Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Reidajan - tijekom cijele godine

Krummhörn, Sjeverno more, Donja Saska Wadden Sea, Svjetska baština, blizu Greetsiela Sada s W-LAN-om

maks.  9   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
120m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

203 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

203 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Kuća za odmor Reidajan nudi Vam sve za ugodan i opuštajući odmor. Ima pet spavaćih soba, 2 kupaonice, dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, kamin prostoriju. Smještaj 1-9 gostiju, također višegeneracijske obitelji ili obitelji koje su prijatelji. (Moguć pomoćni ležaj? Po mogućnosti TJEDNO.

Cijena varira prema broju osoba. Kuća za odmor je u pravilu namijenjena OBITELJI, gdje bi djeca željela imati svoju sobu ili bi željela povesti prijatelja sa sobom na odmor. Ili s tobom putuju baka i djed, tetak i tetka. Treba ostati lijepa, njegovana, privatna kuća za odmor. Veće grupe su dobrodošle da osobno sa mnom dogovorite popis sudionika i raspodjelu soba, kako bih znao odgovara li kuća za odmor i njezine sobe i kreveti. Cijena ove prekrasne, velike kuće za odmor je VEĆ OD 40 eura. Pažljivo pročitajte tekst. S popunjenošću od osam osoba, noćenje u kući stoji 120 eura. Vašu osobnu tarifu, koja je prilagođena vašem putničkom timu, najbolje je zatražiti osobno putem e-maila ili telefona. Vrijeme odmora/praznika rezervirano je za obitelji ili veće grupe.

Sve potrošne vrijednosti već su uključene u cijenu i nećete doživjeti neugodna iznenađenja na kraju. Ako želite rezervirati na duži rok, cijena najma je po slobodnom dogovoru, razgovarajte sa mnom o tome. Kuća se može iznajmiti tijekom cijele godine, ima centralno grijanje i lijepu salu za kamin.

Kuća je samostojeća kuća s lijepo cvjetajućim starim voćkama u velikom vrtu. Dobrodošli ste na berbu u jesen. Kuća ima svijetlu, prijateljsku atmosferu i namještena je s velikom pažnjom posvećenom detaljima.

Ono što očekuje gosta: moderna kuhinja sa svom tehničkom opremom, dvije kupaonice, prekrasna kamin soba i dnevni boravak, nostalgična blagovaonica, ostava s perilicom i sušilicom rublja te ukupno pet spavaćih soba i naravno vrtni namještaj. , Roštilj, ležaljke, posebno za djecu ima puno igračaka. Postoje knjige, igre, audio knjige itd. za sve uzraste. U kući se nalaze četiri TV-a, CD playeri, DVD playeri itd. Za malo dijete tu su: krevetić, visoka stolica, grijač za bočice, mali auto, pas za ljuljanje, kolica.

Ovdje možete živjeti kao kod kuće, opustiti se i uživati u istočnoj Friziji u njegovoj prostranosti i prekrasnim bojama prirode ili provesti aktivan odmor uz vožnju biciklom, jogging, rolanje, hodanje, plivanje, kite surfing. Oni zainteresirani za kulturu i razgledavanje pronaći će mnoge povijesne gradove i mjesta u okolici: povijesne orgulje s poznatim orguljama u izvoru ili koncerte plime. Muzeji, vjetrenjače, muzej čaja, utočište tuljana, bazen s morskom vodom, klizalište u zatvorenom, vrt za penjanje, staza za karting, brodovi muzeji u radijusu do 40 km. Bez obzira kako provedete dan. Nakon toga ćete se uvijek rado vraćati u svoju ugodnu kuću za odmor. Tamo ćete pronaći karte i brošure za daljnje prijedloge za odmor.

Kuća je vrlo blizu nasipa, do nje ima samo 2 km vožnje ili pješice, a pas smije ići do vode, što je rijetkost u Istočnoj Friziji zbog ispaše ovaca.

Kuća se nalazi točno između dobro poznatog Greetsiela (pozadina za TV filmove) i najvećeg grada u Istočnoj Frieslandu, morske luke Emden s trgovačkim ulicama, kinom, kazalištem, Friesentherme s wellness ponudom itd. Poznati umjetnici nastupaju u dvorani North Sea Hall Emden tijekom cijele godine - VAŠ događaj tamo?

Ako još niste ljubitelj Ostfrieslanda, upoznajte uzbudljivu regiju za odmor s mnogo atraktivnih ponuda. Čak i izvan glavne sezone ovdje je vrlo atraktivno. Kuća se nalazi u malom mjestu Campen. Ovdje je mirno i definitivno nema gužve. Uživajte, opustite se, usporite, napunite baterije - to je ovdje moto.

Rado ću s Vama razgovarati o Vašim prazničnim željama telefonom ili e-mailom. Uvijek me mogu dobiti e-poštom i čitati ih nekoliko puta dnevno. mobilni telefon

017655700639

Kuća je kompletno renovirana i ukusno namještena. Svijetle sobe preplavljene svjetlom stvaraju ugodnu atmosferu. Kuća se može podijeliti u dva dijela (jednom tri spavaće sobe na katu, jedna spavaća soba na katu, po potrebi dvije i još jedno - gusarsko gnijezdo iznad sobe s kaminom. Tako da svatko ima svoje mjesto, svoje mjesto. U prekrasnom vrtu također ima osim onaj veliki Terasa Lijepi kutci i pukotine, u hladu ili puno sunca, baš kako želite.

Konstantno se rade daljnja poboljšanja i poboljšanja. Dostupna su tri starija bicikla, tu je i prikolica za 2 male djece. Vrtna kućica nudi i sklonište za vaše vlastite bicikle.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Restoran 2 km

2 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Kolodvor 15 km Emden

15 km

Izlaz s autoceste 12 km Emden West

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Kampiranje ima dobre prometne veze, autocesta završava u Emdenu, izlaz Pewsum vodi vas ravno s autoceste na ruralne staze - poput promjene svijeta - skinite gas, usporite, odmor počinje SADA!!! Vozite se uz Sielen, farme a zatim doći na kampiranje. Navigacijski sustav zna put. Ili izađite na izlaz Emden West i odmah kupujte u DOC Centru i opskrbite se? Dostupni su pretinci za zamrzavanje. Zatim ide preko Rysuma do kampiranja. Sama kuća je blizu nasipa, u mirnoj stambenoj ulici u kojoj gotovo da nema automobila.

Odavde postoje mnoge biciklističke staze, duž nasipa ili kroz zaleđe.

Sjajna stvar je: nasip, voda, selo, lokacija je ruralna s jedne strane, a Emden, najveći grad u Istočnoj Friziji, vrlo je blizu. Ugodna vožnja biciklom ili kratka vožnja. A onda ste za 10 minuta u gradu sa svim shopping ponudama, muzejima, pješačkom zonom, DOC centrom, kinom, Friesen Therme, Van Ameren Bad, Aurich je dvorana za klizanje (najveća u Njemačkoj), vrt za penjanje Kraxelmaxel, muzeji, prekrasno središte grada. Na sjeveru je Ocean Wave (bazen s morskim valovima), utočište tuljana. Slikoviti Leer udaljen je 40 km. Prekrasan Rhododendron Park u Lütetsburgu, Mill Route, Vječno more (Moor), postoji toliko toga za vidjeti i učiniti ako želite. Manningaburg u Pewsumu i slikoviti Greetsiel vrlo su blizu. Camping je jedno od povijesnih sela koja pripadaju Krummhörnu. Njegova znamenitost je svjetionik, koji je najviši u Njemačkoj i na koji se također može popeti. Tu je i poljoprivredni muzej sa zanimljivim danima akcije kao što je gurmanska tržnica ili izložba starinskih i traktorskih veterana. Crkva je srednjovjekovna i vrijedi je vidjeti. U selu se nalazi trgovina Lüttje oko 300 metara od kuće, koja svaki dan nudi svježe peciva, novine itd. : Prednarudžbe rola. Susjedni gradovi su Upleward sa stanicom za surfanje zmajem, vanjskim tuševima, igralištem, nekoliko ležaljki za plažu i pizzerijom.Uz nasip je oko 2 km do Uplewarda, gdje se također nalazi još jedan kafić/restoran. Rysum je drugo susjedno selo, vrlo slikovito i s lijepom seljačkom kavanom. Pewsum je središnja točka i nudi poznate diskonte i supermarkete sa pultovima sa svježom hranom. U gradu postoje i mesnice, pekare i pizzerije. Također mali, lijepi bazen, muzej mlina i naravno doktori i ljekarne. Do Pewsuma ima oko 8 km. U Loquardu postoji pente za prevesti, zabavno je!!! Susjedni gradovi koje vrijedi vidjeti su Marienhafe, Norden, Norddeich, Lütetsburg s veličanstvenim parkom rododendrona (prekrasan u svibnju/lipnju!), Aurich, Emden, Leer, Papenburg. Ako želite, iz Campena možete krenuti i na izlete kanalima i kanalima, vožnju pedalinom ili kanuom. Ili putovanje na istočnofrizijsko otočje tko je odavde? Naravno, OTTO! Poznati svjetionik iz filma je u Pilsumu, u Emdenu Otto Huus! Mnoge brošure o destinacijama i gastronomiji sada su u kući od bivših gostiju.

Ponedjeljkom na ulicu izlazi mobilna tržnica, srijedom kolica sa svježom ribom, mesar sa sjevera redovito se zaustavlja na seoskom trgu četvrtkom (?). Lokalna opskrba je stoga povoljna, autobusna veza s Emdenom je dobra, s karticom za toplice putovanje autobusom prilično je jeftino.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena ovisi o broju osoba. Jedna ili dvije osobe plaćaju 60 eura, tri 72, 4 84 eura itd. Psi su obično besplatni. Nadoplata za čišćenje 10 eura jednokratno. Čuvajte svog psa, izbjegavajte štetu, osigurajte psa od odgovornosti.



VAŽNO: DODATNI TROŠKOVI SU UKLJUČENI, STOGA NISU MOGUĆA LOŠA IZNENAĐENJA. Međutim, normalna potrošnja će se očitati.

Gosti donose posteljinu/ručnike sa sobom ili ih mogu kupiti jednokratno za 8 eura po osobi
Polog ovisi o broju osoba: između 80 i 150 eura. Prednost: Ovdje ništa nije oštećeno ili oštećeno. Naći ćete sve čisto i uredno!!! Svi ljubimci također su bili uzorni. I tako treba i ostati.

Uvjeti poništenja:

  • Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittsversicherung ab. Wird bei Stornierung bis vier Wochen vorher kein Ersatzmieter gefunden, dann wird der Übernachtungspreis fällig. Geben Sie umgehend Bescheid, wir suchen dann eine Lösung!

ostale informacije:

Najbolje je da bude oko šest do osam gostiju. Puno iskorištenje neka bude iznimka i dodatna ponuda.

Ne iznajmljujem na dva dana za proslavu s obitelji!!!

Minimalno razdoblje najma treba biti 7 dana, u iznimnim slučajevima 5 dana. Ispod toga, trud se ne isplati.

.



Napomena: ovo je kuća za nepušače i tako treba i ostati! Kućne ljubimce treba dobro odgajati i ne ostavljati ih bez nadzora u kući, kuća im je u početku strana i na nju se moraju naviknuti.

Napomena: Ova kuća je obiteljska kuća za odmor! Primam upite do 15 ljudi koji bi također htjeli spavati na madracima. To neće uspjeti. Onda je druga kuća za odmor bolja ako želite putovati s tako velikom grupom. Ova kuća je kuća za 1-2 obitelji, nije velika farma. Idealan broj osoba je 6 osoba, maksimalno 10 osoba. Molim i susjeda kao DODATNU kuću.



Rado ću vam pomoći, a do tada vam želim ugodne praznike i puno iščekivanja, za koje se zna da su blagotvorna koliko i sam odmor.

Srdačan pozdrav

tvoja gazdarica


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Dirk B. iz/od Neuss

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća s velikim vrtom

Kuća je iz 1960-ih ali super funkcionalno pregrađena i namještena. Djelomično sa starijim namještajem, ali to daje kući udobnost. Stepenice do gornjeg kata su prilično strme, a stepenice djeluju vrlo usko, trebalo je malo navikavanja. Vrt je ograđen i nudi dovoljno prostora za sunčano ili sjenovito mjesto. Lokacija je idealno polazište za biciklističke ture u svim smjerovima.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2021

Siegfried E. iz/od Herne

4,6
5 5 5 4 4
Prikaži njemački

Odmor

Vrlo dobra kuća, s potpunim namještajem. Vrlo preporučljivo za obitelji s djecom.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospođa D. Straßer

gospođa D. Straßer

Pozdrav, već 9 godina imam prekrasnu kuću u Istočnoj Friziji, koju sam s ljubavlju i temeljito renovirao. Otključaj, uđi i osjećaj se dobro. To se događa meni i mnogim gostima koji su tamo boravili u zadnjih 6 godina: "Konačno smo se mogli opustiti!". To je i moj moto, isključite se, usporite, budite zajedno i istražujte nove stvari. Budući da imam 4 odrasle djece, u kući je pet spavaćih soba. Psi koji su probili kuću dobrodošli Cijena najma ovisi o broju osoba i periodu najma. Siguran sam da razumijete da ne mogu iznajmiti za dvoje gostiju za 50 eura u atraktivnim mjesecima. S vremenom su dodatni troškovi kontinuirano rasli. U cijeni su voda, grijanje, struja, smeće. Kapacitet 10 osoba. kuća košta 140 eura po noći. 9 osoba = 130 eura 8 osoba = 120 7 osoba = 110 6 osoba = 100 5 osoba = 90 4 osobe= 80 3 osobe =70 2 osobe = 60


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor bez zapreka

Broj objekta: 55455

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 11 godina

URL: https://www.resido.hr/55455.htm


«Kuća Reidajan - tijekom cijele godine» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina