Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naša kuća za odmor s 3 stambene jedinice udaljena je samo 600 m od plaže Baltičkog mora i nalazi se zapadno od hanzeatskog grada Wismara (2 km) u zaljevu Wismar.



Stambena i korisna površina potpuno opremljene kuće za odmor polovice bova 1 i bova 2 su 50 četvornih metara i idealne su za obitelji do 4 osobe i 1 bebu. Središte polovice kuće za odmor je otvorena kuhinja s pogledom na terasu. Ugradbena pećnica Ceran

Ploča za kuhanje, sudoper, hladnjak sa zamrzivačem i perilica posuđa čine kuhanje povjetarcem. Stajališta za kuće za odmor bova 1 i bova 2 imaju namještenu terasu i parkirno mjesto.



U apartmanu za dvoje, mladi i mladi u srcu će pronaći ugodan smještaj na 28 četvornih metara po niskoj cijeni. Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, staklokeramičkom pločom za kuhanje i hladnjakom sa zamrzivačem.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 100 km Hamburg

100 km

Kolodvor 8 km Wismar

8 km

Izlaz s autoceste 6 km Wismar Mitte

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Škola surfanja, jahanje i široke mogućnosti pješačenja do Fliemsdorfer Huk, do bivšeg ribarskog sela Hoben ili do Eggersdorfer Moor upotpunjuju niz slobodnih aktivnosti u i oko Zierow. Široka mreža europskih biciklističkih staza poziva vas na duge biciklističke ture.

Dva velika trgovačka centra udaljena su samo nekoliko kilometara.



Srednjovjekovni hanzeatski grad Wismar sa svoje 3 velike crkve od opeke i starom lukom, užurbanim gradskim središtem i bazenom za slobodno vrijeme udaljen je samo 8 km, bratski gradovi Lübeck i Rostock mogu se stići za pola sata vožnje, kao i država glavni grad Schwerin.



Obalna ljetovališta Boltenhagen, Rerik i Kuehlungsborn, kao i park prirode Sternberger Seenlandschaft i rezervat biosfere Schaalsee pozivaju vas na jednodnevni izlet.

Brojna imanja i dvorci nude događanja s bogatim programom tijekom cijele godine.



Zbog središnjeg položaja i povezanosti s autocestom A20 Baltičkog mora, do izletišta se može brzo doći.

Netaknuta prirodna plaža prilagođena djeci udaljena je 600 m, što vam omogućuje uživanje u kupanju ljeti. Naša biciklistička staza po Baltičkom moru vodi pokraj turističkog naselja Zierow na Baltičkom moru i poziva vas na prekrasne biciklističke ture.



Malo turističko naselje na Baltičkom moru nudi kupovinu, aktivnosti u slobodno vrijeme, zoološki vrt za maženje životinja u obližnjem kampu i dva restorana. Na plaži se nalazi mini golf, dječje igralište i kafić.



Aktivnosti



Gat Wendorf

Ako ne možete odoljeti prekrasnoj šetnji širokim zaljevom Wismar, trebali biste se uputiti u obližnji Wendorf. Ovdje vas oko 350 metara dugačak mol poziva na opuštajuću šetnju: uz blago slan morski povjetarac, uz riblje sendviče ili sladoled, možete uživati u prekrasnom pogledu na daleki horizont i brojne jedrilice i motorne čamce. Tijekom sezone, po potrebi, izletnički brod pristaje na vrhu mosta i vodi vas u obilazak luke



Životinjski park Wismar

Tierpark Wismar nalazi se neposredno u Bürgerparku, jugozapadno od starog grada Wismara. Prostire se na površini od oko 17 hektara i dom je reprezentativnog izbora divljih i domaćih životinja. Životinjski park sadrži domaće životinje ili životinje koje su bile autohtone u regiji.



Posebna atrakcija je otok majmuna, gdje možete izbliza doživjeti prstenaste lemure. Mnoge životinje u parku sada se mogu promatrati bez dosadne ograde. Zoološki vrt s kozama i ovcama odličan je doživljaj, pogotovo za djecu.



Pustolovno igralište, žičare i dječja željeznica nude mnogo zabave i igara za najmlađe. Vodeni bob, žičara, nekoliko trampolina i vodeno igralište ljeti također su popularni.

Terasa kafića i obližnja seljačka štala brinu se o Vašem fizičkom blagostanju.



Park leptira Klütz

Što kažete na putovanje u svijet leptira? Treći najveći i trenutno najmoderniji park leptira u Njemačkoj nalazi se u Klützu, u blizini ljetovališta Boltenhagen na Baltičkom moru.



U letačkoj dvorani od oko 700 četvornih metara možete se diviti šarenim leptirima - u ljetnim mjesecima do 600 odraslih leptira koji pripadaju do 100 vrsta.



Pirate Open Air u Grevesmühlenu

Od lipnja do rujna pridružite se Capt'n Flintu na Karibima iz 17. stoljeća uz grmljavinu topova, vatru i lomljenje dasaka!

60 glumaca, glumaca, kaskadera i statista u sjajnim kostimima pretvaraju pozornicu u nezaboravan akcijski spektakl sa prekrasnim scenama mačevanja i brojnim odvažnim vratolomijama.



Putnički brod Wismar – Insel Poel

Samo nekoliko koraka od Wismara i nalazite se na otoku Poel od 37 četvornih kilometara.

Pomorski štih u tri lučice, prekrasne plaže i razvedena mreža biciklističkih staza tjeraju srce svakog ljubitelja prirode da brže kuca.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Paket posteljine po osobi, po rezervaciji 25 EUR (2 ručnika, 1 ručnik, 2 prostirke za kupanje, 2 kuhinjske krpe + posteljina, navlaka za poplun, jastučnica + tiple)

Internet je dostupan ali samo u turističke svrhe.



Turistička karta 1,- po danu/po osobi djeca do 5 godina isključena

Paketi za pranje rublja i spa pristojba plaćaju se na licu mjesta kod servisnog partnera.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

U srcu Zierow-a nalazi se turistički informativni i društveni centar koji je otvoren tijekom cijele godine od ponedjeljka do subote od 10:00 do 14:00 sati, a od svibnja do kolovoza i nedjeljom od 12:00 do 14:00 sati. za sve goste i stanovnike naselja je. Ovdje svi posjetitelji dobivaju zanimljive i važne informacije o gradu i okolici kao i zanimljivosti o regiji Klützer Winkel. Također su dostupne brošure i informacije o aktualnim događajima. Također možete posjetiti naš mali seoski muzej u društvenom domu i pregledati naš kutak za razmjenu knjiga.



Hot Spot



Bežični pristup internetu dostupan je besplatno u našem Turističkom informativnom i društvenom centru. Još jedan HotSpot postavljen je na plaži za kupanje u Zierowu. Prijavite se putem WiFi mreže "Ostseehotspot" i surfajte internetom bez ograničenja.



Općinski okrug Zierow je odmaralište koje je odobrila država. Ovaj status čini pravni temelj za naplatu boravišne pristojbe, što predstavlja važan doprinos očuvanju ili širenju raznovrsne turističke ponude.



Boravišna pristojba se naplaćuje od 1. travnja do 30. rujna svake godine. Gosti koji prenoće dobivaju svoju spa karticu od stanodavca. Uz spa karticu, svaki gost koji prenoći dobiva letak "Resort Zierow" s kuponima za kupone.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.01.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin A. Kaphengst

gospodin A. Kaphengst

Dalji smještaji od gospodin A. Kaphengst


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 57213

Posljednje ažuriranje: 17.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/57213.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina