Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Lacrima

Le Marche

maks.  6   Gosta/Gostiju
125m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
125m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Prostrani apartman za odmor Lacrima dio je Azienda Mastrocola. Azienda Matrocola nalazi se na velikom panoramskom mjestu s prekrasnim pogledom na brda Marchigiani i dramatični planinski lanac Sibillini u pozadini. Apartmani su također centralno smješteni između gradova Loro Piceno, Mogliano i Montappone. Ukupno se ovaj smještaj za odmor sastoji od sedam luksuznih, prostranih i dobro opremljenih apartmana.



Svaki apartman ima svoj privatni vrt, privatni pristup i parkirno mjesto. Imanje se prostire na jednom hektaru zemlje. Obuhvaća glavnu zgradu s tornjem pričvršćenim s jedne strane i manju zgradu. Glavna zgrada izvorno je bila seoska kuća u kojoj su obitelji živjele na prvom katu, au prizemlju su bile štale. U međuvremenu, toranj su seljaci koristili za sušenje duhana. Na kraju, manja zgrada je prije bila korištena za smještaj životinja. U staroj seoskoj kući i kuli za sušenje duhana nalazi se 5 apartmana. U međuvremenu, manja zgrada sadrži dvije karakteristične seoske kućice.



Unutarnja i vanjska obnova zgrada izvedena je u skladu s građevinskim propisima iu skladu je s tradicionalnom ruralnom arhitekturom Marchigiani. Zapravo, stanovi imaju tradicionalne kamene fasade, stropove s drvenim gredama i podove s pločicama od terakote. Okućnica od 10.000 m2 je dobro održavana, s velikim travnjakom, cvjetnim gredicama s ružmarinom, lavandom i bijelim ružama. Dodatno, tu su i stabla maslina i murve koje pružaju hladovinu tijekom vrućih ljetnih dana. Veliki vrt omogućuje potpunu privatnost, a istovremeno pruža spektakularan pogled od 360° na brda, srednjovjekovne gradove i planine u pozadini. Na kraju, velika terasa, sa ležaljkama, suncobranima i trijemom, okružuje bazen veličine 5 x 18 metara



Lacrima je svijetao apartman za odmor u Le Marcheu sa stambenom površinom od 125 m2. Nalazi se u većoj od dvije kuće za odmor s velikim vanjskim trijemom s fantastičnim pogledom na vrt, bazen i brda. Tu je i veliki vanjski stol sa stolicama, kutak za dnevni boravak i roštilj. Prostrani donji dio ima otvorenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak sa spavaćom sobom s dva odvojena kreveta i kupaonicom s tušem, umivaonikom, WC-om i bideom. Perilica rublja je u 'ormariću' ispod stepenica. Kuhinja je potpuno opremljena hladnjakom sa zamrzivačem, plinskim štednjakom s četiri jame i pećnicom, perilicom posuđa, kuhalom za vodu i aparatom za kavu, zajedno s obiljem staklenog posuđa, posuđa, pribora za jelo, lonaca i tava. Na katu se nalaze dvije velike spavaće sobe, obje s bračnim krevetom, koje dijele kupaonicu s tušem, umivaonikom, WC-om i bideom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 40 km

40 km

Jezero 30 km

30 km

Skijaška uspinjača 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 90 km Ancona

90 km

Kolodvor 20 km Macerata

20 km

Izlaz s autoceste 38 km Civitanova

38 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartmani se nalaze manje od 3 km udaljenosti od starog rimskog grada Loro Piceno. Loro Piceno je povijesni grad. Dom brojnih kulturnih i gastronomskih festivala. Poznato je po Vino Cotto, posebnom vinu koje se "kuha" da postigne vrhunac okusa i obično se pije nakon večere. Nadalje, Azienda Mastrocola nalazi se u "Zlatnom trokutu" Le Marchea što vas stavlja u središte svega jer to znači da je udaljena samo 30 minuta od plaže, srednjovjekovnih gradova na vrhovima brda i veličanstvenih planina Sibillini. Loro Piceno također se može pohvaliti nekim iznimnim restoranima, poput Ristorante al Girarrosto. Tržni dani i lokalne fešte obiluju u gradu i obližnjim selima, s dobrim izborom trgovina i kafića u gradu. Na kraju, ako ostajete tijekom mjeseca kolovoza, preporučujemo da posjetite Festa del Vino Cotto!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • If a reservation made is cancelled for whatever reason, the person who made the reservation must immediately notify Le Marche Explorer in writing. The cancellation is effective from the date Le Marche Explorer receives this message. A cancelling tenant owes Le Marche Explorer the following amounts in addition to the administration costs due for the cancellation per accommodation: - in case of cancellation up to 8 weeks before the day of arrival: 30% of the travel and/or rental price. - in case of cancellation from 8 weeks before arrival until the day of arrival: 100% of the travel and/or rental price. €45 in handling/administration costs will also be charged.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.02.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Le Marche Explorer
gospođa M. De Veer

gospođa M. De Veer

Ćao, ja sam Monique! Preselio sam se u Le Marche u Italiji prije više od 20 godina i osjećam ljubav prema regiji. Zajedno s mojim suprugom pokrenuli smo Aziendu Cerqueto, koja se sastoji od četiri apartmana za odmor smještena u mirnoj dolini, i Le Marche Explorer, agenciju za iznajmljivanje koja pomaže ljudima da pronađu savršen smještaj dok su na odmoru u Le Marcheu.


Dalji smještaji od gospođa M. De Veer

Pokazati sve smještaje od gospođa M. De Veer

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 474726

Posljednje ažuriranje: 05.03.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/474726.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina