas odmah po dolasku provesti kroz vilu i reći Vam sve što Vas zanima o kući.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 467184

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/467184.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina