Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  2   Gosta/Gostiju
25m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
25m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman Porta D'Oriente



Ovdje vam nudimo našu vlastitu privatnu kuću za odmor

Porta D'Oriente Suite, mala individualna vrtna aplikacija. na samom moru u Apuliji/Ostuni.





Orijentalni susret s Mediteranom.

Ekskluzivni, svježe obnovljeni vrtni apartman direktno na kristalno čistom moru Ostuni. Očaravajući i individualni mini-apartman s bočnim pogledom na more vješto spaja orijentalni štih s mediteranskim ambijentom.



Obijeljene kuće u maurskom starom gradu Ostuni sa svojim labirintskim uličicama blistaju bijelo. Kao što vidite izdaleka i kako obećavaju turistički vodiči, Bijeli grad se ponosno uzdiže na visini od 300 metara i poput istočnjačke "Kasbe" obasjan suncem.

No, ako zasad ostanete u Marini di Ostuni, ovdje vas čeka dom koji ima virtualnu vezu s Orijentom: apartman Porta D'Oriente. Opsežni radovi na renoviranju i prenamjeni bili su potrebni kako bi se stvorila mala, šarmantna rezidencija sa stilom od nekada neugledne šupe maserije smještene direktno na moru (dovršetak je obavljen u rujnu 2008.).

Naime, ime Mare di Stelle (More zvijezda) izvorno je bilo namijenjeno apartmanu za odmor u prvoj fazi obnove – s mišlju na neposrednu blizinu mora i njegovo svjetlucanje na mjesečini. Međutim, u skladu s prevladavajućim stilom apartmana na plaži, konačni izbor bio je Porta D'Oriente Suite.

Orijentalno - mediteransko - rustikalno - individualno



Iako je apartman uređen u orijentalnom stilu, Porta D'Oriente, takoreći vrata Orijenta (i odgovarajuća zemljopisnom položaju Apulije) nesumnjivo se predstavlja kao vrlo uspješan i zanimljiv susret kultura.

Individualno dizajnirana vrtna vrata prate dva masivna stupa s bijelim kamenim kupolama koje podsjećaju na daleke džamije, a uz njih je svoje mjesto našlo i zeleno stablo opuncije. Vanjski prostor odnosno terasa kuće za odmor omeđena je suhozidom u toplim tonovima poput pijeska i terakote, što je karakteristično za Apuliju i arapske zemlje te daje gostu određeni osjećaj sigurnosti. Posebnu pozornost privlači pročelje doma u čijem središtu zakovicama zakrivljena vrata u morskozelenom tonu pokazuju ulaz. Ovalni prozori vješto su obloženi kamenjem nepravilnog oblika.

Duga klupa od bijelog zida, ukrašena orijentalnim jastucima, poziva vas da senzualno osluškujete šum mora uz čašu lijepog apulijskog crnog vina. Odavde imate bočni pogled na more (s prednje strane zgrade, na samo nekoliko koraka, direktan je pristup moru s pješčanom uvalom). Na travnjaku goste čeka drveni prostor za sjedenje koji je idealan za romantične večere uz svijeće. Topla rasvjeta kamenog zida i klupa u kombinaciji s nizom lampiona naglašavaju domaći i individualni ambijent na otvorenom.

Novoobnovljeni apartman Porta D'Oriente Suite pogodan je za dvije osobe (ili eventualno s malim djetetom). Budući da stan ima i klimu (toplo/hladno), može se koristiti i u hladnijim jesenskim i zimskim mjesecima.

Vlasnici su dizajnirali apartman za odmor s puno ljubavi i strasti. Korišteni su plemeniti materijali poput travertina i drugog prirodnog kamenja. Prekrasna Pietra di Gerusalemme, prirodni kamen iz Jeruzalema, na primjer, kao kameni pod boje pijeska, blago žućkasti svjetlucavi. Mnoge ideje i inspiracije, poput zidanog bračnog kreveta maurskog izgleda, nepogrešivo otkrivaju izraženu sklonost uređenju interijera. Iznad zida kreveta postavljena je ukrasna linija šarene majolike iz Perzije. Suptilno perforirana zidna i stropna rasvjeta, tradicionalna rukotvorina iz Maroka, stvara fascinantne svjetlosne efekte.

Ciglani kuhinjski bife obložen je prekrasnom kamenom pločom od žutog travertina, a šafran žuta boja zidova također se skladno uklopila u sliku. Ako želite večerati unutra, tu su i dva barska stolca u kolonijalnom stilu. Čajna kuhinja je vrlo dobro opremljena (staklokeramička ploča za kuhanje, pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, čaše, posuđe i mnoštvo posuđa).



Domaćini su pojedine dekore, koji potječu iz istočnjačke kulture življenja, spojili s putovanja: istočnjačko ogledalo s bogato ukrašenim uzorkom, slikom i ponekim dodacima stiglo je primjerice iz Londona, dok su dva antikna otiska otkrivena na tržnici antikviteta. u Toskani. Jastuci za ćilim također su posebno doneseni u Bijeli grad Ostuni. Drugi su jednostavno kupljeni. Umjesto klasičnog ormara, na svoje mjesto dolazi baldahin u boji slonovače s atraktivnim platnom narančaste boje. (Police u niši po mjeri služe kao spremište). Kako bi se očuvala izvornost doma, odabrani su zidovi rustikalnog izgleda s neglatkom površinom.

Bijela klizna vrata nude glatki prijelaz u kupaonicu. I ovdje su namjerno izbjegnute klasične pločice. Samo je tuš (kristalna vrata) naizmjenično obložen travertinskim mozaicima. Na zidanom stolu za umivaonik nalazi se nadgradni umivaonik, također od travertina. Plemeniti elementi, veliko ogledalo i pod od prirodnog kamena oplemenjuju kupaonicu. (prozori, grijanje na prečkama, sušilo za kosu dostupno).



Porta D'Oriente Suite uvjerava vrlo osobnom atmosferom. Dostupni su zidni sef, perilica rublja i glačalo. Gostima je na raspolaganju parking u sklopu objekta. Smješten u prizemlju, stan Porta D'Oriente je nešto niži od susjednog stana s terasom.



Villanova, sa svojom slikovitom drevnom ribarskom lukom i susjednim Camerinijem, gdje se kuća za odmor nalazi na rtu, zadržala je svoj izvorni karakter. Ovdje još uvijek možete gledati ribare koji svojim čamcima isplovljavaju na more i nakon ulova udaraju polipima o stijene kako bi se u kuhinji dobro pripremili. Apulija, Meka mediteranske kuhinje!

Uronite u fascinantan svijet između Orijenta i Zapada, u zemlju južnjačke kulture i tradicije. Poslušajte čari mora pod morem zvijezda...



Više slika, detalja i cijena za naš apartman za odmor Porta D'Oriente Suite možete pronaći na našoj web stranici

Još uvijek slobodni termini ljeti!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero o 50 km

o 50 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 30 km Brindisi

30 km

Kolodvor 4 km Ostuni

4 km

Izlaz s autoceste 1 km Ostuni - Villanova

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se u mjestu Marina di Ostuni direktno na kristalno čistom moru. Kupalište je ispred kuće.

do slikovite drevne ribarske luke Villanova je deset minuta hoda. Tu se nalaze restorani, pizzerije, riblji barovi itd.



Više informacija možete pronaći u mom tekstu opisa.



Apartman se nalazi direktno na moru u Marini di Ostuni.



Stari grad Ostuni, s druge strane, udaljen je 6 km od mora, na nadmorskoj visini od oko 300 m. Ostuni je diljem Italije poznat kao Bijeli grad, la \"Città bianca\". Slikovite su ulice u obliku labirinata, bijeli zidovi koji svjetlucaju na suncu; navečer je stari grad, koji podsjeća na istočnjačku kasbu, osvijetljen - mjesto s puno atmosfere.

Dopustite da vas fasciniraju slike na našoj početnoj stranici:

Ostuni sa svojim stanovnicima također je službeno talijanski grad umjetnosti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 300 €
Akontacija: 33 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

PONUDA: Za 14 noćenja: - 10% 2. tjedan doplata za posteljinu i rublje (samo po želji);



Struja nakon očitanja brojila (0,50€/KW)



Primjenjuju se uvjeti poslovanja agencije DOMUS DOMPE Mediterrane Urlaubdomizile

Uvjeti poništenja:

  • Es gelten die AGB unserer Webseite apulienurlaub-ostuni.de

ostale informacije:

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa I. Dompé-Legrottaglie

gospođa I. Dompé-Legrottaglie

Passione Puglia - Apulija sa strašću Podaci o meni mogu se pronaći na relevantnoj poveznici na našoj web stranici. Hvala.


Dalji smještaji od gospođa I. Dompé-Legrottaglie

Pokazati sve smještaje od gospođa I. Dompé-Legrottaglie

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 48260

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 11 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/48260.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina