Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienappartement Kärnten

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

179 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

179 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

Rezervirajte bez rizika: Ako vam ne možemo ponuditi vaš stan na željeni dan dolaska zbog pandemije Covid-19, primit ćete 100% povrata depozita.
_____________________________________________________________________________

Ova vrlo mirna apartmanska kuća ima ukupno 6 stanova, od kojih je jedan stalno zaposlen od strane domara. Gostima su na raspolaganju tri apartmana u prizemlju i dva apartmana na katu. Svaki apartman, uključujući dva na prvom katu, ima svoj vrt s ležaljkama, stolom i stolicama, a svaki ima svoj roštilj. Svaki stan ima oko 55 četvornih metara. Svi apartmani su nedavno renovirani 2012. godine i moderni su i potpuno opremljeni. Svaki apartman ima besplatni WiFi. Uključeni su i satelitska TV i stereo. U zasebnoj kuhinji imate hladnjak sa zamrzivačem, štednjak, mini pećnicu i mikrovalnu pećnicu. Naravno, kuhalo za vodu i aparat za kavu, kao i visokokvalitetna jela dovoljna za 6 osoba. Više informacija možete pronaći na našoj web stranici na adresi: Na ovoj ćete prezentaciji pronaći vezu na samom kraju ove web stranice.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 18 km

18 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Skijaška uspinjača 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 30 km Klagenfurt

30 km

Kolodvor 20 km Feistritz

20 km

Izlaz s autoceste 10 km St. Jakob

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Samostojeća apartmanska kuća ima svoj veliki vrt, tako da u miru i tišini možete neometano uživati u svom odmoru.
Vaša kuća za odmor također je idealno polazište za bliže istraživanje prekrasnog prirodnog područja u Koruškoj, bilo pješice ili biciklom. Biciklistička staza Drau vodi izravno pored našeg turističkog naselja.
Brojna veća i manja jezera u neposrednoj blizini. Wörthersee ili Faaker See udaljeni su samo 20 km. Manja jezera za kupanje udaljena su samo nekoliko kilometara. Osim toga, Karawanken počinje praktički s ulaznih vrata.
Od glavnog grada države Klagenfurta udaljen je 25 km, a jednako je udaljen i od Villacha. U našem turističkom naselju imamo dva bazena koje naši gosti mogu koristiti u bilo koje vrijeme besplatno. Jedan od bazena čak se zagrijava, ovisno o vremenskim uvjetima, obično od lipnja do rujna.Drugi bazen je vrlo veliko prirodno jezerce za kupanje dugačko 50 m. Osim toga, na vrlo velikom prostoru nalazi se nekoliko malih bazena za kupanje u kojima se mala djeca zaista mogu osjećati dobro.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

cijena najma je za 2 osobe, svaka dodatna osoba plaća dodatnih 10,00 eura / noć. Za rezervacije kraće od tjedan dana naplaćuje se dodatnih 40 € za. Paušalni iznos za kućne ljubimce. 25 eura plus 12,00 eura po noćenju

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Beginn der Mietzeit: 30 % des vereinbarten Gesamtmietpreises Rücktritt bis 30 Tage vor Beginn der Mietzeit: 50 % des vereinbarten Gesamtmietpreises Rücktritt < 30 Tage vor Beginn der Mietzeit: 80 % des vereinbarten Gesamtmietpreises Sollten Sie wegen der Corona Pandemie nicht anreisen dürfen, können Sie selbstverständlich kostenlos stornieren

ostale informacije:

Sve dodatne informacije i kalendar dostupnosti mogu se pronaći na našoj web stranici: ili na samom dnu ove web stranice pronaći ćete vezu na svoju web stranicu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.7 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
5.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Nicole P. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ljetni odmor

Apartman je kao što je opisano, oprema je vrhunska. Sve je vrlo čisto i uredno. Okolina je idealna za planinarenje i biciklizam. Restorani su dobro pješice dostupni. Komunikacija s vlasnikom je vrhunska.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Bauer:

vielen herzlichen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben eine Bewertung abzugeben. Besonders freut es uns dass Sie bereits jetzt wieder für das Jahr 2024 gebucht haben.

kolovoz 2021

Andor E. iz/od Hofstetten

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor kakav treba biti

Odmor za obitelji, odmor za ljubitelje sporta, odmor za one koji se žele opustiti, odmor za ljubitelje planine - ovdje u kompleksu Europarcs / Feistritz im Rosental za svakoga se može pronaći ponešto. Osjećali smo se vrlo ugodno u apartmanu, tu je sve što poznajete od kuće, npr. velika terasa, roštilj, mikrovalna pećnica, štednjak, toster, kuhalo za vodu i i i. Apartman za odmor "Ahorn" nalazi se u kompleksu koji ne ostavlja ništa željenog, tako da osim mira i prelijepog pogleda, osim 50m bazena za plivanje, bazen za male i male goste, teniski teren, mini golf, i vrlo dobro opremljenu fitness dvoranu, dvoranu za penjanje, staze za brdski biciklizam, staze za pješačenje - da, čak možete ići i pecati u Dravu ako želite. Spakirajte svoj SUP (veslanje u stojećem položaju) ili gumeni čamac ako ga imate, na Dravi je jako lijepo i panorama je iz snova.
Još nekoliko riječi o našim domaćinima. Sve je išlo vrlo lako i vrlo brzo. Kratak upit ima li još nešto na raspolaganju, vrlo brz i vrlo ljubazan odgovor, angažman i vrlo prijateljski telefonski poziv u kojem smo dobili odgovore na sva pitanja na naše potpuno zadovoljstvo. G. Bauer poslao nam je i korisne dokumente s odredištima izleta i savjetima gdje dobro jesti. Mogao bih još puno, puno više napisati, ali ne želim anticipirati iskustvo, siguran sam da ćete dojmove koje sam (smo) ponijeli s vama u potpunosti podijeliti sa svojim upisom. Sjajan domaćin, sa svijetlim i ljubaznim apartmanom na sjajnoj lokaciji. Ovako treba biti odmor!
Puno hvala i vidimo se sljedeći put, kaže obitelj Eggers

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Bauer:

Liebe Familie Eggers,
es freut uns wirklich sehr dass es Ihnen so offenkundig super gut gefallen hat bei uns im Haus Waldblick. Vielen herzlichen Dank dafür dass Sie sich so viel Zeit genommen haben um hier im Gästebuch Ihre Eindrücke zu hinterlassen.

rujan 2020

Andrea S. iz/od Herleshausen

4,2
3 4 5 5 4
Prikaži njemački

Vrlo lijep kasni ljetni odmor

Položaj apartmana je izvrstan, a okolina fantastična. Rezervacija je bila jednostavna i spontano produljenje nije bilo problem. Vlasnik i administrator su vrlo ljubazni i na pitanja se odmah odgovara. Upute da se neke stvari u stanu izmijene ili poboljšaju iznajmljivač je ljubazno prihvatio. Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2020

Leonhard S. iz/od Thaining

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep i raznolik odmor - prekrasno područje.

Proveli smo sedmicu u Koruškoj kod reke Drave. Tokom boravka nismo pomerili auto ni za metar, već smo sve obišli električnim biciklima. Klagenfurt, Velden, Villach, Maria Rain, Völkermarkt i svaki dan smo mogli posetiti jedno od raznih predivnih jezera u okolini i tako se osvežiti u predivnom vremenu.
Uveče smo mogli roštiljati u sopstvenom dvorištu ili uživati ​​u odličnoj usluzi u obližnjim gostionicama ili restoranu u odmaralištu.
Retko smo bolje spavali u različitim hotelima ili apartmanima nego u krevetima u stanu "Ahorn".
Za nas je to bila predivna nedelja odmora.
Mala mana je nedostatak osvetljenja terase, ali to smo nadoknadili svećama.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2019

Sebastian S. iz/od Thaining

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsno kraći odmor!

Proveli smo nekoliko predivnih dana u apartmanu. Vrlo je čisto, ljubazno i lokacija je nevjerojatna! Imate sve što vam je potrebno i lako i brzo dolazite do planinarskih ruta, kao i do najbliže trgovine i restorana. Rado ćemo se vratiti!

lipanj 2018

Simone S. iz/od Schöningen

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman Hrast

Bili smo prvi put ovdje i osjećali smo se vrlo ugodno. Bilo je mnogo korisnih vodiča za restorane i planinarenje. Psi su također dobrodošli ovdje. Područje je dobro opskrbljeno za sportske aktivnosti. Rado ponovno, lipanj 2019!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

kolovoz 2016

Ralf J. iz/od 13503 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

TOP aplikacija. s velikim sadržajima

Apartman u kući Waldblick je jednostavno TOP. Ništa ne nedostaje. Tu redovito ljetujemo od 2013. godine. Idealno za odlazak na putovanja u Italiju i Sloveniju od tamo. Ni po kišnom danu neće vam biti dosadno zahvaljujući kompletnoj opremi (W-LAN, TV, stereo sustav itd.).

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2016

Tina K. iz/od 45966 Gladbeck

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Super odmor :-)

Bili smo već 2 puta u Feistritz u Rosentalu prije nego što smo prošle godine na internetu pronašli kuću obitelji Bauer tamo! Stan nam se odmah svidio, dovoljan za 4 osobe, sve čisto, 2 lijepa spavaća soba s bračnim krevetom, mali vrt s roštiljem, suncobranom, kupaonica je nova, nažalost malo mala, ali ipak funkcionira! Besplatan WLAN! Možete koristiti bazen Wahaha-Paradise (3 minute hoda), ali i prirodno kupalište, ležaljke koštaju 2 € / dan i komad, ali možete postaviti svoj pokrivač tamo pored trave i sunčati se. Domar se brine o svim potrebama, zapravo možete računati na njega bilo kada tijekom dana i noći! Ako rezervirate paket s posteljinom (12 € / osoba), dobit ćete prostirku za kupaonicu i jedan ručnik za svaku osobu, ručnik i kuhinjsku krpu PLUS posteljinu, krevet je opremljen pri dolasku! SJAJNO!!!! Osim toga, ručnici se mijenjaju srijedom i subotom! Kakva usluga! Gospodin Bauer ima popis znamenitosti i restorana u stanu. Obavezno isprobajte kamp (10 minuta vožnje automobilom), isplati se! Pogotovo za djecu, jer se tamo nalazi veliko igralište! I svakako probajte restoran Singer u Maria Rainu (25 minuta vožnje automobilom, JOŠ NIJE na popisu ;-))))! Jer nam se pogled s velike terase i hrana toliko svidjela, bili smo tijekom našeg 14-dnevnog odmora tamo 2 puta !!! Ono što nam je nedostajalo (stoga samo 4 zvjezdice, voljeli bismo dati 4,5 ili 4,75 zvjezdica, ali ne ide ;-))), bile su sitnice: hvataljka za roštilj, salata, termosica, stolnjak ili setovi ... razgovarao sam s vlasnikom, gospodinom Bauerom, ponovno lijepo telefonski, nešto će biti sljedeće godine .... jer već smo rezervirali i opet putujemo s prijateljima u ljeto 2017. u naš stan "Buche" ;-)))) !!!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Bauer:

Liebe Familie K.,
vielen Dank für Ihre sehr ausführliche Bewertung zusammen mit einem tollen Tipp "gut Essen gehen".
Wie bereits am Tel. zugesagt werden wir sämtliche Wohnungen mit einem Grillbesteck ausstatten. Das reklamierte Salatbesteck gehört selbstsverständlich zu jeder Wohnung, weshalb es bei Ihnen fehlte kann ich nur rätseln. Dem Wunsche nach einer Thermoskanne werden wir leider nicht nachkommen können, ist für eine Fewo auch gewiss etwas ungewöhnlich. Dafür haben wir wirklich hochwertiges Geschirr und Besteck das unseres Erachtens wichtiger ist als z.B. eine Thermoskanne - vielleicht bekommen wir dann im nächsten Jahr 4,75 Sterne ;-)))

rujan 2015

Ingo F. iz/od Hohen Neuendorf

5,0
5 5 5 5

Erholsame Urlaubstage am Draustausee

Ich war mit Motorrad schon 2x dort und habe in diesem Appartement meinen Urlaub verbracht. Die Lage ist super schön. Die Wohnung ist ruhig und gemütlich und mit allem ausgestattet, was man benötigt. Der freundliche Hausverwalter wohnt im gleichen Haus und ist bei Bedarf immer ansprechbar und hilfsbereit. Deshalb fahre ich nun im Sept. 2016 zum dritten Mal dort hin und freue mich schon darauf.
Ingo F. / Hohen Neuendorf bei Berlin

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2015

Peter G. iz/od München

5,0
5 5 5 5

einfach Klasse

Ich war vor über 25 Jahren schon mal in Kärnten und wollte dieses Jahr zusammen mit meiner Familie wieder mal dorthin wo es mir damals so gut gefallen hat.
Muss gestehen wir haben's mit unserer Wahl vorzüglich getroffen, nicht nur ich selbst, auch der Rest der Familie war absolut begeistert. Es hat einfach alles gepasst vom Wetter angefangen über die tolle Gegend und nicht zuletzt die prima Ferienwohnung.
Liebe Familie Bauer/Sanktjohanser wir freuen uns schon jetzt auf unseren nächsten Urlaub bei Ihnen im wunderbaren Kärnten.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2014

W. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Prima Wohnung fantastische Gegend

Wir (4-köpfige Familie) durften im verg. Jahr in Ihrer Wohnungen ein wirklich ganz tollen Urlaub verleben. Nochmals vielen Dank an dieser Stelle.
Nach einem Jahr Pause wollen wir in 2016 wieder kommen ;-)

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2012

Jello iz/od Fischen

4,7
5 4.5 4.5 4.8 4.8

TOP Wohnung tolle Gegend

Buchung und Infos vor der Reise waren super. Im Appartment hat es wirklich an nichts gefehlt. Fernseher, Netbook, WLAN, eigener Grill und tolle Gartenmöbel, Küche mit Toaster, Wasserkocher, Mikrowelle und ganz tollen scharfen Messern – fast besser als zu Hause. Das Wahaha ist auch wirklich toll. Pool, großer Schwimmteich, Sauna und die Spielhalle für die Kleinen. Ich war noch etwas Mountainbiken -die Strecken gehen gleich vor der Haustüre los. Freizeitangebot in der Umgebung ist absolut Spitze.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor

Okolica smještaja: traumhaft schöööön

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: schwimmen, wandern, radeln, bergsteigen und für die KIDS das WAHAHA im Feriendorf, spitze

Mogućnosti za kupovinu: ist jetzt nicht so toll, man muss ein paar km bis zum nächsten Ort fahren

srpanj 2011

Mister66 iz/od Münster

5,0
5 5 4.8 5 5

Sehr großzügige Wohnung - super Lage

“Probier’s mal mit Gemütlichkeit!”
Dafür wurd’ es wirklich Zeit!
Nach diesem arbeitsreichen Jahr,
hab’n Urlaub wir verdient, na klar!
Die Frage war “Wohin geht’s heuer?
Soll nicht zu weit sein, nicht zu teuer!”
Im WorldWideWeb schau’n wir, wie schlau!
Und finden was, just an der Drau!
In Kärnten dort im Rosental
liegt “Wahaha” – phänomenal!
Die Anlage gefällt uns sehr,
der Teich, der Pool und vieles mehr …
Die Ferienwohnung ist ein Hit,
alles da – auch Internit.
Der Möglichkeiten gibt es viele:
Wandern in der Bergesstille,
Action gibt’s beim bergauf radeln,
das hält dich fit und stärkt die Wadeln!
Beim Keltenfest in Frög war’s “wild”,
ein Kampf wurde uns vorgespielt!
Die Tscheppaschlucht ist wundervoll!
Beeindruckend und wirklich toll!
Die Wirte in der Gegend hier,
haben nicht nur köstlich kühles Bier!
Die Speisen sind ne Gaumenfreude!
D’rum lasst euch sagen, liebe Leute:
In Bauers “Waldesruh” – so heißt dies Haus,
Gelingt dein Urlaub und du spannst dich aus!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

Okolica smještaja: nur ein Wort: Bestens

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: baden, radeln, wandern, bergsteigen uvm.

Mogućnosti za kupovinu: im Feriendorf gibt es einen kleinen Laden allerdings mit nur geringer Auswahl - liebe zum Supermarkt in 3 km Entfernung


kontakt

gospodin J. Bauer

gospodin J. Bauer

Mi, obitelj Sanktjohanser, vlasnici smo ove prekrasne kuće za odmor koju volimo koristiti nekoliko puta godišnje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 6084

Posljednje ažuriranje: 25.03.2024

Oglas je online od: 18 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/6084.htm

Gospodin Johann Bauer

Hagenheimer Str. 17a

86928 Hofstetten

08194/303


«Ferienappartement Kärnten» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina