Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung am Reuterteich

Schleswig-Holstein, okrug Segeberg

maks.  7   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
115m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Zaseban stan od 115 m2 sa 3 spavaće sobe, kuhinjom i ostavom



Nudimo vam vrlo udoban, obiteljski apartman za odmor za do 7 osoba plus apartman je dovršen 2011. nakon temeljite renovacije cijele kuće i s velikom pažnjom na detalje u travnju 2020. dobio je 5 zvjezdica od strane DTV-a za 4. put zaredom.



Osim 3 spavaće sobe, nudi vam prostrani otvoreni dnevni boravak s garniturom za sjedenje, kutkom za čitanje i blagovaonom, koji je podijeljen na modernu i potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom.U kuhinji ćete pronaći zasebnu ostavu soba s perilicom rublja i moderna kupaonica s dvostrukim umivaonikom, kadom i tušem.



Glavna spavaća soba ima bračni krevet 180x200cm, veliki ugradbeni ormar, prostor za sjedenje i komodu koju ćemo vam po potrebi rado pretvoriti u stol za presvlačenje, a također ćemo vam rado pružiti krevetić ovdje.

Nudi dva podignuta kreveta za jednu osobu 90x200 cm, također ugradbeni ormar i radni stol, kao i drugi TV ravnog ekrana.

Dječja soba je opremljena krevetom na kat, gore 90x200cm i dolje 140x200cm, ovdje ćete naći i ugradbeni ormar i radni stol. Po potrebi dječju sobu možemo opremiti tepihom za igru, drvenim vlakom, Duplolegosima i dječjim foteljama.



U dnevnom boravku pronaći ćete TV ravnog ekrana, besplatni WiFi, izbor DVD-a, CD-a, knjiga i društvenih igara za opuštanje svih uzrasta. Za naše male goste, po potrebi, bogata oprema (dječji krevetići, 2 stolice za hranjenje, ogradica, kolica itd.) dostupna je besplatno.

Po mjeri rađena i potpuno opremljena ugradbena kuhinja nudi vam sve što vam je potrebno za pripremu kulinarskih užitaka sa svojim najdražima.Na raspolaganju su vam kava, čaj, ocat, ulje te izbor začina i kuharica, sredstva za pranje posuđa i tablete za perilicu posuđa. dio su osnovne opreme.

Korištenje perilice i sušilice rublja, kao i deterdženta je naravno uključeno u najam.



Ispred kuće smo postavili prostor za roštilj sa piknik setom koji je isključivo vama na raspolaganju.

Po dogovoru, vaša djeca mogu koristiti igralište s ljuljačkama, pješčanikom, raznim dječjim vozilima te igralištem i penjalicom s toboganom s valovima u ograđenom dvorištu.

Obor za konje i prirodno jezerce površine 2000 četvornih metara s terasom za jezerce nadovezuje se na dvorište, iza njega se nastavlja na nogometno igralište s nogometnim golovima, na jahalište, na voćnjak i na pašnjak za konje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
krevet za bebu (70x123 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 3
krevet na kat (140x200 cm)
krevet na kat (90x200 cm)
krevet za bebu (60x120 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 29 km

29 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.01 km

0.01 km

Zračna luka 60 km Hamburg

60 km

Kolodvor 15 km Bad Segeberg

15 km

Izlaz s autoceste 13 km Trappenkamp

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Dobrodošli u Schleswig-Holstein, zemlju između mora. Okružen poljima, livadama, šumama i jezerima, naš Reuterteich Hof nalazi se na osamljenoj lokaciji u središtu Holsteina u Švicarskoj.



Oni željni opuštanja i obitelji s djecom pronaći će razgranatu mrežu biciklističkih staza, staza za bicikle i pješačkih staza koje će vas odvesti do brojnih jezera za kupanje u okolici.



Za ljubitelje golfa u blizini su dva golf terena.



Izleti na plažu Baltičkog mora i posjet parku Hansa, izlet u pustolovnu šumu Trappenkamp ili park divljih životinja Eekholt, pomorski centar Fehmarn ili Sealife Center u Timmendorfu ne nadahnjuju samo djecu.



Festival Karla Maya na Kalkbergu u Bad Segebergu, grad ruža Eutin s festivalom u parku dvorca ili stari hanzeatski i marcipanski grad Lübeck nude široku paletu kulturnih aktivnosti za mlade i stare.

Odmorite se od svakodnevnog života i obiđite veliko jezero Plöner See, istražite carsku rezidenciju Plön s dvorcem Plön.

Posjetite glavni grad naše države Kiel, divite se brodovima iz snova i dođite na Tjedan Kiela.

Ili idite u kupovinu u Arthur Mac Glen Designer Outlet Center u Neumunsteru.

Metropola Hamburg također vrijedi jednodnevnog izleta, postoje vrlo povoljne i jeftine ponude sa željezničke stanice Bad Segeberg s dnevnom kartom za cijelu obitelj.



Želite li se razmaziti, brojne seoske gostionice u okolnim mjestima pobrinut će se za vaše fizičke potrebe.Schlamersdorf ćete pronaći banku s bankomatom, frizera, fizioterapeuta i seosku trgovinu sa svježim kruhom i poštom. ured.

Doživite svoj odmor u zasebnom apartmanu za odmor na našem imanju za odmor na osami u okrugu Seedorf-Reuterteich između zajednica Seedorf-Schlamersdorf i Nehms u okrugu Segeberg.

Naš Reuterteich Hof okružen je poljima, livadama, šumama i jezerima u središtu Holsteina u Švicarskoj. Ovdje živimo sa 3 generacije i držimo konje privatno.

Na našem imanju nalazi se prirodni ribnjak površine 2000 četvornih metara - po kojemu je naše imanje dobilo ime već 200 godina - ograđeni dvorišni prostor s dječjim igralištem između staje, staje i kuće, iza livada voćnjak, nogometno igralište , jahalište i 28 000 četvornih metara prirodnog dobra većinom ograđeno.

Reuterteich Hof pripada općini Seedorf u okrugu Bad Segeberg i nalazi se između Bad Segeberga, Eutina, Plöna, Trappenkampa i Bornhöveda.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma je za do 4 osobe.

Svaka dodatna osoba naplaćuje se 10,00 EUR po danu

Djeca do 6 godina su gratis.



Za vrijeme ljetnih praznika samo na tjednoj bazi od subote (dolazak od 16 sati, odlazak do 10 sati).



U cijenu najma uključena je posteljina, ručnici i svi dodatni troškovi

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Cijena najma uključuje ručnike, posteljinu i sve popratne troškove, osnovnu opremu sa svakodnevnim potrepštinama i naš paket dobrodošlice s prvim doručkom u Reuterteichu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.4 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2013

Thorsten iz/od Portola Valley,CA

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala vam!

Imali smo fantastičan boravak u Annikinom apartmanu u Reuterteichu. Stan je prostran, tih, dobro namješten i opremljen sa svim promišljenim detaljima koje obitelj može poželjeti izvan doma. Bilo je tu igračaka za djecu, osnovnih toaletnih potrepština u kupaonici i velikodušnog izbora hrane i namirnica koje su nam pomogle da preživimo našu prvu noć i jutro bez vremena za vrijeme leta, nakon što smo putovali više od 20 sati iz Kalifornije s naše dvoje mališana.

Kuća se nalazi u slikovitom okruženju usred niskih, valovitih brežuljaka Schleswig-Holsteina. Naša su se djeca voljela igrati u dvorištu, silaziti do jezera tražiti patke i žabe, hraniti ponije ili jednostavno ići u šetnju poljima. Annikina obitelj bila je izuzetno velikodušna u tome da nas provede i učini da se osjećamo dobrodošli.

Hvala još jednom na prekrasnom boravku - nadamo se da ćemo imati priliku ponovno ga posjetiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: The house is located in a picturesque setting amid the low, rolling hills of Schleswig-Holstein. Our toddlers loved playing in the yard, going down to the pond to look for ducks and frogs, feeding the ponies or simply going for a walk through the fields.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: There are endless opportunities for walks in the nearby countryside and villages. Bad Segeberg is an easy 15-minute drive and offers groceries, shopping and excellent spas. The historic cities of Hamburg and Lübeck are easily reached by car in less than an hour. And if you’re traveling with young kids, the “Erlebniswald” in nearby Trappenkamp is not to be missed: several acres of amazing playgrounds mixed with picnic areas, live animals, and even a giftshop and a restaurant. Go on a weekday to beat the crowds…

veljača 2013

Berta iz/od Hamburg

4,6
5 5 5 3.8 5
Prikaži njemački

lijepo - prostrano - čisto!

Za nas pet žena kojima je potrebno opuštanje, smještaj je bio prekrasan! Tri spavaće sobe, prostrana dnevna soba, sve je lijepo namješteno i fantastično čisto. (Otvorena) kuhinja je san. Obitelj gazdarice vrlo ljubazna i uslužna. Puno hvala!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Okolica smještaja: Die schöne Holsteinische Schweiz beginnt vor der Tür, einfach loslaufen! Und mit dem Auto ist man ruck zuck z. B. am Plöner See oder an der Ostsee...

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: spazieren gehen, den Badestrand am See aufsuchen, Kuchen im Café am Ort verkosten...- zu mehr hat bei uns die Zeit leider nicht gereicht


kontakt

gospođa A. Burghardt

gospođa A. Burghardt

Od 2011. domaćica apartmana za odmor u Reuterteichu


ostale informacije

Broj objekta: 51182

Posljednje ažuriranje: 07.02.2024

Oglas je online od: 11 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/51182.htm


«Ferienwohnung am Reuterteich» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina