Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
191m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
191m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

*Dočekat će vas prostrani, ukusno uređeni dnevni boravak u prizemlju, s modernim namještajem i velikim prozorima s kojih se pruža privlačan pogled na pjenušavo more. Otvoreni tlocrt koji neprimjetno povezuje blagovaonicu, dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju čini ovo savršenim mjestom za ugostiti goste i provesti kvalitetno vrijeme s voljenima. Ispred dnevnog dijela/blagovaonice nalazi se terasa s natkrivenom vanjskom blagovaonicom. U prizemlju se nalazi poseban wc.

* Vanjski dio (prizemlje) ima grijani privatni bazen veličine 5 x 2,5 m opremljen sustavom za elektrolizu i sunčanu terasu sa šest ležaljki za sunčanje. Ova nekretnina ima natkrivenu vanjsku blagovaonicu s roštiljem (plin) i privatni bazen s prekrasnim pogledom na more.

* Medijska soba s klima uređajem, TV-om, PlayStationom 5, udobnom sofom i ležaljkama dostupna je u podrumu. U susjedstvu se nalazi praonica rublja opremljena perilicom rublja, sušilicom i opremom za glačanje.

*Spavaća soba br. 1 na prvom katu ima bračni krevet 180 x 200, klima uređaj, TV, balkon s pogledom na bazen i more te vlastitu kupaonicu s tušem. Druga spavaća soba nudi bračni krevet 180 x 200, balkon s pogledom na bazen i more, klima uređaj i TV. Spavaća soba br. 3 također nudi bračni krevet 180 x 200, klima uređaj, TV i balkon s pogledom na bazen i more. Ove dvije spavaće sobe dijele obiteljsku kupaonicu s tušem.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 32 km SPU Split

32 km

Kolodvor 17 km Split

17 km

Izlaz s autoceste 29 km Dugopolje

29 km


Mjesto i položaj smještaja

Postoje lijepe pješačke i pješačke staze u području koje vode gore i niz brdo. Imanje se nalazi između ostalih vila. Najbliži supermarket i šljunčana plaža udaljeni su 2 km, a restoran 1,5 km. Grad Omiš i rijeka Cetina udaljeni su 9 km. Ovdje će vam biti ponuđen niz atrakcija i aktivnosti kao što su rafting, zip line i vodeni sportovi, vožnja kanuom, izleti brodom na otoke i još mnogo toga. Preporuča se automobil. Samo 16 kilometara dijeli vilu od nadaleko poznatog grada Splita koji vrijedi posjetiti zbog brojnih povijesnih znamenitosti. Ako dolazite automobilom, najbliži izlaz s autoceste udaljen je 29 km, a najbliža zračna luka 32 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 600 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Smještena iznad slikovite obale, ova prekrasna vila s tri spavaće sobe nudi idealno utočište s prekrasnim pogledom na more i izvrsnim sadržajima. Zajedno s Villom Flower, Villa Sunshine je dvojna kuća koja se iznajmljuje zasebno. Obje vile imaju po tri spavaće sobe i nude privatnost.

Villa Sunshine ima veliki dnevni boravak s potpuno funkcionalnom kuhinjom, medijsku sobu s Play Stationom 5 i staklenim vratima od poda do stropa koja neprimjetno povezuju dnevni boravak i bazen. Grijani bazen poziva vas na opuštanje i sunčanje.

Smještena na ograđenoj parceli od 347m2, Villa Sunshine je novoizgrađena nekretnina na tri etaže i 191m2 stambene površine. Imanje se nalazi dva kilometra od mora na brežuljku u selu Krilo Jesenice (Sumpetar). Vila nudi prekrasne zalaske sunca u mirnom okruženju kao i prekrasan pogled na more i otoke. Preporučljivo je imati automobil. Na osiguranom parkingu koji je pod video nadzorom mogu se parkirati dva automobila.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 04.05.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
gospođa M. Curak

gospođa M. Curak

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osoban i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili neki drugi tip odmor, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od gospođa M. Curak

Pokazati sve smještaje od gospođa M. Curak

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4673713

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4673713.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina