Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung 4 - Morgensonne

Dresden

maks.  4   Gosta/Gostiju
38m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
38m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Dobrodošli u apartman za odmor “Morgensonne” u Dresdenu, Saska! Ovaj šarmantni apartman za odmor može udobno smjestiti 2 osobe u 38 četvornih metara stambene površine. Ima spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s dodatnim kaučem na razvlačenje, modernu kupaonicu i potpuno opremljenu kuhinju - idealno za ugodan i opuštajući boravak u Dresdenu.



Kuhinja apartmana je moderno opremljena i pored hladnjaka sa zamrzivačem i pećnice, između ostalog ima i perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu i gazirani sok. Ako ne želite ostati bez jutarnje kave - nadamo se na najljepšem suncu - možete jednostavno koristiti aparat Tassimo ili klasični aparat za kavu. Naravno, tu je i kuhalo za vodu i izbor čajeva za sve ljubitelje čaja. Kuhinja ima lijep mali stol i stolice gdje možete uživati u jelu.



Ugodan dnevni boravak opremljen je udobnim namještajem i pametnim TV-om te nudi ugodnu atmosferu za savršeno opuštene večeri kod kuće. Ako želite, možete sjediti u udobnoj fotelji i slušati pucketanje drva u nostalgičnoj kaljevoj peći. Kauč se može koristiti kao kauč na razvlačenje i nudi dodatni prostor za 2 osobe.



Spavaća soba je lijepo namještena s udobnim bračnim krevetom s visokokvalitetnom posteljinom za miran san.



Mala kupaonica je moderno uređena i ima tuš kabinu, umivaonik s podnim ormarićem i veliko osvijetljeno ogledalo. Dostupan je i izbor toaletnih potrepština.



Ovo je apartman za nepušače s WiFi pristupom za goste. Ukoliko ne želite ili ne možete ostaviti svog ljubimca kod kuće, u pojedinim slučajevima kratko se raspitajte da li ga je moguće povesti sa sobom. Ovaj šarmantni apartman idealan je za parove, solo putnike i obitelji svih uzrasta.

Dobrodošli su i poslovni i poslovni putnici koji žele redovno iznajmiti sobu. Moguć i dugoročni najam - najbolje se osobno raspitati. Naravno, dulji boravak rezultira jeftinijim noćenjem. Zatim ćemo to pojedinačno koordinirati.



Ovaj smještaj za odmor nudi vam udobnost i pogodnosti koje trebate za nezaboravan boravak. Rezervirajte svoj boravak danas i doživite najbolje što Dresden može ponuditi!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 6 km Flughafen Dresden

6 km

Kolodvor 1 km Bahnhof Dresden-Pieschen

1 km

Izlaz s autoceste 2 km A4 - Wilder Mann

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman za odmor “Morgensonne” nalazi se u sjevernom dijelu glavnog grada Saske Dresdena i lako je dostupan s autoceste i javnog prijevoza. Smještena u četvrti Dresden-Trachenberge, navedena kuća s apartmanom na 1. katu okružena je prekrasnom arhitekturom i prirodom. Možete uživati u pogledu na grad i okolno drveće dok gledate kroz prozore stana ili šetajući susjedstvom. Ako želite istražiti okolicu sa starim vinogradima, četvrtima vila i prekrasnim panoramskim pogledom, samo nam se javite i dobit ćete upute za moguća planinarenja.



Hrana

Bistro pekara nalazi se na samo nekoliko koraka od apartmana. Neobična pekarnica Schnabel nalazi se samo nekoliko metara dalje duž ulice. Vrlo lijep Café Genuss je samo jednu ulicu dalje. Glad možete utažiti i na obližnjim Trachenberger Platz i Hubertusplatz. Ovdje postoji veliki izbor međunarodne kulinarske ponude. Tu je i ukusan talijanski restoran udaljen oko 1 km.



Kupovina

Postoji nekoliko supermarketa i drogerija te mnoge druge mogućnosti za kupovinu u krugu od 1 km.

A ako vam se ne da s vremena na vrijeme napuštati svoj udoban apartman za odmor ili ako se samo želite odmoriti nakon dugih putovanja, možete ponijeti nešto - bilo da se radi o kupovini u supermarketu, pićima ili "jelama na kotačima" - samo iskusite prednosti jednog Uživajte u velikom gradu i isporučite ga. Detaljni savjeti domaćina su naravno dostupni unaprijed.



Promet

Apartman je dobro povezan javnim prijevozom. Stajalište nekoliko autobusnih linija je samo 200m od apartmana. Tramvaj je također udaljen samo 500m. S-Bahn se može doći nakon 900m. Također je moguće unajmiti bicikl, e-skuter ili automobil. Postaje za iznajmljivanje su odmah iza ugla.



Odredišta

Apartman za odmor “Morgensonne” nudi vrlo dobro polazište za istraživanje grada Dresdena i okolice. Živahni Dresden Neustadt udaljen je samo oko 2 km. Središte grada Dresdena sa svojom povijesnom, impresivnom arhitekturom s pogledom na Canaletto i Brühl terasom, Albertinum, Frauenkirche, Zwinger, Semperoper, Residenzschloss s brojnim muzejima - da spomenemo samo neke - može se doći nakon nešto manje od 4 km.< br / >
S-Bahnom možete brzo doći do Radebeula s njegovim idiličnim vinogradima, dvorca Wackerbarth, prekrasnog starog seoskog središta “Altkötzschenbroda” na samoj Elbi s puno šarma ili muzeja Karla Maya. Ako želite ići malo dalje, možete doći do Meißena s impresivnim Albrechtsburgom i svjetski poznatim porculanom za nešto manje od 20-30 minuta. Ako uzmete S-Bahn u drugom smjeru, putovat ćete preko glavnog željezničkog kolodvora sa susjednom trgovačkom stazom u Dresdenu “Prager Straße” do Saske Švicarske bez presjedanja i tamo možete pješačiti i posjetiti toplice Rathen, Posjetite Bastei i rock pozornicu ili tvrđavu Königstein.



Vidimo se u DRESDENU.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Der Mieter kann vor Beginn der Mietzeit durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter vom Mietvertrag zurücktreten.Maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktrittserklärung bei dem Vermieter.Rücktritt bis 45 Tage vor Beginn der Mietzeit:20%vom Mietpreis,Rücktritt bis 35 Tage vor Beginn der Mietzeit:50% vom Mietpreis danach und bei Nichterscheinen:80% vom Mietpreis.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Katrin R. iz/od Wettenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivan boravak

Stan je velik. Tipične visoke stropove, velike prozore, vrlo stylish namještaj.
Bili smo četvero tamo i svi smo se osjećali vrlo dobrodošlim i ugodno.
Kuhinja je potpuno opremljena, ima dovoljno pribora za jelo i posuđa te puno začina.

U spavaćoj sobi postoje različiti jastuci, definitivno ćete pronaći odgovarajući za spavanje. Dobro se može zamračiti.

Cijeli stan je ukrašen s ljubavlju i ima mnogo korisnih predmeta (kao što su gradski plan, kišobran, papuče, Tassimo, difuzor mirisa).

Povezanost s javnim prijevozom je blizu, autobusi i vlakovi voze redovito, stiže se u centar grada za 15 minuta.

Bilo je sjajno tamo, obitelj domaćina bila je susretljiva i ljubazna.

Preporučujemo stan i rado bismo ga ponovno rezervirali pri sljedećem posjetu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

ožujak 2024

Sabrina K. iz/od Lieberose

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivan gradski stan s „jutarnjim suncem“

Naš boravak u Dresdenu, zahvaljujući Janu Bartuschu i njegovoj supruzi Jani Ruhe, bio je nezaboravan. Hvala vam.
Stan je odlično opremljen, izuzetno čist i namješten s puno pažnje prema detaljima - osjećali smo se kao kod kuće. Domaćini su vrlo prijateljski, simpatični i uvijek su nam pružali vrlo dobre savjete.
Preporuka za restoran je bila pun pogodak!
Stan ne oduševljava samo svojim šarmom, već je i savršeno smješten. Stari grad i novi grad u Dresdenu lako su, dijelom pješice, dostupni.
Rado ćemo se vratiti - uskoro.
Sarah i Sabrina.

veljača 2024

Steffen S. iz/od Turnow-Preilack

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ljubavno uređen i dobro opremljen apartman.

Bio sam nekoliko dana poslovno u Dresdenu i naišao na ovaj apartman jer nisam htio biti u hotelu. Autom sam stigao s autoceste za 10 minuta (odmah sam pronašao parkirno mjesto na ulici). Slično brzo se stiže do centra grada. Autobusna stanica s nekoliko linija udaljena je minutu hoda, a u blizini je i tramvajska stanica. Dakle, možete brzo doći do centra grada ili najbliže željezničke stanice i bez automobila.

Predaja ključeva s vlasnicima stana bila je jednostavna i prijateljska, nudili su podršku u slučaju pitanja. Stan je bio cjelokupno ljubavno uređen. Moj vrhunac (iako ga nisam koristio) bio je originalni pločnik u dnevnom boravku. Kuhinja je bila vrlo dobro opremljena, tako da se tamo moglo pravo kuhati. Bilo je i svježeg voća te pića u hladnjaku. Svježi cvjetni buket stajao je u dnevnom boravku. U spavaćoj sobi čekao je ugodno posložen krevet, a i u malom kupatilu s tušem moglo se osjećati vrlo udobno.

Sve u svemu bio sam potpuno zadovoljan i rado ću se vratiti sljedeći put kad budem u Dresdenu, bilo privatno ili poslovno.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

veljača 2024

Nico D. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jutarnje sunce sja? ☀️

Apartman "Jutarnje sunce" u Dresdenu zaista je divno mjesto za nezaboravan boravak. Moderni sadržaji i ugodna atmosfera čine ga izvrsnim izborom. Od potpuno opremljene kuhinje do savršeno uređene spavaće sobe, svaki je detalj pažljivo promišljen. Najveća atrakcija je bila peć na drva u dnevnoj sobi. Jednostavno, ništa ne nedostaje. Prometna povezanost s centrom grada je odlična, a na ulici ima dovoljno parkirnih mjesta. Mogući vam je preporučiti ovaj apartman i s nestrpljenjem očekujem svoj sljedeći posjet.

Preporučeno za: Kultura & obilasci


kontakt

obitelj J. Bartusch

obitelj J. Bartusch

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 468358

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/468358.htm


«Ferienwohnung 4 - Morgensonne» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina