Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartment Grosseck

maks.  6   Gosta/Gostiju
93m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
93m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman Grosseck nalazi se u prizemlju Haus Bellevue, okrenut prema jugu i ima vlastitu namještenu terasu i prekrasan pogled na planine i dolinu. Apartman je jedan od dva apartmana u apartmanskoj kući i može primiti do pet osoba. Svaki apartman je samostalan sa svojim sadržajima i vanjskim dnevnim prostorom.

Apartman nudi kućnu udobnost i sastoji se od prostranog dnevnog boravka s TV-om ravnog ekrana s USB-om, otvorene i dobro opremljene kuhinje, blagovaonice, spavaće sobe s bračnim krevetom, velike kupaonice s tušem i umivaonikom, odvojenog WC. Dodatne mogućnosti spavanja dostupne su u dnevnom boravku, s bračnim i/ili kaučem na razvlačenje za jednu osobu. Dnevni boravak može se odvojiti zavjesama i smatrati privatnim prostorom ili drugom spavaćom sobom.

Privatna terasa je ispred vrata i opremljena je vrtnim stolom i klupama. Još jedna vrtna klupa nalazi se ispred stana na zaštićenom i sunčanom položaju južne orijentacije. Ležaljke i odgovarajući jastuci za sjedala, suncobran i vlastiti roštilj dostupni su za vlastiti užitak. Mirna lokacija pruža prekrasan panoramski pogled na planine.

Otvoreni vrt i opći vanjski prostor dizajnirani su za zabavu svakog gosta. Posebno dizajnirano igralište s ljuljačkom i penjalicom poziva vašu djecu.

Na raspolaganju Vam je parking za goste, kao i fiksno stalak za bicikle i spremište za skije.

WiFi je uvijek dostupan i besplatan.

Domaćini nude uslugu pranja i/ili sušenja rublja. Stalci za sušenje i klinovi se nalaze u svakom stanu. Dostupni su i glačalo i daska za glačanje.

Dječji krevetić i/ili visoka stolica dostupni su besplatno.

Bicikli i motori mogu prenoćiti u garaži koja se zaključava na zahtjev.

Domaćini žive u istoj kući i osobno će vas pozdraviti. Zatrebate li nešto tijekom odmora, tu su za vas!

Haus Bellevue nalazi se na periferiji St. Michaela, u srcu Lungaua na jugu pokrajine Salzburg. Lokacija kuće je tiha i mirna, a centar St Michaela udaljen je samo 10 minuta hoda. Tamo ćete pronaći izbor kafića, supermarketa, pekarnica, restorana i trgovina.

Smještaj je također vrlo zgodan kao polazište za 4 skijališta, staze za brdski biciklizam i biciklističke staze, planinarenje i planinarenje, vanjske bazene, golf, znamenitosti.

Besplatna all-inclusive LungauCard za svakog gosta od lipnja do listopada!

Svaki gost u Haus Bellevue u razdoblju od lipnja do listopada dobit će svoju osobnu kartu za odmor za cijelo vrijeme boravka. LungauCard nudi besplatan pristup ili smanjeno korištenje brojnih planinskih željeznica, izletničkih destinacija, aktivnosti na otvorenom, znamenitosti, ponude, wellness ponude, bazene i još mnogo toga diljem Lungaua.

Prekrasna regija za odmor Lungau nudi idealno mjesto za odmor uz malo turizma i toplo gostoprimstvo. Dolina ispunjava sve uvjete za savršen odmor.
Broj licence ili registracije: 50509-000305-2020

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
Bračni krevet (180x200 cm)
krevet na kat (90x200 cm)
pomoćni ležaj (80x190 cm)
dnevna soba
kauč (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.1 km

0.1 km

Skijaška uspinjača 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 100 km Salzburg

100 km

Kolodvor 50 km Radstadt

50 km

Izlaz s autoceste 2 km A10 Autobahn

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješten u najsunčanijoj regiji Austrije, St Michael ispunjava sve uvjete za savršen odmor. Dolina Lungau podržava znamenitosti, događaje i aktivnosti za svakoga tijekom cijele godine.

Ljeti, idilični planinski krajolik Lungaua nudi savršeno mjesto za aktivnosti na otvorenom. Naći ćete golf, planinarenje i trekking, ribolov, biciklizam i brdski biciklizam, jahanje, najam quadova, paragliding i još mnogo toga. Ako planirate provesti opuštajući odmor, pozvani ste u znamenitosti, wellness centre, vodena igrališta i bazene, planinarske kolibe, trgovine i restorane.

U lijepoj i snježnoj zimi ima mnogo mogućnosti za zimske aktivnosti. Skiwelt Lungauer nudi 300 km staza, više od 200 km staza za skijaško trčanje, klizanje, curling, sankanje, romantične zimske pješačke staze, avanturističke planinske staze, ture s krpljama, vožnju saonicama, bicikle za snijeg i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena se bazira na 2 osobe po apartmanu po noći. Svaka dodatna osoba do maksimalne popunjenosti naplaćuje se 10,00 eura po osobi i noćenju.

Cijene uklj. Dodatni troškovi, plus završno čišćenje i boravišna pristojba. Posteljina i ručnici su osigurani.

Boravišna pristojba se naplaćuje 2,30 eura po osobi (od 15 godina).

Za svaku rezervaciju potreban je depozit i iznosi 50% osnovne stope. Završno plaćanje, završno čišćenje i boravišna pristojba plaćaju se po dolasku u eurima u gotovini. Po dogovoru se može izvršiti i uplata akontacije putem IBAN-a. U tom slučaju ostatak će biti uplaćen tjedan dana prije dolaska.

Besplatna all-inclusive LungauCard za svakog gosta od lipnja do listopada!

Uvjeti poništenja:

  • Should you need to cancel or make changes to your booking please let us know as soon as possible. All requests are assessed on an individual basis. In the case of most cancellations or booking alterations we can find an agreeable and satisfactory solution. When no other solution can be found, where applicable should a replacement tenant not be found, in the event of a cancellation the following charges will apply. The cancellation fees are based on the standard occupancy of 2 people, regardless of the actual size of your travel group and excluding end cleaning or tourist tax charges. Cancellation up to 8 weeks before arrival: 50% of the base apartment price. Essentially the already completed deposit payment. Cancellation 4 - 8 weeks before arrival: 75% of the base apartment price. Cancellation less than 4 weeks before arrival: 100% of the base apartment price. Should the reason for cancellation be caused by Covid-related travel restrictions, in other words if we are unable to fulfil our commitment to your vacation through these reasons, your deposit would be returned to you in full.

ostale informacije:

Privatna terasa je ispred vrata i opremljena je vrtnim stolom i klupama. Još jedna vrtna klupa nalazi se ispred stana na zaštićenom i sunčanom položaju južne orijentacije. Ležaljke i odgovarajući jastuci za sjedala, suncobran i vlastiti roštilj dostupni su za vaš užitak. Mirna lokacija pruža prekrasan panoramski pogled na planine.

Otvoreni vrt i opći vanjski prostor dizajnirani su za zabavu svakog gosta. Posebno dizajnirano igralište s ljuljačkom i penjalicom poziva vašu djecu.

Na raspolaganju Vam je parking za goste, kao i fiksno stalak za bicikle i spremište za skije.

WiFi je uvijek dostupan i besplatan.

Domaćini nude uslugu pranja i/ili sušenja rublja. Stalci za sušenje i klinovi se nalaze u svakom stanu. Dostupni su i glačalo i daska za glačanje.

Dječji krevetić i/ili visoka stolica dostupni su besplatno.

Bicikli i motori mogu prenoćiti u garaži koja se zaključava na zahtjev.

Domaćini žive u istoj kući i osobno će vas pozdraviti. Zatrebate li nešto tijekom odmora, tu su za vas!

Besplatna all-inclusive LungauCard za svakog gosta od lipnja do listopada!

Svaki gost u Haus Bellevue u razdoblju od lipnja do listopada dobit će svoju osobnu kartu za odmor za cijelo vrijeme boravka. LungauCard nudi besplatan pristup ili sniženo korištenje brojnih planinskih željeznica, izletničkih destinacija, aktivnosti na otvorenom, znamenitosti, ponude, wellness ponude, bazena i još mnogo toga diljem Lungaua.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Haus Bellevue
gospođa A. Hewitt

gospođa A. Hewitt

Bok! Mi smo vaši domaćini, a naša imena su Amanda, Gary i Kito Hewitt. Nudimo kvalitetan smještaj, promišljeno namješten i opremljen za samooskrbu, dovršen po najvišim standardima. Svaki gost i svaka rezervacija je najvažnija stvar i našu kuću stavljamo na raspolaganje vama kao vašem domu. Prije i tijekom vašeg boravka rado ćemo vas savjetovati i pomoći. Jako nam se sviđa naša uloga vaših domaćina.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 58770

Posljednje ažuriranje: 21.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/58770.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina