Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća na plaži Kuća sjevernog svjetla

Sjeverna Frizija Schleswig-Holstein Sjevernofrizijski otoci Sylt

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

23 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

23 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Mala, ali fina kuća na plaži "Haus Nordlicht" dio je krajnje kuće grupe od tri osobe i nudi šest osoba na 90 četvornih metara. Proširena je na visok standard, a veliku važnost pridajemo i sadržajima prilagođenim djeci i psima. Čistoća nam je također važna, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći temeljito očišćenu kuću. Naše mjere zaštite od korone možete pronaći pod "dodatne informacije".



Detalji: Kuća Vam nudi tri spavaće sobe, dvije kupaonice (svaka s WC-om), perilicu posuđa, besplatni WiFi, te naravno sušilo za kosu (2x) i glačalo/daska za glačanje. Našim gostima su na raspolaganju perilica i sušilica rublja u garaži. Ako je potrebno, možemo vam osigurati dječiji krevetić i visoku stolicu bez nadoplate. Dječja oprema uključuje i stolčić za 'odrastanje' ispred umivaonika, malu WC dasku te kvalitetno melaminsko posuđe i šalice. Stepenice na katu možete osigurati s dvije sigurnosne kapije (rolo zavjese) kako bi gornji kat bio siguran za igru.

Ukoliko želite povesti psa, osigurat ćemo vam ležaj za psa i dvije zdjelice s podlogom.



Dvije spavaće sobe su prostrane, s bračnim krevetima, velikim ormarima i zidnim TV-om ravnog ekrana (prvi kat i gornji kat). Treća spavaća soba (prvi kat) ima vrlo udoban krevet u niši dimenzija 140 x 200 cm ugrađen u kosi strop, iako nema ormara, ima mjesta za odlaganje u komodi, ispod preklopa na kraju nogu i u ugradbenom ladice ispod kreveta.

U prizemlju se nalazi tuš kabina, a na katu veća kada za kupanje u kojoj se također možete tuširati zahvaljujući masivnoj staklenoj stijeni. Kupaonice su opremljene prema visokim standardima.

Dnevni boravak, koji se nadovezuje na prostranu kuhinju u prizemlju, nudi vam prekrasan kutni kamin uokviren prirodnim kamenom sa ostakljenim vratima (nažalost trenutno nije u funkciji zbog zagađenja finom prašinom), zidnu televiziju, udoban kauč garnitura s ležaljkom i pripadajućim naslonjačem . Blagovaonski stol za do šest osoba je uza zid, po potrebi za 6 osoba može se slobodno postaviti iu prostoriju.

Iz dnevnog boravka izlazi se na južnu terasu od drvenog poda. Ovdje možete udobno završiti dan u ležaljci za dvoje ili udobno jesti za stolom za četvero ili petero. Sve podne obloge u kući su bijele nauljene hrastove daske, u kupaonicama pod je popločan.

Naša kuća na plaži "Haus Nordlicht" također je opremljena obiljem visokokvalitetne bijele stolarije - ne samo krevetom u niši! Ugradbeni ormari, stepenice za potkrovlje, bračni kreveti, sve u stilu tipične frizijske seoske kuće!

O opremi kuhinje:

Hladnjak s odvojenim velikim zamrzivačem, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, E-ceran pločom za kuhanje, aparatom za filter kavu, aparatom za kavu Senseo, pjenilicom za mlijeko (stojeća jedinica), kuhalom za vodu, tosterom, blenderom i mnoštvom uobičajenog kuhinjskog pribora kao što su daske za rezanje, kruh i noževi za povrće, rezači za pizzu, preša za češnjak, otvarači za boce itd.



Opcionalno možete rezervirati pakete posteljine i ručnika: posteljina košta 11 €, a paket ručnika 11 € po osobi.

Sa zadovoljstvom ćemo vam besplatno osigurati dječji krevetić s punim madracem i dječju stolicu.

Ako želite povesti svog psa, to nije problem. Plaćate samo jednokratnu naknadu od 15 € za dodatni napor čišćenja. Područje je izvrsno za duge šetnje pasa od ulaznih vrata. Velika livada nalazi se odmah ispred kuće i pješačkim stazama možete doći odavde do pješačke i biciklističke staze do Wenningstedt/Kampen. Vrlo blizu je mostić koji vodi do suprotne vrištine - puno dugih šetnji, idealni uvjeti za vlasnike pasa!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 2.4 km

2.4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 2 km Sylt

2 km

Kolodvor 2.3 km Westerland

2.3 km

Izlaz s autoceste 80 km Handewitt

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Položaj ove kuće za odmor karakterizira mir i direktan pogled na livade. Nalazi se u mirnoj rezidencijalnoj ulici na periferiji Westerlanda u smjeru Wenningstedta, okružena velikim livadama i poljima. Prometnu obilaznicu ćete vidjeti na karti, ali jedva da ćete je primijetiti, a ovisno o uvjetima vjetra, nećete je uopće primijetiti. Na lokaciju kuće posebno ne utječe ni zračna luka jer letovi postoje samo danju i nema značajnijeg zračnog prometa, malo više vikendom.

Stoga uživajte u vožnji biciklom izravno u prirodu ili vodite svog psa u duge, prekrasne šetnje iz kuće. Westerland, kao glavni grad otoka, naravno, nudi najrazličitiju zabavu. Kao ljubitelj prirode, ovdje možete provesti svoj odmor, ali i iskusiti stil života, kulturu, kulinarske užitke, noćni život i odličan šoping.





Do sljedećeg prijelaza plaže u Westerlandu (North Sea Clinic) ima 1 km, a do centra Friedrichstrasse 2,5 km. Pekara i sljedeći mali supermarket nalaze se u blizini klinike North Sea na oko 400 m, inače se vozite do Wenningstedta do Spar Feinkost Meyer 2 km ili do Tinnuma do Aldi, Lidl and Co. 3 km.

U Westerlandu ste središnje mjesto na otoku, jer odavde nije daleko u svim smjerovima.

Bicikle možete iznajmiti na mnogim mjestima, a najbliže je možda u Wenningstedtu na glavnoj ulici. Istraživanje otoka biciklom je prekrasno iskustvo iz Strandhaus 2, biciklističke staze su vrlo dobro razvijene. Vožnja preko Wenningstedt-Braderup i Munkmarsch do Keitum - najstarijeg frizijskog sela na otoku. Odatle natrag preko Tinnuma i Westerlanda, ovo je prekrasna tura koju možete produžiti do livada Tinnuma ili skratiti seoskom cestom Keitum.

Na Syltu vas obično dobro snabdijevaju. Stavili smo neke preporuke u našu mapu s informacijama u kući za odmor. Osim poznatih imena kao što su Goschov "Alte Bootshalle" u Listu i "Sansibar" u Rantumu, naći ćete i nekoliko "insajdera".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

obavezna dodatna usluga je boravišna pristojba:

3,50 € po odrasloj osobi i noćenju u glavnoj sezoni (od svibnja do kraja listopada) od 2023. 3,70 €

1,75 € po odrasloj osobi i noćenje izvan sezone (od studenog do kraja travnja) od 2023. 1,85 €



Vaš pas je također dobrodošao kod nas (1 pas). Naplaćujemo samo paušalnu cijenu od 20 € zbog povećanog truda oko održavanja namještaja. Nudimo vam krevet za pse, dvije zdjelice i podlogu.



Opciono Vam nudimo:

Posteljina s plahtom: 12€ po osobi

Paket ručnika (2 ručnika za ruke, 1 ručnik za kupanje, 1 podloga za tuširanje): 12 € po osobi

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Gemäß §651i BGB kann der Mieter jederzeit gegen Zahlung einer angemessenen Entschädigung vom Vertrag zurücktreten. Dies sind gestaffelte Rücktrittsgebühren, die Sie bitte unseren AGB (Geschäftsbedingungen) auf unserer Website unter `Rücktritt des Mieters` entnehmen.

ostale informacije:

U obje kupaonice se nalazi osvijetljeno ogledalo za šminkanje, dostupna su i 2 sušila za kosu.

Zaporku za WiFi možete pronaći u našoj mapi s informacijama o gostima.



Nažalost, dimnjak trenutno nije u funkciji zbog zagađenja finom prašinom.



Obratite pažnju na naše informacije o mjerama zaštite od korone:

Odmor u Corona vrijeme je drugačiji - izazov je i vama i nama. Molimo vas da se pridržavate uobičajenih mjera udaljenosti i higijenske zaštite. Molimo ponesite zaštitu za usta i nos te, ako je potrebno, sredstvo za dezinfekciju i gumene rukavice. Ključevi se predaju bez kontakta: imamo pretinac s ključevima na ulaznim vratima, za koji od našeg osoblja domaćina trebate zatražiti numerički kod neposredno prije dolaska. Prije vašeg dolaska dezinficirana je kutija za ključeve, kvake na vratima, prozorima, rukohvati, daljinski upravljači i svi uređaji. Sredstvo za dezinfekciju površina koristi se u cijeloj kući, a aditiv za dezinfekciju također se dodaje vodi za čišćenje poda. Rublje koje rezervirate kod nas uvijek je očišćeno na 90°C u praonici. Posuđe je prano na najmanje 60°C. Koristite samo programe za pranje posuđa s najmanje 60°C.

Često pranje ruku – najmanje 20 sekundi – vrlo je učinkovita zaštita. Nudimo vam sapun za pranje ruku.

Kako ne biste nepotrebno ugrozili naše zaposlenike, molimo vas da prije odlaska bacite svo smeće i ponesete hranu koju ste otvorili sa sobom.

Hvala vam na pomoći i razumijevanju!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.5 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Ewald Z. iz/od Baierbrunn

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa kuća za odmor

Super lijep odmor. Dobro se odmori. Ugodna kuća za odmor. Prijateljski raspoložen za košute. Prekrasan skandinavski dekor. Dostupno sve što vam treba.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Nicole iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća na plaži Kuća sjevernog svjetla

Kuća nudi sve što je potrebno za vrhunski odmor. Vrlo dobri sadržaji, dobri kreveti, puno odmora. Biciklističke i pješačke staze nalaze se ispred hotela. Idealno za pse.
Na terasi nažalost nema velikog stola sa stolicama za jelo vani

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2018

Detlef T. iz/od 24850 Schuby

4,5
5 4 5 4
Prikaži njemački

Lijepo, čisto, udobno

Kuća na plaži "House Northern Lights" leži daleko od vreve na rubu Westerlanda. Neposredno u prirodi možete otići u lijepu šetnju s djecom i/ili psima. Do plaže je potrebno oko 25 minuta hoda, a do pekare i trgovine oko 10 minuta.
Sama kuća je udobna, ima atmosferu u kojoj smo se odmah osjećali ugodno. Vrlo je dobro opremljen, funkcionalan i praktičan.
Mala terasa je dovoljna za opuštanje, a možete koristiti i postojeći električni roštilj za pripremu hrane i uživanje u njoj na ležaljci. Druga mjesta za sjedenje na terasi, posebno klupa, mogla bi biti udobnija -- ali to je cviljenje na visokoj noti.
Perilica i sušilica rublja su dobre i također važne za djecu. Posebna oprema za djecu bila je dostupna ili je bila dostupna besplatno na zahtjev.
Ponovno bismo iznajmili kuću u bilo koje vrijeme.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2018

Edith S. iz/od Rosenthal

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve kako je opisano

Dali smo uživali u našem kratkom odmoru na Syltu. Kuća je odlična. Vrlo dobro opremljena. Nalazi se malo izvan centra, ali ima dobru javnu prometnu vezu. Pekara i trgovina prehrambenim proizvodima su u blizini.


kontakt

Tvrtka Strandhaus B.V.
gospođa M. Plätke

gospođa M. Plätke

Strandhaus-Vermietung nudi vlastite kuće za odmor i apartmane, koji također zadovoljavaju visoke zahtjeve. Konstantno nastojimo proširiti našu ponudu ekskluzivnih nekretnina. U tom pogledu uvijek vrijedi pogledati našu web stranicu. Budući da nekretninama upravljamo mi kao vlasnici, možete biti sigurni da je nekretnina u dobrom stanju. Naš cilj je da se u našem smještaju osjećate potpuno ugodno. Želja nam je da Vas uvijek iznova ugostimo kao gosta. Naša motivacija je da nas vi preporučite.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 57768

Posljednje ažuriranje: 15.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/57768.htm


«Kuća na plaži Kuća sjevernog svjetla» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina