Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Les Mouflons u Portes de Soleil

Valais

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Naš apartman ima oko 60 četvornih metara i nalazi se u prizemlju Chalet Les Mouflons s nekoliko apartmana i može primiti do 4 osobe, uključujući pse.



Značajke: dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom.

Dan možete završiti na velikoj, udobnoj kutnoj garnituri u dnevnom boravku, koja se može pretvoriti i u dodatni ležaj.

Kuhinja je ekskluzivne stolarske proizvodnje, opremljena Miele kućanskim aparatima kao što su staklokeramička ploča, pećnica, perilica posuđa i veliki hladnjak sa zamrzivačem te svim uobičajenim malim kućanskim aparatima.

Naši gosti će pronaći dovoljno mjesta za velikim blagovaonskim stolom.

Spavaća soba ima veliki bračni krevet i široki krevet za jednu osobu, tako da dvije osobe mogu lijepo spavati.

Tu se nalazi i naša drvena sauna.



Kupaonica je opremljena kadom s tušem, wc školjkom i umivaonikom. Ima i dovoljno prostora za pohranu vaše kozmetike.



Dnevni boravak i spavaća soba imaju izlaz na prostranu južnu terasu. Udoban prostor za sjedenje koji se sastoji od fotelja, nekoliko stolova i ležaljki poziva vas na opuštanje.

Odavde se kroz mala vrata s nekoliko stepenica dolazi do livade oko kuće. Ovdje se također možete opustiti: roštiljati, sunčati se, opuštati i uživati u okolnim planinama.

Iza kuće je označeno parkirno mjesto.



Svim gostima je na raspolaganju praonica rublja s perilicom i sušilicom rublja na kovanice, podrum za skije s vlastitim ormarićem za skije koji se može zaključati po apartmanu i spremište za bicikle.

Satelitska TV, DVD player, društvene igre i knjige zaslužni su za Vaš zabavni program u apartmanu. Za sve svoje aktivnosti i planiranje u i oko Morginsa pronaći ćete razne karte i informativni materijal u ormariću u dnevnoj sobi.

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 80 km Genf

80 km

Kolodvor 15 km Aigle

15 km

Izlaz s autoceste 14 km St. Triphon

14 km


Mjesto i položaj smještaja

Morgins, idilično planinsko selo i naše ljetovalište, idealno je za razne aktivnosti na odmoru. Prijevoj Morgins je dobro razvijena cestovna poveznica između švicarskog kantona Valais i francuskog departmana Chablais, koja je uvijek otvorena čak i zimi. Središnji položaj Morginsa poziva vas da istražite dolinu Rhone na švicarskoj strani, kao i francusku obalu Ženevskog jezera.

Sve pohvale za sve "Morginoise" - tako sebe nazivaju pravih 400 Švicaraca iz našeg sela. S osjećajem za mjeru uspjeli su svoje planinsko selo iz snova pretvoriti u turistički dragulj. Morgins je šarmantna alternativa sofisticiranim turističkim središtima Zermatta ili St. Moritza i upravo zato ga naši gosti toliko vole. Ovo vrijedi za sva godišnja doba, ovdje su svi dobrodošli u bilo koje vrijeme.



Morgins je u francuskom dijelu Švicarske, ali sve svakodnevne situacije možete savladati i s njemačkim ili engleskim. No, ako se pojave poteškoće, naš domar u središtu grada koji govori njemački rado će vam pomoći.



Čisto selo Morgins karakteriziraju autentične drvene kuće i planinske kuće. Središte mjesta je crkva s modernim, samostojećim zvonikom. Svaki sat vašeg odmora odzvoni promjenjivom melodijom zvona, diskretno, ali atmosferično.

Ured de Tourisme, koji se nalazi u središtu mjesta, predstavlja aktualna događanja i ponude te rado daje savjete i pomoć za širok izbor slobodnih aktivnosti ljeti i zimi. Idealan odmor - i sa psom

Volite li sanjati? Onda se uključite u naše "Holiday Dream Morgins". Naš apartman za odmor nalazi se na cca 1400 m u tipičnom švicarskom planinskom selu, daleko od gužve i buke. Ipak, vrlo je središnje i tiho u slijepoj ulici, sve trgovine za svakodnevne potrebe su unutar nekoliko minuta hoda. Uz dobre snježne uvjete zimi, možete skijati izravno od skijaškog podruma do sjedežnica. Ljeti možete uzeti svoj bicikl iz podruma za bicikle do označenih staza za brdski biciklizam ili slijediti fantastičan sustav pješačkih staza pješice. Vaš pas će uživati jednako kao i vi, kod nas su dobrodošli svi četveronožni prijatelji.

Jeste li malo ambiciozniji u sportu? Možda vam nova ergela za jahanje s konjima nudi prikladno polje aktivnosti ili će vam teniski teren u susjedstvu predstavljati izazov.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedena cijena već uključuje završno čišćenje od 70€, sljedeći tjedan je dakle 70€ jeftiniji.

Sauna se naplaćuje, radi na kovanice, kovanice od 2 € za dva sata grijanja.

Ako se ugovor o najmu otkaže, naplaćujemo naknadu za obradu od 50 €.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsbedingen siehe Mietvertrag, Stornierungsbedingungen werden gegebenenfalls flexibel mit dem Gast vereinbart.

ostale informacije:

Obratite pažnju na našu privatnu početnu stranicu:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.01.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Kordula S. iz/od Münster

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Planinarenje i kulturni vrh

Ukusno i potpuno namješten apartman za odmor obitelji Nüßler, sa svime što vam srce poželi (kuhinjski aparati, mali kućanski aparati, putopisna literatura, sauna...), impresionira svojim središnjim, ali mirnim položajem u Morginsu, koji na sreću nije prerastao turista. S velikog balkona, opremljenog vrtnom garniturom, s vratima na susjednu livadu, koju možete koristiti, primjerice, za ispijanje kave na suncu, pruža se prekrasan pogled na planine. Smišljenoj prostornoj ponudi koristan je dodatak i činjenica da postoji prostorija za bicikle koja se može zaključati.
Male trgovine sa stvarima za svakodnevne potrebe (bagueti, kolači, sir, voće/povrće itd.) nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Neposredno od apartmana nalaze se prekrasne pješačke staze za različite zahtjeve, kao i sjedežnica, s čije planinske postaje možete započeti planinarenje (dostupna je signalizacija). Apartman također nudi idealno polazište za jednodnevne izlete u Montreux, Lausanne, Évian-les-Bains, vinograde u blizini Aiglea itd. Za ljubitelje kulture i prirode ovo je područje gdje možete steći mnoga nova iskustva i dojmove.
Rado bismo se vratili...

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Wow - welch tolle Bewertung, wir bedanken uns ganz herzlich! Zutreffender kann man unsere Wohnung in Morgins nicht beschreiben... Wir freuen uns immer sehr, wenn unser kleines Idyll auf große Gegenliebe trifft, so soll es sein, perfekt! Jederzeit gerne wieder, die Möglichkeiten für spannende Touren und Wanderungen jeglichen Schwierigkeitsgrades gehen rund um Morgins und insgesamt im Portes du Soleil nicht aus. Liebe Grüße Familie Nüßler

veljača 2018

Simon R. iz/od 48157 Münster

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje s pogledom iz snova

Proveli smo 14 apsolutno opuštajućih dana u stvarno prekrasnom apartmanu koji je bio namješten s velikom pažnjom za detalje.

Stan je na lokaciji iz snova s nestvarno lijepim pogledom.
Veliki balkon poziva vas da se zadržite bilo da su ljetni ili zimski dani.

Sve je apsolutno savršeno za skijaše i planinare. Skijaši mogu birati između 2 žičare u neposrednoj blizini, a postoji i mali spust za početnike. Planinari također dobiju svoj novac i uopće nije vrijeme za planinarenje na Ženevskom jezeru ili u Francuskoj. Nakon napornog dana skijanja ili planinarenja, navečer možete opustiti svoje kosti u sauni.

Apartman ima sve što vam je potrebno, a gazde su jako ljubazne. Možete reći da gosti ne trebaju ništa.

Apartman je topla preporuka! 5*****

Preko prijatelja smo saznali za obitelj Feld-Nüßler i toliko smo zadovoljni da smo rezervirali i druge apartmane (i) i uvijek smo bili jako zadovoljni.

Praznici mogu biti tako jednostavni!!!!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Danke für das große Lob - wir sind stets bemüht, unsere Gäste zufrieden zu stellen und den Standard zu verbessern... umso schöner, wenn dies Anerkennung findet. Es ist ein gutes Gefühl, wenn auch unsere Gäste sich im Wallis und speziell in und um Morgins herum so wohl fühlen wie wir. Liebe Grüße!

svibanj 2017

Melanie K. iz/od Hasel

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajno kratko putovanje!

Jaaaaaaaaaaaako lijepo! Apartman je bio odličan, sadržaji iznad prosjeka! Komunikacija je bila super nekomplicirana. A područje je san.
Mogu ga samo preporučiti svima!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Herzlichen Dank für die Superbewertung - wir freuen uns immer sehr, wenn auch unsere Gäste unsere Wohnung in Morgins lieben so wie wir! Gerne wieder!
Liebe Grüße
Familie Nüßler

lipanj 2016

Judith O. iz/od 50678 Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

izravan pogodak

Kratki odmor koji je imao sve!
Super smo se oporavili u četiri dana, zahvaljujući brojnim pješačkim stazama u blizini, udobnom, ali prostranom apartmanu i naravno odličnoj sauni koju smo uživali koristiti. Rado bismo se vratili, jako nam se svidjelo. Oprema je bila zaista vrhunske kvalitete, tako da smo se odmah osjećali vrlo ugodno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Danke für die nette Bewertung, gerne wieder.
Liebe Grüße
Familie Nüßler


kontakt

gospođa A. Dr. Feld-Nüßler

gospođa A. Dr. Feld-Nüßler

Dragi gosti - mi smo obitelj koja voli putovati i već smo vidjeli puno od ovog lijepog svijeta. Ponegdje nam se toliko svidjelo da smo se tamo postupno osjećali kao kod kuće i s puno strasti i entuzijazma stvarali vlastite kuće za odmor. Julianadorp aan Zee u Sjevernoj Nizozemskoj mami kilometrima dugim plažama i čistim zrakom Sjevernog mora, planinsko selo Morgins u Valaisu poznato je kao raj za planinarenje i skijanje Portes du Soleil, nekadašnje ribarsko selo Gruissan na Mediteranu smatra se jednim od najljepša sela u Francuskoj s nekoliko plaža i puno francuskog štiha te modernom marinom, i na kraju, ali ne manje važno, zaljubili smo se u idilično selo Born on the Darß na Baltičkom moru. Jako nas vesele šarmantni veliki, mali i četveronožni gosti koji s nama dijele to oduševljenje. Srdačan pozdrav - Annegret i Jürgen Nüßler


ostale informacije

Broj objekta: 65429

Posljednje ažuriranje: 05.10.2023

Oglas je online od: 9 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/65429.htm


«Les Mouflons u Portes de Soleil» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina