Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 46 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Opis

Dođite i uživajte!

Bilo da jedrite, hodate, plivate, vozite bicikl, izležavate se ili igrate golf... vi birate ono u čemu uživate.

Kuća za odmor “Achterdeck” u Heiligenhafenu na Baltičkom moru nudi razne pogodnosti koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Uživajte u svježem zraku Baltičkog mora na plaži ili u našem njegovanom vrtu. Parkirno mjesto je dostupno na ulici ispred vrata. Instalirali smo wallbox (11 kW) za električne automobile kako bismo podržali ovu vrstu e-mobilnosti.



Krmena paluba potpuno je renovirana 2013. godine iz ekološke perspektive i našim gostima nudi posebnu udobnost stanovanja. Svi vanjski zidovi su ekološki izolirani iznutra i ožbukani glinom, drveni podovi u dnevnom boravku i na katu su nauljene masivne daske.

Kuća ima modernu, potpuno opremljenu kuhinju s indukcijskom pločom za kuhanje, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, kuhalom za vodu, Nespressom i aparatom za kavu i još mnogo toga.



Skandinavska peć s najboljim vrijednostima ispušnih plinova osigurava udobnost u svako godišnje doba i vrijeme. Ušuškajte se na kauču nasuprot i gledajte fascinantnu igru plamena.



Iz otvorenog dnevnog boravka i blagovaonice pruža se prekrasan pogled u vrt. U prostoru za sjedenje pronaći ćete satelitsku TV, Blue Ray player i HIFI, au starom čamcu, koji se zapravo još uvijek koristio za pecanje na kopnenom jezeru, izbor uzbudljivog blagdanskog štiva, vrijednog čitanja o gradu i okolici i DVD-ovi.



U Vertiku nećete pronaći samo razne čaše za piće, već i razne igre za male i velike koje će osigurati sate zabave.



U prizemlju se također nalazi gostinjski wc s tušem, veliki ugradbeni ormar i ostava. Perilica rublja i daska za glačanje/glačalo također imaju svoje mjesto.

Mali kovčeg ispod stepenica drži vaše putne torbe dok ne odete (pa možda nećete tako često razmišljati o putu kući!).



Na katu su dvije odvojene spavaće sobe. Bračni kreveti (180x200cm) opremljeni su povišenim okvirom kreveta i XL posteljinom (155x220). Za miran san osiguravaju zaštitu od peludi insekata i za osjetljive goste isključenje struje iz mreže.

Ako postoje različiti zahtjevi televizijskog programa, možete se prebaciti u spavaću sobu s udobnom foteljom za opuštanje.



Između spavaćih soba nalazi se prostrana kupaonica s otvorenim kišnim tušem, kadom, WC-om i bideom. Biosauna je straga. Ovdje su vam naravno dostupni ručnici za saunu. U svakoj kupaonici imate sušilo za kosu i kozmetičko ogledalo.



Za mlađe goste, dječja stolica i putni krevetić dostupni su besplatno. Posteljinu je moguće dodatno rezervirati.



Vrt mami u svako doba dana. Ujutro možete uživati u ukusnom doručku na ostakljenoj terasi, a između odmora možete se malo odmoriti u ležaljci na plaži. Na kraju dana možete se dobro zabaviti na stražnjoj terasi, sunčanoj “stražnjoj palubi”, bilo uz kavu + kolač, zalaske ili delicije s roštilja!

Zabava je također osigurana - kriket, boćanje, vikinške igre nalaze se iza vas u drvarnici, gdje se mogu spremiti i po potrebi utovariti bicikli koje ste ponijeli sa sobom.



Kuća za odmor “Achterdeck” idilično je utočište u svako godišnje doba za ljude koji biraju između 08 – 15 i za individualnost.

Osvojite šarmantni Heiligenhafen s raznolikom zabavnom ponudom, plažom i okolicom. Svidjet će vam se!



- Naša kuća je pogodna za alergičare

-Kućni ljubimci stoga nisu mogući

- Imajte na umu da pušenje u kući nije dopušteno!

- Srdačno pozdravljamo dugogodišnje zakupce

- Posteljina, ručnici, ručnici za tuš/saunu i kuhinjske krpe uključeni u cijenu najma

- Besplatni WiFi

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (90x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 100 km Hamburg

100 km

Kolodvor 14 km Oldenburg

14 km

Izlaz s autoceste 1.5 km Heiligenhafen - Mitte

1.5 km


Mjesto i položaj smještaja

“Aft Deck” nalazi se u srcu Heiligenhafena u povijesno renoviranoj, mirnoj ulici nadomak jezera s prekrasnim šetalištem, velikom marinom i atraktivnim gradskim središtem.



Za samo nekoliko minuta pješice možete stići do rezervata prirode Graswarder. S lokalnog osmatračnice možete ne samo promatrati šareni ptičji svijet, već i uživati u prekrasnom okruženju, gradu i Fehmarnu. NABU zainteresiranima nudi obilaske s vodičem.



Također ćete primijetiti kuće na Graswarderu, koje su poredane poput niza bisera i privlače pažnju te su popularna prilika za fotografiranje.



Avanturistički gat dug 435 metara poziva vas na igru, opuštanje i oduševljenje. Tamo se možete i vjenčati! Brojni restorani, snack barovi i trgovine vode odatle duž atraktivne marine prema starom gradu i tržnici.



Prošećite starim gradom i jednostavno se prepustite plutanju.



Gradsku crkvu, sagrađenu sredinom 13. stoljeća, vrijedi vidjeti i svojim nizom koncerata uvijek privlači posjetitelje.



Tjedna tržnica održava se na tržnici srijedom i subotom od 8 do 13 sati. Ovdje možete otkriti mnoge regionalne proizvode.

Divno je sjediti u kafiću, gledati vrevu i pet puta dnevno slušati zvona koja sviraju različite pjesme.



Posjetite lokalni povijesni muzej ili potapšajte kip Fischer Stüben po leđima u Binnenseeu.



Šetnica oko kopnenog jezera u dužini od 5,4 km nije popularna samo među trkačima - pješacima i biciklistima, već ovu rutu posebno vole djeca jer se u kratkim razmacima nalaze različita igrališta, a postoji i staza za klizanje. Ako trebate osvježenje, postoje jedna ili dvije mogućnosti za zaustavljanje putem.

Ovisno o vjetru, otkrit ćete mnoge kajtare i surfere ne samo na Baltičkom moru nego i na kopnenom jezeru, možda biste i vi željeli to isprobati!



Škole jedrenja nude tečajeve za male i velike, od surfera, optimista, do gumenjaka i katamarana, sve je moguće. Centar vodenih sportova s stručnim trenerima nalazi se neposredno na kopnenom jezeru, na pješačkoj udaljenosti.



Savjet ne samo za loše dane:

Aktiv-Hus s unutarnjim igralištem, unutarnjim bazenom, wellnessom i trgovinom



Na zapadu se s litica pruža fantastičan pogled, a uz malo sreće možete kući ponijeti gromove, kokošje bogove i pronađeno drvo kao suvenir



Hansapark s brojnim vožnjama također je nadohvat ruke i često ga posjećuju djeca i odrasli





Razni golf tereni nalaze se u okolici:

FehmarnGrömitzHohwacht



Toliko aktivnosti možete započeti sa "stražnje palube", ovdje je samo mali izbor znamenitosti:



Fehmarn privlači mnogim atrakcijama, od Sund Bridgea, do muzeja U-BOOT, pomorskog centra, svjetionika Flügger do

“Jimi Hendrix – spomen-kamen”. Razgledni let iznad otoka, Heiligenhafena ili uz obalu je doživljaj, pogotovo kad cvjeta uljana repica!



Iskoristite našu blizinu Danske i posjetite naše susjede. Do njega možete stići trajektom od Puttgardena do Rødbyja za samo 45 minuta, zapravo nadomak



Posjetite Eutin s poznatim festivalima i baroknom rezidencijalnom palačom.



Obilazak Plöna i 5 jezera vrlo je atraktivan



Segeberg: Doživite Karl May Festival u ljetnim mjesecima.

Zanimljiva je i Kalkberghöhle, koja je s ukupnom dužinom od 2260 m najduža gipsana špilja u Njemačkoj i najveće prirodno sklonište šišmiša u sjevernoj Europi. Vođeni obilasci pristupačnog dijela špilje od travnja do rujna

Noctalis – Svijet šišmiša – uzbudljiva je iskustvena izložba



Stari hanzeatski grad Lübeck s povijesnim starim gradom, Holstentorom, crkvom sv. Marije, Hanzeatskim muzejom i još mnogo toga je gotovo MORA!

Savjet: prošećite starim hodnicima, bacite pogled s tornja Petri preko Grada sedam tornjeva do Baltičkog mora ili otkrijte Lübeck na kopnu i na vodi s amfibijskim autobusom. SPLASHTOURS BUS vam pokazuje Lübeck s dvije strane. Za one hrabre svakako bi bio vrlo uzbudljiv let žirokopterom iznad Lübecka, Lübeckog zaljeva, Heiligenhafena ili uz obalu Mecklenburga. Ako ste zainteresirani, možemo vas kontaktirati



Hamburg sa svojom lukom, Elphi, starim tunelom Elbe i Michelom, brojnim muzejima, izložbama, mjuziklima i mogućnostima za kupovinu također se može doći za 90 minuta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Sretni smo što možemo dati 5% popusta za vjernost ili preporuku

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 46 dana prije dana dolaska.
  • Der Mieter kann vom Mietvertrag schriftlich zurücktreten. Der Vermieter bemüht sich, einen anderen Mieter zu finden. Gelingt dies oder sorgt der Miete für einen adäquaten Ersatz, erhält der ursprüngliche Mieter die Anzahlung abzüglich einer Bearbeitungsgebühr von € 100,- zurück. Findet sich kein Ersatzmieter, so ist der ursprüngliche Mieter verpflichtet, folgende Stornogebühren zu bezahln: Bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 15% des Mietpreises Bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 25% des Mietpreises Bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50% des Mietpreises Bis zum 11. Tag vor Reiseantritt 80% des Mietpreises Danach. 90% des Mietpreises


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.05.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin R. Kröger

gospodin R. Kröger

Kako smo oduvijek voljeli biti blizu Baltičkog mora, bila je to prilika da 2012. godine kupimo ovu kuću, koja je tada bila u ruševinama, i renoviramo je prema visokom standardu prema vlastitim zamislima. Cilj nam je bio stvoriti mjesto gdje bismo i mi voljeli provoditi odmor. Budući da imamo brod u marini, često nas se može naći na licu mjesta.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 4673646

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4673646.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 46 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat