Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Am Strom 119 Haus Bachmann

Rostock Warnemünde

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u vaš apartman za odmor Am Strom 119 Haus Bachmann u Rostocku - Warnemünde! Ovaj šarmantni objekt može primiti do 4 gosta u 90 četvornih metara stambenog prostora. Kuća ima jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu te je udobno i stilski namještena.



Apartman ima terasu koja poziva na opuštanje i uživanje na svježem zraku. Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima, uključujući perilicu posuđa, kuhalo za vodu i aparat za kavu. Ovdje možete pripremati svoje obroke i uživati u njima u udobnoj kuhinji-dnevnom boravku.



Spavaća soba opremljena je udobnim krevetom i visokokvalitetnom posteljinom za miran san. U dnevnom boravku ćete pronaći televizor za ugodne filmske večeri. Našim najmlađim gostima na raspolaganju je visoka stolica.



Kupaonica je moderna i funkcionalna te ima sušilo za kosu. Stan je pogodan za nepušače i iznajmljivanje na duži period.



Apartman je okružen prekrasnim stambenim područjem, s biljkama i drvećem koje okružuje kuću. Sama zgrada je šarmantna kućica s drvenom fasadom i primamljivom verandom.



Unutra ćete pronaći mješavinu moderne udobnosti i rustičnog šarma. Drveni podovi i udoban namještaj stvaraju toplu i ugodnu atmosferu. Veliki prozori propuštaju puno prirodnog svjetla i pružaju prekrasan pogled na okolicu.



Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u apartman Am Strom 119 Haus Bachmann i osigurati vam ugodan boravak u Rostocku - Warnemünde!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (200x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Uživajte u životu na Warnowu, u jednom od naših prekrasnih apartmana za odmor u kući za dvije obitelji "Am Strom 119" u Warnemündeu na najboljoj lokaciji...



Stan u prizemlju obiteljske kuće

“Am Strom” iz Warnemündea ima 90 četvornih metara

i pogodan je za max 4 osobe. Kuća za odmor nalazi se na najboljoj lokaciji u Warnemündeu, odakle možete doći do prekrasne pješčane plaže za samo 2 minute hoda.

Apartman je funkcionalno namješten, ima spavaću sobu, kuhinju, tuš kabinu i dnevni boravak. Iz dnevnog boravka, ali i s terase možete promatrati vrevu na i oko rijeke.



Živite u jednom od naših prekrasnih apartmana za odmor u obiteljskoj kući Am alten Strom 119 u Warnemündeu na najboljoj lokaciji. Kuća je udaljena samo dvije minute hoda od plaže. Oba apartmana su nova i moderno uređena.



Warnemünde je bez sumnje jedno od najljepših mjesta na Baltičkom moru! Duž rijeke Warnemünde vlada velika gužva. Iz naše kuće za odmor imate izravan pogled na brodove koji dolaze i odlaze. Obilasci luka, koji počinju gotovo na vašem pragu, pozivaju vas da s vode upoznate brodogradilišta i luke Warnemündea. A mini krstarenje vas vodi čak i na more - naravno uključujući mogućnost kupovine bez carine. Nisu samo mali gosti ti koji imaju sjajan dan u posjetu stanici za istraživanje tuljana - ili vožnji pedalina i veslanju čamaca na staroj rijeci. Možete ići trajektom preko Warnowa do rezidencije marine, a odatle možete nastaviti do Markgrafenheidea do drugih prekrasnih pješčanih plaža. Putovanje trajektom također vas poziva na jednodnevni izlet u Dansku, gdje možete provesti dan pun događaja na odmoru. A u Warnemündeu se uvijek ima što doživjeti! Mogućnost dolaska u Warnemünde autocestom A20 od Hamburga/Schwerina/Wismara sve do Rostocka. Gosti iz Berlina, dolaze putem A 19/A 20. Izađite iz Rostock West/"Warnemünde". Nastavite cestom s 4 trake (poput autoceste) do Warnemündea. Ako dolazite vlakom, idite izravno u Warnemünde, a zatim hodajte oko 08 minuta do apartmana. Uživajte u pomorskoj atmosferi u šarmantnom obalnom gradu Rostock-Warnemünde.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 28 dana prije dana dolaska.
  • Falls Sie aus irgendeinem Grund den Urlaub nicht bei uns verbringen können und es lassen sich keine neuen Mieter finden, wären 50% des Mietpreises zu zahlen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.05.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Bachmann
gospodin R. Kücker

gospodin R. Kücker

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor bez zapreka

Broj objekta: 4675773

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4675773.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat