Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Elbe-Ilenpool -F****

Lüneburg Heath i Elbtalaue. Istočna Lüneburška vriština graniči s Elbom i Wendlandom.

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

100% Preporuka

44 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

100% Preporuka

44 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Opustite se u miru. Doživite prekrasno!

Kuća za odmor s 4 zvjezdice prema DTV klasifikaciji.



Kuća za odmor okružena je velikim vrtom s potokom i vrtnim jezercem. Domaćini žive u drugoj kući na imanju, tako da je u svakom trenutku moguća pomoć i informacije. Bogato je opremljen i udoban. Osim spavaće sobe, nijedna soba nije prekrivena tepihom. Nakon savjetovanja i nadoknade troškova, e-automobili se mogu puniti na imanju pomoću WALLBOX-a.



Kućica je savršena za 2 osobe. (Moguće više osoba, na upit). Kuća za odmor ima veliki ugodni dnevni boravak (s dodatnim mjestom za spavanje na dnevnom boravku), dnevni boravak s ormarićem, telefon, masažnu stolicu, blagovaonicu, TV ravnog ekrana sa satelitskom vezom, pisaći stol i WLAN radio.



Spavaća soba s velikim bračnim krevetom može se potpuno zamračiti i ima veliki ormar i velikodušne police te je opremljena WLAN radiom.



Očekuje vas potpuno opremljena kuhinja s hladnjakom, malim zamrzivačem, perilicom posuđa, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, tosterom, perilicom rublja, sušilicom, električnim štednjakom s pećnicom i napom, mikrovalnom pećnicom i prostorom za sjedenje.



Djelomično natkrivena i od vjetra zaštićena sunčana terasa idealna je za dobar doručak na otvorenom ili večernji roštilj, čak i kad pada kiša. Naravno, tu ćete pronaći vrtni namještaj, ležaljke, roštilj, suncobran i ljuljačku na trijemu.



Ukratko: Kuća ima veliki dnevni boravak s dnevnim boravkom, blagovaonicom i stolicom za masažu, potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu s tušem, SAT TV, radio, telefon, WiFi, kao i parkirno mjesto, travnjak, vrtno jezerce, terasu , roštilj i još mnogo toga kako biste se osjećali dobro.

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 90 km Hamburg

90 km

Kolodvor 25 km Lüneburg

25 km

Izlaz s autoceste 20 km Bleckede/Dannenberg

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Opustite se u miru. Doživite prekrasno!

Kuća za odmor nalazi se u istočnoj Lüneburškoj vrištini na mirnoj lokaciji na rubu šume u Bleckedeu, samo nekoliko metara od Elbe i centra grada Bleckedea


Na mirnoj lokaciji na rubu šume na Geestrücken, u neposrednoj blizini rezervata biosfere Elbtalaue, Elbe i centra Bleckedea, kuća za odmor nalazi se u slijepoj ulici, ali poplave su sigurno 20-ak metara iznad Elbe , lijep.



U velikom vrtu nalazi se uređeno jezerce i umjetni vodotok. Tamo možete napraviti zanimljiva zapažanja. Igranje poput badmintona vrlo je moguće na ulici, jer u slijepoj ulici gotovo da i nema automobilskog prometa. Naravno, travnjak je idealan za ležanje i sunčanje. Sa postojećim roštiljem na terasi možete divno roštiljati.



Iz kuće za odmor možete izravno koristiti dobro razvijenu mrežu biciklističkih staza. Tu su i kratke ili izlizane šetnje kroz šumu oko kuće za odmor ili kroz planine Breetzer i naravno duž Elbe.



Grad Bleckede je mali, lijepi, povijesni gradić s drvenim okvirima u istočnoj Lüneburškoj vrištini, gradu u blizini Lüneburga direktno na Elbi s malom lukom na Elbi i trajektnom vezom. Grad nudi sve što vam je potrebno u smislu kupovine, restorana, kafića i objekata za slobodno vrijeme, uključujući liječnike i ljekarne ako ih trebate.



Kuća za odmor idealno je polazište za biciklističke ture po Elbi kroz krajobrazni rezervat biosfere rijeke Elbe, Lüneburg Elbtalaue, šume ili velika područja Elbtalaue i Geestrücken.



Biosphaerium Elbtalaue u ElbSchloss Bleckede također je dom turističkih informacija. Tamo ćete također pronaći veliki akvarij za ribe Elbe, možete posjetiti vanjsku nastambu s dabrovima, a zatim možete otići do osmatračnice na starom dvorcu kako biste dobili prekrasan pogled na poplavno područje Elbe. Moguće su i kratke ili duge šetnje ui oko Bleckedea.



Također jednodnevni izleti automobilom do Wendlanda do Rundlingsdörferna, do Parka prirode Lüneburg Heath za vožnju kočijom kroz jedinstveni Heideflächrn, do Hamburga za obilazak luke, da doživite velike atrakcije u Heideparku ili do prekrasnog hanzeatskog grada Lüneburga sa svojim jedinstven Pogled na grad, muzeje i znamenitosti idealni su ako vrijeme nije baš lijepo. Osim toga, nedaleko je lječilište Bad Bevensen s prekrasnim lječilišnim parkom, tako da možete na najbolji mogući način iskoristiti lječilišne sadržaje, spa koncerte itd.



Posebnost je obližnja državna šuma Göhrde, zvana "Göhrde". To je najveća susjedna mješovita šuma u sjevernoj Njemačkoj. Posjet se svakako isplati! Možete čak planirati ići na skijanje. Otprilike 50 minuta vožnje automobilom i već ste u Snježnom domu.



U adventsko i božićno vrijeme božićni sajam u Lüneburgu više nije savjet za insajdere. Jedan od najljepših božićnih sajmova u sjevernoj Njemačkoj poziva vas da se zaista upustite u predbožićno raspoloženje. Kuća za odmor također nudi mir i tišinu. Iznajmljivač će na zahtjev rado postaviti božićno drvce i dočarati adventski ugođaj u kući za odmor.



Na prijelazu godine naša kuća za odmor vrlo je popularna među ljudima koji traže mir i tišinu te bi prijelaz godine radije proveli u tišini i kontemplativno, ponajviše s obzirom na svog psa.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

F****DTV klasifikacija. Vikendica, udobna i udobna, potpuno opremljena.

Doplata za kratki odmor (do 1 -2 noćenja): 12 € po osobi).

Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu najma, kao i struja, grijanje, voda i parkirno mjesto. WLAN se može aktivirati besplatno

Naplaćujemo 9,00 € po noćenju za vašeg psa

Dječji krevetić i visoka stolica za djecu do 2 godine 10 € jednokratno.

Polog 100 € ako dolazite sa psom. Ne primjenjuje se ako imate osiguranje od odgovornosti za pse.

Željeno međučišćenje kuće 55 €.

Tražena promjena posteljine po krevetu €10.

Gostima odmora dostupna su 2 bicikla koja se mogu besplatno posuditi.

Rado ćemo Vam ponuditi fiksnu cijenu na temelju Vašeg razdoblja najma i Vaših želja.

Plaćanje PayPal-om ili virmanom.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
PayPal

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Bei Mietrücktritt ab 30 Tagen vorher sind 50 % des Mietpreises zu zahlen. Zahlung 1 (25 %) wird angerechnet. Zahlung 1 wird als Buchungs- und Verwaltungskosten bis 100 € nicht erstattet. Sollte der Zeitraum wieder vermietet werden können, entstehen keine Kosten, außer die Buchungs- und Verwaltungskosten.

ostale informacije:

Pas se ne smije ostavljati sam u kući za odmor, a na posjedu mora biti na uzici.

E-automobili se mogu puniti na privatnom zidnom pretincu uz naknadu.



Još niste bili kod nas? Još stvarno ne poznajete Lüneburšku vrištinu i Elbtalaue? Onda vas pozivamo da iznajmite našu kuću za odmor na vikend ili više i uživajte u jedinstvenosti krajolika i tišini. Više o našoj kući za odmor i regiji za odmor možete pronaći na našoj početnoj stranici. Dobro došli na našu web stranicu, kao i kod nas u Lüneburg Heath na plaži Elbe.



BEŽIČNI PRISTUP INTERNETU? Nema problema! Troškovi? Uključeno u cijenu, naravno!



Iznajmljivač nudi obilaske automobilom za svoje goste. Prijedlozi i troškovi su u kući za odmor.

Po dolasku možete dobiti više informacija i savjeta u pozdravnom razgovoru uz šalicu kave ili čaja, ako to želite i vrijeme dopušta. Dva bicikla također su dostupna besplatno za kratke i duge biciklističke ture.



"Knjiški moljci" dobrodošli!

Mali izbor romana dostupan je u kućici za sve goste.



Kuću za odmor uglavnom možete preuzeti u 16:00 sati. Na dan polaska očekujemo povratak do 10:00 sati, osim ako se drugačije ne dogovorimo i ne dopusti boravak.



Ključeve predaje iznajmljivač neposredno u kući za odmor. U slučaju odsutnosti iznajmljivača, ključ će se predati putem sefa za ključeve uz osobnu lozinku. Javite nam nekoliko dana prije dolaska kako bismo mogli dogovoriti primopredaju ključa.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Ronald D. iz/od Alpenrod

3,0
4 3 2 4 2

Etwas anderes erwartet

Wir hatte uns das etwas anders vorgestellt. Der Hund durfte auch nicht allein in der Wohnung bleiben, und in den Garten.nur an der Leine. Da hat sich auch das draußen Kaffeetrinken erledigt. Die Sauberkeit war nicht toll. Spinnenweben, die Zahnputzbecher noch vom Vormieter beschmutzt, die Knöpfe der Mikrowelle kleben ,die Schale mit den Gästehandtüchern waren voller Dreckflussen.

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Date:

Schade das es Ihnen nicht zugesagt hat. Das mit dem Hund steht in allen Beschreibungen zum Schutz des Hundes und ist Resultat schlechter Erfahrungen mit unschönen Ergebnissen auch für nachfolgende und Nachnutzer des Gartens und des Hauses. Sie hätten ja, wenn Sie es anders brauchen, nicht mieten müssen. Fleißige Spinnen kennen Sie sicher auch von zu Hause, wie wäre es mit einfach weg machen. Dreckige Becher und klebrige Schalter können nur von Ihnen sein, da wir dies immer sorgfältig reinigen. Sicher werden wir Sie als Gäste nicht mehr begrüßen können, was uns gefällt, da Sie das Ferienhaus auch nicht ordentlich hinterlassen haben.

kolovoz 2022

Cindy V. iz/od Oude pekela

5,0
5 5 5 5 5

Prima vakantiehuis

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prachtige omgeving leuk stadje en een meer dan compleet vakantiehuis.
Echt een aanrader!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Date:

Vielen Dank für die gute Bewertung und vielen Dank für die, wenn es auch nur wenige waren, für die netten Gespräche. Sie waren wirklich tolle Urlaubsgäste.

srpanj 2019

Gerd J. iz/od Wuppertal

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor sa psom i unucima

Čisto opuštanje, prekrasno područje, dobro opremljena kuća za odmor, vrlo ljubazan stanodavac, pas i unuci dobrodošli. Preporučujemo!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Date:

Herzlichen Dank für die gute Bewertung und auch dafür, dass wir als Gastgeber auch einen Nachmittag bei Ihnen im Ferienhaus zu Gast sein durften.

travanj 2018

Gerd E. iz/od 68219 Mannheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kratki odmor u travnju 2018. Par s psom

Bila je sjajna tjedan odmora. Vrijeme, smještaj i okolina - sve je bilo u redu.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Date:

Herzlichen Dank für die gute Bewertung. Wir hatten aber auch super Urlaubsgäste mit einem absolut niedlichen Hund.

prosinac 2017

Klaus H. iz/od 28717 Bremen

5,0
5 5 5 5

schönes Ferienhaus

Das Ferienhaus liegt sehr ruhig und ist gut ausgestattet.

srpanj 2014

dtb iz/od Herne

4,9
5 4.8 5 5 4.8

Sehr Nett

Ruhe und Entspannung in einem angenehmen Haus

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Okolica smještaja: Viele nette Städte

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Wandermöglichkeiten

Mogućnosti za kupovinu: Perfekt

lipanj 2014

heimarlene iz/od Kaufungen

4,4
4 4.5 5 4.5 3.5
Prikaži njemački

Zamjena za hotel/apartman

Kuću smo koristili kao zamjenski hotel za veliki turnir islandskih konja u susjedstvu i rijetko smo imali tako lijepe, uslužne i prijateljski nastrojene vlasnike.
Kupaonica je zastarjela - još uvijek je u odnosu na najamninu. Dnevni dio u sklopu dnevnog boravka može se preurediti za spavanje još maksimalno 2 osobe, ali se nalazi u velikom dnevnom boravku i blagovaonici.
s više od dvije osobe vrijednost za novac ok.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem

Okolica smještaja: Absolute ruhige Lage mitten im Grünen.

Mogućnosti za kupovinu: Mit Auto "alles was das Herz begehrt"

rujan 2012

Marga iz/od Berlin

4,8
5 4.9 5 4.5 4.8

Nur zu empfehlen

Urlaub mit Hund? Hier möglich. Das Ferienhaus ist zum Wohlfühlen und die Vermieter supernett.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Viel Wald und damit Wanderungen möglich. Ausgebaute Radwege. Domizil liegt im Naturpark Elbhöhen-Wendland.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: liegt zentral zur Lüneburger Heide und günstigen Radwanderwegen.

Mogućnosti za kupovinu: Sehr gut. Alle bekannten Supermärkte vor Ort.Auch mit Bus erreichbar.

kolovoz 2012

Moorhuhn iz/od Neunkirchen-Seelscheid

4,8
4.3 5 5 4.6 5
Prikaži njemački

prostrana, mirna kuća za odmor kao polazište za izlete

Osjećali smo se vrlo dobro; prostrani stan imao je više nego što smo trebali: potpunu opremu do perilice posuđa, vrt, terasu s namještajem i roštiljem, telefon - podaci u opisu su točni!
Potpuno mirna lokacija s puno šume u okolici; i: vrlo ljubazni i susretljivi vlasnici!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Ruhige, ländliche Umgebung, schöne Landschaft mit viel Wald (Badesee in der Nähe), aber nur wenige km nach Bleckede und Lüneburg

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Gute Wandermöglichkeiten, Radwandern, Ausflüge ins Elbtal; zum Ausspannen: Wohnung hat Terrasse und Wintergarten mit Gartenmöbel und Grill

Mogućnosti za kupovinu: alle Geschäfte mit PKW oder Fahhrad in 5 min erreichbar; Lüneburg 30 min


kontakt

Tvrtka Ferienhaus Elbe-Ilenpool
obitelj U. Date

obitelj U. Date

Suprug i ja smo aktivni ljudi i uživamo volontirati u društvenim projektima. Kuću za odmor na našem imanju vodimo od 2012. godine, jer je tada kuća postala prazna i nismo je htjeli ostaviti praznu. Sretni smo zbog naših gostiju na odmoru, jer imamo jedan ili drugi zanimljiv susret i uživamo u našem prekrasnom posjedu i opuštajućoj mirnoj lokaciji, uključujući gradić Bleckede na Elbi od 1985. Dobrodošli!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 49663

Posljednje ažuriranje: 13.02.2024

Oglas je online od: 11 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/49663.htm

Obitelj Ulrike und Achmed Date

Ilenpool 1

21354 Bleckede / Lüneburg

+49 5852 587

49176875236


«Kuća za odmor Elbe-Ilenpool -F****» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina