Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Knjižara četiri

Park prirode Fichtelgebirge Franconia Bavaria

maks.  12   Gosta/Gostiju
270m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+3)
3  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
270m²
4 spavaće sobe (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Jedinstvena kuća za odmor "Buchhaus Vier" nudi sve ono zbog čega gostima brže kuca srce usred parka prirode Fichtelgebirge. Bilo za turiste, prijatelje ili obiteljska okupljanja. Ili jednostavno da se stvarno opustite. I to kako u neposrednoj blizini tako i u neposrednoj blizini. Dakle, točno u sredini, okružen šumama, izvorima, poljima, ribnjacima - i mnogim destinacijama vrijednim pažnje.



S 270 četvornih metara stambenog prostora, kuća za odmor "Buchhaus Vier" odlikuje se udobnošću, čistoćom, osjećajem ugode i raznolikosti.



U tri kvalitetno uređena apartmana na četiri lijepo uređene etaže može se smjestiti od dva do dvanaest gostiju. Također u vrhu krova, koji je romantično namješten kao "soba za promatranje zvijezda".



"Knjižara četiri", koja se ističe među kućama za odmor, još uvijek je dostupna po povoljnim cijenama all inclusive. I stoga uključuje sve usluge bez nadoplate. Bilo da se radi o brzom Internetu (kabelska i WLAN s Mbit), vlastitom telefonu u svakom stanu, perilici suđa, perilici rublja, sušilici rublja, najam bicikala i još mnogo toga. Kava i čaj su također besplatni. I za dobrodošlicu, pjenušac plus bezalkoholno bezalkoholno piće.



Ponuda u neposrednoj blizini je raznolika i atraktivna koju vrijedi doživjeti.

-Od šumskog bazena s čistom izvorskom vodom bez ulaza i prilagođenog obiteljima do

-Udobni vanjski bazeni i novootvorene terme "Siebenquell" do

-ruševine dvorca Epprechtstein, koje se lako penju i obavijene su legendama, kao i

-velika mreža biciklističkih i pješačkih staza kroz fantastično lijep krajolik

Parka prirode Fichtelgebirge. Uključujući Franačku planinarsku stazu. On se smatra

druga najljepša u Njemačkoj.



Ukratko: Utočište visoke kvalitete za sve uzraste i razne prilike. Bilo sami ili u društvu. I to ne bilo gdje ili na jednom mjestu, već središnjije nego što bi moglo biti.



Odredišta vrijedna pažnje u neposrednoj blizini uključuju

- Porculanski grad Selb (Rosenthal, Thomas, Hutscheneuther itd.) s velikim outlet centrom (17 km),

- odatle skok preko obližnje granice do Češke,

- novootvorene terme "Siebenquell" u Weißenstadtu (6 km),

- Luisenburg sa svojim festivalom i svjetski poznatim rock labirintom (15 km)

- Muzej Donald Duck u Schwarzenbachu (Saale) 9 km,

- alpska područja zimskih sportova Bischofsgrün, Warmensteinach, Fichtelberg, Ochsenkopf i Kornberg,

- pohod preko i kroz planinski lanac Fichtelgebirge u obliku potkove,

- grad Bayreuth s Ermitažem i poznatim festivalom Richarda Wagnera (50 km) i

- Vogtland, Franačka šuma, bivši pogranični grad Hof (Saale) 20 km, dalje Plauen i Zwickau (Saska Autostadt).



Niske cijene posvuda u ovoj izvanrednoj turističkoj regiji također su vrijedne spomena.



Odmah do kuće za odmor "Buchhaus Vier" nalazi se ugodan tradicionalni restoran "Waldschmiede" s pivskim vrtom, kao i drugi jednostavni restorani u Kirchenlamitzu s poznatom franačkom kuhinjom.



Da ne spominjemo najveći granitni labirint u Njemačkoj za prolaz, koji je također doslovce na korak od njega. Hit i kod djece i kod odraslih. Ulazak? Besplatno!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 30 km Hof-Plauen

30 km

Kolodvor 3 km Kirchenlamitz - Ost

3 km

Izlaz s autoceste 12 km Gefrees und Münchberg

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor "Buchhaus FOUR" romantično je smještena na rubu šume na brdu iznad Fichtelgebirge grada Kirchenlamitz, okrug Wunsiedel.



Uspon do ruševina dvorca Epprechtstein, koji je obavijen legendama i potiče žeđ za avanturom, počinje od "Buchhaus VIER". Lagana je za hodanje i doživljaj - za djecu i odrasle do starijih.



Epprechtstein, u čijem se podnožju nalazi kuća za odmor "Buchhaus Vier", također je Eldorado za prijatelje minerala. Planina je puna dragog kamenja, što zna gradski arhivar Werner Bergmann. A slojevi stijena koje je otkrilo nekadašnjih dvadeset granitnih kamenoloma nude otkrivajući uvid u povijest Zemlje.



Osim toga, ovdje počinju brojne biciklističke i pješačke staze, uključujući Franačku planinarsku stazu, drugu najljepšu pješačku stazu u Njemačkoj.



Zimi uređene staze za skijaško trčanje vode kroz bajkoviti krajolik koji kao da je zaslađen šećerom.



Samo 100 m od "Buchhaus VIER" nalazi se najveći dostupni granitni labirint u Njemačkoj - hit za djecu, ali i zabava za odrasle. Ovdje možete (ponovno) pronaći svoj vlastiti centar. Ulaz je besplatan.



U blizini se nalaze izleti do uporišta zimskih sportova Bischofsgrün, Warmensteinach itd., kao i do vrlo blizu Ochsenkopf ili Kornberg.



Wunsiedel s poznatim festivalom Luisenburg i jedinstvenim rock labirintom, Wagnerov festivalski grad Bayreuth, izleti u susjednu Franačku šumu i Vogtland, koji je također slikovit, druga su odredišta koja se isplati.



Zanimljiva je i bivša granica zone ili izlet u Češku. Obližnji i tradicionalni grad porculana (Rosenthal, Thomas itd.) Selb nudi odlične mogućnosti kupovine u outlet centrima. Odavde također možete “skliznuti” preko granice u Češku, primjerice zbog boemske kuhinje ili u shopping.



Također od "Buchhaus VIER" romantična planinarska staza vodi kroz šumu i livade do "sela krumpira" Großschloppen, samo dva kilometra udaljenog dijela Kirchenlamitza. Osim prirodoslovne staze krumpira i malog muzeja krumpira, organizira se i javno branje krumpira svake godine.



Novo: Samo nekoliko koraka od "Entenhausena", prvog njemačkog muzeja stripa u Schwarzenbachu (Saale). Ovdje Dr. Erika Fuchs naučila je Donalda Ducka graktati i oblikovala njemački jezik svojim neologizmima i onomatopejom - kao prevoditeljica i glavna urednica Micky-Maus-Magazina. Više:

Održavanje tradicije i gostoprimstvo stoji za mnoge druge tople i često besplatne atrakcije u ovom posebnom području za odmor. Usred Parka prirode Fichtelgebirge, gdje su gosti još uvijek dobrodošli.

Ugodan i upravljiv gradić u srcu Parka prirode Fichtelgebirge, ruraln, lijepo smješten, bogat šumama, livadama, izvorima i širokim izborom izleta, vrlo dobro razvijenom mrežom biciklističkih i pješačkih staza različitih duljina. S dragim i gostoljubivim ljudima koji frankovsko srce nose na lijevoj strani, ali su još uvijek na poslovičnom "desnom mjestu". Za razliku od prenapučenih ili "pazarenih" turističkih krajeva, ovdje se ipak iskreno raduje svakom gostu. A nagrađeni su niskim cijenama.



Regiju domaćina nekoć je generacijama oblikovala industrija porculana. Nakon njihova propadanja ljudi su se sjetili onoga što je danas rijetkost: rajsko lijepog krajolika. Stvoritelj je ovim vrlo raskošno pokvario Fichtelgebirge. Ovdje je priroda još uvijek netaknuta. Fichtelgebirge i njegov park prirode okruženi su planinskim lancem u obliku potkove. Na gotovo sve planine mogu se popeti i neiskusni planinari.



Budući da turizam još nije u vrhunskoj formi, Fichtelgebirge je još uvijek insajderski savjet. A "Buchhaus Vier" jedinstven je po konceptu, sadržajima i lokaciji.



"Buchhaus Vier" također je posebna zahvala bivših domaćina Lothara i Heidi Beier. Što su mogli odrastati i proživjeti svoju mladost u ovom lijepom kutku svijeta u poslijeratnom vremenu. Nakon što su se dugo nastanili u Ehingenu blizu Ulma u Švapskoj, s ljubavlju su postavili "Buchhaus Vier". U njihovom duhu, mi to želimo nastaviti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedena cijena se odnosi na 1 osobu/1 noćenje s najmanje dvije osobe po apartmanu. Za dodatne osobe, kod najma više etaža ili cijele kuće, popusti na upit.

Bez dodatnih troškova!



Za duži boravak, izvan razdoblja godišnjeg odmora ili prilikom rezervacije cijele kuće, posebne ili sveobuhvatne cijene -



Molimo zatražite ponudu.

Uvjeti poništenja:

  • Stornobedingungen: Gern bemühen wir uns um eine anderweitige Vermietung. Gelingt diese nicht, so betragen die Stornokosten: bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - später als 14 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen

ostale informacije:

Ovo je ono što možete očekivati ui oko naše "Buchhaus Vier":



• Lijepo namještena kuća za odmor (Ž) -

jedinstveno, udobno po povoljnoj cijeni.

• Idilična lokacija, okružena šumom, livadama,

Izvori i priroda iz snova.

• Od 2 do 12 osoba - sve pod jednim krovom,

ali na četiri etaže u vlastitim stanovima


Više od tisuću knjiga
kućna knjižnica.

• Zbirke igara za djecu i odrasle

• Brzi Internet s Mbit (opcija

LAN/WLAN) i telefoni na svim katovima

• Također uključeno: perilica rublja, sušilica,

TV ravni ekrani

• I to također: Kompletna radna stanica s

Računalo i višenamjenski uređaj.

• Terasa, roštilj, ležaljke, suncobrani i

dodatno opremanje u lijepom vrtu.

• Krenite na biciklističke i pješačke staze kroz

Park prirode Fichtelgebirge i šire.

• Vođeno planinarenje s certificiranim
na zahtjev
Planinarski vodič Njemačkog alpinističkog kluba

• Lagani uspon do ruševina dvorca Epprechtstein

s prekrasnim pogledom kao nagradom.

• Zimi staze za skijaško trčanje i alpski spustovi. npr. B.

Ochsenkopf, Bischofsgrün, Warmensteinach

• Obližnji festivali u Luisenburgu i

Wagner grad Bayreuth.

• Raznovrsni kupališki užici - od obiteljskog

Šumski bazen do modernih vanjskih bazena.

• Najveći dostupni granitni labirint u Njemačkoj - samo nekoliko koraka.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Buchhaus VIER
gospođa M. Grimm

gospođa M. Grimm

Mi, Andreas i Melanie Grimm, preuzeli smo s ljubavlju renoviranu kuću knjiga od prethodnih vlasnika u listopadu 2021. Naša je briga Vama, Vašoj obitelji i Vašim prijateljima pružiti opuštajuće i nezaboravno vrijeme u okruženju iz snova.


ostale informacije

Broj objekta: 53127

Posljednje ažuriranje: 15.02.2024

Oglas je online od: 11 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/53127.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina