Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Zeeland Chalet Lanske

Scharendijke

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Za sveobuhvatno uspješno iskustvo odmora, otkrijte radost svog odmora u našoj Zeeland Chalet Lanske, koja se nalazi u Scharendijkeu u Zeelandu. Naš šarmantni chalet je prostran i potpuno namješten, s velikim dnevnim boravkom uključujući blagovaonicu i kuhinju. Može primiti do 4 osobe u 40 četvornih metara stambenog prostora.

Kupaonica je opremljena tušem i umivaonikom, a tu je i odvojeni WC.

U dnevnoj sobi naš chalet ima TV ravnog ekrana sa satelitskom vezom.

Stoga je savršen smještaj za malu obitelj ili bračni par.

Na 140 četvornih metara, potpuno ograđenom posjedu nalazi se prostrana terasa s pripadajućim travnjakom. Udoban vrtni namještaj očekuje vas u našoj vrtnoj kućici.

Ukratko: s našom Zeeland Chalet stvarno možete uživati u odmoru!



Naš chalet opremljen je modernim sadržajima kako bi vaš boravak bio što ugodniji. Kuhinja je opremljena visokokvalitetnim aparatima, uključujući kombinaciju mikrovalne pećnice i roštilja, kuhalo za vodu i aparat za kavu. Dnevni boravak je udobno namješten i nudi televiziju i besplatni WiFi za vašu zabavu.



Tu je i lijepo uređen vanjski vrt gdje možete uživati na svježem zraku i opustiti se. Tu je i stalni prostor za roštilj, idealan za ljetne večeri. Terasa je još jedno izvrsno mjesto za opuštanje i uživanje u okruženju. Radi Vaše udobnosti, u kampu je osiguran parking.



Kupaonica je opremljena sušilom za kosu, a cijeli apartman je rezerviran za nepušače. Spavaće sobe su udobno namještene i imaju dosta prostora za pohranu.



Apartman Zeeland Chalet Lanske savršeno je mjesto za opuštajući odmor. Sa svojom mirnom lokacijom, modernim sadržajima i ugodnim interijerom, idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u ljepoti Zeelanda. Rezervirajte svoj boravak sada i doživite nezaboravan odmor.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.7 km

2.7 km

Jezero 1.3 km

1.3 km

Mogućnost kupovine 0.9 km

0.9 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.9 km

0.9 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 70 km Flughafen Rotterdam Den Haag

70 km

Kolodvor 34 km Bahnhof Goes

34 km

Izlaz s autoceste 45 km Hellegatsplein A29 / A59

45 km


Mjesto i položaj smještaja

U Scharendijkeu, Zeeland, šarmantnom selu na sjeveru, kamp De Witte Molen miran je obiteljski kamp. U kampu se nalaze 24 stalne kućice. Ne mogu ga koristiti karavani i šatori. De Witte Molen je lijepo i dobro održavan. Neposredno ispred Chalet br. 17 nalazi se atraktivno malo igralište s ljuljačkama, toboganom, klackalicom i trampolinom. U kampu de Witte Molen nema programa za njegu ili animaciju. U cijelom kampu de Witte Molen vlada ugodna i opuštena atmosfera. Chalets uglavnom koriste njihovi vlasnici, stanari chalets-a najčešće su obitelji, stariji gosti, ljubitelji vodenih sportova i ronioci koji traže mir, slobodu, udobnost i opuštanje.

Kamp se nalazi na rubu ugodnog zeelandskog sela Scharendijke, otprilike 1,5 kilometar udaljen od najljepših plaža Sjevernog mora u Nizozemskoj, plaža Brouwersdam. Plaže Grevelingermeer udaljene su samo 1 km. Mjesta za ronjenje na Grevelingermeeru također se mogu pronaći u Scharendijkeu i susjednom gradu Den Osse. U Brouwersdamu postoje razne mogućnosti za surfanje sa zmajem, jedrenje na dasci, jedrenje po plaži, vožnju zapregom sa zmajem, ali i, naravno, opsežne i opuštajuće šetnje plažom. Vrlo dobro razvijene biciklističke staze pozivaju vas na izlete u susjedne gradove na Schouwen-Duivelandu. Renesse, Brouwershaven, Burgh-Haamsteede ili Zieriksee lako se mogu doći biciklom. Za ljubitelje brdskog biciklizma postoji čak i određena i zahtjevna MTB ruta u šumi Westenschouwen. Postoje mnoge druge sjajne i uzbudljive ideje za izlete, bez obzira na vrijeme. Uostalom, na Schouwen-Duivelandu nikad nije loše vrijeme, samo pogrešna odjeća. :-)



U sklopu objekta nalazi se potpuno opremljen Plus supermarket do kojeg je također lako doći pješice.

Plus 6 restorana za svačiji ukus!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu su uključeni troškovi struje, vode i plina. Završno čišćenje nakon odlaska također je uključeno u cijenu od 60,00 EUR.



Plaćanje se vrši u dva koraka. Depozit (35% cijene najma) se uplaćuje u roku od 14 dana od rezervacije bankovnom doznakom.

Preostali iznos dospijeva najkasnije 4 tjedna prije dolaska najmoprimca.

Polog od 200,00 € je dogovoren. To se mora prenijeti s preostalim iznosom plaćanja. Izračunat će se nakon razdoblja najma umanjenog za boravišnu pristojbu za 2024. godinu (za referencu, u 2023. to je bilo: 2,04 € od 1. svibnja do 31. kolovoza 2023. (ostala razdoblja u 2023. 1,83 €) po noćenju po osobi), konačna čišćenje i bilo kakva šteta na kućici ili njenom namještaju bit će nadoknađena bankovnom doznakom od stanodavca. Povrat se obično vrši unutar 14 dana od polaska.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Lösung des Mietvertrages / Annulierung Es gelten die Vereinbarungen des Mietvertrages. Sollte der Mieter aus irgendeinem Grunde diesen Mietvertrag kündigen, wird der Vermieter ihm nach schriftlicher Kündigung bis 30 Tage vor Mietbeginn 100 % der erhaltenen Anzahlung (35 % des Mietpreises) erstatten. Bei Kündigung einen Monat oder kürzer vor Beginn der Mietperiode erfolgt keine Rückerstattung mehr. Selbstverständlich wird bei einer Stornierung des Aufenthalts aufgrund einer Einreise- oder Rückreisesperre hervorgerufen durch Ereignisse wie die "Corona-Pandemie" nach Absprache unter beiden Parteien auch eine kurzfristigere Stornierung kostenfrei akzeptiert.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin K. Lanske

gospodin K. Lanske

Godinama smo uživali putovati u Schouwen-Duiveland. Od tada smo obožavatelji Scharendijke i okolice. Volimo spoj prirode, plaže, mora i bezbroj mogućnosti za tjelovježbu. Bili smo potpuno impresionirani brojnim uzbudljivim mogućnostima izleta i raznolikom gastronomijom. Osim toga, Zeeland našoj djeci nudi sve što dječje srce poželi. S našim chaletom konačno imamo priliku redovito boraviti tamo i osjećati se ugodno u Camping De Witte Molen. Važno nam je da i vi doživite potpuno isto iskustvo u našoj kućici. U tu smo svrhu u potpunosti opremili naš chalet. Omogućit će vam ugodan boravak nedaleko nizozemskog Sjevernog mora.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 470550

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/470550.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina