Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Heideblockhaus Harmonie

Neuenkirchen

maks.  5   Gosta/Gostiju
125m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
125m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

NOVA i dostupna od srpnja 2024., naša Heideblockhaus Harmonie, jedna od najljepših kuća u našem jedinstvenom naselju drvenih kuća na rubu Heidschuckendorf Neuenkirchena. Naši gosti spojili su individualnost i udobnost u velikom životnom prostoru. Dnevni boravak je velik i ima izlaz na veliku sunčanu terasu. U kuhinji također ima dovoljno prostora za ugodan rad, a s elegantnih rešetkastih prozora imate prekrasan pogled na mala jezerca u vrtu. Do dvije sjajne i svijetle spavaće sobe dolazi se širokim kamenim stubištem na koje se lako može popeti svaki "krzneni nos" te kroz zimski vrt. Zbog lijepo raspoređenih erkera, sobe su vrlo svijetle, kada je hladnije, udobnost osigurava i podno grijanje, a kada je vani jako vruće ljeti, možete spavati dobro zaštićeni i prilično hladni. Potpuno opremljena druga kupaonica također ima podno grijanje.



Kuća je okružena idiličnim vrtom. Zelena je i visoko zasađena u odnosu na susjedna imanja. Ovdje sve poziva na opuštanje i stvara jedinstvo i sklad!



Za vaš automobil dostupan je veliki nadstrešnica zaštićena od sunca. Vaši psi su također dobrodošli (bez nadoplate).



U kući se s puno ljubavi živjelo dugi niz godina i jako smo zadovoljni što je sada dio naše obitelji kuća za odmor. Moramo jos nesto renovirati i adaptirati, postupno ce se dodavati jos fotografija. Pustite se iznenaditi! Svatko tko pogleda naše ostale kuće za odmor “Vjeverica”, “Dachsbau” i “Peterle” zna da će biti šik i posebno!



Od srpnja 2024. radujemo se što ćemo vas ugostiti kao goste u “Heideblockhaus Harmonie”!

Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite nam se putem telefona ili e-pošte. Rezervacije su sada moguće.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (100x200 cm)
jednokrevetna (100x200 cm)
krevet na sklapanje (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Neuenkirchen je živahan, kozmopolitski gradić usred Lüneburške vrištine sa svom infrastrukturom. Smješten između gradova Hamburg, Hannover i Bremen, Neuenkirchen je lako dostupan, a opet tih i miran.



U selu se nalaze: 2 povijesna pastirska ili drvena gospodarstva, 2 supermarketa, nekoliko pekara, tržnica pića, restorani, slastičarna, prirodni bazen, 2 liječničke ordinacije, ljekarna, 2 benzinske postaje, pošta, frizerski saloni , itd.



Neuenkirchen je umjetničko selo i ima pješačku stazu "Umjetnost u krajoliku" i "Umjetnička udruga Springhornhof" sa svojim izložbama.



Mogućnosti kupanja dostupne su u izvrsnom prirodnom bazenu "am Hahnenbach", koji se napaja iz izvora, kao iu močvarnom ljekovitom jezeru "Stichter See", gdje se ljeti možete kupati na osvježavajući i zdrav način. Zimi možete klizati u prekrasnom krajoliku vrištine i močvare.



Neuenkirchen i okolica imaju izuzetno dobro razvijenu mrežu biciklističkih staza (mreža biciklističkih staza Lüneburg Heath cca. 2000 km) i prekrasnih pješačkih staza.



Osim prekrasne prirode, Lüneburška vriština nudi i atraktivne pustolovne parkove! Čista je akcija u Heideparku Soltau, Snow Dome i kartodromu (Ralf Schuhmacher). Svjetski poznati park ptica, park Serengeti, park vidri, park za penjanje po visokoj užadi i još puno, puno!



Za ljubitelje shoppinga, od ljeta 2012. otvoren je Designer Outlet Center u Soltau-Haberu (udaljenom samo 15 km). Naša šarmantna kuća s jednim krovom vrlo je tiho smještena u posebnom rekreacijskom području bez prometa!! U našem naselju postoji oko 30 lijepo dizajniranih drvenih kuća ovog tipa u tolerantnom i prijateljskom susjedstvu tik uz šumu. Dakle u zdravoj prirodi.



U neposrednoj blizini (cca. 800 m) nalazi se povijesni "Schäferhof Neuenkirchen" sa svojih preko 500 Heidschnucken. Tijekom sezone u tjeranju puževa možete sudjelovati svakim danom od 18 sati. Pastir Matthias uvijek je tu za „Schnack am Schober“ za goste!



Još jedan vrhunac je povijesna drvena farma "Schroershof" u središtu Neuenkirchena. Ovdje se svakog ponedjeljka od proljeća do jeseni održava “Večer prženog krumpira”. Ovdje ćete se razmaziti kulinarskim užicima na bazi krumpira vrijeska. Uz glazbu i zabavu otkrivaju se mnoge tajne vrijeska!



Unatoč apsolutno mirnoj lokaciji u našem naselju, još uvijek možete lagano prošetati (cca. 0,8 km) do centra grada u kupovinu, počastiti se sladoledom ili talijanskim i grčkim restoranom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj J. Van Ginneken-Dammann

obitelj J. Van Ginneken-Dammann

Dalji smještaji od obitelj J. Van Ginneken-Dammann

Pokazati sve smještaje od obitelj J. Van Ginneken-Dammann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 476491

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/476491.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina