Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus bei Meer und Amsterdam

Heiloo

maks.  5   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Otkrijte udobnost i mir Ferienhaus bij Meer en Amsterdam, smještenog u slikovitom Heiloou. Ova kuća za odmor nudi prostrani dnevni boravak od 140 četvornih metara, s 3 spavaće sobe i 1 kupaonicom, savršen za do 5 gostiju. Budite dobrodošli u naš dom pun ljubavi u Heiloou. Unutar biciklističke udaljenosti od Egmond aan Zee i samo 30 minuta vožnje vlakom do centra Amsterdama. Za svakoga ponešto.



Započnite dan uz šalicu svježe mljevene kave u našoj potpuno opremljenoj kuhinji s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu. Igrajte igre za velikim blagovaonskim stolom ili roštiljem u našem dvorištu. Kuhinja/blagovaonica ima francuska vrata koja vode u dvorište. Dvorište je još uvijek u izgradnji, ali nudi puno zelenila i mjesta za jesti ili za malu djecu da se blate i igraju s vodom. Također imamo muški bicikl, ženski bicikl, dječji bicikl i električni teretni bicikl po želji.



Opustite se u dnevnoj sobi s udobnim namještajem, okruženi živim sobnim biljkama koje doprinose umirujućoj atmosferi. Gledajte omiljene emisije na TV-u ili uživajte u toplini kamina u hladnijim večerima.



Glavna spavaća soba ima iznimno veliki i dugačak krevet s mekom i udobnom posteljinom. U dječjoj sobi nalazi se dječji krevetić, a na raspolaganju je i pomoćni ležaj za rasklapanje za bebu. Tu je i dodatna spavaća soba s kaučem na razvlačenje koji se može rasklopiti za 1 ili 2 osobe. Po želji se u dječju sobu može staviti i ekstra veliki madrac za dodatnu odraslu osobu. U potkrovlju vam na raspolaganju stoji perilica i sušilica rublja, kao i daska za glačanje i glačalo. Tu je i komoda s prostorom za odlaganje odjeće i sušilom za kosu.

Naša kupaonica je skromna i ne baš najljepša, ali čista i potpuno opremljena: kada, tuš, WC i umivaonik s velikim ogledalom i prostorom za ormarić. Ručnici su dostupni.



Vani možete uživati u svježem zraku u našem prekrasnom zelenom vrtu ili se provozati biciklom s biciklima koje vam stavljamo na raspolaganje. Za one koji putuju električnim automobilom, postoji punjač na ulici. Imamo ugodnu ulicu s nekoliko igrališta uokolo i lijepim susjedima.



Dom je bez dima i nudi okruženje s malo alergena, što ga čini idealnim za osjetljive goste. Na odmoru smo od kraja srpnja do 20. kolovoza, naša kuća je na raspolaganju cijelo vrijeme. Za vrijeme naše odsutnosti, dvije prijateljice Heiloose dostupne su za informacije ili privremeno čišćenje po želji. Molimo kontaktirajte nas za više informacija.



Doživite savršenu kombinaciju mirnog seoskog života, mora i dina i blizine živahnog grada Amsterdama u našem Ferienhaus bij Meer en Amsterdam. Veselimo se Vašem dolasku!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (200x210 cm)
Spavaća soba 2
kauč (120x190 cm)
rasadnik
dječji krevet (70x140 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 38 km Schiphol

38 km

Kolodvor 0.5 km Station Heiloo

0.5 km

Izlaz s autoceste 4 km A9

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Heiloo je šarmantno selo u Sjevernoj Nizozemskoj, poznato po svojim zelenim parkovima i šumama. Heiloo se nalazi pored Egmond aan Zee, udaljenosti koju je lako voziti biciklom. Volite li dine i more? Heiloo također ima željezničku stanicu, 5 minuta hoda od naše kuće. Vlak vas vozi do Alkmaara (sa tržnicom sira) za 5 minuta ili do centra Amsterdama za 30 minuta. Na ovaj način možete ići u bilo kojem smjeru od Heilooa.

Nakon što se upoznamo, sa zadovoljstvom ćemo za vas izraditi brošuru s informacijama po mjeri sa svim vrstama zabavnih stvari koje možete raditi ui oko Heilooa. Jer postoji toliko mnogo aktivnosti; od dana na plaži, umjetničkih tržnica, muzeja, shoppinga i kulinarskih užitaka u regiji.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 10:00
Čekiranje pri odlasku: 15:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Mocht u onverhoopt uw reservering willen annuleren, dan hanteren wij hiervoor de volgende annuleringskosten:
  • Bij annulering tot de 42ste dag voor de aankomstdag: de aanbetaling van 25%.
  • Bij annulering vanaf de 42ste dag tot de 21ste dag voor de aankomstdag: 35% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 21ste dag tot de 5e dag voor de aankomstdag: 40% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 5e dag tot op de aankomstdag of later: 50% van de reissom. Het boekingsbedrag dat u terug krijgt storten wij dan terug op uw rekening. Wanneer de accommodatie van ons uit geannuleerd moet worden, dan doen wij dat alleen in de volgende omstandigheden: Omstandigheden die buiten onze macht liggen zoals een noodtoestand, bij grote schade aan de accommodatie, een ernstige ziekte of overlijden, een epidemie of reisbeperkingen van overheidswege. Je krijgt dan altijd de gehele boekingskosten terug.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.05.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Sophie K. iz/od Utrecht

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Fantastično mjesto!

Kakav smo divan odmor imali u Heiloou! Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji u stambenoj četvrti. Kuhinja ima sve što vam treba, uključujući lijepi veliki blagovaonski stol. Kupaonica je osnovna, ali u redu. Supermarket je blizu, a u blizini je dovoljno igrališta za djecu (s malim djetetom i predškolcem). Ili posjetiti plažu (i dine!) s lijepom biciklističkom vožnjom kroz polja. Također, Alkmaar je lako dostupan i vrijedan posjeta. Ukratko, preporučujemo!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospođa A. Nieuwenhuizen

gospođa A. Nieuwenhuizen

Mi smo Anne (37), Kimon (38) i Sebastiaan (5). S velikim zadovoljstvom živimo u zelenom Heiloou već 3,5 godine. Nadamo se da se u našoj kući i susjedstvu osjećate kao kod kuće kao i mi. Želimo vam dobrodošlicu u naš dom pun ljubavi, unutar biciklističke udaljenosti od plaže Egmond aan Zee i 30 minuta vožnje vlakom do Amsterdama. Naša je kuća vrlo prikladna za djecu, prostrana i svijetla. Kad smo i sami na odmoru, želimo da nam u kuću dođu ljudi koji također vole izlaziti i da se u našoj kući osjećaju kao kod kuće. Na raspolaganju su nam dva prijatelja iz Heilooa za sva vaša pitanja i čišćenje između ako želite. I sami ćemo biti lako dostupni. Drago nam je što vam možemo pružiti prilagođene informacije o aktivnostima u regiji. Slobodno nam postavite sva pitanja koja imate kako bi vaš odmor bio sjajan!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 4675818

Posljednje ažuriranje: 17.05.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4675818.htm


«Ferienhaus bei Meer und Amsterdam» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat