Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u prekrasnu kuću za odmor Chalet722 u Renesseu, Zeeland. Ovo idilično utočište može primiti do četiri osobe u 60 četvornih metara stambenog prostora i ima jednu spavaću sobu i dvije kupaonice.



Chalet722 savršeno je mjesto za obiteljski odmor. Ovdje možete uživati u slobodi boravka u okruženju koje je ugodno za pse. Vrt je prekrasno mjesto za opuštanje, igru ili roštiljanje. Na raspolaganju je roštilj i osigurano je parkirno mjesto.



Unutra ćete pronaći potpuno opremljenu kuhinju s indukcijskom pločom za kuhanje s 4 ploče, zamrzivačem, perilicom posuđa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu, tosterom i posuđem. Napa osigurava svježi zrak.



Za vašu udobnost, Chalet722 je opremljen klima uređajem, perilicom rublja, WiFi i satelitskom televizijom. Na raspolaganju su i bicikli za istraživanje slikovite okolice.



Spavaće sobe su ugodne i udobne, s kvalitetnom posteljinom i mekim jastucima za miran san. U kupaonici ćete pronaći sušilo za kosu.



Imajte na umu da je Chalet722 kuća za nepušače.



Kuća za odmor Chalet722 okružena je prekrasnim prirodnim krajolikom koji vas poziva da se opustite i opustite. Uživajte u pogledu na široko nebo, zelene biljke i drvo zgrada. Opustite se u hladu ispod drveća ili uživajte u suncu na terasi.



Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu kuću za odmor Chalet722 i želimo vam nezaboravan odmor u Renesse, Zeeland.
Broj licence ili registracije: 1

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Otok Schouven-Duiveland je raznoliko područje s mnogo kulturnih atrakcija i prirodnih rezervata. Okružen je Nacionalnim parkom Oosterschelde i Grevelingen Meer.



Schouwen-Duiveland oko šuma Boswachterij i Westerschouwen karakterizira iznimna priroda.



Tu su dine, nasipi, slane močvare i prekrasne šume koje su idealne za planinarenje i vožnju biciklom.



5 *Strandpark De Zeeuwse Kust je obiteljski park koji se nalazi u neposrednoj blizini (250 m) plaže Renesse. Do grada Renesse može se doći za pet minuta vožnje automobilom. Park ima široku ponudu aktivnosti za mlade i stare. Tu je veliko, potpuno novo penjalište koje uključuje audio igralište, bazen s dječjim gusarskim brodom s toboganima i vanjski aquapark, dječje zatvoreno igralište, dječje kino, trampolin, nogometna igrališta i animacija za djecu.



Također se vodi računa o vašem fizičkom blagostanju. U tri restorana (Strand Café DOK, talijanska La Costa i snack bar) možete naručiti kulinarske delicije, talijanska jela i razne zalogaje. Strand Café DOK nudi ukusno uređen interijer s otvorenim kaminom i velikom terasom za sunčanje s garniturom za odmor tik uz igralište.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Die Stornierungsbedingungen unterliegen dem Strandpark De Zeeuwse Kust.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin L. Fettes

gospodin L. Fettes

Na kraju, ali ne manje važno, htjeli bismo vam se predstaviti i reći vam kako smo došli do parka i planinske kuće. Mi smo mlada obitelj iz Ruhrskog područja i ispunili smo svoj dugogodišnji san o posjedovanju vlastite planinske kuće sa Zeemeeuwom 722. 2020. prvi smo put otišli na odmor u regiju Schouwen-Duiveland. Mi smo vrlo aktivna obitelj i uživamo u dugim vožnjama biciklom. Na jednoj od tih tura prošli smo pored parka na plaži De Zeeuwse Kust i napravili kratku pauzu. Naša djeca i mi odmah smo se zaljubili u ovaj sjajan park s prekrasnim igralištem i s ljubavlju uređenom terasom koja poziva na zadržavanje. Od tada se u nama probudila želja da ovdje kupimo kolibu. Nakon duge potrage za pravim chaletom, odlučili smo kupiti Zeemeeuw 722 u srpnju 2023. Od prvog dana smo se mi i naša djeca osjećali ugodno i kao kod kuće. S puno ljubavi, ukusa i osobnih detalja dizajnirali smo naš Zeemeeuw u mjesto gdje se mladi i stari mogu osjećati potpuno ugodno. Na srcu nam je da svoj drugi dom učinimo što udobnijim i punim ljubavi. Kako bismo se mi i naši gosti osjećali ugodno i proveli nezaboravan odmor. Vrlo smo zahvalni na sugestijama i naravno kritikama. Svima želimo prekrasan, opuštajući odmor u našoj Chalet Zeemeeuw 722. Lars i Nina


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 470751

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/470751.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina