Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ostseeferienhaus Achtern Diek

Schönberger Strand

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte raj na Baltičkom moru u našoj šarmantnoj kući za odmor "Ostseeferienhaus Achtern Diek", samo 300 metara od plaže na Baltičkom moru. Smještena u blizini plaže na slikovitoj plaži Baltičkog mora u Kielskom zaljevu, ova kuća za odmor od 100 četvornih metara nudi prostor za do 6 gostiju. Ima 3 udobne spavaće sobe i 2 kupaonice koje jamče udobnost i privatnost.



Kuća je opremljena modernim sadržajima kako bi vaš boravak bio što ugodniji. Prostrana kuhinja opremljena je perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i aparatom za kavu te nudi dovoljno prostora za kuhanje i uživanje u obrocima. Ugodan dnevni boravak ima televiziju s multimedijom uključujući DAZN i Netflix, Alexa i kamin koji stvara toplu i privlačnu atmosferu u hladnim večerima. WiFi je naravno uključen.



Za naše male goste osigurali smo dječji krevetić i dječju stolicu. Kuća ima perilicu rublja, glačalo i sušilo za kosu, tako da tijekom boravka ne morate brinuti o kućanskim poslovima.



Kuća za odmor okružena je prekrasnim vrtom od 1.000 četvornih metara koji je u potpunosti ograđen i poziva na odmor i igru. Možete roštiljati na terasi i uživati u svježem morskom zraku u svojoj sezonskoj ležaljci. Dostupna su i dva parkirna mjesta.



Za ljubitelje wellnessa, kuća nudi saunu u kojoj se možete opustiti nakon dana na plaži. Kuća za odmor je kuća za nepušače i nudi okruženje pogodno za alergičare.



Strandedeka, restorani, štandovi s ribom, iznajmljivanje bicikala i teren za mini golf nalaze se na pješačkoj udaljenosti, što zaokružuje ponudu za savršen odmor na Baltičkom moru. Rezervirajte sada i doživite nezaboravne dane u kući za odmor Achtern Diek!



Sa svojom mirnom i idiličnom lokacijom, "Ostseeferienhaus Achtern Diek" savršeno je mjesto za opuštajući odmor na Baltičkom moru. Uživajte u prekrasnom pogledu na more i okolni krajolik i ostavite svakodnevicu iza sebe. Radujemo se vašem posjetu!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
krevet za bebu
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Jezero 0.3 km

0.3 km

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 100 km Hamburger Flughafen

100 km

Kolodvor 0.7 km Bahnhof Schönberger Strand

0.7 km

Izlaz s autoceste 27 km Kiel

27 km


Mjesto i položaj smještaja

Život na plaži postoji na kilometrima dugim pješčanim plažama. Gradite dvorce od pijeska, udobno čitajte, skupljajte školjke, drijemajte u ležaljci za plažu, hodajte bosi po pijesku, plivajte u moru, brčkajte se okolo ili ronite, samo lijeno pustite sunce da vam udara po krznu ili sneno promatrajte zalazak sunca u večernjim satima kao par. Fine pješčane plaže Baltičkog mora posebno su popularne među obiteljima. Ovdje se mališani mogu zezati do mile volje i brčkati u plitkoj vodi. A oni stariji mogu se opustiti u ležaljci. Odmor na Baltičkom moru? Da, "Brazil" i Kalifornija" naziv je mirne sedam kilometara duge pješčane plaže zapadno od odmarališta Schönberger Strand na Baltičkom moru. Najprije vozite bicikl šetnicom uz nasip, a zatim nastavite biciklističkom stazom Baltičkog mora - prvog dana do Laboea, na drugom do Schönberger Stranda. Počastite se. Skrenite s puta do vodenice u Hohenfeldeu i imanja Schmoel s impresivnom vratarnicom. I još jedan savjet: možete vidjeti prekrasne nostalgične vlakove na muzejskoj željezničkoj stanici. Idite trajektom do Kiel u kupovinu ili započeti jednodnevni izlet trajektom u Dansku - isplati se.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedene cijene temelje se na maksimalnom broju osoba od 6 osoba i uključuju sve dodatne troškove temeljene na korištenju, kao i WiFi, saunu i završno čišćenje.



Polog: 100,00 EUR, 200,00 EUR za 2 ili više pasa (vraća se nakon odlaska u skladu s uvjetima)

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Reiserücktritt Der Gast kann vor dem Anreisetag jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Der Eigentümer verliert dadurch den Anspruch auf den Vermietungspreis, macht für diesen Fall jedoch nachfolgende pauschale Stornogebühr unter Berücksichtigung der ersparten Aufwendungen mit sofortiger Fälligkeit geltend: – bis zum 49. Tag vor Reiseantritt: 20 % vom Reisepreis, mindestens jedoch EUR 200,- – bis zum 35. Tag vor Reiseantritt: 30 % vom Reisepreis – bis zum 21. Tag vor Reiseantritt: 60 % vom Reisepreis – bis zum 14. Tag vor Reiseantritt: 90 % vom Reisepreis – ansonsten 100% des Reisepreises Bei Nichtinanspruchnahme der Vermietungsleistung ist der Eigentümer zur baldmöglichsten anderweitigen Vermietung verpflichtet, um Ausfälle zu vermeiden und den Schaden so gering wie möglich zu halten. Eine Bearbeitungsgebühr von 200,- Euro steht dem Eigentümer trotzdem zu. Ich empfehle den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Rücktrittserklärungen müssen in jedem Falle schriftlich erfolgen und sind direkt an den Eigentümer zu richten.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin H. Reinhart

gospodin H. Reinhart

"Imam san" Martin Luther King izgovorio je ove poznate riječi tijekom borbe za građanska prava 1960-ih. Imam i san, ili ako hoćete, viziju. Želim učiniti razliku u odnosu na druge agente za svoje goste! Želim stvoriti mjesto gdje se naši gosti osjećaju ugodno! Živim da svojim gostima pružim prekrasan odmor! Želim vam puno zabave i prekrasan odmor na Baltičkom moru. Vaš Holger Reinhart


Dalji smještaji od gospodin H. Reinhart


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 471192

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/471192.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina