Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Boglárka

Zapadna Ugarska, Podunavlje

maks.  6   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Ova mala, fina kuća (65 m2) lijepo je uklopljena u prekrasan prirodni ambijent. Cijelo mjesto Nagymakfa okruženo je šumama. Vrlo tiho jer Sackdorf. Pješačenje, jahanje, bazen, biciklizam, aktivni odmor, lov, vožnja kanuom, ribolov.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Kuća je opremljena svime što vam je potrebno: TV (satelitska TV), perilica rublja, potpuno opremljena kuhinja: električni štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, pribor za jelo, posuđe, kuhinjske krpe, itd. Kuća ima vrlo dobar raspored prostorija. Svaka soba je ekstra pristupačna. Dvije spavaće sobe, kuhinja, kupaonica s tuš kabinom, blagovaonica i dnevni boravak u jednoj prostoriji. U dnevnom boravku je kamin, po hladnom i lošem vremenu možete ga zagrijati i maziti uz vatru.

U vrtu se nalazi: bazen, ljuljačka, pješčanik, tobogan, stolni tenis, prostor za roštilj, vrtni namještaj.

Selo je slobodno dostupno za šetnju, vožnju biciklom ili jahanje u bilo kojem smjeru. Gostima su na raspolaganju dvije staje za jahanje. Jedan govori njemački. Na samo 3 km udaljenosti nalazi se vrlo lijepo jezero za kupanje. Put do tamo vodi kroz šumu i može se proći samo pješice ili biciklom. Obližnje mjesto Vašvar također ima malo termalno kupalište. Udaljen je samo 6 km. Ovdje možete kupovati ili otići u gostionicu. U kući ima mjesta za šest osoba.

Ne možete pušiti u kući. Selo Nagymákfa nalazi se na kraju slijepe ulice od Vasvara do Nagymmakfe. Nagymakfa je malo selo udaljeno 6 km od Vasvara. Neposredno iza kuće počinje rezervat prirode koji vas poziva na vožnju biciklom ili duge šetnje. Tu je i jezero za kupanje (Döröske) nakon 3000 m hoda kroz zaštićenu šumu, gdje se nalazi javno kupalište sa snack barom.

U Gersekaratu, 10 km od kuće za odmor, nalazi se raj za ribolov, koji uz malu naknadu može koristiti svatko.

Selo Nagymakfa je brdovito, sjeverno od Vasvara počinje nizina, južno od brežuljkastog krajolika regije Zala. Nagymakfa je okružena šumama, raj za divlje životinje. Jelene i jelene možete vidjeti gotovo svakodnevno, ponekad lutaju ulicama. U šumi (bagrem, bukva, hrast) ima nekoliko stotina godina starih hrastova, osjećate se kao u bajci.



Malo selo Nagymakfa nalazi se u najvećoj lječilišnoj regiji u Mađarskoj. Najmanje deset novih i modernih termalnih kupki nalazi se u blizini: Zalaegerszeg 25 km (također ima veliki Aqualand), Sarvar 30 km, Kehidakustany 45 km, Zalaszentgrot 25 km. Najveće termalno jezero u Europi, Heviz, udaljeno je 60 km, a jezero Balaton 5 km.



Točna adresa Navigacije je: Vasvar 9800 Nagymakfa u 26.

Sa federalne ceste br. 8 prema centru Vasvara. Kod crkve prema Hegyhatsalu. Oko 1 km dalje smjer Nagymakfa. (desno) Označeno.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba cca 30 euro centi / osoba / noć

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Iz kuće možete krenuti na mnoge zanimljive izlete. Naći ćete jezera za kupanje, termalne kupke, jahaće staje, jezera za ribolov, prekrasne gradove i spomenike u okolici. Same ulice su doživljaj jer vas brdoviti krajolik podsjeća na Toskanu. Ceste su u vrlo dobrom stanju.



Iz sela kroz šumu vodi staza do jezera za kupanje Döröske, kojom se može proći samo pješice ili biciklom. Jezero je udaljeno 3 km. Još jedno jezero za kupanje, Gersekarat, udaljeno je 15 km, tamo se možete voziti automobilom, ovo kupalište je vrlo dobro održavano, vrlo lijepa lokacija. Ovdje možete i pecati. Na plaži postoji nekoliko snack barova. Ulaz slobodan.

5 km od sela nalazi se škola jahanja u kojoj možete jahati, pohađati satove jahanja ili jahati. Jedan sat košta 8 eura. Govore njemački.

Nagymakfa se nalazi u najvećoj lječilišnoj regiji u Mađarskoj. Najmanje deset novih i modernih termalnih kupki nalazi se u blizini: Zalaegerszeg 25 km (također ima veliki Aqualand), Sarvar 30 km, Kehidakustany 45 km, Zalaszentgrot 25 km. Najveće termalno jezero u Europi, Heviz, udaljeno je 60 km, a jezero Balaton 5 km. najbliže termalno kupalište nalazi se u Vasvaru udaljenom svega 6 km. To je mali, ali vrlo dobro održavan i lijep bazen, ima veliki bazen s hladnom vodom, bazen s toplom vodom i mali bazen za djecu. Ulaz košta 2,5 eura / po osobi / po danu.

Sjeverno od Nagymakfe je rijeka Raab, gdje možete voziti kanu, udaljena je oko 8 km od sela. U Rabahidvegu, gdje je iznajmljivač kanua, nalazi se "Csarda", mađarski restoran, gdje možete kušati ukusnu mađarsku hranu.

20 km od sela možete posjetiti 300 godina star vinski podrum sa slamnatim krovom u Oszku. Ovdje je vinoteka, možete kušati dobra domaća vina. Oko 10 km dalje je arboretum Jeli, najveći u Mađarskoj, gdje se možete diviti raznim vrstama biljaka.



Kućni ljubimci su dopušteni ako su dobro odgojeni.

Kućni ljubimac naplaćuje se 3 eura/noć.



Pušenje u kući je zabranjeno.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.5 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Doris A. iz/od Wien

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno super

Živjeli smo tjedan dana s našim psom u ovoj kući. Bilo je sve u redu. Kuća je vrlo čista. Vrt je prekrasan. Potpuno ograđen, tako da se naš ljubimac mogao slobodno kretati. Bazen je malo mali, ali potpuno dovoljan. Izleti nisu bili mogući, jer smo došli u "vrijeme komaraca". (Poplava i puno kiše ispred nas - ali se dvaput prskalo i pri našem odlasku gotovo nije bilo komaraca). Stoga ne možemo reći ništa točno o okolici. Vlasnici su vrlo ljubazni i susretljivi. Možete ih pitati za sva pitanja. Sigurno ćemo se vratiti i toplo preporučujemo ovaj smještaj.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2016

Stefanie B. iz/od 74847 Obrigheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor

Ovo je četvrti put da smo ovdje i možemo reći samo TOPP. Vrlo mirno, ali s mnogo izleta za našu djecu i nas. Domaćini su jako, jako ljubazni ljudi koji čine sve kako bi osigurali svojim gostima prekrasan odmor. Kuća je vrlo čista i dobro održavana sa svime što vam je potrebno. Može se samo preporučiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa E. Szilágyi

gospođa E. Szilágyi

ostale informacije

Broj objekta: 64720

Posljednje ažuriranje: 11.01.2024

Oglas je online od: 9 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/64720.htm


«Ferienhaus Boglárka» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina