Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica Friedchen

Ostseebad Boltenhagen, Baltičko more, Mecklenburg Zapadna Pomeranija

maks.  6   Gosta/Gostiju
73m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
73m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 18.04 do 26.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

75 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 18.04 do 26.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

75 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Naša romantična i s ljubavlju namještena kuća za odmor nalazi se na rubu obiteljskog i čuvanog parka duginih boja, gdje se vaša djeca mogu igrati sigurno i bezbrižno. 2021. godine renovirali smo našu kuću za odmor, između ostalog prizemlje je kompletno opremljeno novim podom. Naravno, lijepo okruženje naše kuće također je važno za dobrobit duše.

Ne samo ljeti ovdje se možete opustiti na prekrasnoj, finoj pješčanoj plaži, čak iu hladnijim godišnjim dobima, šetnje d. susjedni Šumske pješačke staze, posjet susjedu. jahanje u štalama ili šetnje plažom - opuštajući dojmovi pokraj starih vlastelinskih vila Boltenhagen. Novoizgrađena vidikovca, koja je još u izgradnji 2021. godine, uz plažu, s klupama i stepenicama prilagođenim osobama s invaliditetom, pruža prekrasan pogled na plažu i more, na hridi ili prirodni rezervat ispred marine.

Vrt i terasa naše kuće za odmor Friedchen su na sunčanoj strani, ovdje se možete opustiti u ležaljci, opustiti uz dobru knjigu iz naše male "biblioteke" ili uz ukusan sladoled.

Kuća je sunčana, ugodna. i ukusno namješten, s naglaskom na funkcionalnost. Ugradbena kuhinja je kompletno namještena. Ima staklokeramičku ploču s 4 ploče s pećnicom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje i el. Mali aparati dostupni. Za djecu su besplatne stolice za hranjenje, krevetići, kadice za bebe i ručna kolica. U drugoj spavaćoj sobi bračni krevet širine 140 cm poziva vas da ispričate tajne i doživljaje dana.

Wellness oaza ili peciva za doručak - sve u susjedstvu. Uz jutarnju šetnju plažom ili preko livada, uz šumu, rolice su praktički na putu.

1 parkirno mjesto za automobil dostupno je besplatno za naše turiste u kući, svaki dodatni automobil ili prikolica podliježu naknadi prema propisima parka, ova naknada se plaća na recepciji parka (naša briga o kući služba će se rado pobrinuti za registraciju u vaše ime).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 1.2 km

1.2 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 40 km Lübeck

40 km

Kolodvor 18 km Grevesmühlen

18 km

Izlaz s autoceste 20 km Grevesmühlen

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Boltenhagen na Baltičkom moru jedno je od najstarijih tradicionalnih ljetovališta na Baltičkom moru usred prirodnog krajolika bogatog vrstama. Grad se proteže preko 4 km duž lijepe plaže Baltičkog mora, šetnice su zaštićene obalnim šumskim pojasom bez automobila koji se proteže do nove luke. Široka, njegovana plaža s postupno produbljenim morem pruža obiteljima bezbrižan odmor. Susjedne, impozantne litice mame vas na šetnje i otkrivanja, ali i na sanjarenje i zadržavanje. Sam grad Boltenhagen cijenjen je zbog svoje tipične arhitekture ljetovališta. Kafići, restorani i male trgovine pozivaju na šetnju, au Kurparku nudi se raznovrstan program za sve uzraste. Veće trgovine za samostalnu prehranu možete pronaći i na rubovima sela, ali u samom selu postoji sve što vam je potrebno, od malog supermarketa do robe visoke kvalitete robnih marki. Oni koji više vole biti u prirodi pronaći će prekrasan mir i opuštanje na brojnim biciklističkim i pješačkim stazama, poput onih u obližnjem rezervatu prirode
Samo ostavite auto neko vrijeme kod kuće. Za nekoliko minuta možete hodati od kuće do centra Boltenhagena, gdje brojni kafići i restorani, kao i lijepe trgovine čine šetnju užitkom. Marina `Weiße Wieck`, škola ronjenja, škola jedrenja, škola surfanja, škola nogometa, jahanje, Swin Golf, mini golf, najam bicikala i još mnogo toga ne ostavljaju mjesta dosadi.

Uprava toplica također privlači mlade i stare sjajnim programom događanja, izmjenjujućim tržnicama rukotvorina i umjetnina, glazbenim događanjima, ponudom fitnessa na plaži i pješačkim turama ili mogućnošću da uronite u povijest Boltenhagena.

Možete istražiti mlin Klütz, dvorac Bothmer, dvorce i crkve od opeke ili prekrasno zaleđe biciklom, a marina 'Weisse Wieck' i ribarska luka također su pomorska atrakcija.

Boltenhagen ima dva okruga, Tarnewitz, do kojeg se također može doći pješice kroz šumu ili uz plažu. U Tarnewitzu se nalazi neobična nizozemska pivnica "Zum Klausner", takozvana "dnevna soba Boltenhagena". Ovdje dolazite ugodno popričati, nešto pojesti, probati jednu od brojnih vrsta piva ili poslušati živu glazbu koja nekoliko večeri tjedno oživljava stare i nove hitove.

U drugom okrugu 'Redewisch' možete doći do litica, također unutar pješačke udaljenosti. Lijepa poljoprivredna tržnica s puno prostora za razgledavanje, ili malo dalje prema i na liticama objekt Swingolf za svakoga. Ljeti ćete tamo pronaći simpatičan kafić s bogatom ponudom domaće kave i kolača. Ovdje čak možete gledati majstora pekara kako peče svoje prekrasne kolače. Ako idete pješice, povratak možete započeti po liticama do početka sela, s prekrasnim pogledom na more i polja. Ako ponovno ogladnite, odmah u podnožju strme obale svaki dan možete uživati u svježoj dimljenoj ili prženoj ribi u snack baru Dunkelmann.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 7 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dnevna cijena ne uključuje jednokratnu naknadu od 80 € za završno čišćenje i naplaćuje se posebno.

Dan dolaska i odlaska u glavnoj i srednjoj sezoni je subota.

Naplaćujemo 35€ tjedno po psu, dozvoljena su maksimalno 2 psa po dogovoru.

Boravišna pristojba se naplaćuje na ime i prema statutu općine Boltenhagen 2,50 €, djeca do 15 godina ne plaćaju.

Cijena uključuje: , 1 parkirno mjesto za automobil, dječju stolicu, dječji krevetić, dječju kadicu, ručna kolica, igračke za plažu, igre i knjige, vrtne ležaljke, štap za penjanje itd.

Kako auto ne bi bio prepun, slobodno rezervirajte posteljinu kod nas. cijene str. P.:

Posteljina: 11,00 €

Paketi posteljine (1 ručnik za kupanje, 1 ručnik za ruke, 1 kuhinjska krpa): 15,00 €

Kompletna posteljina uključujući oznaku za putni krevetić: 11,00 €



- Izvan sezone cijena je obračunata za dvije osobe, svaka sljedeća osoba plaća 10€/dan

Za rezervacije manje od navedenih minimalnih dana boravka, naplaćuje se paušalna cijena od 80 €

Rezervacija je obvezujuća čim je rezervacija zatražena ili potvrđena od strane gosta na odmoru, bez obzira da li je potpisan ugovor o najmu ili plaćena cijena najma. Rezervacija također postaje obvezujuća uplatom akontacije gosta za razdoblje rezervacije.

Uvjeti poništenja:

  • Nimmt der Mieter das Ferienhaus zum vereinbarten Zeitpunkt nicht in Empfang, wird er den Vermieter diesbezüglich sofort unterrichten. Der Vermieter wird sich um einen anderen Mieter bemühen. Die mit der Suche verbundenen Kosten gehen zu Lasten des ursprünglichen Mieters; mindestens wird eine Stornierungsgebühr von 80.00 € fällig, auch dann, wenn ein Ersatzmieter gefunden wird. Der Mieter schuldet dem Vermieter bei der Bekanntgabe des Nichtantritts des Urlaubs - sieben Wochen vor Reiseantritt 30 % des Mietpreises -vier Wochen vor Reiseantritt 50 % des Mietpreises -zwei Wochen vor Reiseantritt den vollen Mietpreis

ostale informacije:

Određuje se dnevna cijena plus dodatni troškovi.
Mnogi dodaci kao što su visoke stolice, ručna kolica, vrtne ležaljke itd. dostupni su besplatno za potpuno opuštajući odmor.
Struja/voda se oduzima od depozita prema potrošnji.
- Cijena najma se povećava za 35 €/do 1 tjedna za 1 psa.
- Polog za najam v. € naplaćuje se u gotovini na dolasku i naplaćuje se na odlasku s vodom/strujom prema potrošnji i eventualno nastaloj šteti, a preostali iznos bit će isplaćen.
U terminima: `Ugodno vrijeme uz kamin`, `Vrijeme za dvoje` i `Tjedni ponude` cijena je za 2 osobe. Svaka dodatna osoba naplaćuje se 10 € po osobi po danu.
- Posteljina se može dobiti za 9 €, paket posteljine - posteljina, 2 ručnika, 1 ručnik - za 13 € uz prethodni dogovor.
- Naš simpatičan par domara osobno vas dočekuje po dolasku i upoznaje vas s vikendicom Friedchen te će rado odgovoriti na sva vaša pitanja o kući, okolici ili bilo čemu što vam je na umu.
- Boravišna pristojba se obračunava prema statutu i na ime općine.
- Djeca mogu koristiti dječji zabavni program Rainbow Parka uz nadoplatu.
- WiFi - WiFi se naplaćuje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2022

Beate M. iz/od Schwanebeck

5,0
5 5 5 5 5

toller Urlaub

Wir haben uns in dem Haus und auf dem Camp sehr wohl gefühlt und hatten mit unseren Enkeln eine wunderbare Ostseewoche!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Schur-Althaus:

Wir freuen uns sehr, dass Sie sich gut erholen und eine schöne Zeit in unserem Ferienhaus Friedchen genießen konnten.
Sonnige Grüße,
Familie Althaus

srpanj 2022

Julia H. iz/od Hambühren

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vratit cemo se

Ovdje smo boravili tijekom ljetnih praznika 2022. Zadnje večeri naša je kći rekla: "Šteta što sutra opet idemo kući". Takvo je bilo raspoloženje svih nas.
Apartman za odmor ne ostavlja ništa željenog i pruža pogled na mali vrt s drvene terase. Plaža je dovoljno blizu da se do nje lako može doći pješice s ručnim kolicima.
Tamo možete hodati daleko u more, a pijesak je sitan i poziva na igru.
Vratit ćemo se sljedećih ljetnih praznika.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Schur-Althaus:

Vielen Dank für die nette Bewertungsantwort.
Es freut uns, dass es Ihnen so gut gefallen hat und wir freuen uns besonders Sie im nächsten Jahr wieder in unserem Ferienhaus Friedchen begrüßen zu dürfen.
Sonnige Grüße,
Familie Althaus

veljača 2020

Babsi W. iz/od Lüdinghausen

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen um sich zu erholen

Dringend erholungsbedürftig habe ich mit meinem Hund für eine Woche Kraft tanken können.
Nicht nur meine Hündin Frieda kam auf ihre Kosten durch herumtollen am Strand, lange Spaziergänge auf den direkt angrenzenden Wegen des Waldgebietes und ausschlafen auf ihrem Kissen, direkt am warmen Ofen. Auch ich fand endlich wieder Ruhe und Entspannung, hatte genug zu lesen in der tollen Auswahl von Büchern im Haus gefunden und habe es mir mit Tee oder einem Glas Wein am Abend vor dem knisternden Kamin so richtig kuschelig gemütlich gemacht. Das Haus ist sehr sauber und super ausgestattet, nichts hat gefehlt. Die Betreuung ist nett und sehr bemüht um das Wohl der Gäste.
Der Ort ist um diese Jahreszeit ruhig, trotzdem konnte ich alle Einkäufe zu Fuß erledigen und auch mein Auto hatte Pause. Besonders gefallen hat mir zum Abendessen das kleine gemütliche Restaurantchen 'Zum Klabautermann'. Hier war auch Frieda gerne gesehen.
Ich bin wieder da, bevor die Alarmglocken klingeln, denn Frieda und ich haben uns in unser Ferienhaus Friedchen verliebt.
B. Weckermann

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Schur-Althaus:

Es freut uns sehr, dass Sie in der schönen Umgebung wieder gut Kraft tanken konnten. Boltenhagen ohne Auto zu erleben tut der Seele gut und macht die Urlaubszeit noch erholsamer. Es gibt viel zu entdecken und nette Plätze laden zum träumen ein.
Einen lieben Dank für Ihre nette und ausführliche Bewertung, wir freuen uns auf ein Wiedersehen.
Herzliche Grüße,
Familie Althaus

rujan 2018

Miriam E. iz/od 59348 Lüdinghausen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

super opuštajuće - palac gore!

Mi (mlada obitelj s jednogodišnjim sinom) spontano smo ostali u Friedchenu 5 dana.
Kuća je na izvrsnoj lokaciji! Dobro opskrbljena Edeka je odmah na uglu, odmah iza Rainbow Campa. Tu preko puta prelazite središnju i šetnicu uz plažu i nalazite se na bijeloj plaži. Ovdje možete hodati lijevo do pristaništa i dalje do litica ili desno do luke.
U cijelih 5 dana nismo pomaknuli auto ni metar jer je sve na dohvat ruke.
Kućica je savršeno opremljena sa stolicom za hranjenje, dječjim krevetićem, igrama i igračkama za plažu, pješčanom školjkom, kolicima i, i, i... za djecu; ali ni u kuhinji ne morate bez ičega ili ponijeti svoje: blender, štapni mikser, toster, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, aparat za kavu i još mnogo toga.
Nikada nisam bio u kući za odmor s tako bogatim sadržajima.
Sve u svemu, bio je to sjajan odmor! Sigurno ćemo doći opet! :-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Schur-Althaus:

Was für eine tolle Orts- und Hausbeschreibung, ganz herzlichen Dank dafür!
Wir würden uns über ein Wiedersehen sehr freuen.
Sonnige Grüße,
Familie Althaus


kontakt

gospođa M. Schur-Althaus

gospođa M. Schur-Althaus

Godine 1995. otkrili smo prekrasno ljetovalište Boltenhagen na Baltičkom moru u koje smo se odmah zaljubili do ušiju. Tako smo došli na plan da ovdje potražimo drugi, mali dom. Odlučili smo preseliti svoj san iz Švedske u Njemačku, u jednako lijepo ruralno područje, samo mnogo bliže ruti, i sagradili našu udobnu kuću za odmor Friedchen. Imali smo sreće i našli smo simpatičan par koji nas je zastupao u našoj odsutnosti, s ljubavlju i razborito pazio na našu kuću za odmor Friedchen i naše goste i uvijek imao otvoreno uho i oko za goste i kuću. Svake godine provodimo što više vremena u našoj 'rekreacijskoj oazi' i puštamo dušu na miru. No jednako nam je važno da se naši gosti mogu opustiti, osjećati dobro i kao kod kuće. Prošle godine kompletno smo obnovili i renovirali cijelo prizemlje. Posebno su nam važni čistoća i udobnost.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 53187

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 11 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/53187.htm


«Vikendica Friedchen» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 18.04 do 26.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina