Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Samsa in Rovinj

Istra

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naša kuća nalazi se u slikovitom Rovinju, samo nekoliko minuta hoda od plaže (250 m), u mirnom i omiljenom dijelu grada Borik ("borova šuma") s obiteljskim kućama i kućama za odmor te puno zelenila.



Trosobna kuća za odmor A4+1 namijenjena je za 4 do 5 osoba. Radi se o dvojnoj kući sa posebnim ulazom. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja (uključujući hladnjak s odvojenim odjeljkom za zamrzavanje, perilicu posuđa, staklokeramičku ploču za kuhanje s 4 ploče, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, posuđe za kuhanje i jelo, kuhinjske krpe i sl.), WC za goste i velika terasa s vrtnom garniturom i suncobranima s direktnim izlazom u vrt. Na katu se nalaze dvije dvokrevetne sobe, svaka s krevetom 160 × 200 cm, kupaonica s prozorom (kada s tušem, WC, umivaonik) i veliki balkon. WiFi internet, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima uređaj, perilica suđa, peć na drva u dnevnoj sobi, zajednička perilica rublja (u podrumu).



2-sobni apartman A2+2 u susjednoj kući pogodan je za 2 do 4 osobe. Nalazi se na 1. katu i sastoji se od dnevne/spavaće sobe s 2 kauča na razvlačenje, blagovaonice i potpuno opremljene čajne kuhinje (uključujući hladnjak s odvojenim odjeljkom za zamrzavanje, električni štednjak s 2 ploče, aparat za kavu, kuhalo za vodu, kuhanje i jelo posuđe, kuhinjske krpe i sl.), spavaća soba s bračnim krevetom 180 × 200 cm, kupaonica s prozorom (kada s tušem, WC, umivaonik) i dva balkona, po jedan iz svake sobe. Oba balkona su opremljena vrtnim namještajem i suncobranima. WiFi internet, flat-screen SAT TV, klima uređaj, zajednička perilica rublja (u podrumu).



Naš Studio S2 za 2 osobe nalazi se na istom katu. To je dvokrevetna soba s kupaonicom i balkonom, opremljena bračnim krevetom (160 × 200 cm), stolom za blagovanje za 2 osobe i mini kuhinjom (električni štednjak s 2 ringle, hladnjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu, posuđe za kuhanje i jelo , kuhinjske krpe itd.). Balkon je opremljen vrtnom garniturom i suncobranom. WiFi internet, flat-screen SAT TV, klima uređaj, zajednička perilica rublja (u podrumu).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.25 km

0.25 km

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 0.15 km

0.15 km

Zračna luka 30 km Pula

30 km

Kolodvor 15 km Kanfanar

15 km

Izlaz s autoceste 15 km Rovinj/Kanfanar

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća nalazi se u Boriku, jednom od najomiljenijih predjela Rovinja s obiteljskim kućama i kućama za odmor te puno šume. Dnevnu opskrbu jamči supermarket udaljen 150 m te štand s voćem i povrćem. Seljačka tržnica (svakodnevna), ribarnica, kao i druge trgovine i supermarketi nalaze se u centru grada. Nekoliko restorana nalazi se na pješačkoj udaljenosti od naše kuće, kao i na plaži. Stara jezgra Rovinja udaljena je 2,5 km i lako se može stići za oko 5 minuta vožnje automobilom, 10-15 minuta vožnje biciklom ili 25-30 minuta pješice uz slikovitu obalu.



Do plaže Val de Lesso lako se stiže pješice za nekoliko minuta, bilo šumskom stazom kroz naselje. Okružena je borovom šumom koja pruža hlad od ljetnih vrućina. Pogled na stari grad i otok Figarola je veličanstven. To je uglavnom šljunčana i kamenita plaža s lakim pristupom vodi, što je čini vrlo pogodnom za djecu. Plaža je novoopremljena s tuševima i svlačionicama, kao i dječjim igralištem u hladovini starih borova. Tu je bar na plaži sa živom glazbom u večernjim satima, poznati restoran Blue i nekoliko snack barova. Dio plaže izričito je označen kao plaža za pse, gdje je dozvoljeno kupanje pasa. Samo nekoliko minuta hoda dalje dolazite do Family Hotela Amarin sa svojim lijepo uređenim vrtovima i igralištima, sportskim aktivnostima, iznajmljivanjem čamaca, bicikala i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu najma uključeni su svi dodatni troškovi (voda, struja, WiFi internet, klima uređaj i dr.), posteljina i ručnici koji se mijenjaju jednom tjedno, kao i boravišna pristojba te naknada za završno čišćenje. U kuhinji se nalaze kuhinjske krpe, spužva i sredstvo za pranje posuđa.

Uvjeti poništenja:

  • Bei einer Reservierung bitten wir um Anzahlung in Höhe von 20% des vereinbarten Preises, zahlbar binnen 7 Tage auf unser Bankkonto. Die Anzahlung ist nicht erstattbar. Im Stornierungsfall, falls möglich, werden wir Ihnen einen Ersatzermin anbieten (auch im Jahr danach). Es empfiehlt sich, eine Reiserücktrittversicherung abzuschließen um sich von Stornierungskosten zu schützen. Die Restzahlung erfolgt bei Ankunft in bar.

ostale informacije:

Cijene smještaja variraju ovisno o sezoni - kuća za odmor A4+1 od 80 do 170 eura, apartman A2+2 od 60 do 120 eura, studio S2 od 45 do 68 eura. Cijena najma po danu i jedinici uključuje sve dodatne troškove vezane uz korištenje (struja, klima, WiFi, itd.), tjedno mijenjanje posteljine i ručnika, plus završno čišćenje 50 eura za A4+1, 40 eura za A2+2, 30 eura za S2 (jednokratno plaćanje).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa V. Samsa

gospođa V. Samsa

Dobrodošli u obitelj Samsa! Uvijek se trudimo učiniti sve kako biste mogli uživati u svom odmoru u našem prekrasnom Rovinju. Tečno govorim njemački i rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja. Kao iznajmljivači, uvijek smo se trudili osigurati čistoću i higijenu u našoj kući. Naravno, sada se pridržavamo svih uputa epidemiološke službe vezano uz korona pravila (pojačana dezinfekcija površina, kuhanje posteljine i sl.).


Dalji smještaji od gospođa V. Samsa


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 47173

Posljednje ažuriranje: 29.02.2024

Oglas je online od: 12 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/47173.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina