Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Modern Guesthouse

Bergen

maks.  2   Gosta/Gostiju
30m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
30m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u Modern Guesthouse, vašu idealnu kuću za odmor smještenu u slikovitom gradu Bergenu u Nizozemskoj. Ova šarmantna nekretnina nudi jedinstvenu mješavinu udobnosti i stila, dizajnirana s pažnjom na detalje kako bi osigurala nezaboravan boravak.



Pansion se može pohvaliti s 30 četvornih metara prekrasno dizajniranog stambenog prostora, savršenog za do dva gosta. Objekt ima udobnu spavaću sobu s udobnom posteljinom, koja osigurava dobar san nakon dana istraživanja. Moderna kupaonica opremljena je svim bitnim potrepštinama, uključujući i sušilo za kosu za vašu udobnost.



Zakoračite u dnevni boravak otvorenog plana, gdje se možete opustiti na udobnom namještaju i gledati omiljene emisije na TV-u. Dizajn interijera ukusan je spoj modernih i rustičnih elemenata, s drvenim detaljima koji stvaraju toplu, ugodnu atmosferu. Potpuno opremljena kuhinja ima radnu ploču, ormariće, kuhalo za vodu i aparat za kavu, savršena za one koji uživaju u domaćim jelima.



Jedan od vrhunaca ove kuće za odmor je privatna terasa. Ovdje se možete sunčati ili opustiti u hladu biljaka, možda uz dobru knjigu ili osvježavajuće piće. U vrtu se nalazi i roštilj, idealan za tople ljetne večeri.



Pansion se nalazi u mirnom susjedstvu samo 3 minute hoda do prekrasnog središta sela, sa svim njegovim užurbanim restoranima i barovima. 3 minute hoda do prekrasne šume i 7 minuta vožnje do plaže.



Imajte na umu da je ovo objekt za nepušače. Jedva čekamo da vam poželimo dobrodošlicu u Modern Guesthouse, vaš dom daleko od doma u srcu Bergena.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet
kauč

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Zračna luka 40 km Schiphol

40 km

Kolodvor 4 km Alkmaar Station

4 km

Izlaz s autoceste 9 km A9

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Bergen je šarmantno selo smješteno u pokrajini Sjeverna Nizozemska u Nizozemskoj. Smješteno usred spokojnih krajolika, ovo slikovito selo nudi jedinstvenu mješavinu povijesnog šarma, prirodne ljepote i kulturnog bogatstva. Kao jedno od najtraženijih odredišta u Sjevernoj Nizozemskoj, Bergen osvaja posjetitelje svojim neobičnim ulicama, bujnom okolicom i atmosferom dobrodošlice.



Povijest Bergena može se pratiti unatrag do ranog srednjeg vijeka kada je bio prvenstveno poljoprivredna i ribarska zajednica. Tijekom stoljeća razvio se u utočište umjetnika, privlačeći slikare, pisce i druge kreativne umove koji su u njegovom idiličnom okruženju tražili inspiraciju. Danas je Bergen poznat po svojoj umjetničkoj ostavštini i često se naziva "selom umjetnika".



Srce Bergena je njegovo divno seosko središte, gdje popločane ulice vijugaju kroz povijesne zgrade i šarmantne butike. Ruïnekerk, srednjovjekovna crkva sa svojim posebnim tornjem, simbol je duge povijesti Bergena. Crkva, koja datira iz 15. stoljeća, ključna je znamenitost koja doprinosi karakteru sela. Crkveni trg, okružen kafićima i trgovinama, služi kao središnje mjesto okupljanja mještana i posjetitelja.



Bergen je poznat po svojoj živahnoj kulturnoj sceni, a to je vidljivo u brojnim galerijama i umjetničkim studijima koji su raštrkani selom. Bergenska škola, utjecajni umjetnički pokret koji se pojavio početkom 20. stoljeća, pridonio je ugledu sela kao umjetničkog središta. Kulturni kompleks Kranenburgh svjedočanstvo je ove ostavštine, s izložbama suvremene umjetnosti, muzejom i vrtom skulptura koji prikazuje kreativnost inspiriranu okolinom Bergena.



Prirodna ljepota koja okružuje Bergen jedna je od njegovih značajki. Selo se nalazi u blizini obale Sjevernog mora i graniči s prostranim Schoorlse Duinen, najširim i najvišim područjem dina u Nizozemskoj. Ovaj jedinstveni krajolik pruža mogućnosti za ljubitelje prirode da istraže pješačke i biciklističke staze, nudeći prekrasan pogled na dine, šume i vrištine.



Nacionalni park Schoorlse Duinen, koji obuhvaća područje dina, utočište je flore i faune. Posjetitelji se mogu upustiti u šetnje prirodom kako bi otkrili raznolike ekosustave unutar parka, uključujući pješčane dine, šume i močvare. Mir i bioraznolikost nacionalnog parka čine ga utočištem za promatrače ptica i ljubitelje prirode.



Obližnji Bergen aan Zee, obalni dio Bergena, dodaje još jednu dimenziju privlačnosti sela. Nedaleko od središta sela, Bergen aan Zee može se pohvaliti prekrasnom pješčanom plažom na kojoj se posjetitelji mogu opustiti, plivati ili lagano šetati obalom. Plaža je također ukrašena legendarnim paviljonima za plažu, koji nude savršeno okruženje za uživanje u pogledu na more i kušanje lokalne kuhinje.



Bergenova predanost umjetnosti dodatno se odražava u njegovim godišnjim kulturnim događanjima. Glazbeni festival u Bergenu, koji uključuje klasične i suvremene izvedbe, privlači glazbenike i glazbene entuzijaste iz cijele regije. Kunst10daagse, ili 10 dana umjetnosti, festival je vizualne umjetnosti koji pretvara selo u galeriju na otvorenom, prikazujući radove lokalnih i međunarodnih umjetnika.



Kulinarska scena u Bergenu je raznolika, s nizom kafića i restorana koji nude mješavinu lokalne i međunarodne kuhinje. Posjetitelji mogu kušati tradicionalna nizozemska jela, plodove mora iz Sjevernog mora i internacionalne okuse, a sve to u neobičnom ambijentu restorana u Bergenu.



Zaključno, selo Bergen u Sjevernoj Nizozemskoj je dragulj koji besprijekorno spaja povijest, kulturu i prirodu. Bilo da istražujete njegove povijesne ulice, uranjate u umjetničke izraze ili uživate u miru svog prirodnog okruženja, Bergen nudi divan bijeg koji osvaja srca stanovnika i posjetitelja. Ovo umjetničko selo nije samo odredište; to je iskustvo koje ostavlja trajan dojam na one koji imaju privilegiju otkriti njegov jedinstveni šarm.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj S. Koning

obitelj S. Koning

Nakon što smo posljednjih 20 godina živjeli u Sjedinjenim Državama, nedavno smo se vratili u Europu i odabrali prekrasni Bergen za sljedeće poglavlje u našim životima. Sabine je Nizozemka porijeklom iz Amsterdama, a Christian je rođen u Ujedinjenom Kraljevstvu. Jako uživamo biti domaćini i veselimo se vašem dolasku.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 468913

Posljednje ažuriranje: 06.03.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/468913.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina