Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Anse de Pramousquier Veronese App.4208

AZURNA OBALA, VAR, JUŽNA FRANCUSKA, između St. Tropez + Le Lavandou + Hyère/ Toulon

maks.  6   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
40m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 26.04 do 31.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.04 do 31.05.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Dobrodošli u naš apartman za odmor Anse de Pramousquier Veronese App.4208 u Le Lavandou-Pramousquier, direktno na blagoj pješčanoj plaži u mediteranskom parku s panoramskim pogledom na more i svjetionik na otoku Levant.



Anse de Pramousquier je mali. Turističko naselje na samoj plaži (pieds dans l'eau). Naš stan na 2. katu, 40 m2 + 7 m2 balkon karakteriziraju dvije razine: U dnevnom boravku s balkonom nalazi se kauč na razvlačenje (160X200), koji također služi kao udobno sjedenje uz 2 fotelje (cca. 150 romana, Dostupni su turistički vodiči, rječnik, kolekcija igara) Veliki ravni ekran (ARD, ZDF, BR, Arte, 3SAT, francuski i engleski kanali) visi na zidu u dnevnom boravku, odvojen švedskim stolom je stol za blagovanje sa 6 stolica . Čajna kuhinja je opremljena štednjakom s 4 ploče, mikrovalnom kombinacijom, perilicom posuđa, hladnjakom sa zamrzivačem. Imamo procesore hrane, tostere, kuhala za vodu i vrlo bogat izbor porculana i čaša. Smatramo da su WC, umivaonik i tuš na ovoj razini vrlo ugodni. Za naš razred Za naše goste imamo 1 krevet na kat, 1 krevetić za bebe, 1 visoku stolicu (2 šipke za stepenice) 2. kupaonica s kadom i WC-om je u potkrovlju, pokraj nje je prostrana spavaća soba s bračnim krevetom (180X200 ) također s pogledom na more. Za sve krevete potrebno je ponijeti posteljinu. Zbog čistoće i higijene životinjama nije dopušten ulazak u naš apartman, niti na plaže, čak ni ako su na uzici. Naša aplikacija. pogodan je za alergičare.

KUPAONICA + SANITARIJE: kada, tuš, 2 sušila za kosu, ručnici nisu dostupni, 2 wc školjke, 2 umivaonika, sušilica rublja,

KUHINJA/KUĆANSTVO: Ugradna kuhinja, štednjak sa 4 ploče, aparat za espresso, kombinacija hladnjak-zamrzivač, perilica posuđa, aparat za kavu, kombinacija mikropeka, mikser, multipraktik, toster, kuhalo za vodu, 2 usisavača, 1 robot za brisanje-usisavanje, metla, brisač, komarnik, grijač, mobilna klima, sef, ventilator, daska za glačanje, glačalo,

DJECA: Dječja visoka stolica, 2 dječja kreveta na kat, dječji putni krevet, 2 vrata za stepenice, igračke za pijesak, društvene igre, lopte i više

ZABAVA: Prijem nekoliko TV programa na njemačkom jeziku na ravnom ekranu, kolekcija igara, knjižnica (cca. 150 knjiga, karata, turističkih vodiča, romana), WiFi (rezervirati putem Pierre et Vacances),

Dodatno: protupožarni alarm, protupožarna deka, kutija prve pomoći, perilica i sušilica rublja uz nadoplatu u butiku.

Mediteranski cvjetni vrt sa stazama i umjetnim potokom, zajednička terasa s ležaljkama, tuš za noge, dječje igralište, stolni tenis, teren za odbojku, boćalište, dječji bazen s vanjskim tušem, ležaljke za plažu i prostirke u aplikaciji. Balkonski namještaj se ne smije nositi na plažu.

Parkirna mjesta, naše malo podzemno parkirno mjesto uključeno u cijenu.



Sanjajte o raju na plaži s nama.

Drago nam je što smo se upoznali.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (200x180 cm)
krevet za bebu
dnevna soba
kauč (160x200 cm)
rasadnik
krevet na kat

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 130 km Nizza oder Marseille

130 km

Kolodvor 30 km Hyère

30 km

Izlaz s autoceste 30 km Hyère

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Plaža Pramousquier u Le Lavandouu, slikovitom raju na Azurnoj obali.

Mediteranski, cvjetni vrt sa stazama i umjetnim potokom, zajednička terasa (solarij) s ležaljkama, tuš za noge, dječje igralište, stolni tenis, igralište za odbojku, boćalište, dječji bazen s vanjskim tušem.

Idilična uvala Pramousquier zaštićena je planinama Maures i poznatim Cap Nègre. Pramousquier je dio uređenog ljetovališta Le Lavandou sa svojih 12 plaža te brojnim trgovačkim i uslužnim sadržajima. St. Tropez s planinskim selima Ramatuelle i Gassin kao i Bormes les Mimosas i Hyères udaljeni su samo oko 30 km. Izleti brodom do pučinskih otoka Le Levant, Porquerolles i Port Cros kao i egzotičnog parka Rayol pravi su doživljaj. Nekoliko obalnih staza i biciklistička/pješačka staza (bivša željeznička pruga) vode do skrivenih uvala i prekrasnih pogleda. U zaleđu vas brojne vinarije pozivaju da ih kušate. (Pierrefeu, Collobrières) Jedinstveno je i putovanje kroz šume kestena do samostana Chatreuse de la Verne. U našim dokumentima i kartama pronaći ćete mnogo informacija o buticima, muzejima, zoološkim vrtovima i parkovima. Također možete jednostavno doći do obilaska Toulona/Marseillea autobusom/vlakom. Autobusna stanica udaljena oko 100m.

Slobodno vrijeme u okolici: mini golf, brdski biciklizam, nordijsko hodanje, biciklizam, plivanje, najam jedrilica, jedrenje, škola jedrenja, surfanje, najam motornih čamaca, škola surfanja, ronjenje, škola ronjenja, veslanje, najam pedalina, skijanje na vodi, ronjenje, jedrenje na dasci, škola jedrenja na dasci, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, odbojka, boćalište, dječji bazen za veslanje, dječje igralište, sunčanje, kupovina, razgledavanje, planinarenje, degustacija vina, zoološki vrt, golf (18 rupa, Valcros), park ptica , muzeji, umjetnost, kultura, izleti, posjeti tržnici ili jednostavno na balkonu ili Opustite se na plaži.

Mogućnosti kupnje: pečenje u kafiću na plaži-50m- i mala kupovina (Proxi)-300m (sezonski oko lipnja do rujna)), daljnje mogućnosti kupovine (supermarketi, tjedne tržnice) u Cavalièreu, Le Lavandouu, Rayolu, Cavalaireu, Hyèreu , kartice kupaca dostupne,

Lokacija i okolica: plaža 50 m, 4 restorana na plaži: od 50 m, (u sezoni) liječnici / ljekarne u Le Lavandou: 8 km, željeznička postaja: 30 km Hyères, željeznička postaja Toulon: 41 km, Nica: 131 km , Cannes : 105 km Marseille: 113 km, St.. Tropez: 30 km, Hyères: 30 km, autobusna stanica nekoliko koraka od rezidencije


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 250 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišnu pristojbu (po osobi/noćenju) naplaćuje općina Le Lavandou, mi je prikupljamo i prenosimo općini Le Lavandou.

Ako boravak u našem apartmanu nije moguć zbog državnih i/ili zdravstvenih propisa, besplatno otkazivanje je naravno moguće nakon konzultacija.

Trebali biste se raspitati o osiguranju od otkaza putovanja.

Završno čišćenje obavljaju naši gosti. Može se zatražiti vanjski čistač.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Terms of payment (special conditions may apply): Deposit upon reservation: 40% rent (forfeited in case of cancellation, if without replacement rental), remaining payment 1 month before arrival (forfeited in case of non-occupancy, if without replacement rental except for share of consumption-dependent additional costs. If a stay in our holiday flat is not possible due to government and / or health regulations, a cancellation free of charge is possible by arrangement. We recommend that you consider taking out travel cancellation insurance.

ostale informacije:

Ponijeti posteljinu i toaletno rublje. Stolnjaci, jastuci za stolice, deke, pokrivači i jastuci dostupni su u dovoljnoj mjeri. Moguće su i zamjene presvlaka za fotelje i kauč na razvlačenje. Sve se pere u butiku na 30°.

Stanari ostavljaju stan čist i uredan. Naš robot za brisanje i usisavanje dostupan je da vam pomogne, kao i mnoštvo sredstava za čišćenje. Rado ćemo unajmiti vanjsku čistačicu ako želite. Zatim ćemo se pobrinuti da apartman bude bez metli, uredan, a čajna kuhinja i sadržaj čisti ako nađemo nekoga na dan odlaska. Zatim se vrši plaćanje između gosta i čistačice.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Christopher A. iz/od Geneve

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži francuski

Mali raj

Moja žena, naša dva djeteta i ja već smo bili upoznati s rezidencijom, i uvijek smo voljeli taj mali rajski kutak koji je plaža Pramousquier. Međutim, od svih smještaja koje smo posjetili, kuća obitelji Glöckner zaista je osvojila naše srce!

Na dva kata, samo korak od plaže, ovaj prostor je izvanredno uređen i opremljen svim potrebnim stvarima da bi potpuno uživali u našem odmoru. Bilo je stvarno savršeno. Čak i izvan sezone, imali smo plažu samo za nas, uživali smo u prekrasnoj cvjetnoj povorci u Lavandouu, i proveli smo predivan tjedan s obitelji. Čak smo imali sreće što smo bili tamo za otvaranje plažnog bara!

Jedva čekamo naš sljedeći posjet i toplo preporučujemo ovaj smještaj svima koji traže nezaboravno iskustvo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

obitelj K. Glöckner

obitelj K. Glöckner

Ovdje na balkonu (fotografirane od strane simpatičnih susjeda) uživamo u našem raju na plaži. Pogled na valove i reflektiranje sunčevih zraka na vodi za nas je čisto opuštanje. Provodimo puno vremena ovdje na jugu Francuske već desetljećima i sretni smo što možemo ponuditi ovo prekrasno mjesto našim prijateljima i onima koji to možda žele postati...također na mnogo tjedana, kao što smo mi i neki drugi već rade. Mnogi od njih vraćaju se svake godine! Za nas svako godišnje doba ima svoje posebnosti: cvjetanje mimoza uz cestu, miris frezija, povorke cvijeća u proljeće, šetnje obalom stazama krijumčara, vatromet na plaži ljeti, kupanje u toplom voda, još uvijek tople temperature u jesen. Umjetnost i kultura tijekom cijele godine...nikad nam nije dosadno. Govorimo njemački, francuski i engleski


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 468738

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/468738.htm


«Anse de Pramousquier Veronese App.4208» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.04 do 31.05.2024

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina