Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienappartement Pusteblume B

Bodensko jezero

maks.  5   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
115m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

223 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

223 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Apartman za odmor Pusteblume nalazi se u 88074 Meckenbeuren oko 10 km od Bodenskog jezera u zaleđu između voćnjaka u mirnom stambenom području na periferiji, s jasnim pogledom na okolicu.



Nudi mnogo više od udobnog življenja, postoje brojni načini da se opustite i osjećate dobro:



Na primjer, kada vrijeme nije tako dobro, terme u Bad Buchau, Bad Waldsee, Bad Saulgau i terme Meersburg, gdje možete plivati u Bodenskom jezeru u bilo koje doba godine.



S druge strane, prekrasno okruženje Bodenskog jezera i planine su odmah ispred vrata. Ovdje možete ići u šetnje ili prekrasna planinarenja, uživati u prirodi, napuniti se kisikom, opustiti se i opustiti. Kod nas je dozvoljen i psi!



Ili ako želite više akcije, možete letjeti iz Friedrichshafena katamaranom "Fridolin" u Constance u shopping! Upravo ono što želite za svoj odmor.



Posjet "Ravensburger Spiele-Land" u Meckenbeurenu, koji je udaljen samo 2 km, svakako je apsolutna obaveza za vašu djecu.



Javni prijevoz



Bez obzira vozite li se vlastitim automobilom ili radije koristite javni prijevoz, do okolnih gradova uvijek možete brzo i jednostavno doći vlakom ili autobusom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Jezero 10 km

10 km

Skijaška uspinjača 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 10 km Friedrichshafen

10 km

Kolodvor 1 km Meckenbeuren

1 km

Izlaz s autoceste 20 km Wangen Süd / Amzell

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman u prizemlju ima 100 m2 stambenog prostora i potpuno ograđenu okućnicu od 400 m2 s 2 terase. Stan se nalazi u pomoćnoj zgradi i ima poseban ulaz. Vanjski prostor i vrt prostorno su odvojeni od naše kuće i vrta, dakle rezervirani samo za Vas! Povijest o

Zajednica se kao takva prvi put spominje 1496. godine, ali već 879. godine dokument iz samostana St. Gallen navodi doseljenika po imenu Megi koji ovdje živi. Kontroverzno je može li se ime Meckenbeuren pronaći unatrag do ovoga.

Područje je vjerojatno pripadalo opatiji Weingarten od 1094. Godine 1530. prodana je grofu Haugu von Montfortu za guldene i tako postala dijelom grofovije Montfort.

Godine 1780. zadužena kuća Montfort morala je ustupiti svoja dobra Austriji. Pod Napoleonom je zajednica 1806. pripala Bavarskoj, koja ju je 1810. ustupila Württembergu.

Povezivanje sa željezničkom prugom Stuttgart-Friedrichshafen 1847. godine donijelo je odlučujući zamah u razvoju zajednice.Narodna pjesma "Auf der Schwäb'schen Eisenbahn" također spominje Meckenbeuren u refrenu. Godine 1895. željeznička pruga Meckenbeuren–Tettnang, koja je u međuvremenu zatvorena, bila je prva električna glavna željeznica u Njemačkoj.

Dana 1. svibnja 1972., prethodno neovisna općina Kehlen uključena je u Meckenbeuren.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 50 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena objekta uključuje 2 osobe, svaka dodatna osoba starija od 14 godina 17 € po danu, djeca do 2 godine besplatno, djeca 2-14 godina koštaju 8,50 € po danu, po ljubimcu 7 €, po danu doplata 6 € po danu za manje od 7 noćenja, kalendar zauzeća ažuriran samo na našoj web stranici:

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Stan je samo djelomično pogodan za osobe u invalidskim kolicima jer se u ulaznom dijelu nalazi stepenište sa 4 stepenice. Sam stan je bez prepreka. Trenutni kalendar dostupnosti samo na našoj web stranici:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2017

Alfons E. iz/od 32130 Engen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala...vratit ćemo se!

Apartman je moderno namješten i tehnički vrlo dobro opremljen, bilo kuhinjska oprema, HD televizija, WiFi, vrtna garnitura, telefon, muzička linija, sve što vam je potrebno bilo je zaista tu. Bilo je čak i noćno svjetlo za spavaću sobu naše djece. Od apartmana koje smo vidjeli na internetu, jedan od rijetkih stvarno modernih i jako lijepo namještenih apartmana. Osjećali smo se vrlo ugodno. Nakon nekoliko stotina metara dolazi se do malog trgovačkog centra. Tamo možete kupiti namirnice i dobiti svježe peciva za doručak 7 dana u tjednu.
Gazdarica je bila vrlo ljubazna, otvorena i nekomplicirana i od velike pomoći. Primopredaja ključa također je savršeno funkcionirala.

Srdačan pozdrav, obitelj Emser iz Sjeverne Rajne-Vestfalije

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor

travanj 2017

Familie H. iz/od 25469 Halstenbek

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vaši vjerni gosti sa sjevera.

Vrlo lijep krajolik u kojem možete uživati ujutro dok doručkujete na terasi jer se iz kuće za odmor pruža prekrasan pogled na livade i polja. Ako imate sreće (ranoranioci) možete vidjeti i jelene i lisice. Apartman je vrlo prostran, dobro namješten i opremljen. U unutarnjem dvorištu ispod nadstrešnice postoji parking za automobile i bicikle. Do Bodenskog jezera u Friedrichshafenu potrebno je samo 15 minuta vlakom (željeznička stanica udaljena 400 metara) ili oko 9 kilometara automobilom. U okolici se nalaze i brojne atrakcije. Kao stalni gosti, bili smo ovdje 5 puta i možemo samo toplo preporučiti ovaj smještaj.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

ožujak 2017

Fred R. iz/od 79098 Freiburg

4,9
5 5 5 4.5
Prikaži njemački

Sada znamo zašto je maslačak uvijek rasprodan!

Gosti u ožujku 2017. kao par s psom za opuštajući odmor: Vrlo vrlo ljubazni i gostoljubivi vlasnici, dočekani smo s bocom šampanjca i slanim pecivima u stanu. Veliki i čisti prizemni stan čak je imao i dvije spavaće sobe koje smo također koristili. Konačno smo se dobro naspavali! Putovali smo zajedno s naša dva manja psa. Dobro opremljena kuća za odmor s velikim potpuno ograđenim vrtom samo za naše korištenje u idealnoj i mirnoj lokaciji - što više možete poželjeti. Sigurno ćemo ponovno odabrati ovu kuću za odmor za naš sljedeći boravak u okrugu Bodenskog jezera ako uspijemo dobiti mjesto. Naš jasan zaključak ***** zvijezda.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj M. Schiller:

Vielen Dank Familie Riester, wir freuen uns natürlich sehr wenn sich unsere Gäste wohlfühlen und zufrieden sind. Dies bestätigt uns, dass wir nicht alles falsch gemacht haben.


kontakt

Tvrtka Ferienhaus Pusteblume
obitelj M. Schiller

obitelj M. Schiller

Dobrodošli ovdje u Meckenbeuren! Što Vam nudi naš kraj: šarmantan, raznolik i netaknut krajolik oko jezera dobro razvijena infrastruktura raznolike i široke mogućnosti opuštanja duha i tijela Mogućnosti rekreacije na kopnu, na vodi pa čak iu zraku Povijest za dodir i iskustvo njegovana i učinkovita gastronomija koja se veseli vašem dolasku Vidimo se uskoro, vaša obitelj Schiller


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 52282

Posljednje ažuriranje: 26.01.2024

Oglas je online od: 11 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/52282.htm


«Ferienappartement Pusteblume B» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina