Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  10   Gosta/Gostiju
175m²  stambena površina
5 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
175m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u Villu Amanda, vašu savršenu kuću za odmor u prekrasnoj Morairi na Costa Blanci. Ova prostrana vila od 175 četvornih metara može primiti do 10 gostiju, nudi 5 udobnih spavaćih soba i kupaonicu, uključujući kadu, ogledalo i umivaonik.



Vila je opremljena svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak. Kuhinja je potpuno opremljena aparatima, kao što su perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu i aparat za kavu. Za vašu udobnost, posteljina, perilica rublja i televizija također su uključeni.



Klima uređaj osigurava ugodan ambijent u vrućim ljetnim danima, dok garaža nudi sigurno mjesto za vaše vozilo. Vila je idealna i za dugoročni zimski najam od studenog do kraja ožujka.



Villa Amanda je raj za ljubitelje outdoora. Njegovani vrt savršen je za opuštanje i uživanje u sunčanoj klimi Costa Blance. Privatni bazen savršeno je mjesto za rashlađivanje, a terasa idealna za objedovanje na otvorenom ili jednostavno opuštanje uz knjigu.



Veliki prozori dopuštaju obilje prirodnog svjetla, stvarajući svijetlu i veselu atmosferu.



Napominjemo da je u objektu Villa Amanda zabranjeno pušenje. Pozivamo vas da istražite slike kako biste dobili jasniju sliku o tome što Villa Amanda nudi. Sigurni smo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Nadamo se da ćemo vas uskoro dočekati!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (150x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x190 cm)
jednokrevetna (90x190 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x190 cm)
jednokrevetna (90x190 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 5
dupli krevet (150x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Moraira je mali obalni gradić smješten na prekrasnom planinskom sjeveroistočnom dijelu Costa Blance. Odmaralište je povoljno smješteno između zračnih luka Alicante i Valencije (oko 90 km od svake).



Okolna regija ima tihu opuštajuću atmosferu, s prekrasnim i netaknutim krajolikom i mnogim malim selima za istraživanje.



Sam grad je ugodno izrastao iz malog ribarskog sela u atraktivno odmaralište za odmor i umirovljenike, zadržavši svoj značajan šarm koji privlači posjetitelje iz cijele Europe. Također je posebno popularan među španjolskim turistima iz Madrida i Valencije.



Moraira ima impresivnu marinu, izvrsnu ponudu lokalnih trgovina, tržnica, ribljih restorana i barova u luci, a najbolje od svega uspjela je sačuvati svoj španjolski karakter.



Plaže

Dvije glavne lokalne pješčane plaže, blago se spuštaju u Sredozemno more; obje su nagrađene prestižnom Plavom zastavom EEZ-a za čistoću i dobro su održavane i vrlo sigurne za obiteljsko kupanje.



Slobodno vrijeme i rekreacija

Tenis, nogomet, squash, svi vodeni sportovi, najam čamaca i izleti, jahanje konja, go-kart trkaće staze za odrasle i djecu, malo sajmište i tri dobra noćna kluba za sve uzraste dostupni su u Morairi.



Golf

Na nekoliko minuta vožnje od Moraire možete uživati u tri velika golf terena.



Jesti vani
Moraira nudi mnogo kvalitetnih restorana,



Izleti

Automobilom se lako stiže do nekih većih gradova koje vrijedi posjetiti: Javea, Calpe, Denia i Altea udaljeni su 15 km, dok je Benidorm udaljen oko 30 km. Postoje mnoga zanimljiva mjesta za vidjeti na jednodnevnim izletima, osim ostalih obalnih odmarališta, tu su i spektakularna kopnena i planinska okruženja koja treba otkriti, uključujući prekrasnu utvrdu Guadalest na vrhu planine.



Mještani Moraire izuzetno su prijateljski nastrojeni i strpljivi sa stranim posjetiteljima, što nije iznenađujuće jer osim od poljoprivrede, za život ovise i o turizmu.



Budući da postoji velika europska rezidentna zajednica, ovo područje osjeća ugodan međunarodni osjećaj. Većina ljudi je zadovoljna pričati engleski s vama, a još je zadovoljnija ako se malo pokuša govoriti španjolski.



Klima

Moraira uživa u tipičnoj mediteranskoj klimi, s hladnim morskim povjetarcima ljeti i zaštitom okolnih planina od hladnih sjevernih vjetrova zimi. Područje u prosjeku ima gotovo 3000 sunčanih sati svake godine, a prosječna temperatura lako prelazi 20 stupnjeva.



Godine 1986. Svjetska zdravstvena organizacija preporučila je klimu ovog područja kao jednu od najugodnijih na svijetu - ni prevruće ljeti ni prehladno zimi. U prosjeku se može pohvaliti s 325 sunčanih dana svake godine što ga čini idealnim odredištem tijekom cijele godine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.05.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERRANDO GSI SL
obitelj M. FERRANDO

obitelj M. FERRANDO

Julián i Marisa Ferrando, brat i sestra, vlasnici su agencije za nekretnine Ferrando inmobiliaria u Morairi od 1988. Ako želite kupiti, prodati ili želite doći na odmor tjedan dana ili više, imamo nekretnine za iznajmljivanje u rasponu od jedne spavaće sobe do luksuznih vila s 5 kreveta. Za zimu nudimo posebne cijene. Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefona ili dođite u naš ured na razgovor. Naš ured se nalazi na adresi Avenida del Portet 36.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4671912

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4671912.htm

Obitelj MARISA/JULIÁN FERRANDO

Avenida del Portet, 36

03724 Moraira

0034(0) 619000818

ESB53190575

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina