Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Camelie

Barban

maks.  8   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
300m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 27.04.2024 do 11.01.2025
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 27.04.2024 do 11.01.2025

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u potpuno novu Villu Camelie, smještenu u malom istarskom selu okruženom bujnom mediteranskom šumom i mirisnim livadama.
Vila je prigodna za obitelji koje si priželjkuju sadržajan godišnji odmor. Na raspolaganju su veliki bazen te različiti sportski i zabavni sadržaji koji će odmor učiniti još posebnijim.
Unutarnji prostor od 300 m2 uređen je u modernom stilu i nudi punu udobnost.
Vila je u potpunosti klimatizirana.
Uživajte sa svojom obitelji u ovom modernom smještaju!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
krevet za bebu (50x100 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (90x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 25 km Zračna luka Pula

25 km

Kolodvor 29 km Željeznički kolodvor Pula

29 km

Izlaz s autoceste 13 km Žminj

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Barban je malo slikovito mjesto smješteno u unutrašnjosti Istre, poznato po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, prirodnim ljepotama i gastronomskim delicijama. Okružen zelenilom i plodnim poljima, Barban i njegova okolica nude raznolike aktivnosti i atrakcije za posjetitelje svih profila.

Jedna od najpoznatijih znamenitosti u Barbanu je Crkva Sv. Nikole iz 11. stoljeća, koja je remek-djelo sakralne arhitekture i važno kulturno mjesto.

Ljubitelji prirode mogu uživati u istraživanju okolnih šuma, brda i polja pješice, biciklom ili konjem. Barban i njegova okolica također su bogati šumskim stazama i planinskim putevima koji pružaju prekrasne prilike za aktivnosti na otvorenom.

Gastronomska ponuda Barbana i okolice neizmjerno je bogata i raznolika. Posjetitelji mogu uživati u autentičnim istarskim jelima poput istarskog pršuta, tartufa, maslinovog ulja i domaćeg vina, a restorani i konobe u okolici nude vrhunske gastronomske doživljaje.

Što se tiče događaja, Barban je poznat po svojim tradicionalnim manifestacijama, poput one u kolovozu, kada se održava spektakularna viteška igra "Trka na prstenac", koja privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Osim toga, tijekom ljeta ovdje se organiziraju razni koncerti, izložbe i kulturne manifestacije koje obogaćuju turističku ponudu ovog pitoresknog istarskog gradića.

Ukratko, Barban i njegova okolica nude bogatu mješavinu kulturnih, prirodnih i gastronomskih atrakcija koje će zadovoljiti ukuse svakog posjetitelja i pružiti nezaboravan doživljaj istarskog ambijenta i gostoljubivosti.

Istra, regija u kojoj se nalazi Barban, poznata je po svojim prekrasnim plažama i čistom Jadranskom moru. Iako Barban nije direktno na obali, ima nekoliko lijepih plaža i uvala koje su lako dostupne automobilom. Evo nekoliko plaža i lokacija uz more u blizini Barbana:
Plaža Duga uvala: Ova lijepa šljunčana plaža nalazi se otprilike 15-ak kilometara od Barbana prema jugu. Ima kristalno čisto more i pruža ugodno okruženje za kupanje i sunčanje.
Plaža Krnica: Smještena nedaleko od Barbana, plaža Krnica poznata je po svojoj prirodnoj ljepoti i miru. Okružena je borovom šumom i pruža prekrasan pogled na Jadransko more.
Plaža Rakalj: Rakalj je malo ribarsko naselje koje se nalazi blizu Barbana, a njegova plaža nudi opušteno okruženje i kristalno čisto more. Idealno mjesto za miran odmor i uživanje u prirodi.
Ove plaže nude različite sadržaje, od mirnih uvala do živahnijih plaža s restoranima i kafićima. S obzirom na raznolikost ponude, svatko može pronaći idealno mjesto za opuštanje i uživanje u ljepotama Jadranskog mora u blizini Barbana.
U blizini Barbana nalaze se neki od najljepših gradova Istre, koji nude bogatu kulturnu baštinu, prekrasne prirodne ljepote i raznolike aktivnosti za posjetitelje.

Pula: Smještena na samo oko 25 kilometara južno od Barbana, Pula je najveći grad u Istri i poznata je po svojoj dobro očuvanoj rimskoj arhitekturi, posebno po impresivnom amfiteatru poznatom kao Arena.
Rovinj: Oko 40 kilometara zapadno od Barbana leži prekrasni ribarski grad Rovinj. Poznat po svojim slikovitim uskim ulicama, šarenim kućama, prekrasnoj luci i romantičnoj atmosferi.
Motovun: Oko 50 kilometara sjeverozapadno od Barbana smješten je Motovun, srednjovjekovni grad koji se uzdiže na vrhu brda te nudi prekrasan panoramski pogled na okolicu. Poznat je i po Motovun Film Festivalu koji se održava svake godine.
Poreč: Približno 40 kilometara sjeverno od Barbana nalazi se Poreč, još jedan popularan turistički grad u Istri. Ističe se po Eufrazijevoj bazilici, UNESCO-voj svjetskoj baštini, te po prekrasnim plažama i šetalištima uz more.
Brijuni: Otok Brijuni, nacionalni park smješten na zapadnoj obali Istre, udaljen je oko 40 kilometara od Barbana. Ovaj arhipelag otoka poznat je po svojoj netaknutoj prirodi, bogatoj florom i faunom te arheološkim nalazištima.
Ovi gradovi i lokacije nude bogatstvo kulturnih, povijesnih i prirodnih atrakcija koje će obogatiti vaše iskustvo posjeta ovom dijelu Istre.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
stolni tenis
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 30 dana prije planiranog check-in datuma.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa D. Dalip

gospođa D. Dalip

Supruga, majka dvoje odrasle djece, baka dvoje unučadi, vesela, druželjubiva


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 475738

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/475738.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 27.04.2024 do 11.01.2025

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina