Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ostseeferienhaus Rasch

Baltičko more, Schlei, Geltinger Bay, Kappeln, Flensburg Fjord, Schleswig-Flensburg, Rabenholz

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Naša kuća za odmor sa 130 četvornih metara stambene površine na zemljištu od 1200 četvornih metara opremljena je prema visokim standardima. U prizemlju je seoska kuhinja s visokokvalitetnom opremom kao što su perilica posuđa, mikrovalna pećnica, pećnica, štednjak i pribor za jelo za 12 osoba. S velikog blagovaonskog stola možete uživati u prekrasnom pogledu na vrt i polja kroz velike slikovne prozore. Ovdje je zajednička priprema jela prava zabava, tako da i kuhari amateri dođu na svoje.



Slijedi ugodan svijetli dnevni boravak s kaučem i kaminom. TV ravnog ekrana i glazbeni sustav su naravno dostupni. Opsežna zbirka knjiga zabavit će vas ako vrijeme ne posluži. U gornjem dijelu kuće za odmor nalazi se galerija s još jednim udobnim prostorom za sjedenje i još jednim TV-om ravnog ekrana. Na gornjem katu također se nalaze 3 prostrane, udobno namještene spavaće sobe sa 2 bračna i 2 odvojena kreveta. Sve spavaće sobe su opremljene CD playerima. Dječji krevetić i još jedan ležaj mogu se staviti na raspolaganje obiteljima na zahtjev. Posteljina i ručnici su naravno uključeni u cijenu najma.



WiFi je dostupan besplatno.



Naše 3 prostrane spavaće sobe s 2 bračna i 2 odvojena kreveta obećavaju miran san i opuštanje od svakodnevnog života zahvaljujući tihim i udobnim madracima i opremljene su roletama za zamračivanje.



Dvije prvoklasne, prostrane kupaonice (1 x kišni tuš) pozivaju vas da se opustite i isključite. Nalaze se u prizemlju i na prvom katu. Tuš kade su u ravnini s podom. Sušilo za kosu dostupno je u obje kupaonice. Ručnici za ruke i kupanje su uključeni. Perilica rublja i sušilica su također dostupni.



Kuća ima podno grijanje u kuhinji i dnevnom dijelu.



Prekrasan vrt sa garniturama za sjedenje i veliko igralište upotpunjuju skladnu sliku naše kuće za odmor. Na raspolaganju je veliki roštilj na drveni ugljen.

Kako bi vaš odmor na Baltičkom moru bio savršen, od proljeća do jeseni u našem vrtu dostupna je udobna ležaljka za plažu. Ovdje se možete opustiti zaštićeni od vjetra dok se vaša djeca zaista mogu opustiti na igralištu. Položaj u smjeru polja pruža sigurnost od cestovnog prometa.



Nadalje, u depandansi se nalazi spremište u koje možete spremiti bicikle, igračke ili sportsku opremu koju ste ponijeli sa sobom. Na posjedu ima dovoljno parkirnih mjesta.



Doživite svoj virtualni obilazak kuće na našoj početnoj stranici

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 140 km Hamburg

140 km

Kolodvor 30 km Flensburg

30 km

Izlaz s autoceste 60 km Rendsburg/Eckernförde/Damp

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Uživajte u netaknutoj prirodi i obalnom krajoliku ANGLING-a, fascinantnoj ljepoti zaljeva Gelting, otvorenom Baltičkom moru, divljoj, višestrukoj flori i fauni, prekrasnoj regiji Schlei. Nema masovnog turizma.



Opustite se na svježem, zdravom zraku dok vozite bicikl, šetate ili plivate. Otkrijte Geltinger Birk s divljim konjima (Koniks) i čupavim gorskim govedima koji slobodno lutaju pješice ili biciklom. Otkrijte prekrasnu regiju Schlei oko naše kuće za odmor. Provozajte se prekrasnom biciklom pored zlatnožutih polja uljane repice ili posjetite atraktivna sela i gradove u okolici, npr. B. Arnis, najmanji grad u Njemačkoj, prošećite Flensburgom ili istražite Eckernförde. Provedite romantični dan - posjetite dvorac s opkopom u Glücksburgu. Ili otputujte u prošlost do vikinškog sela Haithabu.

Ovdje je najpoznatije mjesto Kappeln, poznato iz ZDF serije "Seoski doktor". Odavde možete napraviti prekrasne izlete brodom u smjeru Schleswiga, do ribarskog mjesta Maasholm ili do Schlemmündea.



Čak su i plaže raznolike. Pijesak, šljunak i strme obale. Postoje posebno određeni dijelovi za pse. Za nas su najljepše plaže u Pottlochu i Falshöftu. Šetnja plažom od Pottlocha do Maasholma pored Gut Oehe također je prekrasna. Odmaralište Damp na Baltičkom moru također nudi razne vodene sportove.



Naša kuća za odmor nalazi se u središtu, ali na tihoj lokaciji između Kappelna (6 km) i Geltinga (3 km), tako da su trgovine za svakodnevne potrebe u neposrednoj blizini. Do naše pekare s ukusnim pecivima i kiflicama lako se stiže biciklom uz polja. Ljekarna, štedionica, benzinska postaja, pošta, mesnica i Lidl market nalaze se neposredno u Geltingu. Ne zaboravite, naravno, da ovdje možete kupiti i svježu ribu. Kappeln ima prekrasno središte grada; postoje lijepe male trgovine koje vrijedi istražiti. U središtu Kappelna nedjeljom su otvorene mnoge trgovine. Tijekom shoppinga u Kappelnu svakako trebate svratiti u jedan od malih (ribljih) barova i kafića na lučkoj promenadi.



Riblja tržnica održava se u luci u Kappelnu svake posljednje nedjelje u mjesecu. Počinje kod novog Schlei mosta i završava u ribarskoj luci. Ovdje svoju robu nude brojni izlagači. Bilo da se radi o svježoj ribi izravno iz rezača, svježim pekarskim proizvodima, povrću, biljkama, kožnim proizvodima, suvenirima ili sajamskim inovacijama za pranje, kuhanje ili čišćenje (gotovo) sve je dostupno u ribarnici Kappeln. Od lipnja do rujna na trgu Deekelsen nalazi se i buvljak. Rabenholz je gradić između Geltinga (3 km) i Kappelna (6 km) i nalazi se u fjordu Flensburg.

1462. mjesto se prvi put spominje kao Rauenholt, sinonim za gavranovo drvo, a pripadalo je imanju Priesholz. Općina ima oko 300 stanovnika i pretežno je poljoprivredna.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sljedeće cijene su za 4 osobe. Za svaku sljedeću osobu naplaćuje se 10 eura po noćenju. Minimalno razdoblje najma je 3 noći, a ispod toga naplaćuje se minimalna nadoplata za popunjenost od 30 €.

Naplaćujemo 6 € po noćenju za psa.

Paket posteljine uključuje posteljinu i set ručnika.

Dodatni ležaj može se staviti na raspolaganje obiteljima po potrebi.

Putni krevetić i visoka stolica mogu se dobiti za 10 € svaki po boravku.

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises Rücktritt 44 Tage bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises Rücktritt 32 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises Rücktritt 21 Tage bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises Rücktritt 11 Tage bis 3 Tage vor Mietbeginn 90 % des Mietpreises Rücktritt 3 Tage bis 0 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

!!! Doživite svoj virtualni obilazak kuće na našoj početnoj stranici !!!



Cijela naša kuća za odmor zaštićena je zaštitnom sklopkom i ima sustav za omekšavanje vode.



WiFi je kod nas besplatan!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2015

Anja B. iz/od Sprockhövel

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

prekrasna kuća s izvrsnim sadržajima

Opremljenost kuće je stvarno odlična. Kao kod kuće. Super čisto i jako lijepo. Vanjski prostor je također vrlo dobro održavan i lijep. S 3 psa i tamo smo bili u dobrim rukama. Vratit ćemo se. Nadajmo se

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Rasch:

Hallo liebe Familie Bauer,
vielen Dank für die schöne Bewertung. Ich freue mich sehr, dass es Ihnen in unserem Ferienhaus so gut gefallen hat und Sie sich wie zu Hause fühlen konnten. Genau so soll Urlaub sein! Das liegt uns am Herzen; Sauberkeit ist natürlich das A und O für ein Ferienhaus und wird durch eine gepflegte Außenanlage natürlich unterstrichen. Prima, dass wir all Ihre Erwartungen erfüllen konnten. - Und Vermietung an Gäste mit Hunden ist für uns selbstverständlich; wir leben selbst mit 2 Hunden und wissen, dass dies die Urlaubsplanung nicht immer einfach macht.
Wir freuen uns sehr darauf, Sie und Ihre Begleiter auf 4 Pfoten bald wieder als unsere Gäste begrüßen zu dürfen.
Bis dahin, liebe Grüße
Corina Rasch


kontakt

gospođa C. Rasch

gospođa C. Rasch

Godinama smo provodili odmor u Schleiu i prekrasnom zaljevu Geltinger i zaljubili se u fantastično lijep krajolik. Prije nekoliko godina ostvarili smo svoj san o posjedovanju vlastite kuće za odmor u zaljevu Gelting i osjećali smo se kao kod kuće u Rabenholzu. Ostalim obiteljima želimo ponuditi priliku da provedu svoj odmor iz snova u prekrasnom ambijentu u našoj ugodnoj kući za odmor. Naš moto: - Time out uz šum mora - Veselimo se vama!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 57034

Posljednje ažuriranje: 30.12.2023

Oglas je online od: 10 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/57034.htm


«Ostseeferienhaus Rasch» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina