Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Safir u Bodrumu - Kadikalesi

Naša vila Safir nalazi se na poluotoku Bodrum, St. Tropez u Turskoj/južni Egej

maks.  6   Gosta/Gostiju
210m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
210m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Udobna Safir Villa A 7 s ukupno 210 četvornih metara stambenog prostora nalazi se na padini - cca 40 m nadmorske visine - i nudi prekrasan panoramski pogled na more i Egejske otoke iz svih soba i vrta. područje. Odavde se prema Wikipediji možete diviti najljepšim zalascima sunca na turskoj obali Egejskog mora. Samostojeća kuća se nalazi u stambenom naselju. Vila ima vlastiti bazen (10 x 3,5 m) te je ukusno i moderno namještena. S ukupno 3 spavaće sobe, sve s integriranim kupaonicama, može primiti 6 osoba. Otvoreni dnevni boravak s panoramskim prozorima, okrenut prema jugozapadu, idealan je za opuštanje. Ispred kuće je velika, dijelom natkrivena terasa, na katu je prostrani balkon. Kuća nudi sve pogodnosti: klima uređaj, internet priključak (wireless), 2 ravna ekrana sa satelitskom vezom, perilicu suđa, perilicu rublja, veliki hladnjak.Također postoji centralno grijanje i kamin za zimski odmor.

Zbog položaja vile na padini, preporučujemo (rent) automobil.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 60 km Bodrum/Milas

60 km

Kolodvor 3 km Busbahnhof Turgutreis

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Safir Villa A 7 nalazi se u malom selu Kadikalesi. Do duge pješčane plaže ima 300 m, a do centra mjesta oko 250 m. Zbog položaja na padini - 40 m nadmorske visine. tj. More - uživajte u fantastičnom panoramskom pogledu na more i Egejske otoke. Osim grčkih otoka Kos i Kalymnos, možete otkriti do 12 drugih otoka, ovisno o vremenskim uvjetima!



Kuća za odmor nalazi se u rezidencijalnom kompleksu u kojem se nalazi i veliki zajednički bazen te teniski i košarkaški tereni. U centru mjesta Kadikalesi nalazi se nekoliko manjih trgovina u kojima možete kupiti namirnice i ostale potrepštine. Na plaži se nalazi nekoliko hotela s 5 zvjezdica. U malim ribljim restoranima na obali možete uživati u svježe ulovljenoj ribi dok se divite zalasku sunca.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Travelers who cancel at least 30 days before arrival will be refunded 100% of the amount paid so far. If you cancel between 14 and 30 days before arrival, you get 50% back. Otherwise they will not receive a refund.

ostale informacije:

Oko 3 km južno od Kadikalesija nalazi se grad Turgutreis. Putnici na plaži i noćne ptice ovdje dolaze na svoje. Turgutreis je drugi najveći grad na krajnjem zapadu poluotoka nakon Bodruma. Ovdje ćete pronaći brojne velike supermarkete i specijalizirane trgovine, kao i mnoge restorane i kafiće. Nova marina ima ekskluzivne butike, a subotom je Turgutreis domaćin najveće poljoprivredne tržnice na poluotoku. Iz Turgutreisa možete krenuti na dnevne izlete brodom na razne grčke otoke ili započeti izlet brodom i kupanje na turskoj obali.



2 km sjeverno od Kadikalesija nalazi se Gümüslük, koji je poznat po iskopinama drevnog grada Myndos i brojnim ribljim restoranima. Ljeti se ovdje redovito održavaju koncerti klasične glazbe.



Na poluotoku ima mnogo lijepih uvala i plaža za kupanje. Ovdje su idealni uvjeti za jedrenje, surfanje i ronjenje kao i za sve vrste vodenih sportova. Izletnički brodovi pozivaju na jednodnevne izlete duž obale. Svjetski poznate drevne iskopine u Efezu, Miletu i Didimu, kao i grobnice Dalyana uklesane u stijene, mogu se posjetiti na jednodnevnom izletu.





Bodrum, udaljen oko 15 km, poznat i kao “St. Turski Tropez" šarmantan je grad s puno šarma. Nudi niz turističkih atrakcija, od važnih arheoloških nalazišta do raznih mogućnosti za kupovinu i atraktivnog noćnog života. Posjet križarskom dvorcu i mjestu iskopavanja drevnog svjetskog čuda 'Mauzoleja u Halikarnasu' gotovo su obavezni.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.02.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Beata T. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan pogled / vrlo privatno

Proveli smo vrlo mirna i prekrasna 3 tjedna u vili i bili smo oduševljeni od samog početka.
Sve je isto kao na slikama. Pogled je jednostavno prekrasan.
Vratit ćemo se sigurno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2021

Asli G. iz/od Zürich

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor!

Fantastično lijepa od A do Ž...!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2019

Tatiana C. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Sve je bilo super!

Ostali smo 10 dana u Villi Safira A7. Moderna je, prostrana, vrlo čista i dobro opremljena. Pogled iz prozora i vrta je fantastičan. Uživali smo u buđenju gledajući more iz kreveta i promatranju zalaska sunca iz vrta. Kuća se nalazi u ograđenoj zajednici, susjedstvo se čini vrlo sigurnim i dobro održavanim. Preporučujemo da imate automobil kako biste bolje istražili plaže Bodruma i obližnja sela. Do najbliže plaže autom treba samo 3 minute, a do Turgutreisa, gdje se nalazi više restorana, turističkih agencija, trgovina i trajekata za Grčku, samo 10 minuta vožnje. Ako odete u drugom smjeru 10 minuta vožnje, naići ćete na hipi selo s mnogo ugodnih restorana. Kuću smo pronašli istu kao na fotografijama.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2019

Marcus iz/od GY80PX

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Lijepa Vila u planinama.

Upravo smo proveli sjajni tjedan u ovoj vili. Njena lokacija visoko na brdu s pogledom na selo i more čini ovo idealnim mjestom za opuštanje pored bazena. Osjećali smo se kao kod kuće umjesto u ljetnoj kući, s ​​sve što vam je potrebno za boravak. A kad smo uspjeli se odvući od bazena, malo selo je prijateljsko i ima dovoljno opcija za jelo koje će vas usrećiti. Savršeno!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2019

Familie M. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštanje uz panoramski pogled

Tko ne želi započeti dan panoramskim pogledom na tursko Egejsko more i grčke otoke dok uživa u zalasku sunca na moru uz čašu vina? Ova kuća za odmor ne ostavlja nedostatke želja: ukusan, moderan namještaj; izvrsni sadržaji; korisna i pouzdana usluga. Naša su djeca posebno voljela kupanje u bazenu. Imali smo vrlo opuštajući odmor. Veliko hvala obitelji Weber.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2016

Caroline C. iz/od Italien

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštajući dani s pogledom iz snova

Proveli smo 2 tjedna u Villi Safir u kolovozu. Kuća s prekrasnim bazenom, terasom i vrtom bila je idealna za nas. Prekrasni objekti i vrlo dobro održavani. Išli smo u Bodrum 10 godina i sada smo se prvi put odlučili za kuću i bili smo izuzetno zadovoljni. S Kadikalesija imate najljepši pogled na more i otoke i stvarno smo uživali! Eventualno bismo predložili opremanje gornjih spavaćih soba dodatnom zamračujućom zaštitom od sunca, nisu svi navikli na toliko svjetla u ranim jutarnjim satima. Ali svakako bismo se opet vratili!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2014

Antonio B. iz/od Bellinzona

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Jesen u Bodrumu

Mi smo od listopada do Božića boravili u ovoj prekrasnoj kući za odmor koja ima sve što je potrebno za "zimske praznike": prekrasan kamin koji također grije, fantastično grijanje (toplinska pumpa) u svim sobama i toliko sunca koje je i jednom i drugom jedva potrebno . Kuća je udobno namještena, sve je bilo dostupno u kuhinji (čak i za pečenje božićnih kolačića), a pogled je fantastičan. Mogli smo uživati u lijepom, blagom zimskom vremenu, svaki dan planinariti po plaži ili u zaleđu, kupovati na tržnici i uživati u miru i tišini. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2014

Genfri iz/od Ronco Sopra Ascona

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Nažalost, lijepom odmoru uvijek prebrzo dođe kraj, voljeli bismo da smo ostali duže. Osjećali smo se jako ugodno u našoj kući za odmor: kuća je bila sjajna, udobna i potpuno opremljena, fantastičan pogled na more i otoke, odličan bazen, što više možete poželjeti???
Obližnja plaža i dobri riblji restorani bili su još jedan plus. Osim toga, bazar u Bodrumu, gdje smo kupili super.
Dragi gazda, vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Gute Wandermöglichkeiten, Besichtigungen.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Grosses Angebot.

Mogućnosti za kupovinu: Viele Geschäfte.


kontakt

gospodin W. Weber

gospodin W. Weber

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 62528

Posljednje ažuriranje: 21.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/62528.htm


«Vila Safir u Bodrumu - Kadikalesi» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina