Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u našu šarmantnu kuću za odmor “Dune House” u Bredeneu na belgijskoj obali Sjevernog mora. Ova ugodna i udobna kuća za odmor može primiti do 6 gostiju i ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak/blagovaonicu s kaučem na razvlačenje i čajnu kuhinju, 1 kupaonicu s WC-om i odvojeni WC..



Kuća impresionira svojim toplim drvenim namještajem i stilskim dizajnom interijera. Otvoreni dnevni boravak s udobnim kaučem na razvlačenje, kožom presvučenom stolicom za ljuljanje i još dvije fotelje od ratana i TV-om poziva vas na opuštanje. Moderna kuhinja opremljena je svim sadržajima kao što su perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, friteza, teppanyaki roštilj i aparat za kavu. Veliki blagovaonski stol nudi dovoljno prostora za zajedničko jelo.



Spavaće sobe su udobno namještene i imaju udobne krevete. Za naše najmlađe goste rado ćemo osigurati dječji krevetić i dječju stolicu. Kupaonica je modernog dizajna i opremljena je tušem, umivaonikom i WC-om te ima dovoljno prostora za odlaganje stvari. Dostupni su i perilica rublja i sušilo za kosu.



Vanjski izgled kuće za odmor jednako je impresivan kao i interijer. Vrt je savršeno mjesto za opuštanje i igru. Terasa s opremom za roštilj poziva vas na druženje. Za vaše vozilo osigurano je parkirno mjesto. Na raspolaganju su i četiri bicikla za istraživanje prekrasne okolice. Također se možete prenijeti u srednji vijek na izletima u jedinstveni Brugge sa svojim slikovitim kanalima i povijesnim zgradama ili u urbaniji Gent. Uživajte u opuštajućoj vožnji biciklom kroz mirni krajolik poldera Flandrije ili duž kanala do Brugesa. Usput svratite u stare seoske ili seoske gostionice, okrijepite se nekim od regionalnih pivskih specijaliteta ili se okrijepite ukusnim vaflom ili svježom palačinkom. Uživajte u miru De Haana sa slamnatim kućama iz Bel Epoquea. Istražite živahni Ostende s njegovom ribarskom lukom, sofisticiranom marinom, kockarnicom, prostranim šetalištem uz obalu te raznolikom kulinarskom ponudom i mogućnostima kupovine biciklom. Otkrijte znamenitosti europskog glavnog grada Bruxellesa na jednodnevnom izletu. Do metropole Londona lako se stiže i trajektom (Calais).



Do plaže možete doći pješice ili za nekoliko minuta koristeći dostupne bicikle. Za lakši transport posuđa dostupna su ručna kolica. Hranu s roštilja možete pržiti na Weber roštilju. Od sredine lipnja do sredine rujna možete uživati u kupanju u grijanom bazenu.



Ova kuća za odmor idealna je za obitelji i parove. Uživajte u miru i ljepoti krajolika zapadne Flandrije u našoj kući na dinama. Za dodatne informacije jednostavno nas kontaktirajte telefonom ili e-poštom.



Radujemo se vašem posjetu!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.3 km

1.3 km

Jezero 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 20 km Ostende

20 km

Kolodvor 5 km Ostende

5 km

Izlaz s autoceste 10 km Jabbeke/De Haan

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaša kuća za odmor nalazi se u turističkom parku Zeewind II u Bredeneu, Zapadna Flandrija, idiličnom mjestu na belgijskoj obali.

Bredene se nalazi u mirnom krajoliku poldera između Ostendea i De Haana. Oba mjesta su udaljena oko 5 km i do njih se lako može doći biciklom po biciklističkim stazama. Bredene nudi prirodni krajolik dina s 12 km dugom pješčanom plažom, koja već nekoliko godina ima i svoj nudistički prostor. Svaki dio plaže ima svoj beach bar.



Na izletu u jedinstveni Brugge sa svojim slikovitim kanalima i povijesnim zgradama, odvest ćete se u srednji vijek.Vrijedi posjetiti i urbaniji Gent, sa svojim povijesnim zgradama koje vrijedi vidjeti.



Uživajte u opuštajućoj vožnji biciklom kroz mirni krajolik poldera Flandrije ili duž kanala do Brugesa. Usput svratite u stare seoske ili seoske gostionice, okrijepite se nekim od regionalnih pivskih specijaliteta ili se okrijepite ukusnim vaflom, svježom palačinkom ili domaćim sladoledom s imanja. Uživajte u miru De Haana sa slamnatim kućama iz Bel Epoquea. Istražite živahni Ostende s njegovom ribarskom lukom, sofisticiranom marinom, kockarnicom, prostranim šetalištem uz obalu te raznolikom kulinarskom ponudom i mogućnostima kupovine biciklom. Otkrijte znamenitosti europskog glavnog grada Bruxellesa na jednodnevnom izletu. Do metropole Londona lako se stiže i trajektom (Calais).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje paušalnu cijenu vode od 30 EUR tjedno. Cijene vrijede za boravak do 4 osobe. Svaka dodatna osoba se dodatno naplaćuje. Polog iznosi 200 eura i nadoknadit će se troškovima struje.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Zahlungsbedingungen: bei Buchung wird eine Anzahlung von 20% des Gesamtpreises fällig, der Rest ist spätestens 4 Wochen vor Reiseantritt unaufgefordert zu überweisen. An- und Abreise: Am Anreisetag steht das Haus ab 15.00 Uhr zur Verfügung, die Abreise soll bis 10.00 Uhr erfolgt sein. Mitzubringen: Bettwäsche (2m x 0,90m bzw. 2m x 1,80m), Hand- und Geschirrtücher. Stornierungskosten: - kostenlose Stornierung bis 30 Tage vor Reiseantritt - von 29 bis 15 Tage vor Antritt 75 % des Mietpreises - später als 15 Tage vor Antritt 100% Der Abschluss einer Reiserücktritts- und Reiseabruchversicherung wird empfohlen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin D. Beck

gospodin D. Beck

Dragi gosti, Moje ime je Dominik Beck. Zajedno sa suprugom već dugi niz godina ugošćujem vjerne stalne goste koji jako cijene opuštajući boravak u našoj kući za odmor i osobni kontakt s nama. Uživajte u svom boravku kao i mi, jer smo sretni svaki put kada krenemo put Bredena. Udobna kuća za odmor čeka vas s bogatom opremom uključujući riblji pribor za jelo. Kao dugogodišnji iskusni domaćini, rado ćete od nas dobiti i korisne savjete o svom boravku. Bilo bi nam drago da nas kontaktirate. Srdačan pozdrav Dominic Beck


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 472654

Posljednje ažuriranje: 21.04.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/472654.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina