Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartman Ždral

Moselle-Eifel, okrug Bernkastel-Wittlich

maks.  4   Gosta/Gostiju
63m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
63m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Uživajte u svom odmoru u svijetlom i dobro održavanom apartmanu na središnjoj lokaciji između Mosellea i Eifela. Sa 63 m² nudi prostor za 1-4 osobe. Apartman ima balkon s pogledom na naš veliki vrt i okolno zelenilo.



Ovdje se također imate priliku opustiti u prostoru za sjedenje u vrtnom paviljonu s opremom za roštilj te na igralištu ili travnjaku za sunčanje.



Naš apartman ima dvokrevetnu sobu i sobu s krevetom na kat (90x200) ili kaučem na razvlačenje u dnevnoj sobi.



U dnevnom boravku se nalazi kauč (3,2,1). Kauč na razvlačenje možete preurediti u samo nekoliko jednostavnih koraka i dobiti površinu za ležanje 160x200. Osim toga, dnevni boravak je opremljen SAT/TV-om ravnog ekrana, radiom sa CD playerom i društvenim igrama.



Odvojena kuhinja s blagovaonom ima dovoljno posuđa, električni štednjak sa staklokeramičkom pločom i pećnicom, hladnjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, kuhalo za jaja i mikrovalnu pećnicu.



Apartman također ima prostranu kupaonicu s tuš/wc/pisoar i veliki umivaonik, sušilo za kosu



Besplatni WiFi dostupan je na zahtjev.



Parkirno mjesto za vaš automobil naći ćete neposredno ispred naše kuće.



Svoje bicikle slobodno možete čuvati u zaključanoj prostoriji.





Nažalost, kućni ljubimci nisu dopušteni. U apartmanu nije dozvoljeno pušenje.



Naše cijene uključuju posteljinu, ručne, kupaonske i kuhinjske ručnike.



Prilikom useljenja u stan dobivamo sapun, wc papir i sredstvo za pranje posuđa.



Altrich, s oko 1800 stanovnika, nalazi se na brežuljku u prekrasnom Liesertalu, 4 km južno od našeg trgovačkog grada Wittlicha.



Na samo nekoliko minuta hoda od nas nalazi se pekara sa malim kafićem i malim izborom namirnica. U središtu grada vikendom za vas radi gostionica s pivskom baštom.



Prekrasne staze oko mjesta i obližnje šume pozivaju na planinarenje, šetnju, vožnju biciklom ili šetnju.



Lieserova staza također vodi pokraj ruba sela. Biciklističkom stazom Altrich-Wittlich lako se može doći do biciklističke staze Maare-Moselle i sljedeće stanice biciklističkog autobusa.



U apartmanu je na raspolaganju širok izbor informativnog materijala za organizaciju vaših slobodnih aktivnosti u našoj regiji odmora.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Jezero 1 km

1 km

Skijaška uspinjača 45 km

45 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 44 km Frankfurt-Hahn

44 km

Kolodvor 4 km Wittlich Hbf

4 km

Izlaz s autoceste 3 km Wittlich-Mitte

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Wittlich i okolica



Brojne trgovine, kafići, slastičarne i muzeji čine 4 km udaljeni okružni grad Wittlich prvim odredištem naših turista. Ovdje također možete zaroniti u avanturistički bazen Vitellius s toboganom od 65 metara ili odigrati nekoliko rupa na mini golf terenu. Vrijedno je doživjeti i srednjovjekovnu povijest Wittlicha s brojnim zgradama u starom gradu i legendom o Säubrenneru. Karting nudi mladima i starima zabavu dok se utrkuju.



Crkva autoceste i biciklističke staze sv. Pavla nalazi se između Wittlicha i Wittlich-Wengerohra. Odavde možete pješačiti do obližnjeg Sterenbachseea. Akumulacija se koristi za ribolovna društva ali i za sportske aktivnosti. Nažalost, kupanje tamo nije moguće. Jezero je dobra polazna točka za istraživanje biciklističkih i pješačkih staza u dolini Wittlicher. Između Wittlicha i Altricha vide se ostaci rimske vile.



Eifel



Naša turistička regija povezuje dolinu Moselle u vinorodnoj regiji Srednji Moselle, koju karakteriziraju vinogradi na strmim padinama, s brdovitim krajolikom i kraterskim jezerima (Maaren) Eifela. Eifel je najmlađe vulkansko područje u Njemačkoj.



Maari su magnet za ribiče, plivače, ronioce i planinare. Prekrasne slikovite staze vode oko Maarea i međusobno ih povezuju. U "Maarmuseumu" u Manderscheidu iu Vulkanmuseumu u Daunu približavaju vam povijest maara. Suvremeni mediji koriste se kako bi prikazali kako se zemlja razvijala i prikazali prirodu s njezine najuzbudljivije strane. Hladna voda Gysir u Wallenbornu također je posebnost Eifela koju vrijedi vidjeti.



Dvorac Eltz u blizini Münstermaifelda jedan je od najljepših i najbolje očuvanih dvoraca u Njemačkoj. Nürburgring, "Zeleni pakao", dobro je poznat ljubiteljima utrka. Nürburg, koji se nadvija nad njim i po kojem je dobio ime, također je idealan za posjet. U Bitburgu možete posjetiti avanturistički svijet brenda Bitburg i ići na klizanje na klizalištu zimi ili klizati ili penjati se ljeti.



Za ljubitelje životinja svih uzrasta možete otići na safari u park divljih životinja i pustolovni park Daun automobilom. "Eifelpark Gondorf" s preko 200 životinja, sjajnim atrakcijama i ljetnim sanjkalištem vrlo je popularna destinacija za cijelu obitelj.



Vrijedi vidjeti i obližnji samostan Himmerod (osnovan 1134./35.). Nalazi se u dolini Salma i graniči se s restoranom. Također je moguće posjetiti samostansku trgovinu i ribarnicu.



Avanturističko planinarenje nudi vam "Teufelsschlucht" u parku prirode Südeifel ili Butzerbachtal. Štapići su avantura za cijelu obitelj. Ovdje se prolazi kroz duboke procjepe, preko visećih mostova, ljestava i kamenja ili čak kroz sredinu potoka.



Moselle



Naše ljetovalište Altrich nalazi se u neposrednoj blizini prekrasnog Liesertala i samo 13 km udaljeno od Moselle grada Bernkastel-Kues. Sa svojim brojnim drvenim kućama u starom gradu, jedno je od najpopularnijih mjesta na Moselu. Pješačka staza ili vlak vodi do dvorca Landshut s prekrasnim pogledom na dolinu Moselle. Godišnji božićni sajam s šetnjom Svetog Nikole i turom noćnog čuvara privlači turiste iz cijelog svijeta.



Traben-Trarbach nudi arhitekturu Art Nouveau i Belle Époque. Mogu se posjetiti veliki podzemni vinski podrumi iz doba procvata vinogradarstva i trgovine. Svake godine za adventske vikende ovdje se održava velika podzemna tržnica vina Moselle. Također možete provesti vrijeme u termalnim kupkama ili igrajući mini golf. Lječilište Bad Bertrich također nudi vrhunsko wellness iskustvo uz Vulkaneifeltherme



Dalje niz Moselle u Koblenzu, prva njemačka gondola s tri užeta vodi vas preko Rajne do tvrđave Ehrenbreitstein. Ovdje imate nezaboravan pogled na gornju srednju dolinu Rajne koja je pod zaštitom UNESCO-a. "Njemački kutak" s konjaničkom statuom Kaisera Wilhelma magnet je za turiste iz cijeloga svijeta. Ovdje se Moselle ulijeva u Rajnu.

Magnet za posjetitelje je najstariji grad u Njemačkoj, Trier, sa svojim jedinstvenim građevinama kao što su gradska znamenitost, Porta Nigra, amfiteatar, Barbara i Kaiserthermen, katedrala s Crkvom Naše Gospe i Rheinisches Landesmuseum.

Ili skrenite do idiličnog gradića Saarburga sa svojim 20 m visokim vodopadom, parkom ptica grabljivica i kompleksom dvoraca.



Hunsrueck



Šumoviti Hunsrück s najvišom planinom Erbeskopf na 816 m dobra je adresa posebno za ljubitelje zimskih sportova. Ali čak i bez snijega, Erbeskopf jamči bogat izlet kroz svoj vrt za penjanje i ljetno sanjkalište.

Na putu cestom dragog kamenja stižete do Idar-Obersteina s poznatim muzejom dragog kamenja. Orijentir je crkva u stijeni.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena za popunjenost od 3 noći je 65 € po noći za 2 osobe, od 4. noći 55 €.



uključujući posteljinu, ručne, kupaonske i kuhinjske ručnike.

Novo: Cijena najma plus doprinos gosta od 1,50 €/noćenje/po osobi plaća se u gotovini po dolasku. Dobit ćete karticu za goste s popustima.

Uvjeti poništenja:

  • Rückerstattung der Anzahlung bis 3 Monate vor der Anreise. Ich bitte um baldmöglichste Nachricht, wenn Sie nicht anreisen können. Ich stelle das Objekt dann sofort als frei ein und Sie erhalten gegebenenfalls den Differenzbetrag zu der neuen Buchung komplett erstattet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Sabrina P. iz/od Hendrik-ido-ambacht

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Stvarno sjajno!

Kuća se nalazi u mirnom selu, centralno smještenom u blizini mnogih lijepih i zabavnih zanimljivosti, s lijepim dječjim igralištima u blizini za najmlađe.
Sama kuća je nevjerojatna! Svega je bilo i više. Također možete koristiti predivan vrt s ljuljačkom, toboganom i pijeskom za igru.
Opis u oglasu je potpuno točan. Domaćica je iznimno ljubazna i zna sve o okolici. Bili smo ugodno iznenađeni ovom kućom. Tako čisto i uredno i tako kompletno. Stvarno preporučujemo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

svibanj 2023

Thorsten S. iz/od Horst

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan smještaj.

Vrlo dobar apartman za odmor. Vrlo čisto i održavano, sve je na raspolaganju. Mirno i udobno. Balkon s predivnim pogledom. Vrlo ljubazna vlasnica koja uvijek daje dobre savjete za planinarenje. Ukupno pet zvjezdica potpuno zasluženo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2021

R. E. iz/od Franken

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlično polazište za mnoga otkrića

Apartman je izvrsna polazna točka za mnoge prekrasne izlete na Moselle, Eifel, Trier, Luksemburg i Saarland. Sve je bilo na dohvat ruke autom. Apartman je super čist, vrlo dobro opremljen i nudi mir i tišinu i opuštajući pogled na prirodu, s velikim prozorima i balkonom. Osim toga, domaćini su izuzetno ljubazni i susretljivi. Sveukupno smo imali sjajan odmor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

kolovoz 2021

Sabine K. iz/od Saalfeld

4,8
5 5 5 4 5

Super

Die Wohnung ist geräumig und hat alles, was man zum Wohlfühlen benötigt. Die Fewo ist absolut sauber. Es gibt viel Infomaterial. Hinterm Haus gibt es einen Garten, den man vom Balkon der Fewo schon besichtigen kann. Die Vermieter sind sehr nett, gesprächig, geben Tipps und helfen weiter. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Danke!

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2021

K. & L. L. iz/od Nauheim

4,3
4.5 4 4.5 4.5 4
Prikaži njemački

Preporučeno!

Prekrasan stan, prostran, dobro opremljen, mirna lokacija, prekrasan balkon s prekrasnim pogledom na zelenilo. Vrlo ljubazni vlasnici! Neka vaša duša visi u fantastičnom zraku. Bili smo tamo dva puta.

Preporučeno za: Starije osobe

listopad 2020

Melanie N. iz/od Voerde (Niederrhein)

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung!!!

Super ausgestattete Ferienwohnung, sehr nette Vermieter und viele tolle Ausflugsziele in der Umgebung. Wir haben uns total wohl gefühlt und kommen bestimmt noch mal wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

listopad 2020

Karin G. iz/od Sulzbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nezaboravni dani

Proveli smo četiri prekrasna dana u fantastičnom apartmanu. Lokacija, čistoća, namještaj nisu ostavili ništa nepoželjno. Svemu je samo nadopunila toplina naših domaćina. I to u ovo teško vrijeme.
Volio bih se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2020

Jürgen E. iz/od Lampertheim

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub

Sehr gemühtliche und gepflegte Ferienwohnung mit Allem ausgestattet.
Die Gastgeber sind sehr nett und hilfsbereit. Wunderschöne Gegend und Natur pur.
da muß man wieder kommen !

rujan 2020

Egbert M. iz/od Uhingen

4,6
4 4 5 5 5

Ferienwohnung Kranich

sehr angenehme Gastgeber, gute und gepflegte Ausstattung, ruhige Lage. sehr empfehlenswert.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2020

Klaus-Dieter I. iz/od Norden

4,8
5 5 5 4 5

Schöne Ferienwohnung

Schöne Ferienwohnung, komplett ausgestattet. Ausgesprochen nette Vermieter! Wer die Mosel abseits der Touristenorte genießen möchte und Ruhe sucht, ist hier genau richtig! Man muss aber mobil sein.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2017

Ralf G. iz/od 2170 Ahlerstedt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš odmor u srpnju 2017

Bio je to vrlo lijep odmor, u mirnom, ali središnjem stanu za svašta. Apartman je vrlo prostran i vrlo dobro opremljen. Domaćini su jako ljubazni i uvijek pomažu, trebali biste to pronaći negdje drugdje. Okolina je za svakoga ponešto, npr. Dolina Moselle, Trier, Luxenburg, Nürburgring, Eifel i Maare, Burgen, Cochem, Koblenz i sve je nadohvat ruke. Sigurno ćemo doći opet.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2015

Dietmar und Anna S. iz/od A 9065 Ebenthal, Kreuzwirtsiedlung 3 - Kärnten, Österreich

5,0
5 5 5 5

alle 4 Positionen sind mit "sehr gut" zu bewerten

In allen Bereichen ein überaus nettes, sehr sauberes und reichlich ausgestattetes Appartement. Als sehr angenehm empfanden wir auch die nächtliche Ruhe. Wir haben uns "sauwohl" gefühlt und würden sofort wieder dort buchen, so wir auch wieder in diese Gegend kommen.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2014

Fam. Traub iz/od Altrich

5,0
5 5 5 5 5

Unser Urlaub im August 2014

Wunderschöne ruhige Lage, schöner Garten, nette Vermieter.
Sehr gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Haus liegt in ruhiger Lage. Wunderschöner Garten, ideal für Kinder. Alles bestens, gerne wieder.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Sehr viele Möglichkeiten in der Umgebung.

Mogućnosti za kupovinu: Genug Einkaufsmöglichkeiten

kolovoz 2014

hoppsergpunkt iz/od Bautzen

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschön und ruhige Lage

Sehr schöne, helle, saubere Ferienwohnung, Idyllischer und sehr gepflegter Garten, Herzliche Vermieter

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Absolut ruhige Lage, idyllischer Garten. Alles Bestens und gern wieder.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Zentrale Lage zwischen Koblenz und Trier, somit schier unerschöpfliche Freizeitangebote. 15 Min. Autofahrt bis Bernkastel-Kues.

Mogućnosti za kupovinu: Bäckerei im Ort, ansonsten größere Einkaufsmöglichkeiten nach 10 minütiger Autofahrt.

srpanj 2014

Fam. Tuschy + Ulbrich iz/od Berlin

5,0
4.8 5 5 5 5

Urlaub Mosel + Eifel

sehr gepflegte u. saubere Fewo, schöner Balkon + herrlicher Garten, nette Vermieter, sehr gute Infos zur Umgebung

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: sehr ruhige Lage u. trotzdem zentral

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: viele Möglichkeiten zur Erkundung von Mosel u. Eifel, z.B. Trier, Bernkastel-Kues, Cochem, Daun usw...

Mogućnosti za kupovinu: sehr gut, 5 Autominuten zum Einkaufszentrum Vitelliuspark

lipanj 2014

MEERSTEINER iz/od Altrich

5,0
5 5 5 5 5

Unser Urlaub in der FEWO Juni 2014

Sehr schöne große Fewo;
Alles Super; Sehr zentral gelegen;
Ruhige Lage;

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: sehr ruhig gelegen

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: viele Möglichkeiten in der Umgebung

Mogućnosti za kupovinu: gute Einkaufsmöglichkeiten


kontakt

gospođa A. Mies

gospođa A. Mies

ostale informacije

Broj objekta: 59899

Posljednje ažuriranje: 11.04.2024

Oglas je online od: 10 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/59899.htm


«Apartman Ždral» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina