Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casasrojas Rental sa WiFi / WLAN

COSTA Azahar / Castellon

maks.  6   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

95.83% Preporuka

68 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

95.83% Preporuka

68 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Casasrojas odmor nudi odmor s razlikom. Žive u vlastitoj kući na parceli m2, s direktnim pogledom na more, samo 15 minuta od jednog od najljepših obala Španjolske, udaljenost traufhaften pješčane plaže, na 350 metara visokoj planini u neopisiv mir. Sadržaji: dnevni boravak s digitalni satelitski tv (njemački kanali), od 01/10/2015 opremljen sa WiFi / WLAN (besplatno) za pristup internetu, kauč na razvlačenje 140x200 cm, popločan površine. Spavaća soba s dva odvojena ležaja, ormara i popločan površine. Konzervatorij s blagovaonom, stol plus 4 stolice, a odvojeno daljnji prostor za spavanje s dodatnim kaučem na razvlačenje. Kuhinja s četiri prstena ploču za kuhanje, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, ugrađeni ormari, kompletna jela, lonci i tave, mokri bar, barske stolice i umivaonik. Kupaonica s velikim tušem (100x100 cm), i veliki mramorni umivaonik i WC. Sušilo za kosu dostupni. Zidovi s mozaicima pruža. Terasa za sunčanje sa suncem i potpuni sjedenje, te krovna terasa s garniturom za sjedenje i dnevnim boravkom i pogledom iz Ebro Delta nakon Peñiscola. up igre uređaji su na sustavu za djecu, ljuljačke, penjanje užad, itd pješčaniku, a ür plaži uvijek smo slobodni sklopivi stolice, napuhavanje stolice, itd za korištenje. Na imanju nalazi se naš Pony rumbe, od magaraca fanfare, kokoši i mačke i psi. Uživajte u šetnji kroz netaknutu Traigueras prirode s naša dva favorita rumbe i pompe. Naša kći Lilli će vas pratiti. Svježe kokošjih jaja, a možete nas kontaktirati izravno. U Casasrojas internet možete vidjeti raznolikost našeg ljubazni. Zabavite se i možda ćemo vidjeti, u jednoj od najljepših regija u Španjolskoj.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 4 km

4 km

Zračna luka 100 km REUS

100 km

Kolodvor 15 km VINAROS

15 km

Izlaz s autoceste 18 km VINAROS Abfahrt 42

18 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi 4 km od centra mjesta na 350 metara visokog brda s izravnim pogledom na more. Selo Traiguera, sa stanovnika, samo nekoliko kilometara od Vinaros, u srcu "Baix Maestrat", a na nadmorskoj visini od 271 m. Okruženi mediteranskom poljoprivredom s prekrasnim badema maslina i rogača, vrlo je lijepa. Čudan selo s lijepim zgradama, ostatke svojih srednjovjekovnih zidina još uvijek stoji. Široki poznat Traiguera je za svoj dugogodišnji i tradicionalne keramike. U "Alfareria" u mjestu se nalazi i danas, te je u vlasništvu obitelji generacijama. Posebno su popularne vrčeve "Cántaros" i "Botijos" koje možete pronaći i kupiti u raznim oblicima u mnogim lijepim keramičkim izložbama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

sve usluge, kao što su struja, voda i plin su uključeni u kuću u najam. Pravomoćno Uvjeti vam biti poslane zajedno s ponudom.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Također smo napraviti naše vlastite, posve prirodno maslinovo prije, čisto organski. Bez ikakvih dodataka, ulje će se izdvojiti u jedinstvenom procesu, masline. Ovo ulje se ne filtrira, a time i sadrži sve tako važno za naše zdravlje pribor. Mast maslina, koji je pohranjen u kratkom vremenu, daje maslinovo ulje osebujan okus. Jeste li zainteresirani za testiranje neusporediv biološku ulje, pa vas molimo da nas kontaktirate. Dostava se vrši od 0:25 litara, do 5 litara bokal. Uživajte u sjevernoj Europi komadić južnog europskog prirode. Veselimo se sluh od vas.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.03.2024


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.7 Servis
4.6 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Barbara L. iz/od Norderstedt

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrijeme odmora usred maslinika s pogledom na more.

Tko traži opuštajući odmor, izoliran od svakodnevnog života, bit će super dobro smješten kod Katje.
Pogledi su tamo gore jednostavno prekrasni, bez obzira radi li se o pogledu u planine ili na more. Lijepo uređene biljke i cvijeće oko kuće privlače pažnju, kao i detalji u opremanju unutrašnjosti i vanjštine.
Ovo je mjesto za opuštanje i uživanje u tišini.
Naša dva psa su se brzo prilagodila i osjećaju se vrlo ugodno.
Radili smo sve što nam je preporučeno u okolici i otkrili smo divne šetnje putem Komoot-a.
Odmor je bio prekratak.

Sigurno ćemo se opet vidjeti s Katjom i njenom "čoporom"!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor

travanj 2023

Paulina K. iz/od Bad Soden am Taunus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna oaza

Ova prekrasna nekretnina nalazi se usred planina oko Vinarosa, Caliga, St. Jordija s prekrasnim pogledom na obližnje Sredozemno more. Mala finca opremljena je s velikom pažnjom za detalje i smislom za kreativnost, a vlasnik nije izostavio nijednu mogućnost. Cijelo mjesto je ograđeno tako da četveronožni pratitelji mogu u bilo kojem trenutku krenuti u istraživanje, tu je i malo igralište za djecu, bazen za nedvojbeno vrlo tople mjesece u Španjolskoj, magarac i poni koji uvijek dolaze u posjet, kokoši Davanje jaja i puno umjetnosti za istraživanje. U finci se nalaze četiri (vrlo udobna) kreveta, TV, WiFi, prekrasna terasa, igre, pećnica za hladne mjesece, posuđe za kuhanje, gotovo sve što vam je potrebno da se smjestite i istražite Španjolsku od tamo. Vinaros je oko 20 minuta vožnje automobilom, Cali i St. Jordi oko 10 minuta.
Vlasnik je dobrodušna osoba puna ljubavi koja ispunjava gotovo svaku želju svojih stanara i uvijek je na raspolaganju za pomoć sa savjetima. Bili smo tamo dvaput i sigurno ćemo se vratiti jer je ovdje nepobjediv faktor opuštanja.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2023

Pierre und Melanie H. iz/od Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor na suncu

Kad smo stigli, srdačno su nas dočekali i dali su nam ključeve. Na sva pitanja uvijek smo odmah odgovorili ili savjete za izlete koje smo dobili. Obavezno za sve koji traže mir i kultiviranu atmosferu. Uvijek sretan.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

rujan 2022

Jolli Z. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

vikendica

Ponovno je bilo jako lijepo kao i lokacija i bilo je jako smiješno s magarcem i ponijem, jako su smiješni ??????

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2022

Martin A. iz/od 74343 Sachsenheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Raj između maslina.

Kao što je već opisano u gornjem naslovu, to je mali raj za turiste željne mira i opuštanja, Finke se nalazi između maslina i predstavlja oazu mira.
Katja je sjajna domaćica i vrlo ljubazna, uslužna i uvijek ima otvoreno uho i daje savjete o tome što raditi u okolici.
Unutrašnjost fince je vrlo dobro održavana i čista.
Vratit cemo se??

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Stefanie und Norman K. iz/od Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje!

Imali smo neopisiva 4 prekrasna tjedna odmora u finci. Daleko gore na brdu, daleko od stresne svakodnevice. Nikada u Njemačkoj nismo vidjeli tako čisto zvjezdano nebo. Uključujući i zvijezde padalice. Djeca su voljela ponija, magarca i pse. Naravno, bazen na ogromnom posjedu bio je vrhunac. Do plaža Benicarlo, Vinaros i Peñíscola može se doći za najviše 30 minuta. Vodeni park Aquarama bio je vrijedan jednodnevnog izleta. Do sljedećeg malog supermarketa može se doći za 10 minuta. Pekara, trafika i ljekarna u manje od 10 minuta. Katjino maslinovo ulje je jako ukusno. Katjino imanje možemo toplo preporučiti

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2022

Anita S. iz/od Köln

4,8
4 5 5 5 5

Sehr entspannter Familienurlaub

Wir hatten zwei sehr erholsame Wochen an einem sehr idyllischen Ort. Der Strand in Vinaros ist in 20 Minuten erreichbar und ist immer wieder schön. Ausflugsmöglichkeiten gibt es zahlreich. Katja war immer für Tipps und Fragen erreichbar und immer gut gelaunt. Ein wirklich gelungener Urlaub!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2022

Nicole und Hans-Peter G. iz/od 55131 Mainz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super mjesto dragi ljudi

Lijepa finca nedaleko od sela. Vrlo lijepa i s ljubavlju uređena kuća za odmor nalazi se na prekrasnom posjedu Katje i obitelji. Mjesto vas poziva da se opustite, au isto vrijeme sve ostalo (plaže, jezera, prekrasna mjesta, restorani i prekrasni krajolici) vrlo je lako dostupno automobilom.
Došli smo kao stranci, a otišli kao prijatelji.
Hvala vam na svemu i vidimo se uskoro!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2021

Daniela L. iz/od Hartheim

4,6
4 5 4 5 5

Gerne wieder!

Atemberaubende Location, super ruhig, absolute Entspannung.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2021

Carmen B. iz/od Solingen

4,4
3.5 5 5 4 4.5

Entspannung pur

Wenn man einen ruhigen Ort sucht zum Erholen, dann ist man hier genau richtig! Wenn man Hund, Esel und Pony mag, ist man hier auch genau richtig!
Für unseren Hund und fpr unsere Tochter, natürlich auch für uns Eltern, war es hier ein schöner entspannter Urlaub!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2019

Pedro M. iz/od 4303 Kaiseraugst

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Prekrasna kuća na izvrsnoj ruralnoj lokaciji

Boravak s naše dvoje djece bio je prekrasan. Naš sjajan boravak zaokružila je ljubazna i otvorena narav domaćice.
Kuća se nalazi oko 2 km od sela Traiguera i oko 20 km od Vinaroz. Lokacija je ruralna, tj. malo zabačena, ali tim više mirna. Pitome (domaće) životinje bile su dobrodošla i lijepa promjena od svakodnevnog odmora. Bazen je djeci nudio priliku za osvježavajuću igru.
Preporučena kuća za odmor za one koji traže odmor i prirodu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

lipanj 2019

Edeltraut S. iz/od 16727 Oberkrämer

5,0
5 5 5 5

Ein kleines Paradies, immer wieder!

Eine Familie die selbst dort lebt und sich sehr darum bemüht, dass es uns als Gäste gut geht und das Haus seine Qualität behält.
Wir waren diesmal mit noch 2 Senioren und konnten wieder zwölf wunderbare Tage Urlaub pur verbringen.Weg von Bettenburgen und Touristenrummel jedoch mit der Möglichkeit mit dem Auto in 20 min. an der Küste mit Strand und Shopping oder am romatischen Stausee zum Baden zu fahren. Was ich nicht verstehe ist die Kritik an der Anfahrt, wir wollen ein Haus wo keine Touris herumschwirren.
Ehrlich es gibt viel schlimmere Wege und man hat sich beim zweiten mal auf und ab schnell daran gewöhnt und neunzig % der Strecke ist so wie so asphaltiert.
Man sollte natürlich auch gut zu Fuß sein ist ja schließlich eine Finca und keine Strandpromenade.Dafür wird man belohnt mit einen fantatischen Ausblick und Ruhe. Wir jedenfalls freuen uns jetzt schon auf den nächsten Urlaub auf Casasrojas.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2017

Kristina B. iz/od 15345 Altlandsberg

5,0
5 5 5 5

Entschleunigung unter Olivenbäumen

Tollen entspannten Urlaub ohne Massentourismus und Bettenburgen erlebt. Danke, wir kommen wieder !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Sandra S. iz/od 91710 Gunzenhausen

5,0
5 5 5 5

Einfach toll!!!

Wir haben wunderschöne 2 Wochen Urlaub in der Finca von Dirk und Katja verbracht. Wir waren rundum zufrieden, besonders unsere Tochter, die viel Zeit mit den Tieren verbracht hat. 'Wir kommen wieder. :-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2017

SCHMIDT T. iz/od Langenfeld

3,0
5 3 2 2

Urlaub spanien

Die Unterkunft war ok aber die anfahrt zu der finca war für mich Katastrophe steil und steinig .

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Kaudelka:

Sehr schade, dass der Service, die Lage und das Preis-/Leistungsverhältnis so bewertet wurden, obwohl bereits am Anreisetag darum gebeten wurde, für das Jahr 2018 ein verbindliches Angebot zu übergeben, welches der Kunde auch sofort dankend annahm. Der Weg ist wie beschrieben ein Sandweg, der zu 90 % bereits betoniert ist und regelmässig von der Gemeinde Traiguera gereinigt wird. Wenn es irgendwelche Wünsche, Verbesserungen oder Probleme gab, verstehe ich nicht, warum diese Dinge nicht während des Urlaubs mit mir besprochen werden. Ich war jeden Tag präsent, es wäre immer nett dieses vor Ort direkt mit mir zu besprechen, anstatt sich jetzt zu beschweren. Sehr schade.

ožujak 2017

Corinna W. iz/od Erligheim

5,0
5 5 5 5

Eine Wohlfühloase der Ruhe

Wir hatten das große Glück, 4 Wochen Urlaub auf der Finca verbringen zu können. Das einzig "negative" was ich sagen kann... leider verging auch die Zeit viiiel zu schnell und wir hätten sehr gerne nochmals 2 Wochen drangehängt, so wohl haben wir uns gefühlt. Auch unsere kleine Tochter wurde herzlich aufgenommen und bekam jeden Wunsch von den Augen abgelesen. Herzlichkeit und Service sind bei Katja und Dirk grossgeschrieben. Alles ist sehr sauber und mit Liebe zum Detail eingerichtet. Und auch von dieser Wahnsinnsaussicht kann man in anderen Ferienhäusern nur träumen. Wir kommen auf jeden Fall wieder. Danke für eine wunderbare Zeit.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2016

Maik iz/od 72070 Tübingen

5,0
5 5 5 5

Auf jedenfall wieder

Wir waren zum 2. Mal da und kommen garantiert wieder.
Die neue Terrasse ist der Wahnsinn.
Ansonsten können wir auch dieses mal nichts negatives sagen. Sauberes voll ausgestattetes Haus mit einer Wahnsinns Aussicht und total netten Vermietern,
Erholung pur

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

ožujak 2016

Roman Z. iz/od Adendorf

5,0
5 5 5 5

Wohlfühloase

So Herzlich wurden wir noch nie bei einem Ferienhausurlaub empfangen und betreut! Es mangelte an nichts. Das Haus ist sehr schön und liebevoll eingerichtet. Die Aussicht ist der HAMMMER! Traumhafte Terasse mit Bett zum lesen und entspannen. Es wurde Nachts und Abends zu unserer Zeit (März/April) noch frisch, und so konnten wir Feuer im Ofen machen und bei Olivenholzgeknister den Abend und die Nacht genießen.
Wir waren dort mit unseren Kindern (Mädels 2 und 5 Jahre). Die neuen Schaukeln wurden jeden Tag getestet und die kleine hat sogar 1x in der Nestschaukel ihren Mittagsschlaf gehalten. Die Angst vor Hunden von unserer jüngsten war auch nach einem Tag verflogen. So liebe, nette, süße Hunde!!! Rumba und Tamtam natürlich auch.
Unsere älteste Tochter war selten zu sehen und hat mit Lilly eine tolle neue Freundin gefunden.
Die Auf- und Abfahrt auf den Berg war auch nach einem Tag routine und ohne Probleme mit einem VW Bus T4 zu meistern.
Die Paella von Katja ist auch sehr empfehlenswert!

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub!
Vielen Dank macht weiter so

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

studeni 2015

EDDY UTA E. iz/od STROMBERG

2,4
2.5 4 2 1

winterurlaub 2015 -2016

wunderschöne Landschaft für kurzurlauber sehr schön
der weg zur Finca ist sehr beschwerlich
hin und zurück ins Dorf zu laufen nur für extrem
Wandern geeignet
nicht alles hat gestimmt was in der Beschreibung stand
14 tage hatten wir ab 8 Uhr keinen Strom und wurden in der Nacht durch ein Piepsen
aus dem schlaf gerissen (DIE STROMVERSORGUNG WAR NICHT AUSREICHEND)
Toilettendeckel wurde erst nach mehreren anfragen repariert
wenn es Probleme gibt sollte man sich nur an Herrn dirk dudek wenden der
so schnell wie möglich alles was im argen liegt erledigt
im allgemeinen war der Urlaub sehr schön aber für Langzeiturlaub bedingt geeignet

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Kaudelka:

Dieser Kommentar entspricht nicht der Wahrheit. Der Toilettendeckel wurde am selben Tag gewechselt, der Weg ist wie beschrieben, ca. 4 Km lang, um ins Dorf zu gelangen. Tatsächlich sind diese Gäste immer mit dem Kfz gefahren, gewandert sind sie nie. Hinzu kommt, dass sie mit einem Geländewagen anreisten und keinerlei Probleme mit der Zuwegung bekamen. Die Stromversorgung, die im Reisepreis, wie auch das gesamte verbrauchte Wasser enthalten ist, wird gemäss den AGB gewährleistet durch die Solarenergie. Bei nicht ausreichender Sonneneinstrahlung wurde regelmässig am Abend, ebenfalls ohne Berechnung, der Generator gestartet und das Haus mit ausreichend Strom versorgt. Extrem unfair sind die Bewertungen zur Lage, die traumhaft ist, wie in den anderen Bewertungen auch beschrieben, genau wie Service und Ausstattung. Wir haben immer sofort reagiert, wenn es Fragen gab. Nur wegen privater Differenzen mit dem Vermieter, kann man hier nicht eine derart schlechte und unwahre Bewertung abgeben.

studeni 2015

Peter S. iz/od 16727 Oberkrämer

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer Urlaub *****

Hier wurden wir herzlich empfangen und betreut! Das Ferienhaus ist sehr liebevoll und Ladestypisch eingerichtet . Es ist alles vorhanden sogar WLAN und das alles mit Solarstrom! Es wurde Nachts (November) etwas frisch, und so konnten wir Feuer im Kamin machen und bei Olivenholzgeknister gemütlich kuscheln. Wir waren dort mit unserer Freundschaft zur Olivenernte, ein wunderbares Erlebnis. Auch die Tiere auf der Finca haben uns viel Freude bereitet.Das Fahren auf dem Berg ist ohne Probleme auch mit einem Mietwagen zu meistern. Dafür wird man mit einer wunderbaren Aussicht belohnt. Es hat uns auch die absolute Ruhe gefallen, hier kann man vom Altagsstress abschalten. Wir als Senioren haben uns sehr wohlgefühl und kommen gerne wieder.
Weiter so!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

listopad 2015

Andreas iz/od Sprockhövel

5,0
5 5 5 5

Super Ferienwohnung!

Die Finca ist wunderschön und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Absolut alles was man benötigt ist vorhanden und sehr gepflegt. Das Haus und der dazugehörige Garten waren sehr ordentlich und sauber.
Die Vermieter habe alle unsere Erwartungen übertroffen! Sehr offene und herzliche Menschen die sich immer um Ihre Gäste kümmern.
Wir können die Finca nur wärmstens weiter empfehlen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2015

Heinke iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Paradies

Ein wunderschönes, liebevoll eingerichtetes Häuschen, das einem sofort ein wohliges Gefühl gibt. Alles ist wie neu (so sauber!) und hat doch Geist und Charakter. Bei den Vermietern könnte man ins Schwärmen geraten. Sie kümmern sich toll um ihre Gäste, sind sehr hilfsbereit, freundlich und offen. Perfekt!
Wir haben dort eine ganz besonders schöne Zeit erlebt und können das Ferienhaus wärmstens und vorbehaltlos weiter empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2015

Yvonne S. iz/od Tübingen

5,0
5 5 5 5

traumhaft schön...

Wir wurden so herzlich empfangen, so etwas erlebt man selten. Hatten einen richtig tollen Urlaub. Tolles Haus mit einer super Ausstattung es fehlt wirklich gar nix. Schöner Garten, läd zum entspannen ein. Absolute Ruhe...

Wir können wirklich überall volle Sterne geben weil es einfach super war.
Man kann Eure Finca nur weiter empfehlen.

Wir kommen wieder!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 1970

Enja iz/od Ennepetal

5,0
5 5 5 5

Ein entspannter Urlaub!

Wir haben hier unseren Sonmerurlaub 2016 verbracht und es war wunderbar!
Ein tolles Häuschen, in dem es an Nichts mangelt.
Man wohnt in einer wunderschönen Umgebung mit tollem Ausblick. Ein Auto ist schon erforderlich.
Die Vermieter sind total freundlich und hilfsbereit.
Alles alles in Allen einfach perfekt!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Casasrojas Ferienhaus
gospođa K. Kaudelka

gospođa K. Kaudelka

Poštovani, Drago mi je da ste zainteresirani za ponudu Casasrojas. Nakon završetka studija u području krajobrazne arhitekture / planiranje okoliša, što je osobito važno za mene da se integriraju u kuću sa svojim prirodnim okruženjem. Lokalni materijali dati kuću svoju draž. Ostatak, more i ljudi u Traiguera su neusporedivi. Nadam se da vam uskoro ponovno dobrodošlicu u njihov poseban odmor.


Dalji smještaji od gospođa K. Kaudelka


ostale informacije

Broj objekta: 50158

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 11 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/50158.htm


«Casasrojas Rental sa WiFi / WLAN» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina