Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Willa – mini kompleks LAGONISI RESIDENCE dla 18 osób.

Atena

maks.  18   Gosta/Gostiju
230m²  stambena površina
5 spavaće sobe (+3)
4  Kupaonica
maks. 18  Gosta/Gostiju
230m²
5 spavaće sobe (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa - LAGONISI RESIDENCE mini kompleks s privatnim bazenom i velikim ograđenim dvorištem s travnjakom i vrtom za dječju igru. Kompleks se sastoji od 4 potpuno odvojena apartmana, svaki sa zasebnim ulazom iz dvorišta. Svaki apartman ima svoju kupaonicu i kuhinju. Cijeli kompleks ima 5 spavaćih soba, tri dnevne sobe i 4 kupaonice. Savršen raspored apartmana za veliku grupu prijatelja, do 18 osoba, 3-4 obitelji prijatelja ili dragih osoba. Poseban šarm našeg kompleksa daje golema zelena okućnica s travnjakom, kamenim stazama, maslinama i ukrasnim stablima, ležaljkama i ležaljkama uz bazen, koja je u večernjim satima prekrasno osvijetljena i pružit će mirnu atmosferu, svježinu i udobnost Vašem odmoru. . Kompleks je moderno uređen i opremljen svom novom opremom. Najbliža prekrasna pješčana plaža udaljena je 1,2 km. iz kompleksa. Uz plažu postoji autobusna stanica za Atenu.

Stambena površina kompleksa iznosi 230 m2 i sastoji se od dvije zgrade, glavne zgrade od 150 m2 u kojoj su smješteni apartmani Lagonissi Residence 1 i 2, te druge zgrade od 80 m2 u kojoj su smješteni apartmani Lagonissi Residence 3 i 4. Svi apartmani su samo nekoliko koraka od bazena i nude prekrasan pogled na vrt kompleksa. Okućnica površine 1500 m2

Kompleks je moderno namješten i dobro opremljen sa svim sadržajima kako bi naši gosti mogli uživati u svakoj minuti svog odmora.

U apartmanima i cijelom kompleksu postoji dobar WI_FI, kao i parking za 5 automobila. U dvorištu se nalaze ležaljke uz bazen, stolovi sa foteljama za svaki apartman i roštilj na drveni ugljen.

Tu je i malo igralište sa ljuljačkama i dječjim igračkama za najmlađe goste.

Odvojena praonica rublja ima perilicu rublja, sušilicu rublja, 2 daske za glačanje, 2 glačala i usisavač.

Naši apartmani:

Opis svakog apartmana posebno.

VIP apartman – Lagonissi Residence 1 površine 75 m2. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka - kuhinje i kupaonice te može primiti maksimalno 6 osoba. Apartman zauzima cijeli gornji kat središnje zgrade kompleksa i ima veliku prednju verandu s velikim stolom za blagovanje i panoramskim pogledom na bazen i vrt. Naši gosti mogu spavati na velikom bračnom krevetu u jednoj spavaćoj sobi i dva kreveta za jednu osobu u drugoj spavaćoj sobi, kao i kauču na razvlačenje za dvije osobe u dnevnom boravku. Apartman je opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima: - 3 klime, sušilo za kosu, 2 TV-a, staklokeramički štednjak s pećnicom, perilica suđa, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster. Također sav kuhinjski pribor.



Apartman Lagonissi Residence 2 površine 75 m2 sastoji se od jedne spavaće sobe, ogromnog dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice i može primiti maksimalno 6 osoba. Ovaj apartman zauzima cijeli donji kat središnje zgrade kompleksa i gleda na bazen. Prednja terasa apartmana ima stol za blagovanje s foteljama s pogledom na vrt i bazen. Naši gosti mogu spavati na velikom bračnom krevetu u spavaćoj sobi, jednom krevetu za jednu osobu u hodniku, jednom krevetu za jednu osobu i dvosjedu na rasklapanje u dnevnom boravku. Oprema: – 2 klime, sušilo za kosu, 2 TV-a, staklokeramički štednjak s pećnicom, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster. Sav pribor za kuhanje.



Apartman Lagonissi Residence 3 ima površinu od 52 m2 i sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka - kuhinje i kupaonice te može primiti maksimalno 4 osobe. Smješten u drugoj zgradi kompleksa, ovaj apartman ima ugodno dvorište sa stolom i pogledom na bazen i vrt. Naši gosti mogu spavati na velikom bračnom krevetu u spavaćoj sobi i dvosjedu na rasklapanje u dnevnom boravku. Oprema: – 2 klime, sušilo za kosu, TV, staklokeramički štednjak s pećnicom, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster. Sav pribor za kuhanje.



Apartman - studio Lagonissi Residence 4 je jednosobni apartman s kuhinjom i kupaonicom, namijenjen za 2 osobe. Ovaj apartman se također nalazi u drugoj zgradi kompleksa i ima ugodno dvorište sa stolom za blagovanje i pogledom na vrt.

Dnevni boravak ima jedan veliki bračni krevet. Oprema: klima uređaj, sušilo za kosu, TV, staklokeramičko kuhalo, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster. Sav pribor za kuhanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x195 cm)
jednokrevetna (90x195 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (160x200 cm)
dnevna soba 1
kauč (140x200 cm)
dnevna soba 2
kauč (150x200 cm)
jednokrevetna (100x200 cm)
dnevna soba 3
kauč (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.2 km

1.2 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 1.2 km

1.2 km

Zračna luka 23 km Lotnisko w Atenach

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Kompleks Lagonissi Residence nalazi se u popularnom ljetovalištu Lagonisi - Kalivya Toriku na Atici, udaljenom samo 20 minuta. vožnje od zračne luke u Ateni i 40 minuta. vožnje od centra Atene i Akropole.

Najbliža prekrasna pješčana plaža udaljena je 1,2 km. iz kompleksa. Pješčana plaža s blagim ulazom u more, idealna za obitelji s djecom. U blizini plaže nalazi se elitni hotel Lagonisi Resort i dva restorana, jedan s morskim plodovima, a drugi s palačinkama i pizzama.

Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 700m. od kompleksa i do najbliže pizzerije 600m.

Za veću kupovinu i večernje šetnje preporučujemo središnju aveniju odmarališta Lagonisi, udaljenu 1,5 km. iz kompleksa. Tamo ćete pronaći nekoliko supermarketa, mesnice, trgovine povrćem i ribom, trgovine odjećom, ljekarne, veliki dječji kompleks s toboganima i animacijama. Tu su i brojni restorani i kafići za večernju šetnju.

Kompleks nudi odlične prometne veze s Atenom. Autobusno stajalište s linijama do Atene udaljeno je 1,2 km. od kompleksa plaže. Autobus 122 vozi do najbliže stanice podzemne željeznice u Ateni, Eliniko, a udaljena je 10 minuta vožnje metroom. a vi ste u središtu Atene.



Štoviše, dok živite u našem kompleksu, možete posjetiti mnoge druge prekrasne plaže saronske obale Atike, koje su udaljene 5-15 minuta. vožnja. Kao što je plaža Varkiza s brojnim barovima na plaži i vodenim sportovima i zabavom, plaža Saronida, plaža Anavissos, Mauro Litari itd. i mnoge udobne tihe uvale duž cijele obale koje čekaju da budu otkrivene. Savjetujemo vam da posjetite Posejdonov hram na rtu Sounion udaljen 25 minuta. vožnje od kompleksa i jezera Vulyagmenis 17 min. vožnje od kompleksa.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.01.2024


Hotel još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Your Summer Home in Greece
gospođa O. Chaykivska

gospođa O. Chaykivska

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 467299

Posljednje ažuriranje: 28.01.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/467299.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina