Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Barbarossa - imanje uz more

Fort Lauderdale

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Villa Barbarossa je šarmantna kuća i imanje uz obalu s pristupom Atlantskom oceanu. Kuća ima prekrasan bazen sa toplicama, veliko sunčalište, pristanište za čamce i još mnogo toga. Iznajmljuje se zapadno krilo vile sa 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom. Fort Lauderdale se službeno naziva i "Američka Venecija" zbog velikog broja kanala koji se mogu usporediti s talijanskom Venecijom. Kuća i okućnica stilski su uređeni originalnim starinskim nautičkim/pomorskim predmetima koji daju topao, udoban i tropski ugođaj. Imanje graniči izravno s kanalom slane vode i nudi pristanište za čamce, sunčalište s puno mogućnosti za sjedenje/sunčanje. Bazen je savršen za kupanje/sunčanje ili samo za istezanje i čitanje knjige. Također imate priliku iznajmiti čamac i kvalitetno provesti vrijeme na vodi ili na plaži. Prednji vrt nekretnine je prekrasan s velikim prilazom i nudi više nego dovoljno parkirnog mjesta. Villa Barbarossa ima izvrsnu lokaciju na poluotoku okruženom kanalima u netaknutom miru, a opet u srcu Fort Lauderdalea i blizu svega: plaže, noćnog života, trgovačkih centara, restorana, barova, atrakcija, Evergladesa, međunarodne zračne luke, parkova, Tereni za golf i tenis, najveća luka za kruzere (Port Everglades) u SAD-u i još mnogo toga. Villa Barbarossa jednostavno je savršen smještaj za odmor na Floridi. Kada naši gosti odu od nas nakon boravka, uvijek ih čujemo kako kažu „bilo nam je lijepo ovdje i bilo nam je lijepo. ............: Njemačka podrška na licu mjesta dostupna vam je u bilo kojem trenutku sa savjetima i akcijama, kao i vrijednim savjetima tijekom vašeg odmora. Također nas slobodno nazovite unaprijed ako imate bilo kakvih pitanja. Izravni dodatni broj 001-954-842-0079 (samo ostavite poruku / mi ćemo vas nazvati).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Zračna luka 10 milja Fort Lauderdale International

10 milja


Mjesto i položaj smještaja

Njemačka verzija:

Villa Barbarossa je šarmantna kuća s pristupom oceanu uz obalu s privatnim bazenom. Iznajmljuje se zapadno krilo vile s 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom. Fort Lauderdale također se službeno naziva "Američka Venecija" zbog stotina kanala i vodenih putova diljem grada. Kuća doista postavlja standarde za opuštanje, unutra i vani ukrašena je autentičnim nautičkim/pomorskim blagom za udobnost i tropski ugođaj. Prekrasno dvorište okrenuto prema kanalu slane vode također ima natkrivenu verandu, sunčalište i puno sjedećih mjesta. Bazen je savršen za kupanje, sunčanje ili samo namakanje nogu dok čitate knjigu. . Također imate mogućnost iznajmiti čamac kako biste proveli dan na vodi ili plaži. Vaša kuća je potpuno opremljena WI-FI internetom, centralnom klimom i još mnogo toga. Prednje dvorište i vrt su prekrasni, a kružni prilaz ima puno parkinga. Villa Barbarossa ima izvrsnu lokaciju u slijepoj ulici (poluotok), vrlo sigurnoj i vrlo mirnoj četvrti, ali u srcu Fort Lauderdalea i blizu svega: plaže, trgovine, restorana, barova, noćnog života, atrakcija, zračne luke, Međudržavna autocesta / Turnpike, Everglades, najveća morska luka za krstarenje u (Port Everglades), središte grada, parkovi, golf teren, teniski teren, što god želite. Villa Barbarossa savršeno je mjesto za odmor!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 500 $
Akontacija: 700 $

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su za popunjenost od 4 osobe za svaku dodatnu osobu, naplaćuje se fiksni fiksni iznos od 100 eura tjedno. Cijene najma variraju ovisno o sezoni. Molimo raspitajte se o trenutnim cijenama najma. Hvala vam puno.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.6 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Michaela G. iz/od Moers

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oaza ugodnosti??❤️

Mi suprug i ja smo se od prvog dana osjećali vrlo ugodno u ovom vrlo centralnom smještaju smještenom izravno na kanalu. Do plaže je automobilom bilo 13 minuta. Trgovine odmah u blizini, do Miamija 40 minuta, Everglades i druge znamenitosti lako dostupne i jednostavno je sve bilo u redu. Mogli ste lokalno iznajmiti brod za prekrasan izlet na tajne plaže, ronjenje ili vožnju kajakom. Osobito nam se svidjela vanjska kuhinja s udobnim pogledom na kanal, gdje su nam Manatees društvo pravili tijekom doručka. Želimo pohvaliti vlasnika Maxa, koji je učinio naš odmor savršenim. Bio je uvijek na raspolaganju sa savjetima i pomoći i poseban je drag čovjek. Vrlo nam je teško bilo otići s ovog prekrasnog mjesta, i preporučujemo ga svima. Od 1998. redovito godišnje putujemo u SAD, a ovaj je bio jedan od najljepših. Hvala vam na tome i vidimo se uskoro ❤️???????????

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2023

Katja A. iz/od Oberammergau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo preporučljivo!!

Mi, dakle 3 odrasle osobe i 1 dijete (9) imali smo vrlo lijep boravak. Max je predusretljiv i vrlo prijateljski domaćin. Ako smo imali pitanja, mogli smo mu se obratiti u bilo koje vrijeme. Max nam je također nabavio nekoliko namirnica jer smo stigli kasno. Smještaj je bio vrlo čist, a tu su bili i televizor, sušilo za kosu, ručnici, plažni ručnici i deke. Kuhinja s hladnjakom, roštiljem i kuhalima nalazi se vani i ništa nam nije nedostajalo. S djetetom nikada neće biti dosadno jer bazen, stand up, kanu i pikado pružaju raznolikost. Također smo mogli promatrati leguane i različite ptice. Trgovine su dostupne u okolici, a grad Miami je udaljen oko 45 minuta vožnje automobilom. Možemo reći samo da smo zaista jako zadovoljni. Lokacija, smještaj... Sve je vrhunski. Još jednom puno hvala Maxu!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2023

Janine W. iz/od Magdeburg

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

jako lijep obiteljski odmor

Max je vrlo ljubazan i susretljiv domaćin, uvijek je bio tu da nam pomogne kad smo nešto trebali, odmah bi to riješio.
Kuća ima sve što vam treba za spavanje. Vanjska kuhinja je također imala sve što vam treba kako biste se mogli hraniti u smještaju.
Naš sin se osjećao vrlo dobro jer je mogao koristiti ribarski pribor i čamac za veslanje kad god je htio. Smjeli smo slobodno koristiti cijelo imanje, sjedeće kutke, bazen, Stand Up, jednostavno savršeno za nas.
Treba vam otprilike 15 minuta do plaže.
Mogućnosti za kupovinu su također dostupne u roku od 5-10 minuta.
Definitivno vam treba automobil inače će biti teško jer gotovo da nema javnog prijevoza.
Max je uvijek bio trudio se da nam pruži lijep odmor i on je to u potpunosti uspio svojim opuštenim i ljubaznim stavom.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

veljača 2023

Holger u. Beate S. iz/od Unterweissbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeno za nas

Osjećali smo se apsolutno ugodno s g. Götzeom. Apartman je imao sve što nam je trebalo. Posebno je bilo lijepo sjediti vani uz kanal i uživati u jutarnjem suncu. Vanjska kuhinja je bio doživljaj! Dobro opremljen sa svime što vam je potrebno na odmoru. Bilo je čisto, uredno i prilično tiho.
G. Götze se jako brinuo o nama i uvijek je davao dobre savjete za svako putovanje i svaku situaciju. Vrlo ljubazni i korisni! Hvala!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2022

Christian B. iz/od Uetze

4,4
4 4 5 4 5
Prikaži njemački

Apartman s bazenom na izvrsnoj lokaciji

Stan se nalazi na mirnoj i sigurnoj lokaciji u sporednoj ulici u Ft. Lauderdale.

To je susjedni stan uz bungalov vlasnika, koji je tu za pomoć i savjete. Položaj na kanalu s molom, grijanim bazenom i mnoštvom prekrasnih sjedalica i ležaljki čine apartman jedinstvenim. Gostima su na raspolaganju kanu i SUP za istraživanje okolice. Kreveti (1 bračni krevet / 1 kauč na razvlačenje) su novi i vrlo udobni. Kupaonica je osnovna s kadom/tušem, ali vrlo čista. Postoji klima koju možete sami kontrolirati i radi savršeno. Vani se nalazi natkrivena nova kuhinja s mini pećnicom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom, sudoperom, 2 plinske ploče za kuhanje i Weber Q-Grillom. Mogao si se brinuti za sebe, doručak na kanalu je bio san. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se mjesto za doručak i lijep bar/restoran. Za kupovinu možete uzeti auto, Publix i Aldi udaljeni su 5 minuta. Do plaže je potrebno oko 10 minuta vožnje automobilom, izlazak sunca bi trebao biti dio toga, prekrasno je i na plaži je uvijek gužva. Veliko hvala Maxu, vlasniku koji govori njemački, bilo je stvarno lijepo vrijeme i rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin M. Goetze

gospodin M. Goetze

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 60961

Posljednje ažuriranje: 13.04.2024

Oglas je online od: 10 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/60961.htm


«Villa Barbarossa - imanje uz more» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina