Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Lokacija stana jezero

sjever sjeverni nasip

maks.  2   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 29.03 do 07.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 29.03 do 07.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Ovaj luksuzni novoizgrađeni apartman zadivljuje svojim izvrsnim položajem. Izravno na jezeru Kolk i samo 300 m od nasipa, željezničke stanice, trajektnog terminala, pekare ili restorana, grijana terasa i ugrađena infracrvena kabina nude čisti "luksuz odmora na Sjevernom moru".



Apartman se nalazi u prizemlju arhitektonski neuobičajene stambene zgrade i obećava visoku kvalitetu stanovanja (rolete, radio integrirani u krug sa stropnim zvučnicima i podno grijanje u cijelom stanu)

Nakon dugog dana odmora, imate priliku koristiti infracrvenu grijaću kabinu za 2 osobe s laganom glazbom za opuštanje (kompjuterski štap ili radio) i integriranom svjetlosnom terapijom, a zatim se opustiti na ležaljkama za sunčanje ili u ležaljci na plaži. terasi, ili u luksuznoj dnevnoj kupaonici otuširati se od stresne svakodnevice kako bi opušteni i osvježeni napravili daljnje planove za sljedeći dan odmora.

Terasa je veličine cca 30 m2 i orijentirana je na jugozapad, tako da je sunce cijeli dan okrenuto prema terasi. Navečer, po želji, infracrvena grijalica osigurava duge, blage ljetne večeri na terasi. Za 20 m nalazite se na pristaništu i možete klatiti noge u jezeru Kolk.



Naš novi apartman namijenjen je za 2 osobe. Kao i uvijek, fokus je bio na maksimalnoj funkcionalnosti. Glavna spavaća soba opremljena je modernim i udobnim bijelim krevetom s oprugama.



Na raspolaganju vam je posebna garderoba. Perilica i sušilica rublja, glačalo i daska za glačanje daju vam mogućnost da svoje prljave stvari počistite na licu mjesta.



U svojoj kući za odmor možete se prepustiti i kulinarskim užicima. Ugradbena kuhinja Vam nudi sve što je potrebno u modernom kućanstvu. Možete uživati u doručku i hrani u udobnim kožnim stolicama na ljuljanje za velikim blagovaonskim stolom s neometanim pogledom na jezero Kolk kroz široke prozore. Za lijepog vremena naravno i na terasi.



Zidovi stana ponovno su ublaženi u nježnim kombinacijama boja.



Ispred zgrade nalazi se spremište u koje možete sigurno parkirati bicikle koje ste ponijeli ili iznajmili.



Kao što vidite, o svemu se "nadamo" mislilo, tako da ništa ne stoji na putu da rezervirate naš apartman za odmor "Seelage".

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 5 km

5 km

Kolodvor 2 km Norddeich-Mole

2 km

Izlaz s autoceste 33 km Emden

33 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaš ekskluzivni apartman za odmor "Seelage" nalazi se na lokaciji 1A u Norddeichu. Imate neometan pogled na jezero Kolk i samo ste nekoliko minuta hoda (5 minuta) udaljeni od nasipa, plaže, željezničke stanice, trajektne luke gdje možete kupiti žemlje ili restorana. Do avanturističkog bazena "Ocean Wave", utočišta za tuljane ili uprave toplica je tek nešto dalje oko 10 minuta. Možete sigurno parkirati svoj automobil i koristiti ga tek na dan odlaska ako želite. Norden, grad uz more s još više šarma!

Norden se može osvrnuti na dugu povijest, koja seže daleko u pretkršćanska vremena, što ga čini najstarijim gradom u Istočnoj Friziji. Znamenitosti kao što su najveća tržnica s drvoredima u Europi, crkva Ludgeri s prekrasnim orguljama Arp-Schnitger ili Muzej čaja Istočne Frizije s muzejom folklora čine Norden popularnim odredištem za putovanja. Grad se sastoji od deset okruga, Norddeich je vjerojatno najpoznatiji i najvažniji okrug na sjeveru. Ovdje ste na odmoru izravno na istočnofrizijskoj obali Sjevernog mora (od 2009. SVJETSKA KULTURNA BAŠTINA UNESCO-a), ovdje možete prekrasno promatrati plimu i oseku.

Norddeich se iz ribarskog sela razvio u popularno ljetovalište i od 1979. je odmaralište na Sjevernom moru koje je odobrila država. Godine 1996. s radom je započela klinika Norddeich, čime je Norddeich postao zanimljiv i gostima toplica. Uz svoju lječilišnu kliniku, Norddeich ima još mnogo toga za ponuditi, svoju blagu pješčanu i zelenu plažu od oko 14 hektara, utočište za tuljane, avanturistički bazen "Ocean Wave", avanturistički golf park, dječju igraonicu, vanjski bazen i još mnogo toga.

Za bicikliste postoji široka mreža biciklističkih staza, koja vam omogućuje istraživanje prekrasnog krajolika istočne Frizije. Za pješake postoje staze za pješačenje po blatnoj ravnici i razne pješačke staze. U Norden-Norddeichu ćete pronaći i pravu kulinarsku ponudu za svačiji ukus, bilo na šetalištu nasipa ili u poznatoj pješačkoj zoni u Nordenu, naći ćete sve od jednostavnog snack bara do gurmanskog restorana, od laganih ribljih jela do izdašne domaće kuhinje, od međunarodne kuhinje do regionalnih specijaliteta, sve što vam srce poželi.

Brinemo se i za društveni završetak shoppinga ili adekvatan početak noći. U brojnim restoranima, bistroima, pivnicama i kafićima pronaći ćete potrebno opuštanje ili željeno druženje, ovisno o vašem raspoloženju.

Izravno u luci Norddeich imate mogućnost uzeti trajekt za Juist ili Norderney. Osim toga, mnoga druga odredišta mogu se posjetiti iz Norddeich Baltruma, Langeooga, Helgolanda, Auricha, Leera, Emdena, Papenburga uz posjet brodogradilištu Meyer, barijeri Ems ili svjetioniku "Otto".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Od 3. osobe naplaćujemo nadoplatu od 5, - € / noć / odrasla osoba iznad 18 godina. Ovdje nisu uključena djeca

Dan dolaska po mogućnosti je subota tijekom sezone praznika,

Boravišna pristojba u Norddeichu iznosi 2,50 €/noćenje po osobi starijoj od 16 godina, izvan sezone 1,20 €/noćenje po osobi starijoj od 16 godina
Posteljina i ručnici se mogu iznajmiti na licu mjesta kod našeg menadžera - po želji

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Molimo pogledajte naše ostale nekretnine za odmor, tada ćete prepoznati naš stil opremanja.

Web stranica iznajmljivača:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.03.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Anke D. iz/od Bergkamen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Wir hatten schon einmal diese Wohnung gebucht ,aber da kam uns leider Corona dazwischen .Dieses mal hat es geklappt ,und wir hatten einen tollen Urlaub !Es war alles perfekt ,die Wohnung ist super ausgestattet Die Terrasse mit den Möbeln und den Blick auf den Teich traumhaft .Wir werden auf jeden Fall wiederkommen !

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2021

Regina u.Gerhard K. iz/od Rettersen

5,0
5 5 5 5 5

Ferienwohnung Seelage

Wir hatten eine super Woche in einer sehr schönen Wohnung .Schlüssel Übergabe hat sehr gut informiert .Jederzeit wieder .Toll .Danke Fam.Jeub !!!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Katja iz/od Görlitz

5,0
5 5 5 5 5

Sehr zufrieden!

Wir waren eine Woche in Norddeich und fühlten uns sehr wohl in dieser schönen Ferienwohnung! Alles war sehr sauber, sehr stilvoll und modern eingerichtet und die Ausstattung wirklich hervorragend! Es fehlte an nichts! Der Blick auf den kleinen See von der Terrasse aus war sehr entspannend! Wir hätten uns lediglich eine Treppe/Leiter ins Wasser gewünscht, um die Kids (14, 11) nicht aus dem Wasser auf den Steg ziehen zu müssen.
Wir haben die Woche in Ihrer Fewo sehr genossen, Herr Jeub! Irgendwann kommen wir wieder.

studeni 2019

Albert K. iz/od Koeln

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Ferienwohnung

Obwohl wir schon sehr viele Ferienwohnungen hatten, diese Wohnung mit dem Blick auf den Kolksee war der Knaller, sie war so perfekt, schön und geschmacklich toll eingerichtet, mehr geht nicht. Immer wieder gab es neue Finessen zu entdecken.
Wir haben uns so wohl gefühlt. Man kann es garnicht alles aufzählen.
Wir kommen gerne wieder ......

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2019

Claudia S. iz/od Haltern am See

5,0
5 5 5 5

Entspannung pur

Die Wohnung ist traumhaft. Super modern eingerichet mit vielen Finessen wie etwa das elektrisch verstellbare Bett, die Infrarotsauna etc. Die Lage ist zental, aber (trotz Bahnhofsnähe) ruhig. Unschlagbar ist der Blick auf den Kolksee. Hier kann man wirklich entspannen.

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Angelika J. iz/od 47929 Grefrath

5,0
5 5 5 5

Super Wohlfühlwohnung!!!

Hochwertig eingerichtet und gemütlich gestaltet! Einziger Kritikpunkt, bei Regenwetter funktioniert die TV Anlage nur auf bestimmten Programmen!!! Trotzdem immer wieder gerne!!!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Peter H. iz/od 56459 Kaden

5,0
5 5 5 5

Tolle Wohnung

Ebenerdig ,sauber ,Schlüsselübergabe schnell und einfach , sehr geschmackvoll eingerichtet ,modern . Lage sehr gut . Alles sehr gut . Wir kommen gerne wieder . Jetzt noch ein wenig jammern auf sehr hohem Niveau . Eine Überdachung der Terrasse wäre schön . Aber wie schon gesagt . Alles sehr schön .

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2013

achim iz/od Norddeich

4,4
4.8 3.4 4.2 4.3 4.8

Traumhafte Wohnung

Es hat uns ganz toll gefallen. Die Wohnung ist super Modern
eingerichtet. Sehr ruhig gelegen schöner Blick auf den See.
Wir kommen gerne wieder
Viele Grüße von Achim und Elke aus Bergisch Gladbach

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin B. Jeub

gospodin B. Jeub

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 56085

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/56085.htm

Gospodin Bernd Jeub

Orchideenstrasse 7

56651 Niederzissen

02636/8134


«Lokacija stana jezero» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 29.03 do 07.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina