Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

FeWo Seemanns Traum u Koselu

u parku prirode Schlei, između Schleia i zaljeva Eckernförde (Baltičko more)

maks.  2   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 50 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

PAŽNJA

Za vrijeme pandemije korone, za najam apartmana za odmor u Schleswig-Holsteinu vrijede odgovarajući zahtjevi državnog pravilnika. Informirajte se o trenutnim uvjetima ako ste zainteresirani za odmor u Schleswig-Holsteinu. To se odnosi na higijenske propise za naš apartman kao i opće propise i turističku ponudu.





U blizini mjesta Eckernförde na Baltičkom moru, usred parka prirode Schlei, pronaći ćete naš sofisticirani apartman za odmor za dvije osobe u ruralnom okruženju na periferiji Kosela, smješten u drvenoj kući.



2010. opremili smo vaš smještaj u sporednoj ulici s velikom pažnjom za detalje i prema vrlo visokom standardu. Kombinirani dnevni boravak i spavaća soba, velika kuhinja s blagovaonom, tuš kabina s prozorom i wellness tušem razmazit će vas tijekom vašeg boravka.





Apartman je pogodan za alergičare, bez dima i životinjske dlake. Koristimo EM tehnologiju za čišćenje, pranje bez omekšivača i umjetnih mirisa.



Kreveti su pospremljeni za vas, a kupatila i kuhinjskih ručnika ima dovoljno.



Odmor i opuštanje su zagarantirani. Ispred apartmana ćete pronaći sunčano mjesto za doručak. Poslijepodne ili kasnije, naši gosti traže svoje omiljeno mjesto u četvornim metarskim vrtovima.



Vaš automobil je parkiran na posjedu odmah do apartmana, a bicikli imaju natkriveno parkirno mjesto.



Kosel je idealno polazište za opsežna pješačenja i biciklističke ture duž Schleia, u Hütten Hills, preko Dänische Wohlda do Kiela ili za kulturne ture do Muzeja Vikinga Haithabu ili Državnog muzeja dvorca Gottorf.



Bilo Baltičko more, Schlei ili jezero za kupanje: sve za entuzijaste vodenih sportova je na maloj udaljenosti.



Trgovine se mogu pronaći na licu mjesta; pekara - ne samo za peciva za doručak - nalazi se na pješačkoj udaljenosti, trgovina zdrave hrane udaljena je 2,5 km vožnje biciklom.



Priuštite si opuštajući odmor! Dobar glazbeni sustav osigurava izvrstan zvuk CD-a ili radijskog programa koji ste ponijeli sa sobom. Također možete gledati TV ako želite. U tu svrhu dostupan je ravni ekran s medijskim prijemnikom, koji ćemo vam rado aktivirati na zahtjev, zajedno s WLAN pristupom.



Kao vaši domaćini, mi smo na licu mjesta i rado ćemo vam dati savjete za izlete u okolicu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 120 km HH-Fuhlsüttel

120 km

Kolodvor 7 km Eckernförde

7 km

Izlaz s autoceste 17 km Owschlag A7

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš apartman za odmor nalazi se na periferiji Kosela u sporednoj ulici, Alte Landstraße, oko 300 metara od centra grada i "Koseler Hofa".



Pokraj nje je naša vlastita kuća u velikom, prirodnom vrtu s puno višegodišnjih gredica i samodostatnim kuhinjskim vrtom. Općina Kosel sebe opisuje kao "biser Schleija". Uklopljena u krajolik Schwansen, na južnoj obali rijeke Schlei, u trokutu Eckernförde-Schleswig-Kappeln, zajednica sa selima Weseby, Missunde i Bohnert ima ukupno 20 kilometara obala Schlei i mnoge pješačke i biciklističke staze. Park prirode Schlei nudi vam raznolik krajolik, Bültsee je na pješačkoj udaljenosti i ima prirodnu plažu za kupanje na slatkovodnom biotopu iz ledenog doba.



Samo sedam kilometara dalje možete uživati u šarmu baltičkog grada Eckernfördea i dugačke pješčane plaže koja poziva na kupanje i šetnju plažom ili šetnicom.



Oni koji su zainteresirani za kulturu pronaći će Vikinški muzej u Haithabu i z. B. Državni muzej Schloss Gottorf u Schleswigu (udaljen oko 20 km) zahtjevne izložbe. Sam Kosel ima dragulj koji vrijedi vidjeti sa svojom crkvom Sv. Laurentija.



Seoska trgovina, "Koseler Hof" sa sofisticiranom regionalnom, seoskom kuhinjom i organska farma Schoolbek pružaju hranu i piće. Više trgovina možete pronaći u okolnim mjestima i naravno u Eckernfördeu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U Koselu se ne naplaćuje boravišna pristojba

U visokoj sezoni (svibanj do sredine rujna) minimalni period najma je tjedan dana, u ostatku godine 4 dana.



Za produženi vikend vrijede drugačije cijene najma:

Izvan sezone pet, sub, ned 75 eura/noć



Najam na manje od tri noći nije moguć.



Svi dodatni troškovi uključeni su u cijenu najma. Posteljina, kupaonski i kuhinjski ručnici su osigurani. Dostupni su početni set tekućine za pranje posuđa/GS tablete, kao i neki kuhinjski začini.

Uz to, prilikom preuzimanja potrebno je uplatiti povratni depozit od 100 eura.

Opcija: dodatna promjena ručnika 10,00 eura/osoba



Dugogodišnji zakupci su uvijek dobrodošli. Posebni uvjeti vrijede za najam od najmanje mjesec dana.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 50 dana prije dana dolaska.
  • Storniert (kündigt) der Mieter den Vertrag sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: bis 49 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises, bis 35 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises, bis 21 Tage vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises, bis 14 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises, kurzfristiger 100 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Važna pravila tijekom pandemije korone (od prosinca 2021.)



Dajemo sve od sebe da se kod nas osjećate ugodno. Ali vaš će odmor i dalje biti drugačiji nego što ste navikli. Obje strane, i stanodavac i najmoprimac, moraju se pridržavati pravila koja su propisana zakonom.



Imajte na umu da naš apartman za odmor ne dezinficiramo koliko god je to moguće, jer to ne odgovara niti trenutnim preporukama RKI-ja niti našem poimanju higijene. Prirodu i okoliš štitimo korištenjem proizvoda s učinkovitim mikroorganizmima koji ne sadrže tvari štetne za ljude i okoliš. Ovo zadovoljava zahtjeve vlade pokrajine Schleswig-Holstein.



Ukoliko državna vlast ubuduće za privatne iznajmljivače poput nas propiše koncept higijene s dezinfekcijom površina, mi ćemo ga se naravno pridržavati i koristiti ta sredstva (na kvakama za vrata i prozore, prekidačima za svjetlo, daljinskim upravljačima itd.).



Naši gosti su navikli na dobro opremljenu kuhinju. Zbog zaštite od infekcija do daljnjega i sve dok podliježemo posebnim higijenskim zahtjevima, nećemo čuvati kuhinjske sastojke poput suhih začina, zaliha šećera, soli i brašna, octa i ulja. Sve namirnice morate ponijeti sa sobom kada odlazite.



Dezinfekcijsko sredstvo dostupno je u ulaznom prostoru, a tekući sapun za higijenu ruku u kupaonici.



Najam i polog plaćaju se unaprijed bankovnom doznakom. Primopredaja ključeva je beskontaktna. O načinu preuzimanja ključa obavijestit ćemo vas na vrijeme prije vašeg dolaska. Ostale informacije možete dobiti u apartmanu.



U najam je uvijek uključena posteljina i ručnici. Ukoliko želite radi vlastite sigurnosti, po dogovoru možete donijeti i vlastito rublje.



Informirajte se o obvezi prijave i/ili testiranja te ograničenjima za osobe koje nisu potpuno cijepljene prilikom turističkog boravka u Schleswig-Holsteinu.



Ako su naši gosti pozitivni na Coronu tijekom boravka u apartmanu, moraju se vratiti kući unutar 24 sata. Nastale dodatne troškove dezinfekcije apartmana za odmor uključujući inventar snose gosti.



Za vrijeme rezerviranog boravka nije dopušten ulazak u apartman drugim osobama (trećim osobama).



Budući da ubuduće neće biti ograničenja putovanja niti zabrane turističkih putovanja, više nema posebnih uvjeta za otkazivanje.



Ako odaberete naš apartman za odmor, prihvaćate ove dodatke ili ograničenja kao i opće higijenske propise u Schleswig-Holsteinu (minimalna udaljenost, maske za lice itd.). Dodatne informacije također možete pronaći u Turističkoj zajednici Schleswig-Holsteina pod aktualnim informacijama za goste.



Kai i Petra Greiser


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2015

J. iz/od Himmelpforten

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Unterkunft

Wunderbar ausgestattetes Ferienhaus, wir haben uns sehr wohl gefühlt, es hat an nichts gefehlt, der Garten ist auch sehr schön. Vielen Dank noch für alles!!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2014

M u. M.E. iz/od Wolfsburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjski odmor u Seemannov san

imamo predivan odmor proveo u ovom smještaju, kod vrlo dragih domaćina gospodina i gospođe Greiser. Već smo bili jako često u Eckernfördeu, ali ovaj apartman i mirno okruženje mogu samo preporučiti. Konačno više ne moramo tražiti, pronašli smo san apartman! Proveli smo plažni odmor za opuštanje u Eckernfördeu. Plaža i luka s centrom udaljeni su samo 6 minuta vožnje autom. Vrlo dobra lokacija za izlete! Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Ländlich, ruhig aber dennoch sehr zentral zum Strand und
City z. B. Eckernförde

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Es gibt jede Menge Ausflugsziele auch in näherer Umgebung.
Langeweile gibt es hier nicht.

Mogućnosti za kupovinu: Bäcker und Lebensmittel im Dorf. Ansonsten 6 Fahrminuten
nach Eckernförde.

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Greiser:

Wir bedanken uns herzlich für die traumhafte Bewertung unserer Ferienwohnung und sichern neuen Gästen ebenso wie unseren Stammgästen diesen Standard auch künftig zu.
Kai und Petra Greiser

srpanj 2013

tosy iz/od Tangermünde

4,8
5 5 5 4.1 5

Ruhe und Entspannung finden in wunderschönem Kleinod

Dezent umsorgt von den freundlichen Vermietern kann man sich in diesem geschmackvollen und bis ins Detail bestens ausgestatteten Ferienhaus vollkommen entspannen.Die Vermieter geben sehr gern tolle Tipps für Ausflüge bis hin zu "Geheimtipps"für Ruhe- und Erholungssuchende.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Das Haus liegt ideal, um die Umgebung mit Rad/ Auto zu erkunden.

Mogućnosti za kupovinu: Im Ort gibt es einen schönen kleinen Laden für die nötigsten Dinge des lebens, wie frische Brötchen , Eier usw. Eine sehr gute Versorgung mit Produkten aus biologischem Landbau ist umfassend möglich.

lipanj 2013

DD iz/od Bad Bodendorf

4,9
4.5 5 5 5 5

Es waren schöne Tage

Schön eingerichtete Ferienwohnung mit Liebe zum Detail und einem wunderschönen Garten. Die Vermieter waren sehr freundlich und standen stets mit Rat und Tat zur Seite.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Ruhige Lage, denoch zentrale Lage für Unternehmungen

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Für Kulturbegeisterte und Ausflüge zum Strand oder Umgebung wunderbar

Mogućnosti za kupovinu: Verschiedenste Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung, für Jeden etwas dabei


kontakt

gospođa P. Greiser

gospođa P. Greiser

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 56571

Posljednje ažuriranje: 28.01.2024

Oglas je online od: 10 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/56571.htm

Gospođa Petra Greiser

Ostring 1

24354 Kosel

0049(0) 00494354809877

004943549967499


«FeWo Seemanns Traum u Koselu» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 50 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina