Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Hühnerstall

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Dobrodošli u Soderhof! - Insajderski savjet za vaš odmor u Unken -u.

Ponovno smo definirali odmor u kolibi u Salzburger Saalachtalu i s puno strasti stvorili mjesto odmora i opuštanja za vas. Tako da najvrjedniji dani u godini - naime vaš odmor u Salzburger Saalachtalu - zaista postaju opuštanje.

Naša farma predaka u Unkenu, koja je u obitelji od 1380. godine, udaljena je od buke i svakodnevne vreve. Ugrađeni u planine Salzburger Saalachtala, okruženi bujnim livadama i pašnjacima, nalazimo se na blagoj uzvisini s fantastičnim pogledom. Farma, s većinom svojih izvornih, povijesnih gospodarskih zgrada (jedna od njih je i alpska koliba "Hühnerstall") i vlastitom kapelom, čini neovisni mali zaselak bez izravnih susjeda. Naša alpska koliba u Unkenu nudi prostor za 4 osobe (2 dvokrevetne sobe) po potrebi se može osigurati i dječji krevetić.

Blagdanski odmor u Unkenu u Salzburgu Saalachtal

Ako ne možete bez zabave, zabava i mnogih susjeda na odmoru, ne morate dalje čitati, jer ovdje u Soderhofu u Unkenu prije svega ima puno mira, sunca ako sja, naše ovce ispred vrata, i svi Puno prostora okolo. Možete jednostavno uživati u danu, gledati životinje na ispaši i paliti roštilj na vlastitoj terasi. Ili možete "prisiliti" okolne planine pješice, biciklom ili uživati u pravom odmoru usred prirode Saalachtala.

Praznici i aktivnosti u Unkenu i okolici

Posjetite brojna jezera za kupanje i termalne kupke u okolici, unutarnje i vanjske bazene, festivalski grad Salzburg na svom pragu, kao i nekoliko velikih skijališta, poput skijališta u Heutalu ili Almenwelt Lofera, samo su mali izbor mogućnosti i aktivnosti koje imaju. A onda navečer „kući“ u vlastitu vikendicu. Zagrijte pećnicu i pustite da se dobro digne.

Mi "Soderi" htjeli bismo vaš odmor u Salzburger Saalachtalu učiniti odmorom iz snova s kojeg se nećete vratiti kući užurbani, već zaista opušteni i osvježeni.

Alpska koliba "Hühnerstall am Soderhof" za dobar osjećaj u Unkenu
Ovdje, u kokošinjcu, izgrađenom 1902. godine - kakvo iznenađenje - naši proizvođači jaja nekada su bili smješteni u stanicama. Tu je i stara "pušnica" (pušnica) i spremište.
Godinama smo planirali napraviti nešto od ove lijepe stare zgrade pa se pojavila ideja dopustiti drugima da sudjeluju u našoj nevjerojatnoj kvaliteti življenja i pretvoriti je u “alpsku kolibu”.

Stara zgrada je srušena, a svi dijelovi - pošteđeni drvenim crvom - dovedeni na sigurno. Nakon što su svi vodovi opskrbe sakriveni u tlu i stvoreni suvremeni temelji, obnova je mogla započeti.

Na temelju starog modela i dobro skrivene moderne udobnosti, naša je "kokošinja" obnovljena. Almhütte u Unkenu nudi prostranu sobu s pravim starim namještajem, starinsku peć na drva koja nije samo lijepa i zagrijava sobu, već i u kojoj se doista može kuhati. Dva bračna kreveta "Kammerl", luksuzno kupatilo sa vlastitom peći, veliki tuš, dodatni toalet i, naravno, podno grijanje za hladne zimske dane i izravan pristup vlastitoj sauni. Ispred kolibe nalazi se velika, djelomično natkrivena terasa s izlazom na vanjsku saunu. Ljeti vas terasa poziva na roštilj i sunčanje, a vrtni tuš osigurava da se nakon saune rashladite.

Odmor u kolibi u Unkenu znači i samostalnu prehranu. U kolibu unosite vlastito drvo, sami grijete vatru, sami je čistite (naravno da to radimo), sami čistite snijeg sa svoje terase, ... Ako vas trebamo tu smo za vas, ako ne , ostavljamo vam odmor na miru i osjećajte se dobro s nama.
Broj licence ili registracije: 50623-094019-2020

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Skijaška uspinjača 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 35 km Salzburg Airport

35 km

Kolodvor 25 km Bad Reichenhall

25 km

Izlaz s autoceste 30 km Salzburg West

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša organska farma nalazi se neposredno izvan sela Unken, na prekrasnom Unkenbergu. S nekim povijesnim gospodarskim zgradama formiramo vlastiti mali zaselak. Kokošinjac je jedna od zgrada. Unken - ulaz u Pinzgau

Dobro došli u Unken - ulaz u Pinzgau! Unken je sa površinom od 109 km2 velika općina, ali ima samo 2000 stanovnika. I tu leži naša snaga: prirodni krajolici, šume i slikovite planinske panorame očekuju vas tijekom vašeg odmora u Unkenu u Salzburger Saalachtalu!

Jakova i crkve sv. Jakova

U Unkenu se uzdiže prekrasna barokna crkva iz 18. stoljeća. Posvećen je svetom Jakovu i privlači mnoge hodočasnike koji su na putu svetog Jakova. Divite se impozantnoj strukturi i uživajte u miru i tišini u Jakobskircheu.

Aktivnosti u žabama

Unken je posebno popularan među našim gostima zbog brojnih prekrasnih pješačkih staza i uzbudljivih planinskih lanaca za planinarenje i penjanje. Istražite prirodu Salzburger Saalachtala biciklom ili brdskim biciklom, jer su naše biciklističke rute i ovdje izvrsno razvijene. Biciklističke ture vode do susjedne Bavarske ili Tirola.

Ako više volite akciju, možete se usuditi na rafting ili kanjoning turu po Saalachu. Obučeno osoblje provest će vas kroz bijelu vodu.

Zimski odmor u Unkenu također se isplati-malo skijalište Heutal idealno je za obitelji, a nudi i stazu na visokim nadmorskim visinama za skijaše te brojne mogućnosti za skijaše. Zagrijte se u sauni Alpenbad Unken ili se opustite nekoliko krugova u zatvorenom bazenu.

Kulinarstvo u Unken -u

Naši dugogodišnji domaćini uvijek vam žele poslužiti kulinarske delicije iz regije. Na jelovnicima se mogu pronaći delicije iz kuhinje Pinzgau, kao i internacionalna jela. A prava vinska pratnja ili svježe točeno pivo iz Salzburške zemlje ne bi smjeli nedostajati.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

uključujući lokalnu pristojbu, drva za ogrjev, struju, vodu itd. Nema dodatnih troškova.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2019

Gabriele T. iz/od 51688

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve savršeno

Draga obitelji Soder, hvala vam puno na prekrasnom vremenu provedenom s vama na farmi. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado ćemo vas preporučiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Skijaški odmor

ožujak 2019

Roderich G. iz/od München

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Kasnije ali ipak

Stigli smo tek u 21:30 nakon punog prometnog zastoja, a opet smo srdačno dočekani od strane obitelji Šoder. Pećnica je već bila zagrijana, au hladnjaku smo našli i nekoliko domaćih jaja, domaćeg pekmeza i slanine. Soderovi su to nazivali "prvom pomoći". Tjedan je bio prekrasan i nije nam nedostajalo apsolutno ništa. Kolibu mirne savjesti možemo preporučiti, a mi ćemo se sigurno vratiti.

Preporučeno za: Skijaški odmor, Romantični odmor

siječanj 2019

Antje V. iz/od Maastricht

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Bogu hvala s saunom

Sve je u redu. Zahvaljujući sjajnoj sauni, naš godišnji odmor je bio predivan unatoč lošem vremenu, i ponovno smo imali pravo vrijeme za zagrljaje. Hvala na lijepom smještaju.

Preporučeno za: Romantični odmor

studeni 2018

Martin S. iz/od CH-3063 Ittigen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučuje se!

Kuća je stvarno lijepo i udobno namještena. Odmah se osjećate dobro! Prekrasna priroda svuda okolo. Domaćini su izuzetno gostoljubivi. U kupovinu možete otići za nekoliko minuta vožnje automobilom. Do centra Salzburga potrebno je samo 40 minuta vožnje.

Ili: Ako želite pohađati seminar o ugostiteljstvu, najbolje je iznajmiti "kokošinjac" na nekoliko dana. Kad usporedim cijenu drugih tečajeva menadžmenta, jeftini su!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

rujan 2018

Lars S. iz/od 96173

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Centralno, ali osamljeno

Koliba se nalazi odmah do farme i dugo smo razmišljali o tome da rezerviramo ovdje jer smo zapravo htjeli "usamljenu" kolibu. Ipak, ne žalimo zbog svoje odluke, na vlastitoj terasi s roštiljem i kaminom osjećali smo se kao da smo sami na svijetu. Bilo je gotovo čak i ljepše nego što smo zamišljali. Zaključak: bilo je dovoljno osamljeno da nađemo mir, ali i dovoljno središnje da do najbližeg supermarketa stignemo za nekoliko minuta vožnje automobilom. Preporučeno.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

travanj 2015

G. iz/od Neulengbach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunski odmor

Apsolutno ugodno. Skoro nema prijema mobilnih telefona - ali zato besprijekorna Wi-Fi veza (bez uobičajenih gnjavatorskih lozinki ili ograničenja pristupa). Vrlo čisto, velika, prekrasna kupaonica i ugodni mekani kreveti. Nismo znali kako može biti mirno. Ovdje stvarno čujete samo prirodu. Iz našeg pogleda apsolutno preporučljivo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

ožujak 2015

Gunnar H. iz/od Ellefeld

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Almurlaub in Österreich

sve savršeno. Lijepa, ugodna, topla planinska kućica. Sve što ti treba je tu. Sve vrlo čisto i održavano. Besplatan Wi-Fi, a vlastitu saunu smo intenzivno koristili.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Skijaški odmor, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Soderhof
gospodin M. Soder

gospodin M. Soder

Dalji smještaji od gospodin M. Soder


ostale informacije

Broj objekta: 66634

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66634.htm


«Hühnerstall» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina