Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Azul

Ribeira Grande

maks.  3   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

otprilike 10 minuta Ribeira Grande mirna na selu i okružen poljima, s pogledom na Atlantski ocean i Lago de Fogo, možete oporaviti i napraviti svoj odmor pojedinačno. Kuća stoji na velikoj parceli, uz pridružene šumi. Kuća ima dvije sobe na površini od oko 40 m², a može primiti 2 - 3 osobe. U dnevnom boravku je otvoreni dobro opremljenu kuhinju, blagovaonicu i kauč na rasklapanje (1m x 2m). Spavaća soba ima širine 2 m dug bračni krevet. Tu je i kupaonica s tušem i WC-om. Plahte i ručnici (kuhinja, kupaonica) su uključene u cijeni. Na upit postoji i bežični internet. S terase se pruža predivan pogled na Atlantski ocean i okolicu.
Broj licence ili registracije: RAL/1021

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)
krevet za bebu
dnevna soba
kauč (80x100 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 15 km Ponta Delgada

15 km

Kolodvor 3 km Busbahnhof Ribeira Grande

3 km

Izlaz s autoceste 2 km Ribeira Grande

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Ribeira Grande je samo nekoliko kilometara dalje, gdje se nalaze sve trgovine kako bi se zadovoljile dnevne potrebe. To, naravno, uključuje i supermarket, restorani, kafići i pubovi. Glavni grad Ponta Delgada je samo 15 minuta. To je centralno smješten, a može kretati odavde u opuštenom dan putovanja svoja putovanja do Furnas, u Lagoa učiniti Fogo, početi Lagoa od Sete Cidades. Ili oni igrati golf, ribolov oni vole, oni žele ići promatranje kitova, umočiti u termalnim bazenima Caldeira Velha uživati, ili provesti dan na plaži.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Car: Preporuča
Najveći i najraznovrsniji otok Azora je Sao Miguel. Nedostaje beskrajnim pješčanim plažama i turističkim mjestima la Kanari nije sačuvao Azori prije masovnog turizma. Tko je, ali ovi aspekti kao što je uzimanje lijep, zanimljiv i netaknut krajolik, bizarne obalne krajolike, male pojedinačne uvala, duge šetnje do kratera jezera ili toplim izvorima, kratke za sasvim izuzetnim odmor u kupovinu, koje je zajamčeno da će nagrađen s odgovarajućim oporavak učinak. Poslovična ljubaznost mještana radi ostalo da to učini. Zelena i plava ljeskanje jezera u dugim miruju kraterima Sete Cidades i Lagoa učiniti Fogo. Od vruća vrela u dolini Furnas mjehurićastom minerala za zdrave kupke i kuhati na istim mjehurie gejzirima u toplinu zemaljskim ukusnih jela. U Parque Terra Nostra, oni mogu diviti flore Azorima i povući nekoliko krugova u žuto-smeđi mineral.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Louis H. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjarski odmor kod Kikija

Draga Kiki,

nakon što smo propustili napisati recenziju nakon našeg prvog posjeta prošle godine, želimo to sada učiniti. 13 dana prošle godine bili su već sjajni, ali skoro tri tjedna ove godine su neopisivi...

Da odgovorimo na pitanja koja su postavljena nakon najma kuće za odmor: tvoja lokacija je vrhunska, pogled kroz prozor ujutro i odluka kojim smjerom ići ovisno o vremenu... Mislimo da ne može biti bolje i centralnije smješteno. Izuzetno čisto i lijepo uređen smještaj, sve što je potrebno je tu. Odmah smo se osjećali kao dio obitelji. Svakako ćemo preporučiti i, kada sljedeće godine krenemo na sljedeći otok, imat ćemo dovoljno vremena da vas posjetimo...

U cjelini, zadovoljni smo u svim aspektima: mirnoća, njegovani i s ljubavlju uređen smještaj, centralna lokacija, kupovina je udaljena 10 minuta vožnje autom, sve što srce želi.

Mazite pse, Sambu, Milli, Piu, Chai i vašeg kućnog pijetla od nas...

Prijetimo da ćemo se vratiti!!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2023

Robert H. iz/od Germering

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divovski tjedan s Kiki

Bili smo tjedan dana u ovoj lijepoj i čistoj kući za odmor. Sobe su ljubazno i praktično namještene, vrlo čiste i nije nam ništa nedostajalo. Putovanja poput Sete Cidades ili Lagoa do Fogo lako su dostupna iznajmljenim automobilom. Brigitte i Jürgen su vrlo ljubazni domaćini koji rado pomažu s pitanjima i savjetima. Komunikacija unaprijed - imali smo kasni let s dolaskom malo prije ponoći - bila je jednostavna i brza.
Najviše nam se svidio planinarski put PRC29 "Caldeiras da Ribeira Grande - Salto do Cabrito", također je izlet u staru gradsku jezgru Ponta Delgade bio vrlo lijep (parkiranje najbolje u podzemnoj garaži neposredno uz luku). Riba i plodovi mora su nam bili ukusni posvuda, pri čemu su lapas i polvo assado u "Gazcidla" u Mosteirosu malo bili ispred drugih.
Definitivno bismo preporučili Casa Azul i ponovno rezervirali.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

S + M iz/od 91052

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Rijetko se navikao na to tako lijepo

Kikinu kuću za odmor (Casa Azul, Casa Verde) možemo u potpunosti preporučiti. Kuće su vrlo čiste, pragmatične i udobno namještene i dobro opremljene. Osim aparata za kuhanje i začina, u kuhinji se nalaze i vaga, štapni mikser i mini pećnica. Ako želite, možete čak ispeći kolače (sa svježim jajima od Kikinih kokoši)! U ormarićima se mogu pronaći razni turistički vodiči na njemačkom jeziku, igre i suncobran za ponijeti. Ne zaboravite: veliki vrt može poslužiti za igru. Stvarno nam ništa nije falilo.

Kuća za odmor nalazi se na mirnoj lokaciji (osim pijetla;-) ) i ako imate rent-a-car, odavde možete lako istražiti cijeli otok.

Također važno: Kiki i Jürgen izvrsni su domaćini. Žive u susjedstvu, vrlo su uslužni i lako dostupni. I to su jednostavno super dragi ljudi s kojima možete razgovarati navečer.

Zaključak: Rijetko kada smo ovako lijepo živjeli za vrijeme praznika!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa B. Hofmeier

gospođa B. Hofmeier

Mi, Kiki i Jürgen živi od 2010. godine na otoku, i osjećali smo od prvog trenutka kod kuće. Mi bi Radujemo se što ćemo Vam dobrodošlicu ovdje.


ostale informacije

Broj objekta: 49627

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 11 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/49627.htm


«Casa Azul» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina