Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Schneverdingen ****

Lüneburg Heath, između Hamburga i Bremena

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

29 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

29 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Opis

Ugodna kuća za odmor s velikim vrtom u blizini šume/direktno na vrištini "Höpengebiet" i nedaleko od centra mjesta. S prekrasnim vrtom i vrlo udobno namješten.

Pogodno za 2-3 osobe, uključujući 2 odrasle osobe i 2 djece. S perilicom rublja, mikrovalnom, televizijom, internetom, terasom, vrtom, ljuljačkom, vrtnom kućicom za bicikle samo za sebe, bez drugih gostiju, apsolutni mir i tišina, idealno za opuštanje, pisanje, čitanje, istraživanje pučine i okolice.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Jezero 50 km

50 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 50 km Hamburg

50 km

Kolodvor 5 km Schneverdingen

5 km

Izlaz s autoceste 15 km Heber

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor je u potpunosti prizemna i okružena je vrtom sa jelama, drvećem i travnjakom. Stambena površina je cca 60 m² i pogodna je za do 4 osobe. U vrtu se nalazi velika vrtna kućica u koju možete spremiti svoje bicikle.

Usluga:



Ručnici i posteljina su dostupni

Besplatan WiFi

Igre, DVD

Mogućnost korištenja roštilja

vrtna kućica na zaključavanje



Svijetli ulazni prostor nudi prostor za vaš ormar i cipele.

Dnevni dio s pripadajućom terasom ima ugrađeni kutak za knjige, blagovaonicu i udoban kutak na razvlačenje. Dostupne su knjige, igre, novi TV ravnog ekrana s DVD playerom i CD playerom. Sofa u dnevnom boravku ima funkciju spavanja za još jednu ili dvije osobe.



Nova ugradbena kuhinja je potpuno opremljena sa električnim štednjakom sa pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu, tosterom, mikserom i raznim kuhinjskim posuđem.

Kupka

Kupaonica ima WC, umivaonik s ormarićem i kadom s tušem.



Spavaća soba

U spavaćoj sobi se nalazi veliki bračni krevet sa dva jednostruka madraca. Ima veliki ormar i dodatni umivaonik.



Vrt

Iz dnevnog boravka imate direktan izlaz na natkrivenu terasu s rasvjetom i vrtnom garniturom. Vrt je idealan za sunčanje (na raspolaganju su ležaljke), igre loptom ili ljuljačke. Roštiljanje je moguće i s postojećim roštiljem na drveni ugljen i vatrogasnom košarom s funkcijom roštilja.

Svoje bicikle možete sigurno parkirati u prostranoj vrtnoj kućici koja se može zaključati. Höpen, najljepši dio malog grada, nalazi se na 10 minuta hoda od Haus Schneverdingen. Predstavlja prekrasnu prirodnu regiju s velikim područjima vrištine i šumom hrasta, bukve i bora ispresijecanom mekim, bijelim pješčanim stazama. Šareni vrt vrištine, 2 tora za ovce, u kojima je smješteno i istjerano stado Heidschnucken iu svakom danu, također su dio toga. Također ćete pronaći de Bruyckerovu umjetničku izložbu u slamnatoj kući s klavirskim recitalima, 2 vrlo dobra kafića i velikim restoranom.

Svake godine zadnjeg vikenda u kolovozu u gradu Schneverdingenu održava se veliki festival cvjetanja vrijeska s krunidbom kraljice vrijeska. Velika domaća fešta uokvirena je s tri velika "F": parada, fešta i vatromet. Povorka lampiona i zabavna trka također pozivaju goste da sudjeluju. Ples uz živu glazbu, sajam s vožnjama, otvorene trgovine i atmosfera sjevernonjemačkog pivskog šatora također pretvaraju grad u veliko iskustvo.

Pietzmoor je visoko močvarno područje u blizini Schneverdingena. Tu je cca 5 km duga kružna staza po drvenim daskama kroz prekrasan i tajanstven ritski krajolik. Otvara vam se poseban životinjski i biljni svijet. Priroda je privlačna tijekom cijele godine, budući da u proljeće cvjeta pamuka, ljeti guja, u jesen magla, a zimi snježni i ledeni krajolici karakteriziraju močvarno područje. Konkretno, vrlo su impresivni cvjetovi pamučne trave u kombinaciji s paučinom u jutarnjoj rosi.



Slamnate klijeti raspoređene u šumi pozivaju na piknik. Regiju je također moguće dobro istražiti konjskom zapregom ili biciklom. Kočijaši i kočijašice rado će vas upoznati s lokalnom florom i faunom.



Vriština je idealna i za promatrače ptica i leptira, fotografe prirode, berače gljiva i bobičastog voća.



Kamp Reinsehlen



„Camp Reinsehlen" je otvoreno područje sa hranjivim tvarima siromašnim i suhim pjeskovitim tlom. Tu su se formirali takozvani „siromašni travnjački biotopi", a budući da kroz njega vodi uska asfaltirana cesta, područje je idealno za rolanje i vožnju biciklom. Nalazi se na periferiji Schneverdingena prema Wintermooru. Bilo je to nekadašnje tenkovsko vježbalište britanskih i kanadskih oružanih snaga, a obnovljeno je nakon useljenja oružanih snaga 1994.

Više informacija možete pronaći


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba: 0,60 € po osobi po danu, djeca do 18 godina su oslobođena. Posteljina i ručnici uključeni.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Kupaonica je kompletno renovirana 2018. godine.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.2 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.2 Servis
5.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Manfred und Barbara K. iz/od Leipzig

3,4
3 4 1 5 4

Nicht unbedingt nochmal

Von den Bewertungen waren wir eigentlich angetan und dachte ,na diesmal passt ja alles. Es waren ja keine aktuellen Bewertungen ,das sollte man auch beachten. Kontakt gab es garnicht ,weder mit Frau Gassel noch mit ihrem Verwalter. Wir wollen nicht ,das man ständig gefragt wird ,aber wenigstens ein Anruf ,ob alles in Ordnung ist, ist u. E. das mindeste. Das in den Schränken überall angefangene Tüten mit Lebensmittel stehen ,ist auch nicht jedermanns Sache. Für Frau Gassel mag das schon in Ordnung sein ,wenn sie ein Teil ihrer Zeit in dem Haus verbringt aber doch nicht für Urlauber.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa S. G.:

Sehr geehrte Familie Köhler,
es tut uns leid, dass wir Ihre Erwartungen nicht gänzlich erfüllen konnten. Wir wundern uns darüber, dass es aus Ihrer Sicht keinen Kontakt mit uns gab. Wir haben öfer telefoniert und unser Verwalter hat Sie mehrfach besucht, um z.B. Ihren Wunsch nach zusätzlichen Handtüchern zu erfüllen.
Gelegentlich lassen Gäste Packungen mit haltbaren Lebensmitteln in den Schränken stehen. Solche Produkte wie Salz, Pfeffer oder Zucker entsorgen wir nicht, weil sich nachfolgende Gäste meist freuen, diese nicht selbst kaufen zu müssen. Auf Wunsch entsorgen wir störende Lebensmittel natürlich.

svibanj 2022

Petra B. iz/od Schwerte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

razred

Osjećali smo se vrlo ugodno ovdje. Sve je prisutno što je potrebno za lijep odmor. Kuća je vrlo mirno smještena na izravnom putu prema Höpener Heidegartenu. Može se samo preporučiti. Vlasnica, gospođa Gassel je jako ljubazna, kao i upravitelj, gospodin Vogt.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2020

Klaus S. iz/od Siegen

4,6
3 5 5 5 5

Kleines, am Ortsrand schön gelegenes Haus.

Lage, Freundlichkeit, Kontakt: sehr gut.
Ausstattung coronabedingt: befriedigend.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor bez automobila, Odmor za samce

rujan 2018

Martina R. iz/od 50374 Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Bei dem Ferienhaus handelt es sich um ein Haus in sehr guter Lage. Man kann zu Fuß in den Ort Schneverdingen gehen, Geschäfte wie z.B. ein Lidl oder Rossmann, Tankstelle, Eisdiele und Restaurants sind schnell erreichbar. Zum spazieren gehen, braucht man nur über die Straße gehen, dann ist man direkt im Feld bzw. Wald. Unmittelbar dahinter (ca. 10-15 Minuten Fußweg) befindet sich der wunderschöne Heidegarten. Dieser lädt zu stundenlangen Spaziergängen ein. Man kann von dort den Ein-bzw. Austrieb der Heidschnucken beobachten. Zum Ausruhen sind reichlich Bänke vorhanden und wer Hunger oder Durst hat, für den ist auch gesorgt. Von Schneverdingen aus, gibt es sehr viele Ausflugsziele. Langeweile gibt es dort nicht. Das Ferienhaus ist mit allem was man braucht ausgestattet und ich kann sagen, dass wir uns dort sehr wohl gefühlt haben. Der eingezäunte Garten lädt zum grillen, sonnen und entspannen ein. Mit Frau Gassel (Vermieterin) hatten wir ein sehr netten Kontakt. Auf diesem Wege möchten wir uns nochmal ganz herzlich für alles bei Frau Gassel bedanken. Auch ein Lob an Herrn Vogt (Verwalter). Auch mit ihm war die Kommunikation einfach klasse. Vielen Dank auch dafür. Wir hatten bei traumhaft schönem Wetter einen unvergesslich und wunderschönen Urlaub. Wir werden sicherlich nochmal wieder kommen und die Unterkunft auch weiter empfehlen.

svibanj 2017

Hans-Joachim iz/od 15755

5,0
5 5 5 5

Schönes kleines Ferienhaus

Wir haben uns in diesem schönen kleinen Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Aus dem großen hellen Wohnzimmer hat man durch das Panoramafenster einen wunderbaren Gartenblick. Alle Räume waren sehr sauber. Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man für einen angenehmen Aufenthalt benötigt. Besonders schön ist auch der kleine Außensitzplatz mit direktem Zugang zum Wohnzimmer.
Herzlichen Dank auch an den sehr freundlichen und hilfsbereiten Verwalter.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa S. G.:

Danke sehr für die Bewertung ! Wir haben Sie als sehr angenehme Gäste in Erinnerung und hoffen, Sie besuchen uns bald wieder !


kontakt

gospođa S. G.

gospođa S. G.

Dragi gosti, Kao gazdarica iz Sjeverne Rajne-Vestfalije i godinama na ljetovanju na vrištini, cijenim prednosti Lüneburške vrištine, a posebno klimatskog lječilišta Schneverdingen! Budući da i sam volim koristiti kuću u Schneverdingenu, vrlo je dobro opremljena i nudi sve pogodnosti koje nećete pronaći u normalnim kućama za odmor. Osim toga, iznutra je novouređen i djelomično opremljen novim namještajem, kupaonica i hodnik su novouređeni. Ovdje ste samo za sebe i možete se opustiti na vrhunskoj lokaciji u Schneverdingenu. Dobar put! Sylvia Gassel


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 65763

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/65763.htm


«Kuća Schneverdingen ****» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina