Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Laguna

Costa Blanca

maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Tražite luksuzno povlačenje? Ne tražite dalje od Lagune, vile s 4 zvjezdice u popularnom planinskom lancu Sierra Helada u L'Albiru, samo nekoliko minuta hoda od ugodnog centra i plaže.

Uživajte u 3 prostrane spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama i klima uređajem, velikom dnevnom boravku i potpuno opremljenoj kuhinji, plus bar sa velikim biljarskim stolom. Opuštajte se u sauni i hidromasažnoj kadi ili se okupajte u bazenu s pristupom plaži (slana voda) i tropskim vodopadom. Vanjski prostor sadrži Tiki bar sa stvarnim pijeskom na plaži i velikim natkrivenim vanjskim prostorom s roštiljem - savršeno za uživanje u mediteranskoj klimi.

Golf tereni, trgovački centri, restorani i kulturne znamenitosti su sve u blizini. Rezervirajte odmah i doživite najbolje od Costa Blanca u ovoj ekskluzivnoj vili.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x210 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x210 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.6 km

1.6 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 1.2 km

1.2 km

Centar grada/mjesta 1.2 km

1.2 km

Autobus 1.2 km

1.2 km

Zračna luka 61.5 km Alicante

61.5 km

Kolodvor 2.5 km TRAM Albir

2.5 km

Izlaz s autoceste 7 km Benidorm (65)

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Albir je šarmantno i moderno odredište za odmor, smješteno u slikovitoj regiji Costa Blanca na jugoistoku Španjolske. Dio je općine L’Alfas del Pi, koja se nalazi u provinciji Alicante unutar autonomne zajednice Valencija. Ovaj prekrasni obalni grad strateški je smješten između bučnog grada Alicantea i živahnog Valencije, nudeći posjetiteljima savršenu mješavinu opuštanja i kulture.

Smješten među slikovitim krajolicima planina Sierra Helada i Bernia, Albir koristi od jedinstvenog mikroklime. Ova povoljna geografska pozicija ne samo da štiti Albir od ekstremnih vremenskih uvjeta, već mu također pruža zavidan uzorak od 320 sunčanih dana u godini i ugodne blage temperature tijekom cijele godine. Prisutnost ovih planinskih lanaca oko Albira također doprinosi ljepoti i miru ovog obalnog raja, čineći ga izvanrednim odredištem za odmor i uživanje u krajoliku.

Što se tiče pristupačnosti, Albir je dobro povezan s glavnim prometnim mrežama regije. Za one koji putuju automobilom, grad je lako dostupan preko autoceste A7, koja se proteže duž istočne obale Španjolske i pruža izravnu rutu i do Alicantea i do Valencije. To olakšava posjetiteljima i stanovnicima istraživanje šire regije Costa Blanca i mnogih slikovitih sela i gradova rasutih uz ovaj dio Sredozemnog mora.

Za zračne putnike najbliža zračna luka je Zračna luka Alicante, koja se nalazi na manje od sat vremena vožnje od Albira. Zračna luka Alicante služi kao važna točka pristupa Costa Blanci, nudeći širok raspon domaćih i međunarodnih letova. Ova blizina zračne luke čini Albir lako dostupnim odredištem za turiste iz cijele Europe i dalje. Alternativno, za posjetitelje koji dolaze iz daljih krajeva ili možda preferiraju drugačiju ulaznu točku u Španjolsku, Zračna luka Valencia služi kao još jedna opcija. Iako je malo dalje, s procijenjenim vremenom vožnje od 1,5 sati od Albira, i dalje ostaje razumna udaljenost za putnike.

Osim toga, okolica Albira posuta je šarmantnim selima i gradovima, svaki s vlastitim atrakcijama i kulturama. Među značajnim obližnjim gradovima su Altea s njegovim zadivljujućim starim gradom i prekrasnim pogledima na Sredozemno more; Benidorm, poznat po svom živahnom noćnom životu i pješčanim plažama; i L'Alfàs del Pi, koji nudi mirnije utočište s bujnim borovim šumama i narančastim plantažama. Druga zanimljiva mjesta unutar dohvata su Denia, Vilajoyosa, Alcoy, Oliva i Guadalest, svi doprinoseći bogatom nizu iskustava dostupnih u i oko Albira.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 1000 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Informacije

Vila se iznajmljuje samo u cijelosti. Minimalni boravak je tjedan dana. Check-in & Check-out samo SUBOTOM. Check-in nakon 17 sati, check-out do 12 sati.

Polog

Pri dolasku je potrebno uplatiti depozit od 1.000 €. Ovaj depozit će biti u potpunosti vraćen prilikom odjave, pod uvjetom inspekcije smještaja.

Najbolja Ponuda

Izravno od vlasnika, bez provizija posrednika ili dodatnih troškova! Sve cijene su fiksne i nisu predmet pregovaranja.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Ljubazno vas podsjećamo da ako morate otkazati svoju rezervaciju, imajte na umu da se predujam neće vratiti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin P. Giesbers

gospodin P. Giesbers

Moje ime je Peter Giesbers. Izvorno dolazim iz Nizozemske, ali od 2008. živim u Španjolskoj sa svojom njemačkom suprugom Heike. Već 8 godina živimo u prekrasnom primorskom gradu Albiru na Costa Blanci. Godine 2021. kupili smo mediteransku vilu s ciljem da je ponudimo kao odmaralište. Nakon opsežne renovacije koja je trajala više od 3 godine, gdje je svaki detalj obnovljen, vila je spremna primati odmaralište na početku 2024. Srdačno vas pozivamo u naš sunčani raj i jamčimo vam luksuzan boravak sa svim pogodnostima. Ne oklijevajte nas kontaktirati za bilo kakva pitanja. Radujemo se što ćemo vas kao gosta dočekati u našem domu. Mala napomena: Molimo primijetite da ne iznajmljujemo našu vilu grupama mladih ljudi, gostima djevojačkih/ilii momačkih zabava ili sličnim skupinama za slavlje. Naš smještaj za odmor dizajniran je da pruži miran i opušten boravak za obitelji i parove. Osiguravamo da atmosfera u našoj vili bude ugodna i opuštajuća.


ostale informacije

Broj objekta: 469043

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/469043.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina