Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NR osjećati se dobro FH**** Fuhrmann

Dahme- područje jezera/ rub Berlina, s vezom na S-Bahn, regionalni vlak, autocestu i vodene putove

maks.  6   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
65m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

84 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 25 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

84 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Naš NR-FH****, klasificiran od strane DTV-a, nudi 65 m2, prostire se na dvije etaže, 3 spavaće sobe, ugodan, udoban dnevni boravak i blagovaonicu s pripadajućom kuhinjom, tuš kabinu, veliku vanjsku terasu, travnjak, igralište , garaža za bicikle i 2 parkirna mjesta za automobile.

Oprema svih dijelova objekta je dobro održavana i opsežna. Ambijent ladanjske kuće za odmor karakteriziraju svijetle sobe, usklađeni ukrasi, kao. B. slikane slike, zavjese za seosku kuću i odgovarajuće stolnjake. Bijeli zidovi su u kontrastu sa svijetlim drvenim namještajem, stropovima i stubištem koje vodi na gornji kat. U području stropa vidljivi su detektori dima.

U kuhinji, uz tehničku opremu, gosti će pronaći posuđe za 12 osoba, veliki izbor lonaca i tava te izbor začina i čajeva, filter vrećice te razne materijale za svježinu i pakiranje, sredstva za pranje i razna sredstva za čišćenje. sredstva, kao i kuhinjske krpe. Rashladna torba s baterijama upotpunjuje opremu. Oprema kuhinje stoga je slična onoj u običnom kućanstvu.

U ulaznom dijelu naše kuće za odmor nalazi se tuš kabina, koja je opremljena s dovoljno kuka i prostora za odlaganje vašeg posuđa. Ručnici su u paru, usklađeni bojama, na staklenoj polici. Kupaonski tabure stoji ispred tuša koji ima ravan ulaz.



Prilikom primopredaje kuće za odmor svi antialergijski kreveti su odgovarajuće pospremljeni. Visina podloga za madrac na šest kreveta može se individualno podešavati na uzglavlju.

Za "knjiške moljce" i zabavu na raspolaganju su knjige, CD-i, razne igre i prijenosni radio. Kao obiteljski smještaj, nudimo kompletnu opremu za malu djecu tijekom vašeg boravka. Igračke za dječake i djevojčice spremaju se u škrinju. Ali ako vam se kao djetetu prohtije izraditi vlastito malo umjetničko djelo, možete to učiniti u ateljeu gazdarice uz nadzor na zahtjev.

Namještena terasa nudi prostor za najmanje 6 osoba i nalazi se uz dnevni boravak i blagovaonicu kuće za odmor. Električno rastezljiva tenda preko cijele terase štiti od vrućine i slabe kiše.

Ukusne sate omogućuje cvrčanje hrane na roštilju na drveni ugljen neposredno ispred terase.



U mirnoj, nesmetanoj atmosferi možete se opustiti na dvije ležaljke na travnjaku, zaštićeni visokom živicom. Od proljeća do kasne jeseni naši gosti doživljavaju raznoliko cvijeće na bordurama, u sanducima i keramičkim kadama na uređenom imanju. Za Uskrs i Božić, interijer i eksterijer naše kuće za odmor je s ljubavlju i umjetnički uređen.

Kako biste istražili regiju Brandenburg, bicikli za mlade i stare dostupni su u našoj garaži za bicikle uz naknadu. Također smo razmišljali o dječjoj sjedalici, dječjem biciklu i ručnim kolicima.

Zbog našeg središnjeg, lako dostupnog položaja, do savezne prijestolnice Berlina, magneta za goste koji žele doživjeti i uživati u šarmu velikog grada, može se bez stresa stići regionalnim vlakom za pola sata.

W-LAN veza u FH se može koristiti besplatno.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 25 km Schönefeld

25 km

Kolodvor 2 km Königs Wusterhausen

2 km

Izlaz s autoceste 2 km BAB 10

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš FH**** nalazi se u "Pojasu slanine" u Berlinu, usred vrtova s obiteljskim kućama, vode i šume, samo 50 m od otvorene vode, u vrlo mirnoj sporednoj ulici. Zbog svog idiličnog položaja nedaleko od dva divlje romantična glinena jezerca, nekoliko potoka i rijeke Staabe preko koje vodi sedam uskih kamenih mostova, četvrt Neue Mühle poznata je i kao "Mala Venecija". Naše javno prirodno kupalište u Krimnickseeu, samo 200 m od FH, poznato je čak do Berlina. Mnogi posjetitelji uživaju u uslugama male zalogajnice, vodenog tobogana, dječjeg igrališta i prekrasnog sunčališta tijekom sezone kupanja. Mnogo je djece ovdje naučilo plivati pod stručnim vodstvom. Spasilac odgovorno nadzire kupanje i posuđuje čamce na vesla.

Volite li ležerne šetnje, pronaći ćete ih pod sjenovitim stablima kestena uz šetnicu uz obalu do prevodnice. Uređene klupe uz obalnu stazu pozivaju na zadržavanje i promatranje živahnog brodskog prometa. Ako želite ići na pješačenje kroz bukovu šumu u "Tiergartenu" ili posjetiti centar Königs Wusterhausen, prijeđite most Schleusenbrücke i bit ćete tamo pješice za kratko vrijeme.

Za svakodnevnu opskrbu gosti na odmoru naći će pekaru udaljenu 300 m od smještaja, a nedaleko od njih nekoliko je robnih kuća poput ALDI, Rewe, Penny i Netto. Liječnička ordinacija, fizioterapija i ljekarna dostupni su odmah u našem okrugu.

Ako želite obilno kupovati za mlade i stare, odvezite se do "A10", izravno na izlazu Königs Wusterhausen. Uz niz restorana, sportski studiji i nekoliko kina pozivaju posjetitelje na uživanje u raznim aktivnostima za slobodno vrijeme.



Naši gosti su dobrodošli kontaktirati nas s pitanjima i zahtjevima tijekom svog boravka. Budući da živimo kao iznajmljivači na susjednoj nekretnini, ulažemo sve napore da zahtjeve ispunimo na zadovoljavajući način.



Našu kuću za odmor ocijenili su dosadašnji gosti s preko 100 pozitivnih upisa u knjige gostiju i 40 ***** ocjena na internetskom portalu.







Königs Wusterhausen jedno je od najpopularnijih područja za izlete i rekreaciju u Berlinu u vodenom i šumovitom području jezera Dahme. Naš je grad odredište za odmor i polazište za sve koji su u potrazi za širokim spektrom kulturnih sadržaja, a istovremeno žele uživati u opuštajućem i sadržajno bogatom aktivnom odmoru. Više od 70 jezera poziva na vodene sportove i kupanje; Biciklizam i planinarenje pravi su doživljaj na dobro označenim stazama u jezerskom okrugu Dahme. Povijesna lovačka kuća u Königs Wusterhausenu pruža živopisne dojmove o radu „vojničkog kralja" Friedricha Wilhelma. „Muzej odašiljača i radiotehnike" na najvišoj uzvisini u Königs Wusterhausenu jedinstven je u Njemačkoj. Prvi bežični radio prijenos u druge zemlje dogodio se odavde na Božić 1920. godine. Naša prometna mreža je dobro razvijena. Lako možete doći do središta Berlina za oko 30 minuta regionalnim ekspresom ili S-Bahnom, za 45 minuta do Potsdama ili slikovitog Spreewalda na udaljenosti od 40 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena je za 2 osobe, 3., 4., 5. osoba 10,00 € po danu. 6. ležaj je gratis.

Cijene glavne sezone vrijede za Uskrs, Uzašašće, Duhove, Božić / Novu godinu.

Cijena uključuje: posteljinu, ručnike, krevetić, kuhinjske krpe, toaletni papir, sredstvo za pranje posuđa, sapun za ruke, filter vrećice za kavu, vrećice za smeće; WiFi.

Potrošnja struje, vode i plina je uključena u cijenu najma.

Boravišna pristojba se ne naplaćuje.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 25 dana prije dana dolaska.
  • Es ist ratsam, für die evtl. Stornierung eine Reiserücktrittversicherung abzuschließen,.

ostale informacije:

Jednokratni troškovi čišćenja kuće za odmor od 50,00 € uključeni su u prvu tjednu cijenu najma.

Cijena bicikla 3,00 € po danu, 15,00 € tjedno.



Dan dolaska može se birati fleksibilno. Trebalo bi zajamčiti besprijekornu vezu s rezervacijama koliko god je to moguće.



Prijava je od 14 sati, a odjava do 10 sati. Minimalni boravak je 3 dana.

Primopredaju kuće za odmor od strane najmoprimca i preuzimanje na dan odlaska obavlja najmodavac osobno. Kućni red za Fh je vidljiv u mapi.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


20 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Peter S. iz/od Friedrichsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa mala kuća za odmor u Königs-Wusterhausenu.

Bili smo tamo za Uskrs i proveli smo blagdane na lijepom vrtu s obitelji i unučetom. Domaćini su vrlo brižni, prijateljski i srdačni. Okolina je vrlo ugodna i vrlo tiha, čak je dostupno i parkiralište na posjedu. Rado ćemo se vratiti!

prosinac 2023

Manuel R. iz/od Sjöbo

5,0
5 5 5 5 5

Schönes gemütliches Ferienhaus in bester Lage

Dieses Ferienhaus ist wirklich ein Wohlfühlhaus. Sehr gute Ausstattung. Beste Lage vor den Toren Berlins. Sehr nette und gastfreundliche Vermieter! Es fehlt an nichts.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2022

Dagmar W. iz/od 6465CX Kerkrade - Niederlande

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan

Bili smo kod obitelji Fuhrmann tjedan dana u listopadu 2022.

Apartman je jednostavno odličan, lijepo smješten, čist i dobro održavan i nudi sve za bezbrižan odmor. Gospođa Fuhrmann vrlo je gostoljubiva i daje dobre savjete što učiniti. Osjećali smo se vrlo ugodno tamo i želimo iskoristiti ovu priliku da vam se još jednom zahvalimo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

lipanj 2022

Simone F. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bezbrižan odmor

Proveli smo tjedan dana u ovoj kući za odmor s 4 osobe. Kuća za odmor opremljena je svime što je potrebno za takav odmor. Gazdarica na licu mjesta bila je vrlo ljubazna i davala je dobre savjete za putovanja. Do glavnog grada javnim prijevozom doista je jednostavno doći.
Jezera za kupanje u Königs Wusterhausenu su sjajna.
Ako se naša obitelj ponovno preseli na područje Berlina, sigurno bismo ponovno željeli unajmiti ovu kuću za odmor.
Bezuvjetno i bezrezervno preporučujemo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Fuhrman:

Es freut uns immer wieder, dass sich unsere Gäste in unserem Ferienhaus und der Umgebung, nah Wasser und Wald, wohlfühlen. Zu jeder Jahreszeit ist unser Haus im grünen Speckgürtel von Berlin Ausgangspunkt für eine abwechslungsreiche Urlaubsgestaltung für Jung und Alt. Danke für die Bewertung!

listopad 2021

Evelyn W. iz/od Nörten-Hardenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kratki izlet u Berlin i u prirodu

Kuća za odmor nalazi se u lijepom kraju s puno vode i šume.
Opremljen je svime što vam treba, pogotovo u kuhinji ništa ne nedostaje. Dječja soba također je pripremljena s velikom ljubavlju. Navečer smo se udobno smjestili uz televiziju ili radio uz svijeće, svega je bilo i tu. Domaćini su jako ljubazni i uslužni te su nam dali savjete za restorane i izlete.
Možemo toplo preporučiti smještaj.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2021

Rene M. iz/od Zeven

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

nevjerojatan

Bezuvjetno možemo preporučiti ovu kuću za odmor.
Gostoljubivost domaćina je bez premca.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2020

Lutz E. iz/od Merseburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve super

Vrlo lijepa kuća za odmor s punom opremom. Na sve se mislilo.
Ovdje smo se osjećali ugodno i dobro smo se oporavili.
Povrh toga, područje bogato šumama i jezerima poziva vas na izvrsne biciklističke i pješačke ture.
Preporuka 5 zvjezdica

rujan 2020

Sabine & Michael K. iz/od Rietberg

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur schön!

Wir haben in dieser Ferienwohnung die bislang schönste Woche dieses Jahres verbracht.
Es fehlte an nichts und Service und persönliche Betreuung waren absolut vorbildlich! Vielen Dank!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Dieter M. iz/od Beilrode

5,0
5 5 5 5 5

Kurzurlaub

Wir waren mit unseren Enkelkinder ein paar Tage hier. Es hat an nichts gefehlt. Für uns war wichtig das Kinderfahräder inklusive waren. Wir konnten somit ohne Auto alles erkunden. Die gute Beratung von Frau Fuhrmann ist unbedingt uu erwähnen. Jederzeit wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2019

Bernd iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub

Eine sehr schöne und ruhige FW. Haben hauptsächlich Radtouren in die herrliche Umgebung unternommen (mit baden). Ein Tag Hauptstadt - kommt man sehr gut mit den öffentl. Verkehrsmitteln hin und zurück.
Wir hatten auch ein Schlauchbot mit, mit dem wir "Klein Venedig" und angrenzendes Gewässer erkunden konnten. Fam. Fuhrmann hat und auch mit schmackhaften Kleinigkeiten verwöhnt und man konnte von Ihnen auch ein paar Tipps erfahren, wo denn die nächste Tour hingehen könnte.
Sehr freundliche Vermieter - gerne wieder

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Madeleine iz/od Rastatt

4,8
4 5 5 5

Super Urlaub

Haben uns sehr wohl gefühlt.Sind immer auf Achse gewesen und haben viel gesehen und erlebt.Das Haus ist gemütlich und schön eingerichtet.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2019

Gabriele M. iz/od 98528 Suhl

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Sehr gute Ausstattung und Privatsphäre. Wohlfühlen pur! Sehr gute Verkehrsanbindung in die Hauptstadt. Vermieter gehen auf Wünsche ein und sind zuvorkommend und herzlich.

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2019

Andrea M. iz/od 52459 Inden

5,0
5 5 5 5

Idyllisch mit vielen Ausflugsmöglichkeiten

Wir haben hier unseren Urlaub bei sehr schönen Wetter sehr genossen. Das Ferienhaus ist wirklich sehr gut ausgestattet, so dass keine zusätzlichen Dinge für die Küche oder das Bad mitgebracht werden müssen. Im Bad ist sogar ein Föhn und ein Schminkspiegel mit Vergrößerung vorhanden. Das Haus verfügt über ein sehr gutes WLAN-Netz und ist geräumig, wir waren allerdings nur zu viert (2 Erwachsene und 2 jugendliche Kinder). Genügent Porzellan, also nicht wie manchmal abgezählt 6 Teller, 6 Messer..Die Lage ist wirklich sehr ruhig, da durch die angrenzende einspurige Straße nur die wenigen Anwohner fahren. Trotzdem ist man recht zentral, alle Einkaufsmöglichkeiten lassen sich mit dem Fahrrad zwischen 5 und 10 min erreichen. Das fußläufig in 5 min zu erreichende Strandbad hat eine große Liegewiese mit genügend Schattenpläzen und überhaupt nicht überlaufen.Wir haben Ausflüge natürlich nach Berlin (mit der Bahn), nach Potsdam und in den Spreewald nach Lübben und Lübbenau (mit 10,5 km Kanufahrt, das übrigens sehr schön durch die Kanäle geführt hat) gemacht. Im Strandbad haben wir auch 2 Tage verbracht oder einfach im eigenen Garten gelesen. Wer keine großen Wanderungen machen möchte, kann durch die schönen Alleen streifen oder um die kleinen Seen in direkter Nähe.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2018

Bärbel und Klaus M. iz/od Bammental

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor za ugodan osjećaj

Već četvrti put smo na odmoru u kući za odmor vrlo, vrlo simpatične obitelji Fuhrmann.

Vikendica je savršeno namještena. Ništa ne nedostaje.
Čak i za hladnih dana osjećate se vrlo ugodno, jer sustav grijanja koji dobro radi osigurava ugodne temperature u kući.
Vrijedi vidjeti slike gospođe Fuhrmann.

Stanica gradske željeznice Königs Wusterhausen, do koje se može doći pješice za oko 30 minuta ili automobilom ili biciklom za nekoliko minuta, idealno je polazište za izlete, npr. do centra Berlina ili Potsdama.
No, okolno područje također nudi obilje mogućnosti za šetnju ili vožnju biciklom. Također se preporučuje posjet tjednoj tržnici u Königs Wusterhausenu utorkom i petkom.
A ako vam se ne ide na izlete, možete se udobno smjestiti u prekrasnom vrtu.

Rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

listopad 2017

Alexander D. iz/od 67125 Dannstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

opuštanje i oporavak

Zaista smo uživali u tjednu u ovoj kući za odmor. Ništa nije nedostajalo i bili smo zadivljeni gostoljubivošću domaćina. Kuća je vrlo tiha, ali je do centra Berlina lako doći regionalnim vlakom.
Sama kuća je vrlo čista i lijepo namještena, veličina sobe i raspored su vrlo dobri.
Sigurno nismo bili tamo zadnji put i možemo u potpunosti preporučiti kuću.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2017

Karin H. iz/od 06108 Halle

5,0
5 5 5 5

Schönes Ferienhaus

Ein liebevoll und zweckmäßig ausgestattetes Ferienhaus mit einem lauschigen, vom Wohnhaus des Vermieters abgetrennten, Plätzchen vor dem Häuschen im sehr gepflegten Garten.
Ein kleines Problem für uns war das Treppensteigen in den oberen Bereich des Hauses. Aber als rüstige Rentner (80 Jahre) haben wir auch das bewältigt.
Das Haus ist auch ein idealer Ausgangspunkt für die Erkundung der näheren und weiteren Umgebung zu Fuß, mit dem Rad, dem Boot oder mit dem Auto.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2016

Waltraud / Günter B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Erholungsurlaub

Da wir schon das 8 mal zu je 14 Tage bei Ihnen Urlaub gemacht haben spricht es für sich, dass
wir uns immer recht wohl gefühlt haben. Die Herzlichkeit der Familie Fuhrmann ist einfach
überragend. Jeder Wunsch wurde sofort erfüllt und darüber hinaus noch mit kleinen Geschenken
bedacht ( Honig, Marmelade, Eier ). Das Haus ist nahezu perfekt ausgestattet, es fehlt an nichts.
Der Garten ,die Terrasse alles ist gut durchdacht. Mit anderen Worten ein Paradies.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2016

Monika K. iz/od 01454 Radeberg

5,0
5 5 5 5

Urlaub von Großeltern mit Enkeltochter

Das Ferienhaus ist sowohl für Senioren als auch für Familien mit Kindern ideal. In ruhiger Lage, aber noch nahe im Bereich öffentlicher Verkehrsmittel. Die Zimmer sind modern eingerichtet und sauber. Von A, wie Abstellplatz für Autos bis W, wie WLAN, beides kostenlos, fanden wir alles so wie ausführlich beschrieben vor.
Ein Blick in die Rubrik Verfügbarkeit/Buchungen zeigt das große Interesse für dieses Objekt. Ausschließlich gute Bewertungen finden sich auch in den Gästebüchern wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

listopad 2015

Udo B. iz/od 09241 Mühlau

5,0
5 5 5 5

Großelternurlaub

Enkelin Marie und Großeltern verbrachten 5 tolle Tage in KW. Mit den zum FH gehörenden Rädern erkundeten wir alle Spielplätze der Umgebung. Im Ferienhaus fehlte es an Nichts. Wir bekamen tolle Ausflugstipps, Leckereien aus dem Backofen der Herbergsmutter und reichlich Bastelmaterieal für Marie. Das sehr gemütliche Ferienhaus ist unbedingt weiterzuempfehlen.
Nochmals lieben Dank!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

rujan 2015

Susanne F. iz/od Lübeck

5,0
5 5 5 5

Entspannung und Ruhe pur!

Liebe Fam. Fuhrmann!
Vielen Dank für den tollen erholsamen Urlaub. Wir haben uns sehr wohl gefühlt bei Ihnen. Es war ein rundum gelungener Urlaub, wir haben Radtouren unternommen, danke nochmal das die Räder in ihrer Garage stehen durften. Der Spreewald war seine Reise wert, mit Kahnfahrt, sehr idyllisch und entspannend. In Friedersdorf war gerade ein Erntedankfest mit großem Festumzug, was sehr schön anzusehen war. Berlin, Potsdam und Umgebung sehr schnell mit Auto oder Bahn zu erreichen. Wir waren auch Angeln ,12 Barsche haben wir gefangen, Danke nochmal an die tollen Gastgeber die mit guten Vorschlägen zB. ( Essen gehen, oder Ausflüge) gute Anregungen gegeben haben. Alles gute für sie und bleiben sie so wie sie sind.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce


kontakt

gospođa U. Fuhrman

gospođa U. Fuhrman

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 64898

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 9 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/64898.htm


«NR osjećati se dobro FH**** Fuhrmann» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 25 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina