Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Organska farma Buchholz

Crna šuma

maks.  14   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
7 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
280m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Naša pansionska kuća u stilu Schwarzwalda nalazi se odmah do organske farme. U ponudi su 3 apartmana od 55 m2 do 130 m2. Mogu primiti 2-6 osoba. Po želji možete iznajmiti i cijelu pansion u Schwarzwaldu kao grupa (do 15 osoba).



Apartmani su potpuno novo namješteni i svi imaju natkriveni balkon.



Veliki apartman za odmor je bez prepreka i stoga je idealan za starije goste i korisnike invalidskih kolica. Pristup stanu bez prepreka moguć je preko terase.



Osim toga, na raspolaganju su dvije garaže.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 100 km Stuttgart

100 km

Kolodvor 5 km Schiltach

5 km

Izlaz s autoceste 30 km Rottweil

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Dobrodošli na organsku farmu u Sulzbachtalu.



Sulzbachtal je mala visoka dolina (600-900 m) u zaštićenom krajobraznom području središnjeg Schwarzwalda.



Mir i svjež planinski zrak u ovom bajkovitom okruženju očarat će vas i zaboraviti na stresnu svakodnevicu. Doživite ovaj krajolik pješice ili biciklom ili se jednostavno opustite i pronađite vremena za sebe i svoju obitelj. Općina Lauterbach nalazi se na istočnom rubu središnjeg Schwarzwalda, između 600 i 850 metara nadmorske visine u dolini Lauterbach. Lauterbach, pritoka Schiltacha, teče kroz selo. Najviša kota u zajednici je Mooswaldkopf.



Od 1884. godine mjesto nosi naziv klimatskog lječilišta. Sulzbach također pripada Lauterbachu, visokoj dolini, koja se sastoji od raštrkanih farmi i proteže se između 700 i 900 metara nadmorske visine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 2 €/dan, jednokratna doplata za manje od 5 noćenja.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
PayPal
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Naša farma je tipična jednokrovna farma Schwarzwalda (ljudi i životinje žive pod istim krovom). Godina izgradnje nije pouzdano poznata, to je oko 1700-1800. Sve do prije 60 godina, farma Schwarzwald još uvijek je imala slamnati krov.



Našu farmu vodimo prema biodinamičkim smjernicama od 1985. godine, zbog čega nosi oznaku kvalitete "Demeter".



Fokus naše poljoprivrede leži u otvorenom krajoliku s konjima Schwarzwald i matičnom uzgoju "Hinterwald krava". Obje su tipične švarcvaldske pasmine koje su posebno pogodne za topografiju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2018

Gisela H. iz/od Lörrach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

super, toplo preporučujem

Kao velika obitelj, osjećali smo se vrlo ugodno u Hof Buchholzu. Svatko se mogao povući u svoj prostor, ali je bilo i dovoljno prostora za zajedničke aktivnosti. Posebno nam se svidio veliki vrt i velika terasa. Farma je raj za djecu. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom

lipanj 2016

Wolfram H. iz/od 61476 Kronberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Tko traži mir i opuštanje, ovdje je upravo na pravom mjestu.

Tko traži mir i opuštanje, ovdje je na pravom mjestu, jer prostrana kuća za odmor nalazi se odmah uz rub šume. Bez obzira sjedi li se vani na ugodnim natkrivenim balkonima ili opušta na velikoj terasi u ležaljci. Ovdje je tako mirno da se već nakon nekoliko minuta čuje krv koja struji u glavi. Kuća se nalazi odmah pokraj farme obitelji Buchholz i nudi ukupno tri apartmana za male i velike obitelji. Obitelji ekstra veličine mogu, po potrebi, čak unajmiti cijelu kuću. Po potrebi se mogu dobiti do dvije garaže. Kuhinje apartmana su izvrsno opremljene. U podrumu se može prati rublje uz naknadu. Svi apartmani su vrlo čisti i posebno namijenjeni za alergičare. Za djecu je, naravno, farma s (pitomim) kokošima, mačkama, kunićima, kravama i konjima glavna atrakcija. Istovremeno, na raspolaganju su razni igrališni uređaji, kao što su Go-kartovi, prenosni stolni tenis, kalupi za igru itd. Kuća i farma su spojeni na vlastiti izvor pitke vode. Voda je uvijek hladna, vrlo meka i izvrsnog okusa. Na zahtjev gospodin Buchholz nudi vođenje po farmi koje traje oko sat vremena, tijekom kojeg opisuju današnje stanje ekološkog uzgoja (farma je Demeter certificirana) s velikim stručnim znanjem. Gospođa Buchholz brine kao dobra duša kuće o dobrobiti gostiju. Naravno, jaja s farme se mogu kupiti. Ona se nude zajedno s raznim crnomorskim specijalitetima na malom ugostiteljskom točilom u prizemlju kuće. Moj osobni favorit je stan u prizemlju koji sa svojih 130 četvornih metara pruža osjećaj „seoskog kućnog ugođaja“ i posebno je preporučljiv čak i za boravak samo dvije osobe. Specifično je prilagođena za osobe s invaliditetom (uključujući kupaonicu s tušem i WC-om) i može se lako pristupiti i koristiti s kolicima zahvaljujući pristupu bez barijera s terase putem panoramskih kliznih vrata niskog poda. Po želji, na licu mjesta može se unajmiti i poseban krevet za njegu. Zahvaljujući velikoj terasi, pripadajućem travnjaku za sunčanje i natkrivenom balkonu, praktički je moguće boraviti vani u svakom vremenu. Kvalitetne ležaljke, stolovi, stolice i velika tenda pružaju sve što je potrebno. Pored kuhinje i blagovaonice (stol je namijenjen za 6-8 osoba), u dnevnom boravku se nalazi električni kamin koji pridonosi ugodnom ozračju dugih večeri. Sve apartmane opremljene su ravnim televizorom, stereo sustavom, besplatnim bežičnim internetom i besplatnim telefonom (za Njemačku). Iz (skoro) svih prozora pruža se fantastičan pogled na krajolik Crne šume. Okolina je tipična za Crnu šumu. Strmi usponi se izmjenjuju s dužim, ravnotežnim pješačkim stazama. Najbliži preporučeni restoran (Gedächtnishaus) može se doći pješice (uspon i silazak su sportski) ili automobilom. Za boravišnu pristojbu (1,50 eura po osobi/dan) dobivate knjižicu s mnogim pogodnostima pri posjetu okolnim atrakcijama. Već po osmi put, u rujnu ćemo provesti naš odmor kod obitelji Buchholz na tri tjedna i već smo rezervirali termine za 2017. godinu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor

listopad 2015

Caroline B. iz/od Neuenburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa udaljena kuća za odmor

Udaljen položaj je bio savršen za nas. Djecu smo mogli pustiti da trče kako hoće. Sve je bilo lijepo pripremljeno za našu veliku grupu (14 osoba). Svakako bismo se opet vratili tamo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom


kontakt

Tvrtka Bio-Hof
gospodin G. Buchholz

gospodin G. Buchholz

Supruga i ja već više od 30 godina obrađujemo svoju farmu prema biodinamičkim principima. Od 2012. nudimo našu pansionsku kuću s 3 apartmana kao "odmor na seoskom imanju".


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 49947

Posljednje ažuriranje: 28.02.2024

Oglas je online od: 11 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/49947.htm

Gospodin Guenther Buchholz

Welschdorf 2

78730 78730 Lauterbach

074227250

DE142653856


«Organska farma Buchholz» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina