Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung beim Wasserfall

Montafon - Vorarlberg - Bludenz - Schruns

maks.  4   Gosta/Gostiju
35m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
35m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

48 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

48 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

Izuzetno miran 2-sobni stan na samom rubu šume i ispred vodopada sa NOVOM feratom. Spavaća soba i dnevni boravak (kauč na razvlačenje, box spring madrac 160x200 cm) s kuhinjom i blagovaonom za 4 osobe - SAT TV i WiFi - dodatni TV u spavaćoj sobi s Amazon FIRE TV stickom - kupaonica s wc-om i tušem dostupna iz obje sobe - komforno u spavaćoj sobi gel madrac.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 100 km Friedrichshafen

100 km

Kolodvor 1 km St. Anton i.M.

1 km

Izlaz s autoceste 6 km Bludenz/Montafon

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Na sunčanoj padini Svetog Antona, na izuzetno mirnoj lokaciji, na samom rubu šume, nalazi se apartman za odmor u kući broj 150 s fantastičnim pogledom na planine nasuprot i selo Vandans ispod. Malo dalje iza kuće nalazi se vodopad s padom od 30m koji je spomenik prirode.



Uz vodopad nova ferata vodi uz stijenu. Više, hrabriji mogu alternativnim putem prijeći klanac preko dva viseća mosta i uživati u fantastičnom pogledu na Sveti Anton i okolne planine. Osiguravamo vam opremu za penjanje BESPLATNO kako biste se sasvim približili oslobađajućem osjećaju svladane via ferrate. Ako to nikada prije niste radili, a znatiželjni ste i avanturističkog duha, postoji mogućnost da vas pratim na vašem prvom usponu.



Autobusna stanica za besplatni prijevoz (zimi) do gondole u Vandansu je samo 30 m od kuće. Do seoske organske pekare ima 10 minuta hoda.

Apartman se nalazi u prizemlju naše kuće broj 150. Svijetao je i lako ga je čistiti zahvaljujući podnim pločicama. Ukupna stambena površina je cca 35 m². Na slici lijevo ulaz u stan, sa garderobom. Sadrži dnevnu/spavaću sobu s kaučem na razvlačenje, stolom za blagovanje s 4 stolice i vrlo dobro opremljenom čajnom kuhinjom te spavaću sobu s bračnim krevetom, velikim trodijelnim ormarićem, policama i TV-om sa satelitskim prijemom. na zidu u dnevnoj sobi nasuprot sofe. Između ovih prostorija nalazi se kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Pristup je moguć iz obje sobe. Stan je centralno grijan. . Za održavanje čistoće možete koristiti ugrađeni usisavač. Stan je vrlo dobro održavan iu izvrsnom stanju. Rolo zavjese mogu se pokretati električno.

Također je uključena natkrivena terasa s kutnom garniturom i 3 stolice. U jesen je sasvim moguće da će vam zrelo grožđe visjeti nad glavom. Na zahtjev vam možemo osigurati i ležaljke.

Mi kao vlasnici stanova živimo u kući iznad vas. Slobodno nas kontaktirajte za sve informacije ili ako imate problema.

Samo 60 km od Lindaua na Bodenskom jezeru nalazi se gradić St. Anton im Monafon (ne treba ga brkati sa svjetski poznatim "St. Anton am Arlberg") na sunčanom brežuljku. Bilo da se želite opustiti na zdravom planinskom zraku ljeti ili zimi prošetati niz padine, uvijek ste na pravom mjestu u St. Anton i/M. Bezbrojne pješačke staze i penjačke ture pozivaju vas da posjetite mnoga planinska jezera ili do osvajanja vrhova do 3300 m visine. Samo 5 km dalje, u Brazu, nalazi se golf teren s 9 rupa, koji će uskoro biti proširen na 18 rupa. Jahanje je dostupno u Bürsu blizu Bludenza (6 km). U samom mjestu **** Hotel "Adler" sa zatvorenim bazenom, saunom, barom i prvoklasnim restoranom, jednom tjedno (obično petkom) glazbena zabava uz živu glazbu. U goste vas pozivaju još dvije gostionice. Do dobro poznate Kneževine Lihtenštajn s Vaduzom kao glavnim gradom može se doći za samo pola sata vožnje automobilom. Do Švicarske je 25 km, a do Innsbrucka 150 km, čak možete biti u Italiji za manje od 2 sata.

30 metara od kuće nalazi se autobusna stanica za besplatni autobusni prijevoz do stanice ski lifta u Vandansu (3 km). Tamo je svjetski poznata tvrtka Vorarlberg ski lift Doppelmayr izgradila gondolu za 8 osoba, koja je prvi put proradila u zimskoj sezoni 95/96. Do planinske postaje na 2085 m lako možete doći za samo 15 minuta, odakle će vas novoizgrađena sjedežnica odvesti na 2261 m. Možete zamisliti kakve ćete sjajne snježne uvjete pronaći na ovoj nadmorskoj visini i u kakvom fantastičnom panoramskom pogledu možete uživati od tamo. Svoje prve zavoje na ovim stazama napravila je poznata austrijska skijašica i pobjednica Svjetskog kupa "Anita Wachter". Označene su staze za skijaše i snowboardere, različitih stupnjeva težine za početnike u školi skijanja do stručnjaka. Postoji čak i staza za sanjkanje, koja se može koristiti i noću uz reflektore, vijuga od Latschaua u dolinu do Vandansa (mogu se iznajmiti tobogani). Staza za skijaško trčanje nalazi se na ravnom terenu uz Ill (rijeka koja teče kroz Montafon).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba od 1,60 € po odrasloj osobi po noćenju bit će odbijena od depozita.

Kućni ljubimac € 8.-- po noći. Doplata za kratki odmor za 3 noći 30%, za 4 noći 20%

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Vrijedi znati



Od lipnja/srpnja i dijelom do listopada brojni planinarski domovi imaju catering. Planinari tu mogu jesti i prenoćiti po povoljnim cijenama (članovi Alpenvereina uživaju posebne cijene). Neopisivo je iskustvo biti tamo u zoru visoko u planinama. Posebno su popularna 2-4 dana pješačenja od kolibe do kolibe. Popis koliba s dostupnim radnim vremenom i cijenama.

Za skijaše, snowboardere i toboganiste, skijalište Golmer je vrlo blizu. Žičare već početkom prosinca rade vikendom, a kontinuirano od sredine prosinca do kraja sezone. U 3 dionice i za samo 15 minuta jednokablovska gondola s kabinama od 8 sjedala vodi vas na preko 2000 m nadmorske visine. Dizala su u neprekidnom pogonu od h—. Zadnje polijetanje kontrole piste je u h.

Postoje ski karte za 3 - 21 dan, dnevne karte za 1 - 2 1/2 dana, sunčane karte samo za pješake, karte za sanjkanje (skijaške karte ne vrijede za noćno sanjkanje), bodovne karte, pojedinačne karte, karte po satu ili sezone ulaznice i iznad svega BESPLATAN ski bus od St. Antona do Vandansa.

Obiteljski popust za skijaške karte: Kupnjom skijaške karte za odrasle i dvije dječje karte sva ostala djeca skijaju besplatno.

Uz Golm paket dobivate svu skijašku opremu, ski kartu i tečaj skijanja ili snowboarda u trajanju od 6 dana. Moguć je i degustacijski paket za 3 dana.

Na Golmu se djeca čuvaju 1 sat besplatno, svakih dodatnih pola sata košta oko 2,50€.

Događanja na Golmu: Dječji festival, dani glazbe, Dan žena, zabava za uskrsne zeke, turnir u odbojci na snijegu, gostujuća skijaška utrka, natjecanje (svakodnevno izvlačenje dnevnih ulaznica, osvojite ulaznicu).

Rätikonbahn, koja je izgrađena u ljeto 2001., potpuno je nova. Žičara sa 6 sjedala s udobnim sjedalima i zaštitnim poklopcima za vremenske uvjete, koja sada zamjenjuje vučnicu Grüneck.

Kulinarstvo i après-ski: Cafe-Bistro ZICK-ZACK na stanici u dolini Latschau. Na pola puta gore rustikalni HAUS MATSCHWITZ za udoban skvot i na planinskoj stanici Panorama Restaurant GRÜNECK, kao što ime sugerira, s fantastičnim pogledom, samoposlužni restoran i veliki suncobran. Uz nju je BERGHOF GOLM s velikom terasom za sunčanje, noćenjem, dječjim igralištem i besplatnim spremištem za skije. Berghof je otvoren i navečer.

Iznajmljivanje: Skije sa štapovima ili snowboard, direktno na dolinskoj stanici Golmerbahna.

Na početnoj stranici: postoji živa slika Golma. Snježni telefon na: 0043 (0)5556 / za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu na:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.6 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2023

Hanna R. iz/od Rottweil

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

apartman za odmor

Lijep, čist apartman, s vrlo ljubaznim domaćinima i opremljen svime što vam je potrebno. Lokacija je izvrsna i nudi mnoge mogućnosti da provedete izvrstan odmor ljeti kao i zimi.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor

kolovoz 2022

Sandra H. iz/od Horgenzell

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

apartman

Vrlo lijep i koristan posrednički par. Bili smo jako zahvalni na mnogim savjetima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Leidinger:

Danke für das faire Feedback. Wir hatten noch nie eine so schnelle Buchung/Ankunft von einer sehr netten unkomplizierten Familie. Es würde uns freuen Sie künftig wieder bei uns willkommen zu heißen Nikki u. Kurt

rujan 2017

Sonja R. iz/od 8753 Mollis

5,0
5 5 5 5

Toll!

Ruhige, helle, geräumige Wohnung mit allem ausgestattet, was es braucht. Freundliche, unkomplizierte Gastgeber.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor

veljača 2017

Bastiaan G. iz/od Eindhoven

4,5
4 5 5 4
Prikaži njemački

Odmor s obitelji (2 djece)

Stan blizu Golm Bahna (4 min autom).
Kuhinja ima sve (uključujući i perilicu posuđa).
Domaćini su bili vrlo uslužni i uredni.
Odmor s 2 odrasle osobe i 2 djece (9 i 11) moguć je ako dvoje spava na kauču na razvlačenje u dnevnoj sobi.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Skijaški odmor

siječanj 2017

Janet G. iz/od Bath, UK

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Savršen tjedan skijanja

Vrlo udoban apartman, kratka udaljenost od fantastičnog skijanja u Montafonu i Silvretti. Svaki dan smo išli u novo skijalište, sva su savršena za djecu. Vrlo ljubazni i korisni vlasnici, čisto i dobro opremljeno. Vrlo tiho, lijepi slap iza kuće pa pretpostavljam da bi bilo savršeno i za ljeto s puno šetnji izravno iz kuće.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Leidinger:

Hello Janet,

I'm glad you enjoyed your holiday in our holiday apartment and would be glad to put you up again at another time.

Regards
Kurt


kontakt

gospodin K. Leidinger

gospodin K. Leidinger

Mi, iznajmljivači, živimo iznad stana. Ako želite bilo kakvu informaciju ili trebate bilo što, čak i ako nešto ne funkcionira tako, možete nas jednostavno kontaktirati. Naravno, želimo da se naši gosti osjećaju ugodno i da apartman uvijek bude u najboljem stanju. Radujemo se vašem posjetu!!


ostale informacije

Broj objekta: 6381

Posljednje ažuriranje: 13.04.2024

Oglas je online od: 18 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/6381.htm


«Ferienwohnung beim Wasserfall» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina