Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Flora

Costa Calma

maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
1 spavaća soba
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj za odmor “Villa Flora” u Costa Calmi nudi vam sve što vam je potrebno za opuštajući odmor na Fuerteventuri. Zbog blago povišenog položaja smještaja za odmor, imate fenomenalan pogled na more. Ovaj smještaj za odmor impresionira svojom jedinstvenom arhitekturom i vrlo kvalitetnim namještajem.



U ovom modernom ambijentu možete se od prve minute osjećati kao kod kuće i uživati u svom odmoru u potpunosti.



Sa životnom površinom od 200 m², ova vila može primiti do šest osoba.



“Villa Flora” ima 3 spavaće sobe, 2 kupaonice s tušem, veliki dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, skrovitu vanjsku terasu gdje se također nalazi privatni bazen i osunčanu krovnu terasu s koje možete uživati u prekrasnom pogledu na more.



Kada uđete u ovu vilu za odmor iz snova, prostrani i primamljivi dnevni boravak s ugodnim prostorom za sjedenje i kaminom dočekat će vas u ugodnoj atmosferi. Zona za zabavu sa Samsung TV-om ravnog ekrana i glazbenim sustavom poziva vas da se zadržite i uživate u ugodnoj filmskoj večeri. Veliki blagovaonski stol nudi vam dovoljno prostora da u potpunosti uživate u obrocima.



Uz blagovaonicu nalazi se svijetla i otvorena kuhinja koja je opremljena svime što vam je potrebno za kuhanje. Veliki side-by-side kombinacija hladnjaka i zamrzivača s aparatom za sladoled ima dovoljno kapaciteta za vašu hranu. Pećnica i mikrovalna pećnica su visokokvalitetni uređaji marke Siemens. Osim toga, postojeća perilica posuđa olakšava pranje, dajući vam više vremena za stvarno važne stvari na vašem odmoru. Veliko indukcijsko kuhalo nalazi se na kuhinjskom bloku s pultom. To znači da možete lako razgovarati u prijateljskoj atmosferi dok kuhate.



Uživajte u svojoj svježe pripremljenoj jutarnjoj kavi za dobar početak dana uz normalan aparat za filter kavu ili Nescafe Dolce Gusto aparat za kapsule.



Ako trebate biti dostupni na odmoru i želite raditi online u svom smještaju za odmor, to nije problem u “Villa Flora”. Visokokvalitetno Apple PC i brzi optički kabel nude Vam optimalne uvjete za “radni” ili “kućni ured”.



Dnevni boravak vodi do vanjske terase s vašim privatnim bazenom i prostorom za sjedenje. U ovom osamljenom otvorenom prostoru imate priliku neometano uživati u suncu bez ikakvih vanjskih pogleda.



Vanjski dio vas vodi u stražnji dio “Villa Flora”, gdje se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica. Prva spavaća soba ima bračni krevet (1,50m x 2,00m), druga spavaća soba ima dva kreveta (1,50m x 2,00m i 1,20m x 2,00m). Pričvršćeni komarnici omogućuju vam miran san. Kupaonica ima veliku tuš kabinu i odvojeni toaletni prostor s bideom.



Iz vanjskog dijela možete doći do gornjeg dijela “Villa Flora” preko stepenica. Ovdje ćete pronaći još jednu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom i velikom sunčanom krovnom terasom. Spavaća soba ima veliki bračni krevet 2,00 m x 2,00 m, zidni LG TV ravnog ekrana i mali sef u ormaru.



U velikoj susjednoj kupaonici imate izbor između velike kutne kade i velike tuš kabine. Toaletni dio s bideom je odvojen od kupaonice, kao i donji dio.



U svakoj kupaonici je i sušilo za kosu, au gornjoj kupaonici perilica rublja s gornjim punjenjem s kojom možete udobno i bez puno muke oprati svoje rublje.



Gostima je također na raspolaganju dovoljno velikih i malih ručnika te sapuna za ruke.



Na gornjoj krovnoj terasi imate sunce cijeli dan i fenomenalan pogled na more. Ležaljke i udobne klupe pozivaju na zadržavanje.



Uvjeravamo vas da su svi naši smještaji za odmor očišćeni prema najvišim higijenskim standardima, tako da ništa ne stoji na putu sigurnom osjećaju odmora i ne morate brinuti.



Licenca i registarski broj: bit će dostavljen naknadno

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet
dupli krevet
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

“Villa Flora” nalazi se na periferiji Costa Calma na Fuerteventuri. Jedinstveni panoramski pogled na more i visokokvalitetni namještaj čine smještaj za odmor apsolutnim vrhuncem vašeg odmora.



Trgovine za svakodnevne potrebe, kao što su supermarketi, pekare, tvrtke za iznajmljivanje automobila i razni restorani dostupni su za nekoliko minuta.



Zdravstvena njega liječnika koji govore njemački i ljekarni također je zajamčena na licu mjesta.



Costa Calma je mirno mjesto na jugu Fuerteventure sa zelenim površinama i malim trgovinama.



Jug Fuerteventure impresionira svojim prekrasnim, širokim pješčanim plažama i također nudi širok raspon sportskih aktivnosti od golfa do vodenih sportova.



Golf teren Jandia udaljen je oko 20 km od apartmana, a do susjednog grada La Pared, na zapadnoj obali Fuerteventure, može se doći za oko 10 minuta vožnje automobilom. Zračna luka Fuerteventura udaljena je 65 km od Costa Calme.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Fuerte-Royal-Holiday
gospođa Y. Heithecker

gospođa Y. Heithecker

Dragi budući gosti! Hvala Vam na interesu za “Villa Flora”! Mi, tim Fuerte-Royal-Holiday, obiteljska smo tvrtka koja djeluje kao agent za apartmane za odmor na jugu Fuerteventure. Osobna korisnička podrška i usluga vrlo su nam važni. Slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam pružiti savjet i podršku u bilo kojem trenutku!


Dalji smještaji od gospođa Y. Heithecker

Pokazati sve smještaje od gospođa Y. Heithecker

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 474883

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/474883.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina