Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ruhepol

Obala Sjevernog mora, Istočna Frizija, Wittmund, Carolinensiel

maks.  5   Gosta/Gostiju
62m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
62m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman RUHEPOL:

NAKON PROMJENE VLASNIKA, PONOVNO U ODMORNI NAJAM OD KRAJA TRAVNJA 2024.



Do početka razdoblja iznajmljivanja izvršit će se renoviranje i dnevni boravak će biti novo namješten. Na fotografijama se vidi trenutno stanje. Stan će s novom opremom biti još ugodniji i komforniji!



U ovom apartmanu za odmor naći ćete dnevni boravak s blagovaonicom, otvorenom kuhinjom i izlazom na veliki balkon, 1 kupaonicu s dnevnim svjetlom, 2 spavaće sobe s bračnim krevetima i spavaću sobu s krevetom za jednu osobu. Svjetlom okupan apartman je udobno namješten tako da se osjećate ugodno od prvog dana vašeg odmora. Za vašu zabavu dostupni su satelitska TV, glazbeni sustav, CD radio, knjige i društvene igre. Veliki krovni balkon opremljen je stolom i stolicama tijekom vrtne sezone.



Kuhinja je opremljena sa dovoljno posuđa, pribora za kuhanje i potrebnim malim električnim aparatima (aparat za kavu, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, kuhalo za jaja, mikser, aparat za raclette i fondue). Ako želite, možemo vam osigurati dječji krevetić i dječju stolicu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
dječji krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 120 km .

120 km

Kolodvor 15 km Wilhelmshaven

15 km

Izlaz s autoceste 30 km Wilhelmshaven

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartmani se nalaze na mirnoj lokaciji neposredno na nasipu Carolinensiel. Za samo nekoliko minuta možete doći do muzejske luke s muzejom Sielhafen, brojnim atraktivnim mogućnostima za kupovinu, restoranima, čajanama i kafićima. Spa centar Cliner Quelle sa spa vrtom, unutarnjim bazenom sa slanom vodom, wellnessom i saunom također je na pješačkoj udaljenosti. U centru mjesta nalazi se prehrambena tržnica.



>> Doživite prirodu

Carolinensiel-Harlesiel - dio grada Wittmunda - jedno je od najpoznatijih odmarališta na obali Sjevernog mora istočne Frizije. Odmaralište na Sjevernom moru s 3 luke, muzejskom lukom u Carolinensielu i otvorenom lukom i lukom za jahte u Harlesielu, jedinstveno je na obali Sjevernog mora. Obala je dio UNESCO-ve svjetske baštine Wadden Sea. Doživite prirodne sile plime i oseke, izvanredno stanište za biljke i životinje. Nacionalni park House-Carolinensiel poziva vas na vrlo osobno otkriće.



>> Vodena zabava

Blaga pješčana plaža za kupanje, plaža za pse i škola surfanja nalaze se u Harlesielu. Tu se mogu i iznajmiti ležaljke za plažu. Wadden vodiči dostupni su za zabavna putovanja u Wadden Sea. Otvoreni bazen Harlesiel i spa centar Cliner Quelle s bazenom i saunom pružaju osvježenje i wellness.



>> Odmor za sva osjetila

Carolinensiel nudi bezbroj restorana, čajana, kafića i neobičnih pubova. U brojnim trgovinama mladi i stari mogu pronaći pomorske darove i suvenire. Novi spa centar Cliner Quelle sa spa vrtom, unutarnjim bazenom sa slanom vodom, wellnessom i saunom te velikim dječjim igralištem poziva vas na opuštanje. U Carolinchen Clubu mališani dolaze na svoje uz igre, sport i rukotvorine. Njemački muzej Sielhafen sa svoje četiri kuće nalazi se neposredno oko muzejske luke. Nekadašnja trgovačka luka danas je središte tržnica, tradicionalnih festivala i aktivnosti. Odavde parobrod s lopaticama “Concordia II” kreće na svoje putovanje Harleom.



>> Istražite regiju

Gradovi Wittmund, Papenburg, Emden, Jever, Esens i Wilhelmshaven te obalni gradovi i ljetovališta popularna su izletnička odredišta. Možete istražiti Waddensko more i otok Wangerooge s izletničkim brodovima, a istočnu Friziju možete doživjeti s jeftinim autobusom za odmor.



>> Napokon odmor

Očekuje vas Waddensko more, duge plaže, idilični krajolici i toplo gostoprimstvo.Obalno selo na Sjevernom moru sa slikovitom lukom i tradicionalnim kućama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Zbog popunjenosti, tijekom GLAVNE SEZONE, DOLAZAK i ODLAZAK su mogući samo SUBOTOM te je apartman stoga slobodan samo TJEDNO!



Grad Wittmund naplaćuje gostu naknadu za atraktivan odmor. Imate koristi od ponuda i usluga osmišljenih da obogate vaš odmor: besplatan ili smanjen ulaz, događanja, North Sea Service Card, ...

DOPRINOS GOSTA po danu:

od 16 godina 3,00 €, tijekom dodatnog razdoblja doprinosa za goste primjenjuje se smanjeni doprinos za goste

4-15 godina starosti 1,50 €, oslobođeno tijekom razdoblja doprinosa za goste izvan sezone.

Uvjeti poništenja:

  • Bei einer Stornierung hat der Mieter 90 % des vereinbarten Mietpreises (ohne Endreinigung, weitere Leistungen und Gästebeitrag) zu zahlen, sofern eine anderweitige Vermietung im gleichen Zeitraum nicht möglich ist. Für den Fall einer anderweitigen Vermietung wird lediglich eine Bearbeitungsgebühr von 40 € erhoben. Die Vermieter empfehlen daher rechtzeitig eine Reiserücktritt- / bzw. eine Reisestornoversicherung abzuschließen. Sollte die Vermietung dieser Wohnung im gewählten Reisezeitraum auf Grund eines behördlich angeordneten, generellen Beherbergungsverbots (Epidemie / Pandemie) untersagt sein, erfolgt eine kostenfreie Stornierung.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin S. Reiber

gospodin S. Reiber

Napokon praznici! S tim iščekivanjem mi, obitelj Steffen Reiber i Heike Reiber iz Straubenhardta, srdačno vam želimo dobrodošlicu u naš apartman za odmor. Dopustite da vas nadahne obala Sjevernog mora i osjećate se zaista ugodno u ovom apartmanu za odmor. Veselimo se vašem upitu i rezervaciji godišnjeg odmora!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 470427

Posljednje ažuriranje: 21.02.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/470427.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina