Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor u parku dvorca

Berlin

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Živite u prostranoj i udobno namještenoj 5-sobnoj kući za odmor od 180 m² sa spavaćim sobama za do 8 osoba i velikim vrtom. Interijer kuće za odmor u potpunosti je renoviran i moderniziran od siječnja do svibnja 2016. godine. Očekuje vas potpuno novi interijer (osim dnevnog boravka), nove kupaonice (s ukupno 2 tuša i kadom), nova kuhinja s novim električnim uređajima, podno grijanje i nova stolarija + el. Rolete u cijeloj kući. Slike u ovom oglasu imaju za cilj ostaviti prvi dojam nakon renoviranja. Ovdje još uvijek nedostaju detalji kao što su zavjese, tepisi, dekoracije i ostale sitnice koje će biti dodane u kratkom roku.



A ovo vas očekuje: U prizemlju se nalazi dnevni boravak od 30 m² s blagovaonicom u erkeru (pogodan za 8 osoba) i udobnim prostorom za sjedenje s pogledom na veliki 55-inčni TV. Kuća je opremljena satelitskim sustavom tako da možete primati satelitsku TV u svim sobama. Nova kuhinja opremljena je visokokvalitetnim električnim aparatima marke Siemens. Kod nas kuhate na indukciji (pazite ako imate pacemaker) koja je po brzini usporediva s plinskim štednjakom. Nova pećnica postavljena je na udobnoj visini i ima, između ostalog, Preko 13 vrsta grijanja i TFT zaslon. Također možete očekivati potpuno integriranu kombinaciju hladnjaka i zamrzivača od Liebherra (s 3 velika odjeljka zamrzivača), ugradbenu perilicu (AEG) i potpuno integriranu perilicu posuđa od Siemensa s automatskim programima, tako da ne radite ništa osim punjenja, prebacivanja uključite i pritisnite "Start".morate učiniti. Aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster i mikrovalna pećnica su naravno također dio kuhinjske opreme, kao i novo posuđe i pribor za jelo, novi lonci i tave. Također ćete pronaći veliku spavaću sobu s ormarom s kliznim vratima i bračnim krevetom (1,80m) u prizemlju. Nakratko će u ovoj sobi biti dostupan i kauč na razvlačenje. I naravno, u prizemlju ne smije nedostajati mala kupaonica s tušem. Ovdje su u obje kupaonice dostupni visokokvalitetni sanitarni predmeti Villeroy & Boch i Grohe, radijatori za ručnike i radio.



Novo stubište vodi vas na gornji kat. Ovdje prvo stignete u kupaonicu s kadom i tušem. I ovdje dominiraju Grohe i Villeroy & Boch. Na katu se također nalaze tri spavaće sobe. Dvije manje sobe imaju po 2 kreveta (90 cm) i veliku komodu, TV ravnog ekrana na zidu i garderobne ormare. Velika spavaća soba ima drugi bračni krevet (1,80m), veliki ormar širine 2,50m i SAT TV na zidu.



Cijela kuća ima podno grijanje i električne rolete.



Kuća za odmor nalazi se u mirnoj sporednoj ulici, ali je još uvijek vrlo povoljno smještena i također opuštajuća u zelenoj četvrti Biesdorf. S-Bahn (S5) udaljen je samo 3 minute, au neposrednoj blizini nalaze se i razne trgovine. Parking je moguć na ulici i većinom neposredno ispred kuće i naravno besplatan.



Biesdorf se nalazi u istočnom dijelu Berlina i karakteriziraju ga kuće za jednu i više obitelji. Ovdje se možete dovoljno odmoriti od ponekad stresne vreve glavnoga grada. Zbog vrlo dobre prometne povezanosti još uvijek niste daleko od grada. Bez presjedanja, možete biti na Alexanderplatzu za 20 minuta, Friedrichstrasse za 30 minuta i Zoološkom vrtu za 40 minuta.



Kuća ima veliki vrt gdje možete roštiljati i opuštati se. Ako ne želite sami kuhati, možete doći do nekoliko restorana u blizini.
Broj licence ili registracije: 10/Z/ZA/000897-16

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 25 km Schönefeld

25 km

Kolodvor 0.3 km Biesdorf

0.3 km

Izlaz s autoceste 14 km Berlin-Hellersdorf

14 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se u mirnoj sporednoj ulici (slijepa ulica) i udaljena je samo nekoliko metara od stanice gradske željeznice Biesdorf. U blizini se nalaze razne trgovine, npr. centar Biesdorf s velikom trgovinom hrane i drogerijom. Biesdorf se nalazi u istočnom dijelu Berlina i karakteriziraju ga kuće za jednu i više obitelji. Ovdje se možete dovoljno odmoriti od ponekad stresne vreve glavnoga grada. Zbog vrlo dobre prometne povezanosti još uvijek niste daleko od grada. S-Bahn je udaljen samo 300 metara. Ovim (S5) možete stići do Alexanderplatza za 20 minuta, Friedrichstrasse za 30 minuta i Zoološkog vrta za 40 minuta bez presjedanja. Ali u Biesdorfu također možete otkriti puno toga. Rekreacijski park Marzahn s vrtovima svijeta udaljen je samo 10 minuta od kuće. Uvijek vrijedi prošetati prekrasnim parkom dvorca ili Biesdorfer Seeom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Možete doći s maksimalno 8 osoba, na raspolaganju vam je cijela kuća za odmor i veliki vrt. Nije moguće iznajmiti pojedinačne sobe!



Cijene najma su sezonske i stupnjevane prema broju osoba. Cijene najma vrijede za boravak do 4 osobe, za svaku sljedeću osobu nadoplata od 20 €/noćenje (djeca do 3 godine besplatno). Cijene uključuju sve prateće troškove poput naknade za smeće, struju, vodu/odvodnju, GEZ i sl., tako da nema drugih skrivenih troškova. Ručnici i posteljina dostupni su po želji za 10,00 EUR/komplet, WiFi je besplatan. Rezervacija je moguća samo za 5 noćenja ili više (iznimke, npr. za montere moguće nakon konzultacija).



Potreban je depozit od 500 €. Nakon obvezujuće rezervacije i primitka dokumenata za rezervaciju, 50% depozita dospijeva u roku od 14 dana, a preostali iznos i depozit potrebno je prenijeti neposredno prije dolaska.



Ako putujete iz privatnih razloga, na sve troškove morate dodati 5% boravišne pristojbe; samo su poslovni putnici oslobođeni gradske pristojbe.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Wir erlauben unseren Gästen eine kostenfreie Stornierung bis 90 Tage vor Beginn der Mietzeit. Bei kurzfristiger Stornierung (90-61 Tage) berechnen wir 30% des vereinbarten Mietpreises, bei 60-31 Tage vor Mietbeginn werden 50% des Mietpreises fällig und bei Stornierung ab dem 30. Tag vor Mietbeginn 80% der Mietsumme. Eventuelle An- oder bereits komplett getätigte Mietpreiszahlungen werden unter Berücksichtigung der eben aufgeführten Stornogebühren innerhalb von 14 Tagen erstattet. Wir erlauben uns ebenfalls bis 1 Woche vor Beginn der Mietzeit eine Kündigung auszusprechen, ohne nähere Angaben von Gründen. Bei Nichterscheinen bzw. Stornierung nach Reisebeginn oder vorzeitiger Abreise werden 100% des vereinbarten Mietpreises fällig. Es wird empfohlen, sich gegen das mit einem Rücktritt verbundene Kostenrisiko durch den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung abzusichern!

ostale informacije:

Pušenje je dopušteno samo vani.



Registarski broj (ZwVbG): 10/Z/ZA/000897-16


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienhaus am Schlosspark
gospodin S. Zange

gospodin S. Zange

ostale informacije

Broj objekta: 50549

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 11 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/50549.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina