Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

ponderosa

Malta, Gozo

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

32 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

32 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Ova stoljećima stara seoska kuća pretvorena je u dom visokog standarda koji odgovara svim zahtjevima. Pritom se vodilo računa o očuvanju ranijih, karakterističnih obilježja ove seoske kuće, poput prostorije nekadašnjeg mlina s okruglim lukovima, u kojoj se danas nalazi udoban dnevni boravak.



Odvojena, dobro opremljena kuhinja s perilicom posuđa, kombinacijom hladnjaka/zamrzivača, mikrovalnom pećnicom itd. i pripadajućom blagovaonicom.



Sve četiri klimatizirane spavaće sobe nalaze se na katu. Oni impresioniraju svojim individualnim, vrlo posebnim štihom. Jedan s vlastitom kupaonicom. Spavaće sobe granaju se iz prostranog hodnika koji prekrasno gleda na bazen i vrt. U hodniku se također nalaze još 2 tuš/wc-a za ostale spavaće sobe. Sjajan, prostran bazen s vrtom, terasom i prostorom za roštilj. Ovdje možete objedovati na ležaljkama ili za velikim stolom, opustiti se ili osvježiti u velikom bazenu (cca. 7x4m).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 30 km Malta Airport

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Međutim, Gharb sa svojom starom baroknom crkvom (1698.-1732.) zasjenjen je neoromaničkom hodočasničkom crkvom "Ta Pinu" (cca. 1 km istočno). Gharb je jedno od najstarijih sela na Gozu. Tijekom raznih arheoloških iskapanja ovdje su otkriveni ostaci naselja iz neolitika i brončanog doba. Najpoznatija svečeva grobnica posvećena Gospi od Ta' Pinu nalazi se u općini Għarb. Ovo arhitektonsko remek-djelo izgrađeno je u blizini stare kapelice (još uvijek postoji) gdje je 1883. godine Marija (Naša Gospa) navodno razgovarala s poklonikom iz Gharba po imenu Karmni Grima. Għarb Folklore Museum (smješten na Pjazza Zjara tal-Madonna) privatni je muzej u samom srcu sela. Njegovih 28 soba prepuno je svih vrsta drevnih alata i predmeta. Stvarno ga vrijedi posjetiti. Još jedna atrakcija je Crafts Village, gdje se izrađuju i prodaju rukotvorine.



Udaljenosti (sve je okvirno): Restoran i supermarket 1.6km, autobusna stanica 200m, glavni grad Victoria 4km. Najbliža plaža 5km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Iznajmljivač radi s dnevnim cijenama, tako da ukupna cijena može malo varirati. Molimo pitajte.



Klimatizacija putem automata koji radi na žetone - inače uključuje sve dodatne troškove. Malteški ekološki porez za sve turiste starije od 18 godina, 0,50 € po osobi po noćenju – do najviše € 5. Ovaj se porez plaća lokalno iznajmljivaču.

Uvjeti poništenja:

  • More than 120 days prior to arrival date, full refund of deposit. Cancellation less than 120 days prior to the date of arrival - 10% of the deposit will be retained, the remainder of the payment will only be refunded if the accommodation is re-let for the full duration of the intended stay. Cancellation 30 days prior to the arrival date - 90% of the total amount will be refunded only if the accommodation is re-booked for the same dates. A postponement of the booking within 12 months is usually possible free of charge >> We strongly advise all guests to take out travel insurance to protect them in the event of cancellation of their holiday.

ostale informacije:

Obavezni puni povratni sigurnosni polog od 400 € za objekte s privatnim bazenom i 200 € za objekte sa zajedničkim bazenom potreban je za pokrivanje bilo kakve štete (osim uobičajenog trošenja) i/ili predmeta koji nedostaju i bit će vraćen po dolasku vaše kartice u datoteci zaduženo. Taj će iznos biti automatski vraćen u roku od 14 dana nakon odjave. Baron Holiday Homes ima 48 sati nakon polaska gostu pismeno prijaviti štetu ili nestale stvari


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2015

Rosemarie E. iz/od Hirschfelde

4,8
5 4 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor s lijepom njegom

Evo nekoliko povratnih informacija kako je sve prošlo....
Sveukupno je bilo vrlo lijepo. Transfer od zračne luke do trajekta i od trajektne luke do seoske kuće prošao je kao podmazan. Također natrag besprijekoran.
Seoska kuća je također bila savršena. Vrlo čist i dobro održavan. A Graceina skrb bila je prijateljska, informativna i nekomplicirana.
Auto je bio zanimljiv. U početku smo bili malo uplašeni. Bilo je jako staro. Ali tijekom tjedna zavoljeli smo naše malo Schunkelkiste, i kao što kažete…. za uske ulice to je sasvim dovoljno.

Posebno su ljubazni bili Joe i njegova sestra - vrlo dragi, ugodni ljudi - koji su bili odgovorni za transfer i iznajmljivanje automobila
Sve u svemu jako smo uživali u odmoru. Dobro smo se odmorili i vratili svakodnevnom životu. Iduće godine planiramo jesenske praznike ponovno provesti na Gozu.

Odgovor iznajmljivača gospodin S. Witterstein:

Es freut mich, dass es Ihnen in diesem besonders schönen Haus so gut gefiel und dass Sie sich so gut betreut fühlten! Ihre "Schunkelkiste" war ein älterer Minibus für 6-7 Personen - aber wie Sie sagten, er hat seinen Zweck erfüllt...


kontakt

Tvrtka CSW Malta Holidays
gospodin S. Witterstein

gospodin S. Witterstein

Kao čisti obiteljski posao, već 25 godina posredujemo u kućama za odmor i apartmanima na Malti i susjednom otoku Gozo. Naši prvi kontakti s ovim prekrasnim otokom i našim prijateljima sežu mnogo dalje. U svim pitanjima oko Vašeg planiranog odmora rado ćemo Vas savjetovati s našim dugogodišnjim iskustvom. Sve objekte pregledavamo osobno. Sastajemo se sa stanodavcima i našim partnerima svake godine na Malti i nastojimo dodatno optimizirati standard apartmana na svim sastancima. Povjerljivi i osobni kontakt s vama, kao i s našim partnerima, posebno nam je važan. U bliskom smo kontaktu s malteškim turističkim uredom.


Dalji smještaji od gospodin S. Witterstein

Pokazati sve smještaje od gospodin S. Witterstein

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 59567

Posljednje ažuriranje: 05.12.2023

Oglas je online od: 10 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/59567.htm


«ponderosa» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina